کد خبر: ۳۲۹۷۳۴
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۱۷ آبان ۱۳۹۴ - ۱۵:۴۴

تصاویر/تهیه ترشی خانگی

تهیه ترشی خانگی از جمله فعالیتهای مفید در سبد غذایی کدبانوان ایرانی محسوب می شود که غیر از فواید درمانی ، چاشنی بسیار مفید و خوشمزه برای صرف وعده های غذایی روزمره است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۲
فرحام
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۹ - ۱۳۹۴/۱۰/۰۷
0
5
ای کاش روش تهیه این ترشیهای خانگی هم در متن خبر درج می شد.
عطا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۲۰ - ۱۳۹۴/۱۰/۲۳
0
2
سلام
روش نمی خواهد هر کدام را که دوست داشتید در ظرفی شیشه ای حاوی سرکه البته سرکه طبیعی وخانگی داشته باشید بهتر است بریزیدوسپس براساس طبع خودتان نمک زرد چوبه وبرخی ادویه ها ی دیگر را بریزید براساس ماده موجود سخت بودن یا نرم بودن آن تا رسیدن ترشی باید صبر کنید حداقل یک ماه اگر خواستید زودتر قابل خوردن شود دریک ظرف استیل به مدت چند دقیقه آن را بجوشانید زودتر قابل خوردن میشود احتمال کپک زدن هم از بین می رود اماگر بگذارید به صورت طبیعی خوشمزه تر است ودر ضمن در جای خنک نکهدار کنید
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین