کد خبر: ۴۳۱۲۱۰
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۴ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۸:۳۰

آغاز پذیرش دانشجو در شعبه اربیل کردستان عراق دانشگاه علم و صنعت از مهر 96

رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران از صدور مجوزهای قانونی راه اندازی شعبه این دانشگاه در اربیل کردستان عراق در وزارت علوم ایران و عراق خبر داد و زمان پذیرش دانشجو در این واحد دانشگاهی را سال تحصیلی آینده (مهرماه 96) اعلام کرد.
آفتاب‌‌نیوز :
دکتر محمدعلی برخورداری روز شنبه در نشست مطبوعاتی اظهار داشت: دانش بنیان شدن، یکی از رسالت های اصلی دانشگاه هاست و اولین شرط تحقق این مهم، ارتقای سطح دانش و همچنین استفاده از دانش به دست آمده در فناوری و تولید محصول است که در این میان، استفاده از تجربیات موفق دیگران اهمیت بسیار زیادی دارد. 
وی اهمیت تقویت تعاملات بین المللی مراکز علمی و دانشگاهی را مورد تاکید قرار داد و گفت: در همین راستا مذاکراتی با دانشگاه های ایتالیا، روسیه، عراق، آلمان، فرانسه و استرالیا انجام داده و همکاری های مشترکی با همه این کشورها آغاز کرده ایم. 
برخورداری ادامه داد: در سفری که چندماه قبل به عراق داشتیم تبادل دانشجو به صورت جدی در دستور کار طرفین قرار گرفت و افزون بر این، از آنجاکه تعداد زیادی از اعضای هیات علمی دانشگاه های عراق در مرتبه علمی مربی بودند، مقرر شد که تعدادی از آنها را برای تحصیل در دوره های دکتری بپذیریم که خوشبختانه این توافقات به مرحله اجرا درآمده است. 
وی درباره همکاری های دانشگاه علم و صنعت با طرف آلمانی توضیح داد: شرکت زیمنس آلمان با شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران در پروژه راه آهن سریع السیر تهران - اصفهان همکاری دارد و دانشگاه آخن نیز همکار پژوهشی شرکت زیمنس است و ما نیز به عنوان بازوی پژوهشی راه آهن ایران وارد این پروژه شده ایم که مقدمات این کار به خوبی انجام شده است. 
برخورداری خاطرنشان کرد: یک پروژه پژوهشی دیگر نیز با محوریت دانشگاه موناش استرالیا و به صورت کنسریومی از دانشگاه های مختلف تعریف شده است که دانشگاه علم و صنعت نیز در این پروژه همکاری خواهد داشت. 
وی کمبود بودجه را از مشکلات گریبانگیر همه دانشگاه ها دانست و گفت: با وجود تنگناها و کمبودهای مالی، دستاوردها و موفقیت های بسیار زیادی داشته ایم به طوریکه اکنون به لحاظ میزان ارجاع به مقالات پژوهشی در رتبه اول کشور قرار داریم. 
رئیس دانشگاه علم و صنعت درباره بودجه های پژوهشی دانشگاه ها نیز توضیح داد: درآمدهای پژوهشی دانشگاه ها از دو محل اعتبارات دولتی و انعقاد قراردادهای پژوهشی با بیرون دانشگاه، محقق می شود که در دانشگاه های بزرگ، عمده درآمدهای پژوهشی از محل انعقاد پروژه با بخش های صنعتی تامین می شود. 
وی تصریح کرد: به طور طبیعی، بودجه های دانشگاه ها در درجه اول به پرداخت حقوق و دستمزد، هزینه تامین انرژی برق و آب، تغذیه و امکانات رفاهی دانشجویی اختصاص می یابد و اگر چیزی باقی ماند به پژوهش می رسد و با وجود مهم بودن تحقیق، این بخش در دانشگاه ها مظلوم واقع می شود. 
برخورداری، توجه به شرکت های دانش بنیان و حمایت از فناوری را از جمله راهکارهای تقویت بنیه مالی دانشگاه ها عنوان کرد و گفت: صنایعی در دنیا خوشنام و موفق هستند که بنایشان بر علم و دانش است. 
وی به فعالیت های زیست محیطی دانشگاه علم و صنعت اشاره کرد و تاسیس دفتر توسعه پایدار در دانشگاه و مدیریت سبز را از جمله این اقدامات برشمرد. 
رییس دانشگاه علم و صنعت ادامه داد: اقدامات ما در حوزه محیط زیست در دو دسته تعریف می شود که یکی، صرفه جویی در مصرف انرژی و دیگری، فعالیت های پژوهشی مورد نیاز محیط زیست در سطح کشور بوده است. 
وی یادآور شد: اخیرا و به دنبال بحران ریزگردها در خوزستان، استادان دانشکده های مهندسی برق و مهندسی مواد دانشگاه علم و صنعت در نامه ای به وزیر نیرو، راهکارهای علمی و عملی برای رفع ناپایداری شبکه برق خوزستان که به دلیل وجود گرد و غبار بروز کرده بود را ارائه کردند. 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۲۲ - ۱۳۹۵/۱۲/۱۵
0
2
!!!!!!!!!!!!
یه زمانی میشد رو سر این دانشگاه قسم خورد ولی حالا با پذیرش پردیس خودگردانش و شعبه اربیل و...
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین