کد خبر: ۴۳۴۵۳۹
تاریخ انتشار : ۰۱ فروردين ۱۳۹۶ - ۰۰:۳۳

افزايش فشارخون با زياده‌روی در خوردن آجيل

یک کارشناس بهداشت مواد غذايي هشدار داد که خوردن بيش از حد آجيل شور باعث افزايش فشار خون مي شود.
آفتاب‌‌نیوز :
 حسين عبدالعزيزي گفت: شهروندان در ايام عيد نوروز از خوردن بيش از شيرينجات و همچنين آجيل خودداري کنند. وي با بيان اينکه مصرف بي رويه تخمه باعث ترشح مکرر اسيد معده مي شود، افزود: خوردن بيش از حد آجيل شور باعث افزايش فشار خون مي شود.

عبدالعزيزي ادامه داد: با فرارسيدن ايام نوروز، پرخوري و دريافت غذاهاي پر انرژي در افراد به ويژه در جوانان و کودکان افزايش مي‌يابد.

وي با بيان اينکه مصرف ۱۵ تا ۲۰ عدد تخمه در روز کافي است، اظهار کرد: اغلب افراد در روزهاي عيد در حال صحبت کردن و تماشاي تلويزيون مشغول خوردن تخمه هستند و فراموش مي‌کنند چه ميزان تخمه خورده اند، در حالي‌که مصرف بيش از حد تخمه باعث ترشح مکرر اسيد معده شده و فرد را دچار ورم معده مي‌کند.

عبدالعزيزي تاکيد کرد: در برخي از انواع آجيل‌ها نمک و مواد لايه رويي قابل ديدن است که توصيه مي‌کنيم از سطح مواد برداشته ‌شود چرا که استفاده بيش از حد نمک افزايش فشار خون و عوارض ديگري ايجاد مي‌کند.

به گزارش مهر،وي توصيه کرد: افراد سعي کنند در مهماني‌ها از يک يا دو واحد ميوه استفاده کرده و غذاهاي پر چرب را از برنامه غذايي خود حذف کنند.


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین