کد خبر: ۴۱۳۰۳۰
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۹ آذر ۱۳۹۵ - ۱۸:۳۰

کباب تسبیحی، یک ایده شیک برای شام

در این بخش از آشپزی با پارسینه برایتان نحوه پخت کباب تسبیحی (کبابی مجلسی) با پلوی زعفرانی خوشمزه به همراه مواد لازم برای این کباب خوش رنگ و لعاب را خواهید آموخت. با ما همراه باشید
آفتاب‌‌نیوز :
کباب تسبیحی شکل تازه ای از سرو کباب گوشت قرمز و کباب گوشت مرغ هستش که بسیار خوشمزه، شیک و مجلسیه و مناسب برای تاریخ های خاص. با پخت این غذای شیک و مجلسی و بسیار خوش طعم ، رنگ تازه ای به سفره هایتان ببخشیدو
 
کباب 

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده 300 گرم 
سینه مرغ چرخ کرده 300 گرم
پیاز رنده شده آب گرفته 2 عدد
خامه 2 قاشق سوپخوری
زعفران دم کرده 2 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن 1/3 پیمانه

طرز تهیه کباب تسبیحی :

گوشت چرخ کرده را به همراه نیمی از پیاز رنده شده و نمک و فلفل و زعفران و 1 قاشق سوپخوری خامه مخلوط کرده و کاملا ورز می دهیم و گلوله هایی به اندازه یک گردوی کوچک از مخلوط برداشته و در دست گرد می کنیم تا مایه گوشتی تمام شود با گوشت مرغ هم به همین صورت این کار را تکرار می کنیم فقط باید سایز قلقلی های گوشت از قلقلی های مرغ بزرگتر باشد تا بعد از پخت یک اندازه باشند.

 

                    کباب

 
به مدت 1 ساعت قلقلی های آماده را در یخچال قرار بدهید تا استراحت کنند بعد از طی این مدت قلقلی ها را بصورت یک در میان به سیخ می کشیم و سیخ های آماده را در روغن ذکر شده سرخ می کنیم در حدی که رنگ بگیرند سپس در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتیگراد 10 دقیقه قرار می دهیم تا مغز پخت شوند اگر فر نداشتید ادامه پخت را روی شعله گاز و با حرارت ملایم ادامه دهید پخت زیاده از حد باعث خشکی کباب می شود. کباب ها را بعد از پخت در دیس کشیده و همراه پلوی زعفرانی سرو کنید.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۱
قلم فرانسه
|
Turkey
|
۲۱:۵۶ - ۱۳۹۵/۰۹/۱۹
0
2
کباب تسبیحی! راستش با این عنوان کاملا بی ربط، فکر کردم باید با خوردن این کباب ذکر گفت! عکس را که دیدم، متوجه شدم همان قلقلی سیخ کشیده است!!
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین