کد خبر: ۲۸۶۱۲۲
تاریخ انتشار : ۱۱ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۹:۵۸

مسئولان بهداشت جهانی ایرانی هستند؟

«سازمان بهداشت جهانی هشدار داد که فقط روزی یک ساعت موسیقی گوش کنید. همین‌طور در کنسرت‌ها از بلندگوهای پخش‌کننده‌ موسیقی فاصله بگیرید. اما اگر قرار باشد از موسیقی پرهیز کنیم اصلا چرا به کنسرت برویم؟»
آفتاب‌‌نیوز :
آفتاب: در ادامه طنز روزنامه قانون می‌خوانید: تحلیل هوش خراشی

بعد از ساعت‌ها تحقیق و بررسی متوجه شدیم که مسئولین سازمان بهداشت جهانی یک رگ و ریشه‌ای در ایران دارند و رئیس سازمان بهداشت جهانی شوهر خواهر پدر یک فردی‌ است که در ایران زندگی می‌کند. به همین دلیل موضوع برایمان جذابیت بیشتری پیدا کرد. در واقع این همسویی که طرفین بر سر ماجرای کنسرت دارند ما را بر آن کرد تا موضوع را با دقت بیشتری بررسی کنیم. نکته مهم در هشدار سازمان بهداشت جهانی جمله سوالی این هشدار است "اینکه چرا به کنسرت برویم؟” ما در ادامه سعی داریم به این سوال پاسخ بگوییم.

به راستی چرا باید به کنسرت برویم؟ دلیل اول

سرخوش شویم و حال‌مان دگرگون شود؟ خب پس تبلیغات صدا و سیما چه کاره‌اند؟ می‌توانیم در خانه با آنها ضرب گرفته و شانه‌ها را به‌صورت افقی بلرزانیم.

دلیل دوم

با موزیک‌های غم انگیز حال‌مان گرفته شود و گریه کنیم؟ خب این وسط پس برنامه‌های 24 ساعته صدا وسیما وظیفه‌شان چیست؟ هر زمانی که دوست دارید مابین هزاران شبکه موجود یک شبکه را انتخاب کرده و به مدت 5 دقیقه تماشا کنید، چونان ضجه‌ای خواهید زد که بیا ببین.

دلیل سوم

به کنسرت بروید که خوش بگذرد و زمان بگذرانید؟ خب پس این وسط تکلیف صدا وسیما چیست؟ می‌خواهید خوش بگذرانید برنامه دکتر سلام را ببینید، نه، برنامه 20:30 را ببینید.

دلیل چهارم

از فلان خواننده خوش‌تان می‌آید می‌خواهید از نزدیک ببینیدش؟ بیجا می‌کنید! اصلا چه معنی دارد آدم از یک خواننده خوشش بیاید.

دلیل پنجم

من همان دلیل چهارمم، بیجا می‌کنید خوش‌تان می آید، یعنی چه؟

با همه این تفاسیر و هزاران دلایل دیگر کنسرت نرویم بهتر است، هم برای گوش‌مان هم برای سایر اعضا و جوارح! در آخرین کنسرتی که از علیرضا قربانی کنسل نشد مردم بعدش تا سه ساعت «شیطنت از چشم سیات می‌ریزه» می‌خواندند.

خبر هوش خراشی2

معاون پژوهشی وزیر آموزش و پرورش گفت: عدم تناسب جنسیت معلمان با دانش‌آموزان به ویژه در دوره ابتدایی، نگرانی تربیت به رنگ صورتی را در بین نسل آینده افزایش داده است.

تحلیل هوش خراشی

ایشان نگفت که تربیت به چه رنگی بهتر است ولی ما تحقیق کردیم و این موضوع را فهمیدیم که به جای تربیت به رنگ صورتی باید از تربیت به رنگ مشکی استفاده کرد.

تربیت به رنگ مشکی به این صورت است که فرزند ذکور باید از همان ابتدا با چاقوی ضامن‌دار، شلاق و قلیان آشنا شود. حتما باید در سنین 1 تا 2 سالگی محاسن داشته باشد، کارشناسان داشتن سبیل را به ریش پروفسوری ارجح دانسته و خوردن سیر و پیاز همراه شیر را در روند تربیت مشکی موثر می‌دانند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین