کد خبر: ۴۱۲۱۶۰
تعداد نظرات: ۲۰ نظر
تاریخ انتشار : ۱۵ آذر ۱۳۹۵ - ۱۲:۳۵
نام مدیرانی که با دیوان محاسبات همکاری نکرده‌اند اعلام می‌شود

بازگشت بیش از 21 میلیاردتومان از حقوق‌های نامتعارف/رییس دیوان محاسبات: 10 نفر از نجومی‌بگیران حقوق خود را پس نمی‌دهند

رییس دیوان محاسبات کل کشور گفت: از 397 مدیر دریافت کننده حقوق های نامتعارف و ناعادلانه، 10 نفر با وجود تذکرات دیوان برای استرداد وجوه، اقدامات لازم را انجام نداده‌اند که نام مدیرانی که با دیوان محاسبات همکاری نکرده اند اعلام می شود.
آفتاب‌‌نیوز :
عادل آذر در نشستی خبری با ارائه دومین گزارش دیوان محاسبات به مردم در خصوص پرداخت‌های ناعادلانه و نامتعارف افزود: این پرونده بازگشت بیش از 21 میلیارد تومان از حقوق‌های نامتعارف/ نام مدیرانی که با دیوان محاسبات همکاری نکرده‌اند اعلام می‌شود/ چند نفر همکاری نکرده‌اند؟بصورت جدی از مرداد ماه به دیوان محاسبات واگذار شد.

به گزارش آفتاب‌نیوز؛ وی اضافه کرد: از 397 مدیر دارای دریافت‌ های نامتعارف، 387 نفر اقدامات لازم را برای استرداد جمعا مبلغ 214 میلیارد و 273 میلیون و 896 هزار و 947 ریال بابت اضافه دریافتی مازاد بر 200 میلیون ریال انجام داده‌اند؛ کار بسیار فشرده ، وسیع و فنی در خصوص ابعاد ، محتوای پرونده و تعداد افراد مشمول حقوق های نامتعارف و مبلغی که دریافت کردند انجام گرفته است.

رئیس دیوان محاسبات با اشاره به اینکه این دومین گزارشی است که از سوی دیوان ارائه می شود گفت: گزارش اول در صحن علنی مجلس قرائت شد و امروز گزارش دوم را به صورت رسمی از صدا و سیما به مردم تقدیم می کنیم.

عادل آذر گفت: با توجه به پیگیری و چند وجهی بودن این پرونده، حجم فعالیتهایی که باید از نظر فنی ، مالی و اداری ، حسابرسی ، اداری انجام می شد نیازمند زمان زیادی بود اما بواسطه حساسیت مردم به این موضوع، پیگیری های جدی و همچنین هشدارها و مطالبات به حق مقام معظم رهبری و سران سه قوه ، دیوان محاسبات رسیدگی به این موضوع را در اولویت قرار داد و در زمانی کوتاه و فشرده ، پرونده را به سرانجام رساند.

وی افزود: تقریبا بیش از 93 هزار پرونده مربوط به دستگاه‌های مختلف حاکمیتی و افراد و مدیران پایه بالا بررسی شده است.

رئیس دیوان محاسبات با اشاره به دامنه بررسی ها گفت: این بررسی ها شامل روسای سه قوه، سایر مقامات و مدیران وزارتخانه ها ، سازمانها و موسسات دولتی از جمله نیروهای مسلح ، وزارت اطلاعات، مجلس ، قوه قضائیه و قضات، اعضای هیئت علمی دانشگاهها، هیئت مدیره شرکتهای دولتی مندرج در قانون بودجه کل کشور و همچنین موسسات و نهادهایی است که زیر نظر مقام معظم رهبری اداره می شوند. 

عادل آذر افزود: در گزارش اول از تعداد بیش از 93 هزار مدیر مشمول این پرونده ، تعداد 397 مدیر ، مشمول مازادی تحت عنوان حقوق نامتعارف شدند یعنی تا سقف 20 میلیون تومان را براساس مصوبه شورای حقوق و دستمزد بعنوان حقوق متعارف و مازاد آن را حقوق نامتعارف در نظر گرفتیم.

وی گفت: براساس بررسی های دیوان محاسبات، کل پولی که باید به حسابهای دولتی و خزانه بازگشت داده می شد، مبلغ 23 میلیارد و 200 میلیون تومان بوده است که در گزارش اول وعده دادیم که در کوتاه ترین زمان و تا آخر آبان ، این گزارش تهیه و تقدیم مجلس شود.

رئیس دیوان محاسبات در ادامه با اشاره به تاخیر ده روزه در ارائه گزارش دوم گفت: پس از ورود به جزئیات ، متوجه شدیم موضوع پیچیده است و افراد مصداق حقوق نامتعارف اعتراضات و نکاتی دارند و در خصوص ارقامی که دریافت کرده اند ، استدلالات و نکاتی دارند که ما باید به آنها یا نمایندگانشان فرصت دفاع می دادیم .

عادل آذر افزود: در نشست‌های دو یا چند نفره و گاهی نشست های دستگاهی ، استدلالات و پاسخ های آنها را شنیده و متوجه شدیم اگر موضوع بخواهد بصورت اداری حل شود نیازمند زمانی 9 ماهه است.

وی گفت: با توجه به مطالبات مردمی و بویژه پیگیری ، هشدارها و تذکرات مقام معظم رهبری که پرونده باید سریعا به نتیجه برسد ، مجموعه دیوان محاسبات در تلاشی شبانه روزی و البته با تاخیری ده روزه به وعده خود عمل کرد تا گزارش دوم را تقدیم مردم کند.

رئیس دیوان محاسبات با اشاره به حضور در جلسات متعدد با مسئولان دستگاهها و وزارتخانه ها گفت: با حضور در جلسه ستاد مبارزه با مفاسد ، گزارش خود را اعلام کردیم و حتی با برخی وزرا ، دو تا سه جلسه دیدار و گفتگو داشتیم.

وی گفت: در جریان این دیدارها با معاون اول رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه نیز دیدار و استدلالات و مستندات خود را مطرح و تلاش کردیم تا این موضوع به سرانجام برسد.

عادل آذر با اشاره به نتیجه این دیدارها گفت: نتیجه آن شد که از 397 مدیر ، تعداد 387 نفر اقدام لازم را برای استرداد جمعا مبلغ 214 میلیارد و 273 میلیون و 896 هزار و 947 ریال بابت اضافه دریافتی ، مازاد بر 200 میلیون ریال ، برگشت داده اند.

رئیس دیوان محاسبات تاکید کرد: این مبلغ معادل 92 درصد کل مبلغ 233 میلیارد و 627 میلیون و 783 هزار و 350 ریال مطالبه بوده است.

نام مدیرانی که با دیوان محاسبات همکاری نکرده اند اعلام می شود

رئیس دیوان محاسبات گفت: از 397 مدیر دریافت کننده حقوق های نامتعارف و ناعادلانه، 10 نفر به رغم تذکرات دیوان محاسبات برای استرداد وجوه، اقدامات لازم را انجام نداده اند.

عادل آذر در نشست خبری خود افزود: متاسفانه به رغم پیگیری ها، بررسی ها و مشاوره های دیوان محاسبات، 10 مدیر به این تذکرات توجه نکرده و مبلغ دریافت شده را باز نگردانده‌اند.

وی با اشاره به نام اشخاصی که وجوه دریافت شده را مسترد نکرده اند اظهار داشت: این افراد شامل مدیرعامل و یک نفر اعضای هیئت مدیره سابق بانک ملت، مدیرعامل و دو نفر اعضای هیئت مدیره سابق و سه نفر از اعضای هیئت مدیره فعلی بانک قرض الحسنه مهر ایران، مدیرعامل فعلی شرکت مدیریت طرح های صنعتی و مدیرعامل سابق شرکت آلومینیوم المهدی هستند.

عادل آذر افزود: مابه التفاوت مبلغ 23 میلیارد و 200 میلیون تومان یعنی حدود دو میلیارد تومان ازجانب این افراد بازگشت داده نشده است.

وی در ادامه با اشاره به نحوه ارائه گزارش دیوان محاسبات به مجلس شورای اسلامی گفت: گزارش کامل و مستند قطعا به مجلس شورای اسلامی ارائه خواهد شد.

رئیس دیوان محاسبات افزود: با توجه به اینکه دیوان محاسبات بازوی نظارتی حاکمیت در قوه مقننه است، این گزارش ها را به صورت مستند تقدیم رئیس مجلس شورای اسلامی خواهیم کرد و بنا بر تشخیص ایشان در صحن علنی مجلس مطرح و یا به کمیسیون های تخصصی مانند کمیسیون برنامه و بودجه ارسال می شود و در نهایت اگر تشخیص دادند، گزارش در صحن علنی مجلس نیز قابل قرائت است.

عادل آذر در ادامه درخصوص سخنان برخی از مقامات دولتی مبنی بر اینکه این حقوق ها وجهه غیرشرعی و غیرقانونی نداشته و آیا بازپس گیری این حقوق ها امری قانونی و اخلاقی بوده است گفت: این پاسخ را باید از دو زاویه بررسی کرد.

وی افزود: یک زاویه وجه شرعی آن است و خوب است که مردم بدانند بعد از فرمایش مقام معظم رهبری در نماز عید سعید فطر و سپس در دیدار اعضای هیئت دولت، رهبر انقلاب فرمودند: این برداشت ها غیرمنصفانه و ظالمانه است و هنگامی که ولی فقیه نظام می گویند این برداشت ها غیرمنصفانه است، از بین این افراد کسانی بودند که قبل از قرائت گزارش دیوان محاسبات در صحن و قبل از شکل گیری پرونده، با شنیدن این سخنان، پول را به خزانه بازگردانند.

رئیس دیوان محاسبات تصریح کرد: حتی برخی از افراد بیش از آنچه را نامتعارف بوده است بازگردانده اند و علت این موضوع را اینگونه بیان کردند که نمی خواهند پس از فرمایش مقام معظم رهبری، یک ریال نیز به صورت شائبه دار به زندگی آنها وارد شود.

عادل آذر با اشاره به زاویه دیگر بررسی این موضوع گفت: موضوع دوم غیرقانونی بودن آن است و باید این موضوع را تفکیک کنیم که تصمیم گیرنده که ما از آن تحت عنوان تصمیم نادرست در دیوان محاسبات یاد می کنیم و در قانون نیز گفته شده است که غیرقانونی است و آن تصمیماتی که به اقدام غیرقانونی یا تصمیم نادرست منجر می شود، باید دقت داشت که این تصمیم نادرست ازجانب تصمیم گیرنده نادرست گرفته می شود.

وی افزود: در اینجا خطا از پرداخت کننده، از آقای مدیرعامل، از هیئت مدیره، از هیئت عامل و از هیئت امنا سر می زند و آنها بودند که تصمیم گرفتند این پول را پرداخت کنند.

رئیس دیوان محاسبات گفت: این 397 نفر دریافت کننده این وجوه ناعادلانه بودند که پس از تذکر 387 نفر آنها مبلغ را بازگردانده اند.

عادل آذر با اشاره به مبنای پرداخت ها افزود: مبنای پرداخت ها را به استناد مواد 74 و 76 قانون مدیریت خدمات کشوری غیرقانونی می دانیم و باید گفت تصمیم از این زاویه نادرست بوده است.

وی در ادامه در خصوص اینکه کدام یک از دستگاه ها و وزارتخانه ها با دیوان محاسبات، برای استرداد وجوه همکاری داشته اند گفت: در مجموع همه دستگاه های دولتی خوب عمل کردند اما اگر بخواهیم نام ببریم، باید گفت این همکاری ها در دو بخش افشای اطلاعات و گرفتن اطلاعات دستگاه ها و همچنین در همکاری برای بازگشت این مازاد پرداختی بوده است.

رئیس دیوان محاسبات افزود: وزارت امور اقتصادی و دارایی و شخص وزیر و همچنین مدیرعاملان بانک های دولتی، بانک مرکزی و عمده دستگاه های دولتی همکاری بسیار خوبی با دیوان محاسبات داشته اند.

مردم ؛ چشمان تیزبین نظام

رئیس دیوان محاسبات با بیان اینکه مردم چشم تیزبین نظام هستند اظهار داشت: مردم با نوع بازخوردهایی که به ما می دهند و همچنین انتقادات، گله ها و طرح خواسته های خود، بزرگ ترین کمک را در راستای صیانت از بیت المال انجام دادند. 

عادل آذر تصریح کرد: از مردم تقاضا داریم که این حس، شور و مطالبه را حفظ، و ما را به عنوان فرزندان خود ارشاد کنند. 

رئیس دیوان محاسبات درخصوص تمهیدات لازم برای پیشگیری از تکرار چنین پرونده هایی افزود: یکی از اقدامات باید این باشد که زمان رسیدگی به چنین پرونده هایی را کوتاه تر کنیم؛ یعنی رسیدگی ها باید هر سه ماه یک بار انجام شود. 

وی اضافه کرد: اختصاصاً در حوزه چنین چالش هایی در بحث نظامات پرداخت مانند حقوق، مزایا و تسهیلات، باید تلاش کنیم که این رسیدگی و رصد به صورت مستمر و برخط انجام شود. 

رئیس دیوان محاسبات در ادامه با اشاره به سامانه نظارت الکترونیکی سنا گفت: یک سامانه نظارت الکترونیکی تحت عنوان سنا در دیوان محاسبات وجود دارد که قرار بود این سامانه به صورت برخط، هزینه کردهای حاکمیت را بررسی کند، اما فعلاً این سامانه به طور کامل مستقر نیست و تلاش می کنیم آن را کامل و با پیگیری های ماهانه، نتایج را نیز اعلام کنیم. 

عادل آذر افزود: خوشبختانه در لایحه بودجه امسال و با همکاری با آقای نوبخت، یک تبصره نوشته شده است تا این مشکل نیز حل شود.

وی با بیان اینکه این سامانه وجود ندارد گفت: یکی از مطالبات ما از دولت این است که این سامانه را مستقر و ارتباط برخط دیوان محاسبات با تمام دستگاه های نظارتی را برقرار کند. 

عادل آذر تصریح کرد: البته خوشبختانه با همکاری دولت و دیوان محاسبات،  این موضوع در قالب یک تبصره در لایحه بودجه امسال در نظر گرفته شده است. 

وی در ادامه درخصوص نقش مردم و رسانه ها در پیگیری حقوق های نامتعارف و پیشگیری از این موارد گفت: باید از حساسیت مردم به بحث صیانت از بیت المال، پاسداری و حفاظت از ثروت ملی کشور تشکر کنیم و من به عنوان یکی از افرادی که متولی یکی از دستگاه هایی هستم که بنابر قانون اساسی نقش پاسداری از بیت المال را برعهده دارد، از مردم عزیز و اصحاب رسانه، به ویژه صداوسیما کمال تشکر و قدردانی را دارم. 

عادل آذر افزود: مجدداً از هشدارها، تذکرات، مطالبات، پیگیری ها و ارشادات مقام معظم رهبری بسیار سپاسگزارم زیرا این موضوع به ما کمک کرد تا پرونده را به سرعت به سرانجام برسانیم. 

وی گفت: این پرونده نشان داد همانگونه که مقام معظم رهبری فرمودند، قاطبه مدیران ما که فرماندهان توسعه کشورند افراد باشرف و دست پاکی هستند؛ اگرچه این تعداد اندک که حالا تعداد آن به ده نفر رسیده نیز برای نظام جمهوری اسلامی ایران که ام القرای جهان اسلام است امری پسندیده نیست. 

عادل آذر افزود: ما به عنوان فرزندان مردم در حوزه اجرا، نظارت، دیوان محاسبات، مجلس شورای اسلامی، قوه قضاییه، سازمان بازرسی و سازمان حسابرسی، تلاش می کنیم که ان شاءالله پاسخگوی مطالبات مردم و سربازان امین آنها باشیم. 

منبع: ایسنا
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
خبرهای مرتبط
انتشار یافته: ۲۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۶ - ۱۳۹۵/۰۹/۱۵
0
0
اين بنده خداها حقوقشان خيلي بالا بوده اما در حقيقت خلافي مرتكب نشده اند. شايد بقيه ملت هم آرزو كنند كه ان‌شاءالله روزي برسد كه حقوق همه بالا برود و بتوانند از رفاه و آسايش بهتري به اميد خدا بهره ببرند. البته چون اين حقوق هاي بالا با حقوق بقيه افراد جامعه تفاوت خيلي زيادي داشته، بهتر است كه تا حدودي به بيت المال برگردانده شود.
اما پيش تر از اين مورد، مواردي همچون اختلاس هاي كلان، پولهاي دكل هاي گمشده و . . . (كه جزو بديهيات خلاف، جرم، بزه و . . . است) بوده كه ملت بسيار مشتاق و علاقمندند كه بدانند نتيجه پيگيري ها و برگرداندن پولهاي به يغما رفته (امثال خاوري و . . .) چه شد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حق بین
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۱۷ - ۱۳۹۵/۰۹/۱۵
0
0
اینهایی که پول مملکت را پس نمی دهند، زندانی و هم صلب مسوولیت و اخراج از کار و شغلشان کنید...
مرتضی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۶ - ۱۳۹۵/۰۹/۱۵
0
0
این همه هیاهو برای مبلغ 24 میلیلرد تومان؟؟؟؟
که بسیاری از این پرداختی ها هم بر اساس قوانین و ایین نامه ای موجود بوده و تخلفی در کار نبوده است.
حضرات اقایان از مبالغ اختلاس های چند هزار میلیلرد تومانی چه خبر؟ از گم شدن سکوی نفتی 84 میلیون دلاری و از پول های چند میلیارد دلاری به یغما رفته بیت المال توسط بابک زنجانی ها و ... چه خبر؟؟؟؟
ناشناس
|
Saudi Arabia
|
۱۳:۳۹ - ۱۳۹۵/۰۹/۱۵
0
0
مدیر ماهی پنجاه میلیون به یک پرستار بیست و پنج میلیون پنج ساله چهل و پنج میلیون با سند
طلب می کنند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۲۵ - ۱۳۹۵/۰۹/۱۵
0
0
اینهمه بحث و جدل و تذکر و ... برای ۲۳ میلیارد تومان که ۲۱ میلیارد تومان برگشت شده یعنی دعوا سر دو میلیارد تومان است که البته باید برگردد اما چرا کسی از هزار میلیارد دلار ( دلار نه تومان ) که در حکومت احمدی نژاد بر باد رفت ، حرفی نمیزند ؟ آیا بزرگنمائی حقوقهای غیر متعارف برای فراموش کردن تخلفات مالی بسیار بسیار بزرگ نبود ؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۳۳ - ۱۳۹۵/۰۹/۱۵
0
0
واقعا گرفتاری این مملکت ، دو میلیارد تومانی است که ۱۰ نفر گرفته اند و پس نداده اند ؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۳۹ - ۱۳۹۵/۰۹/۱۵
0
10
ریاست محترم دیوان محاسبات که دو میلیارد تومان اضافه دریافتی ده نفر از مدیران بانکها و ...را برای مردم مشخص کردید ، بسیار ممنون هستیم . اما آیا در مورد هزار میلیارد تومان .....و آن بدون ارائه اسناد مالی هزینه شده است هم گزارش میدهید .... ؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۴۵ - ۱۳۹۵/۰۹/۱۵
0
11
عجب ! کل حقوقهای نجومی ۲۳ میلیارد تومان بوده یعنی بسیار بسیار کمتر از مبلغی که صدا و سیما گرفت تا برای پدیده و موسسه ثامن الحجج تبلیغ کند تا چند صد هزار خانواده دچار مشکلات جدی شوند ! آیا از دریافتی های صدا و سیما بابت تبلیغ غلط و فریب مردم هم گزارشی داده میشود ؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۴۸ - ۱۳۹۵/۰۹/۱۵
0
8
این ۱۰ نفر که دو میلیارد تومان دریافت کرده اند و پس نمیدهند را محاکمه و اعدام کنید تا همه مشکلات اقتصادی کشور حل شود ! اما سرنوشت آنانی که هزاران هزار میلیارد تومان پول مردم را خوردند یا نابود کردند چه میشود ؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۵۱ - ۱۳۹۵/۰۹/۱۵
0
8
آیا میدانید درآمد جمعی از پزشکان ما از محل زیر میزی ، ماهیانه بیش از دو میلیارد تومانی است که این ۱۰ مدیر در طول سالها دریافت کرده اند !! کاش به همه تخلفات با دقت و وسواس رسیدگی میشد .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۵۱ - ۱۳۹۵/۰۹/۱۵
0
7
آیا میدانید درآمد جمعی از پزشکان ما از محل زیر میزی ، ماهیانه بیش از دو میلیارد تومانی است که این ۱۰ مدیر در طول سالها دریافت کرده اند !! کاش به همه تخلفات با دقت و وسواس رسیدگی میشد .
پاسخ ها
ناشناس
| Saudi Arabia |
۲۱:۱۱ - ۱۳۹۵/۰۹/۱۵
فقط بعضی جراحان
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۵۵ - ۱۳۹۵/۰۹/۱۵
0
8
ده مدیر حدود دو میلیارد تومان گرفته اند و پس نمیدهند ، نامشان در همه رسانه ها آورده میشود . پیداست که انضباط مالی به حداکثر رسیده و همه متخلفان اقتصادی دوران سیاه احمدی نژاد ، مجازات شده اند ! خدا را شکر .‌
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۰۸ - ۱۳۹۵/۰۹/۱۵
0
5
تصور میکردیم هزاران مدیر ، صدها هزار میلیارد تومان به ناحق گرفته اند و پس نمیدهند . حالا که معلوم شد فقط ۱۰ مدیر مبلغ ۲ میلیارد تومان گرفته اند و پس نمیدهند ، خیالمان راحت شد . باید از کلیه مدیران کشور اعاده حیثیت شود .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۲۰ - ۱۳۹۵/۰۹/۱۵
0
0
زمان احمدي نژاد مملكت را غارت كردند آب از آب تكان نخورد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۳۹ - ۱۳۹۵/۰۹/۱۵
0
0
انصافا کار سخت و طاقت فرسایی بوده . باید از همه دست اندرکاران تشکر ویژه کرد بخصوص آنکه ثابت شد اکثر قریب به اتفاق مدیران کشور ، حلال و حرام را میشناسند و رعایت میکنند . حقیقتا تخلف ۱۰ نفر متخلف در مقابل هزاران مدیر سالم ، بسیار ناچیز است .‌
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۰۲ - ۱۳۹۵/۰۹/۱۵
0
0
بزای بقیه میلیارد ها میلیارد دزدی چرا اطاع رسانی نمیشه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۱۶ - ۱۳۹۵/۰۹/۱۵
0
1
اعداد و ارقام در مقابل حجم عظیم تبلیغات سایت های دلواپس خنده داره . اگه 22 میلیارد رو به 387 مدیر تقسیم کنیم چیزی حدود 57 میلیون تومان اضافه دریافتی ( با قوانین جدید ) برای کل دوره مدیریتشون میشه که نمیدونم چند ماه یا ساله !!! با چه هیاهو و تبلیغاتی علیه دولت صف کشی کردند و با چه سرعتی بسیج شدند تا این بی عدالتی رو از بین ببرند !!! ولی در مقابل اختلاسهای چندین هزار میلیاردی چه سکوتی و چشم پوشی !!! بعد از گذشت چند سال هنوز نسبت به "حساسیت مردم به بحث صیانت از بیت المال، پاسداری و حفاظت از ثروت ملی کشور" نتیجه ای حاصل نشده .....
حیرت زده
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۲:۳۱ - ۱۳۹۵/۰۹/۱۶
0
2
مثل همیشه آدرس نادرست داده اند!
این همه سر و صدا و وقت و انرژی دیوان برای 21 میلیارد تومان؟ وصول این 21 میلیارد تومان که خودش چند میلیارد هزینه داشته است!
بچه های دیوان را این ور مشغول کرده اند که آن ور دیگر کار خودشان را بکنند!
مگر این 21 میلیارد از 21 میلیارد تیم های استقلال و پیروزی پر رنگ تر است؟ که کم رنگ تر بوده. چون دست مدیران ارشد کشور بوده.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۴۴ - ۱۳۹۵/۰۹/۱۶
0
0
با یک حساب سرانگشتی طبق اظهارات آقای عادل آذر پولهای برگشتی21000000000تومان تقسیم بر 397 نفر میشود 53000000تومان.
یعنی این مدیران هر کدام میانگین 53 میلیون از دریافتی ها را پس داده اند.
به رییس دیوان محاسبات بگویید با اعصاب مردم بازی نکند این مبلغ بسیار ناچیز و حدود یک صدم دریافتی هر مدیر یا بعبارتی دریافتی اضافی حدود یکماه آنهاست . در صورتیکه مدیران مذکور چندین سال است که حقوق نامتعارف میگیرند.
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین