کد خبر: ۳۷۲۰۱۶
تعداد نظرات: ۲۶ نظر
تاریخ انتشار : ۱۳ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۰:۱۴
سیدحسن خمینی در برنامه «نگاه یک» تلویزیون:

با ممنوع‌التصویر‌کردن نمی‌توان کسی را محدود کرد/عده‌ای جای دیگران را تنگ نکنند

یادگار امام راحل گفت: با ممنوع‌التصویر کردن و ممنوع‌البیان کردن نمی‌توان کسی را محدود کرد و چنین کارهایی، تمسخر خودمان است./دینداری یعنی فقر نباشد و مردم بتوانند آزادانه و بدون ترس از کسی، سخن بگویند.
آفتاب‌‌نیوز :
یادگار امام راحل گفت: با ممنوع‌التصویر کردن و ممنوع‌البیان کردن نمی‌توان کسی را محدود کرد و چنین کارهایی، تمسخر خودمان است.با ممنوع‌التصویر‌ و ممنوع‌البیان‌کردن نمی‌توان کسی را محدود کرد

به گزارش آفتاب، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدحسن خمینی چهارشنبه‌شب با حضور در برنامه «نگاه یک» در شبکه یک سیما، با اشاره به اینکه "دینداری تنها به شریعت و حفظ ظواهر محدود نمی‌شود"، اظهار کرد: گاهی به محض اینکه می‌گوییم دینداری، سخن از حجاب و نماز و روزه مطرح می‌شود اما دینداری تنها اختلاط زن و مرد نیست، دینداری یعنی مردمداری، ظلم‌ستیزی و اینکه کسانی حق دیگران را در جامعه نخورند.

نوه امام خمینی (ره) افزود: دینداری یعنی در جامعه فقر نباشد و مردم بتوانند آزادانه و بدون ترس از کسی، سخن بگویند.

وی همچنین با بیان اینکه "امروز نمی‌توان کسی را با ممنوع‌التصویر کردن محدود کرد"، گفت: امروز نمی‌توان کسی را با ممنوع‌التصویر کردن و ممنوع‌البیان کردن، محدود کرد و چنین کارهایی، تمسخر خودمان است.

خاطره‌ای از دوران بیماری امام خمینی
رئیس موسسه تنظیم و نشر آثار امام (ره) با اشاره به خاطرات خود از دوران بیماری امام خمینی، گفت: وقتی که پدرم تصمیم گرفت بیماری امام را به مسئولان نظام اعلام کند، به خاطر دارم در حاشیه جلسه سران قوا که در جماران برگزار می‌شد و آیت‌الله خامنه‌ای، آیت‌الله هاشمی، مهندس موسوی و آیت‌الله موسوی اردبیلی در آن حضور داشتند، این موضوع را مطرح کردند و وقتی خبر به گوش آن بزرگواران رسید همگی در گوشه‌ای از اتاق ملاقات امام جمع شده و سرهایشان را پایین گرفته بودند.

وی ادامه داد: وقتی قرار شد امام عمل جراحی شوند و هنگامی که اعلام شد این عمل با موفقیت همراه بوده است، آیت‌الله خامنه‌ای به همراه آیت‌الله هاشمی و مهندس موسوی و اعضای دفتر امام در بیمارستان حاضر شدند و خوشحالی آیت‌الله خامنه‌ای از موفقیت عمل به اندازه‌ای بود که می‌خواستند دست پزشک معالج را ببوسند.

شوخی معنادار نوه امام با مجری برنامه

به گزارش ایسنا، در بخشی از این گفت‌وگو سیدحسن خمینی که دقایقی قبل مانع از طرح پرسش مجری در بین سخنانش شده بود، از وی درخواست کرد تا سوالاتش را ادامه دهد و گفت: به قول آقای روحانی، یک حمله گازانبری به شما کردم و شما جا زدید؛ سوالاتان را بپرسید.

مهم‌ترین مانع بروز بحران پس از رحلت امام، وحدت مسئولان بود

سیدحسن خمینی با بیان اینکه "مهم‌ترین عاملی که سبب شد جامعه ایران پس از رحلت امام دچار بحران نشود وحدت میان مسئولان بود"، اظهار کرد: با رحلت امام (ره) که حادثه سنگینی بود، اگر وحدت و هماهنگی میان مسئولان و آحاد جامعه وجود نداشت و مساعدت پدرم در تثبیت رهبری و نیز تصمیم به‌جا و به‌موقع خبرگان برای انتخاب رهبر جدید و پرکردن این خلاء انجام نمی‌شد جامعه ما با بحران‌های سختی روبرو می‌شد.

وی با اشاره به اینکه "عده‌ای طمع داشتند که بعد از امام، انقلاب و نظام اسلامی از بین برود"، تاکید کرد: عامل وحدت و همگرایی میان مردم و مسئولان سبب شد که کشور از مرحله بحرانی پس از رحلت امام (ره) عبور کند و حضور توفانی و میلیونی مردم نیز در بدرقه امام یک بدرقه عالی بود.

نوه امام راحل با اشاره به اینکه امام (ره) دین بزرگی به گردن مردم دارد، اظهار کرد: امام (ره) همواره به دنبال پیگیری تحقق خواسته‌های تاریخی مردم ایران در زمینه استقلال، آزادی و معنویت بود و این سه خواسته از مشروطه تا زمان حاضر جزو مطلوبات مردم ایران بوده است و عملکرد امام (ره) فضا را برای تحقق این سه خواسته فراهم کرد.

یادگار امام خمینی (ره) ادامه داد: استبداد سلطنت مطلقه که در دوران قاجار بر جامعه ایران سایه افکنده بود، به شدت آزاردهنده بود و نهایتاً به انقلاب مشروطه انجامید اما آنچه که در مشروطه کمتر به آن توجه شد اصل دینداری بود که ریشه‌اش نیز در غالب شدن گونه‌ای از روشنفکری بود که کمتر به دیانت توجهی می‌کرد.

تولیت حرم امام (ره) با بیان اینکه "انقلاب اسلامی تجللی تحقق استقلال، آزادی و معنویت در ایران بوده است"، یادآور شد: امام (ره) نقطه تلاقی این سه خواسته تاریخی برای مردم ایران بوده است و رسیدن به این معنویت یکی از بزرگترین خواسته‌های مردم ایران در کنار استقلال و آزادی از دوران مشروطه به این سو بوده است.

سیدحسن خمینی با اشاره به زمینه‌های شکل‌گیری انقلاب اسلامی اظهار کرد: اولین عامل در شکل‌گیری انقلاب اعتراض امام (ره) به اسراییل و این موضوع است که جامعه اسلامی و ایران ستمشاهی در آن دوره به وجود چنین حکومتی تن داده بود. دومین عامل در ایجاد انقلاب، موضوع کاپیتولاسیون بود که در واقع پذیرش حقارت در برابر بیگانگان و فروش عزت ایرانی به حساب می‌آمد.

رئیس موسسه تنظیم و نشر آثار امام (ره) ادامه داد: کشوری که عزت نداشته باشد، استقلال هم ندارد؛ البته این جمله معنایش این نیست که برای به‌دست آوردن عزت تفنگ برداریم و به سایر کشورها حمله کنیم بلکه ملت عزتمند ملتی است که از روی ترس تصمیم نگیرد بلکه بنا بر مصالح و منافع خودش عمل کند.

وی سومین عامل در شکل‌گیری انقلاب را ماجرای انجمن‌های ایالتی و ولایتی دانست و گفت: در آن دوران رژیم شاه تبلیغات می‌کرد که به زنان حق رای داده است اما امام (ره) در همان زمان این موضوع را مطرح کردند که در جامعه‌ای که مردان حق رای ندارند چطور می‌خواهید به زنان حق رای بدهید؟‌

سیدحسن خمینی با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی از سال 42 شکل گرفت تا عزت ملی - اسلامی و آزادی را فریاد بزند، اظهار کرد: این‌که انقلاب اسلامی مورد اقبال مردم واقع می‌شود دلیلش این است که مردم جذب امام (ره) شدند چون به این نتیجه رسیدند که ایشان خواسته‌های تاریخی آنها را پیگیری می‌کند و از چیزی سخن می‌گوید که سعادت مردم در آن نهفته است.

امام (ره) به شدت با مردم صادق بودند
وی با تاکید بر اینکه "امام (ره) به شدت با مردم صادق بودند"، اظهار کرد: حتی دشمنان امام (ره) هم اذعان دارند که ایشان به شدت با مردم خود صادق بوده‌اند؛ هرچند امروز عده‌ای در داخل نظر دیگری داشته باشند که البته به نظر می‌رسد بی‌انصافی می‌کنند.

سیدحسن خمینی با بیان اینکه "انقلاب اسلامی به هیچ طبقه‌ای محدود نمی‌شود"، تصریح کرد: برخلاف سایر انقلاب‌های تاریخ معاصر، انقلاب اسلامی مخصوص هیچ طبقه‌ای نیست و از کشاورز، کارگر، روحانی، دانشجو و اصناف در آن حضور دارند و حتی همین اصناف بیشترین کمک‌های مالی را به پیروزی انقلاب می‌کردند.

وی در بخش دیگری از این گفت‌وگوی تلویزیونی در پاسخ به پرسشی درباره چگونگی رابطه امام (ره) با انقلابیون در دوران تبعید اظهار کرد: پیام امام (ره) در دوره‌ای که ارتباطات بسیار محدود بود به سرعت به دست انقلابیون در ایران می‌رسید، چراکه مردم می‌خواستند چنین ارتباطی را ایجاد کنند و پیام امام (ره) را به دست سایرین برسانند و اساسا وقتی یک ملت تصمیمی بگیرد، کاری را که می‌خواهد، به نتیجه می‌رساند.

سفره انقلاب متعلق به همه است اما عده‌ای جای دیگران را تنگ نکنند
سیدحسن خمینی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه پدرش همواره از کسانی که در جریان انقلاب رنج کشیده و هزینه داده بودند یاد می‌کرد، گفت: امروز عده‌ای که در انقلاب نقشی نداشتند وقتی سفره این انقلاب پهن شد بر سر آن نشستند که البته ایرادی هم ندارد، چراکه سفره انقلاب متعلق به همه مردم است اما این عده جای دیگران را تنگ نکنند.

وی با اشاره به اینکه "امام مانند یک تحلیلگر حوادث زمانه خود را دنبال می‌کرده است"، گفت: امام (ره) از دوران جوانی در بطن حوادث زمانه خود حضور داشته و از جمله در ماجرای ملی شدن صنعت نفت نیز در کنار آیت‌الله کاشانی حضور داشتند و در نتیجه تمام جریانات سیاسی زمانه را به خوبی می‌شناختند و به همین دلیل است که در حد فاصل آبان‌ماه سال 56 تا بهمن 57 که شتاب حوادث به گونه‌ای است که ممکن است کار از دست خارج شود، امام (ره) انقلاب را از دست نمی‌دهد.

یادگار امام راحل ادامه داد:‌ امام (ره) پیرمردی نبود که از جای دیگری آمده باشد و بخواهد یک انقلاب را هدایت کند؛ امام در بطن همین جامعه زندگی کرده بودند و به خوبی با مطالبات مردم آشنا بودند.

وی با بیان اینکه "امنیت فعلی کشور نعمتی بسیار مهم است"، اظهار کرد: امنیت به دو گونه قابل تحصیل است؛ یکی امنیت «صدامی» است که هیچ‌کس نباید چیزی بگوید تا امنیت وجود داشته باشد که البته امنیت کشور ما چنین نیست. ما انتخابات برگزار می‌کنیم و افراد نیز می‌توانند حرف‌های خودشان را بزنند، هرچند که اوضاع از این هم می‌تواند بهتر باشد.

سیدحسن خمینی در تعریف ویژگی‌های انقلابی بودن نیز اظهار کرد: انقلابی یعنی کسی که خود را نسبت به ارزش‌های انقلاب مقید می‌داند و حاضر است برای این ارزش‌ها هزینه بدهد. کسی که نسبت به این ارزش‌ها پایبند باشد و به دنبال شخص‌گرایی نیز نباشد و حاضر باشد برای چنین ارزش‌هایی هزینه شخصی بدهد را می‌توان انقلابی شمرد.

وی همچنین با اشاره به اینکه از دیدگاه امام (ره) در عرصه سیاست خارجی، نه باید ظلم کرد و نه زیر بار ظلم رفت، خاطرنشان کرد: این جمله امام (ره) که می‌فرمایند آمریکا هیچ غلطی نمی‌تواند بکند، تعبیر دیگری از این مفهوم است که هیچ کشوری نمی‌تواند در برابر ایران غلطی بکند. در واقع وقتی آمریکا که اصطلاحاً ابرقدرت جهانی است نتواند کاری بکند، دیگر کشورها نیز نمی‌توانند و البته لازم است که ما در عرصه سیاست خارجی نیز براساس ترس تصمیم نگیریم و مصلحت و منافع ملی را در تصمیم‌گیری‌هایمان مورد توجه قرار دهیم.

تولیت حرم امام (ره) همچنین با اشاره به حادثه تسخیر لانه جاسوسی اظهار کرد: مردم در سال 58 هنوز فراموش نکرده بودند که آمریکا در سال 32 چطور از طریق سفارتخانه‌اش عامل فروپاشی دولت ملی وقت شد و طبعاً این مردم می‌ترسیدند که باز هم چنین اتفاقی و در بدو انقلاب اسلامی رخ دهد. تسخیر لانه جاسوسی و انقلاب دوم، حساسیت منطقی مردم نسبت به اتفاقی است که 25 سال پیش از آن رخ داده بود که البته می‌توان گفت نتایجی که پس از این واقعه اتفاق افتاد به مدیریت امام (ره) نسبت به آن حادثه بازمی‌گردد.

نمی‌توانیم تفکری را که مردم نمی‌خواهند، بر آن‌ها حاکم کنیم
وی با بیان اینکه "رمز پیروزی امام (ره) اتکای ایشان به مردم بوده است"، اظهار کرد: وقتی مردم با حرکتی همراه باشند حتما پیروزی هم به‌دست خواهد آمد و ما اگر می‌خواهیم مسیر انقلاب ادامه پیدا کند نباید سه خواسته تاریخی استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی را فراموش کنیم یا نقش مردم را در اداره جامعه به دست فراموشی بسپاریم و باید بدانیم مردم اگر چیزی را بخواهند خداوند هم به آن‌ها کمک می‌کند.

سیدحسن خمینی در همین راستا تاکید کرد: ما نمی‌توانیم هیچ تفکری را، اگر مردم نمی‌خواهند، بر آن‌ها حاکم کنیم و در حقیقت ما نه قدرت این کار را داریم و نه اختیارش را.

تحریف آنجا خطرناک می‌شود که یک بُعد از ابعاد اندیشه امام (ره) را بزرگ کنیم
یادگار امام (ره) در پاسخ به پرسشی درباره چگونگی جلوگیری از تحریف سخنان امام، گفت:‌ تحریف گاهی خودخواسته و گاهی ناخواسته صورت می‌گیرد که اگر تحریف خودخواسته باشد زود افشا خواهد شد و در حال حاضر که شاگردان و نزدیکان امام (ره) همچنان در قید حیاتند می‌توانند آن تحریفات را رد کنند اما آنچه خطرناک است، تحریف ناخواسته و نگاه کاریکاتوری به سخنان و اندیشه امام (ره) است.

رئیس موسسه تنظیم و نشر آثار امام (ره) ادامه داد: تحریف در جایی خطرناک می‌شود که ما یک بُعد از ابعاد اندیشه و سخنان امام (ره) را بزرگ کنیم و مثلا مدام بر مردم تاکید کنیم اما ارزش‌های دینی را فراموش کنیم یا مدام بر ولایت فقیه تاکید کرده و نقش مردم را از یاد ببریم.

سیدحسن خمینی با بیان اینکه "باید هرچیز را به اندازه و ظرفیت خودش دید"، اظهار کرد:‌ مشکل امروز جامعه ما تحریف‌های ناخواسته است که هم از طریق دوستان و هم دشمنان انجام می‌شود، در حالی که باید هر چیزی به اندازه و جایگاه خودش مطرح شود.

وی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه رهبری، خلف صالح امام (ره) هستند، گفت: امیدواریم خداوند ایشان را حفظ‌ کنند و سایه ایشان از سر ما و مردم کم نشود.

امیدواریم شاهد صداوسیمایی بازتر و بهتر از گذشته باشیم
به گزارش ایسنا، در بخشی از این گفت‌وگو، سیدحسن خمینی به تذکرهای عوامل پشت صحنه به خودش اشاره کرد و گفت: دوستان فیلمبردار مدام به من تذکر می‌دهند که در جای خودم ثابت بنشینم، اما بالاخره ناپرهیزی کردید و بعد از سال‌ها ما را به تلویزیون دعوت کرده‌اید و کمی طول می‌کشد تا ما به فضا عادت کنیم.

سیدحسن خمینی در پایان صحبت‌هایش با آرزوی موفقیت برای مدیریت جدید صداوسیما اظهار کرد: امیدواریم شاهد صداوسیمایی بازتر و بهتر از گذشته باشیم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
خبرهای مرتبط
انتشار یافته: ۲۶
سید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۲۱ - ۱۳۹۵/۰۳/۱۳
1
22
سید بزرگوار وقتی این سخنان را از شما عزیز میشنوم فقط یاد امام ره می افتم که همیشه از مردم دفاع میکردند شما یادگار آن امام هستید وما به داشتن شما افتخار میکنیم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۵:۵۱ - ۱۳۹۵/۰۳/۱۳
1
18
اقاي هاشمي تعبير علامه رو براي ايشون به كار بردند ديشب وقتي باي بيانات ايشون نشستم واقعا اين صفت رو برازنده ي ايشون ديدم
ناشناس
|
-
|
۰۸:۲۹ - ۱۳۹۵/۰۳/۱۳
2
16
احسنت
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۴۳ - ۱۳۹۵/۰۳/۱۸
بسيار عذرخواهي ميكنم خواست مثبت بزنم اشتباهاً منفي خورد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۳۵ - ۱۳۹۵/۰۳/۱۳
1
19
آزادگی امام خمینی و امام موسی صدر هر دو در شما مشاهده می شود و همین است که خار چشم حسودان هستید
رضا
|
United States of America
|
۰۹:۰۰ - ۱۳۹۵/۰۳/۱۳
0
1
سلام
پیشنهاد میدهم هر نمانده که برای نطق میره همراه خودش یک آیینه ببره تا بتونه تصویر پشت سرشض را هم ببینه تا زیرابش را نزنن
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۲۹ - ۱۳۹۵/۰۳/۱۳
0
16
درود بر حاج سید حسن خمینی کبیر . ما مردم ازخداوند آرزوی سلامتی برای شما و خانواده گرامیتان داریم . پاینده باشی . شما در دل تک تک مردم ایران زمین جای داری و برای مردم محبوب خواهی ماند.

خدایا خدایا تا انقلاب مهدی سید حسن خمینی نگهدار.
محسن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۵ - ۱۳۹۵/۰۳/۱۳
3
46
زنده و پاینده باد سید حسن خمینی که حرف دل مردم رو میزنه
محسن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۳ - ۱۳۹۵/۰۳/۱۳
2
36
زنده و پاینده باد سید حسن خمینی که حرف دل مردم رو میزنه
قاسم
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۴ - ۱۳۹۵/۰۳/۱۳
1
37
خداوندشمارابرای ملت نگه داردوبرعزتت بیفزاید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۵۸ - ۱۳۹۵/۰۳/۱۳
1
9
خداوندا اقا حسن این یادگار امام وبنده صادقت را موفق بدار
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۴۵ - ۱۳۹۵/۰۳/۱۳
0
3
بنظرم باید در همه حال باید عدالت وانصاف ووفاداری به عهد وپیمان را پاس بداریم
شهروندشیرازی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۴۲ - ۱۳۹۵/۰۳/۱۳
1
11
چشم امید همه ماسیدحسن خمینی...درودبرسیدحسن اقا
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۴۵ - ۱۳۹۵/۰۳/۱۳
0
9
خمینی عزیز خدانگهدارت.
صدیقی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۱۰ - ۱۳۹۵/۰۳/۱۳
0
8
زنده باد یاد امام و بیت امام
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۲۶ - ۱۳۹۵/۰۳/۱۳
1
14
این تیکه که به "میلی" زدند بسیار جالب بود:
: دوستان فیلمبردار مدام به من تذکر می‌دهند که در جای خودم ثابت بنشینم، اما بالاخره ناپرهیزی کردید و بعد از سال‌ها ما را به تلویزیون دعوت کرده‌اید و کمی طول می‌کشد تا ما به فضا عادت کنیم.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۳۶ - ۱۳۹۵/۰۳/۱۳
2
11
عالی صحبت کردند مثل امام عزیز شجاعانه حرف زدن،افرین،چه دید بازی نباید از مردم غافل شد
محمدرضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۲۵ - ۱۳۹۵/۰۳/۱۳
19
4
این سید حسن مصطفوی چه کاره هست که می گویند کسی نباید ممنوع تصویر باشد
این مملکت بر اساس قانون اساسی دارای سه قوه می باشد ایشان در کجای قوه جای دارند
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۴۸ - ۱۳۹۵/۰۳/۱۸
محمدرضا؛ تو اول جاي خودت رو پيدا كن بعد ببين اجازه داري در مورد كاره بودن يا نبودن بزرگان دين از جمله نوه گرانقدر امام خميني(رحمه الله عليه) حرف بزني يا نزني؟؟؟؟!!!!!!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۵۲ - ۱۳۹۵/۰۳/۱۸
محمدرضا شايد چندان سنش پايين نباشه، اما بهتره از كلاس اول دبستان شروع كنه يادگيري تا به بالا. اونوقت ميفهمه و ياد ميگيره كه با بزرگان خصوصاً بزرگان ديني محترم، بايد با ادب و متانت صحبت كرد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۱ - ۱۳۹۵/۰۳/۱۴
2
8
آفرین برسید حسن عزیز که حرف دل ملت ایران رازد ممنوع تصویری افراد واقعا مسخره است و آنها محبوب تر میشوند
سید محسن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۳۹ - ۱۳۹۵/۰۳/۱۴
1
7
درود بر سید حسن خمینی ، اینهایی که بر علیه خاندان امام بسیج شدند ، کینه دیرینه از امام داشتند
جم جم
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۱۴ - ۱۳۹۵/۰۳/۱۴
1
9
آقای "محمدرضا" هنوز مونده تو و امثال تو به جایگاه علامه سید حسن مصطفوی خمینی پی ببرین.
مهسا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۵۹ - ۱۳۹۵/۰۳/۱۴
1
10
وجود روشنفکرهایی مثل ایشون به آدم قوت قلب میده ت.انشالله که سالم باشن❤
ناشناس
|
United States of America
|
۱۲:۴۱ - ۱۳۹۵/۰۳/۱۷
1
8
مثل همیشه سید جذاب و خوش منظر و با کلام عالی.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۵۷ - ۱۳۹۵/۰۳/۱۹
0
1
سید بزرگوار ،ودانشمند و اگاه به مبانی دینی وشجاع ،باعث افتخار هر مسلمان اگاهی است
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین