آفتابنیوز : علی اشرف رشیدی روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: بزرگسالانی که از سلامت جسمی برخوردارند می توانند در حد طبیعی از روغن حیوانی استفاده کنند.
وی با بیان اینکه کیفیت روغن خوراکی مهم تر از کمیت آن است ادامه داد: روغن خوراکی که به سالاد و پخت و پز تعلق دارد نباید جایگزینی برای سرخ کردن مواد خوراکی شود.
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی اظهار کرد: باید بدانیم که هر روغن برای مصرف خاص خود کاربرد دارد و روغن های سرخ کردنی نباید دوبار در معرض حرارت قرار گیرند.
به گفته این کارشناس ارشد تغذیه، قابلیت افزایش وزن از عوارض مصرف روغن های خوراکی است و هر یک گرم روغن، 9 کالری در بدن مصرف کننده تولید می کند.
بخشی از بیمارستان قلب و عروق امام علی (ع) کرمانشاه به بیماران قلبی ناشی از مصرف غذاهای چرب و تغذیه ای نادرست اختصاص یافته است.
مرگ ناشی از بیماریهای قلبی بیشترین میزان را در استان کرمانشاه به خود اختصاص داده است.
صدر و ذيل اين خبر در تضاد است و لازم است اين همكار محترم تغذيه رفرانس خود را ارائه دهند .
ضمن اينك ، « حد طبيعي » ؛ يك كيلو روغن اشباع شده و با كلسترول بالا در هفته است ، در ماه است ، در سال است و يا در كل عمر ؟
همونطور که دوست قبلی گفتن روغنهای مایع بسیار بسیار خطرناک هستن اما روغن حیوانی که بشر در تاریخ صدها هزار سال از اون استفاده کرده بسیار مفید و سازگار با سیستم بدنه.
الان تازه فهمیده ایم که صنعت میلیارد دلاری پشت جا انداختن این فکر بوده که چربی بد است. نه چربی با منشا حیوانی از جمله چربی کرمانشاهی یکی از بهترین مواد غذایی هست اما چربی گیاهی که به سختی و در دمای بالا استخراج میشه یا بدتر از اون روغن مایع بسیار مضر و خطرناکه. در اصل سم هست.
الان در جدیدترین نتایج دنیا غذا بت چربی بالاو کربوی کم پیشنهاد میشه. این چیزی هست که بشر صدها هزار سال خوده نه این غذاهای فراوری شده و دستکاری شده صنعتی مدرن
دلیل مفیدبودن شیر مادر هم همینه: چربی بالا و کربوهیدرات کم