کد خبر: ۴۴۰۳۰۶
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار: ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۲:۳۳
دوست دارید فرزندتان نابغه باشد؟ دنبال راهی برای افزایش هوش و حافظه‌اش هستید؟ این توصیه‌های غذایی را جدی بگیرید و دوستان و دشمنان مغز را از نزدیک بشناسید.
آفتاب‌‌نیوز :
دوست دارید فرزندتان نابغه باشد؟ دنبال راهی برای افزایش هوش و حافظه‌اش هستید؟ این توصیه‌های غذایی را جدی بگیرید و دوستان و دشمنان مغز را از نزدیک بشناسید.

دوستان مغز:

1. غلات کامل

مانند هر ارگان دیگری از بدن شما، مغز هم بدون انرژی نمی‌تواند به فعالیت خود ادامه دهد.


2. ماهی های پرچرب

اسیدهای چرب ضروری در بدن سنتز نمی شود و باید آنها را از طریق مواد غذایی مثل ماهی‌های پرچرب تأمین کنید.


3. بلوبری

مطالعات نشان داده است که خوردن بلوبری می‌تواند جلوی ضعف حافظه کوتاه مدت را بگیرد.


4. گوجه فرنگی

خوردن گوجه‌فرنگی به دلیل داشتن آنتی اکسیدان‌های فراوان جلوی فعالیت رادیکال‌های آزاد و تأثیرشان بر سلول‌های مغزی را می‌گیرد و می‌تواند به پیشگیری از آلزایمر کمک کند.


5. غنی‌سازی ویتامینی

استفاده از ویتامین‌های گروه ب از جمله ب6 و ب12 و اسید فولیک به کاهش سطح هموسیستئین خون کمک می‌کند.


6. انگور سیاه

دارای مقادیر بالای ویتامین ث است که مغز شما را چالاک می‌کند.


7. تخم کدو

خوردن تنها یک مشت تخم کدو در روز نیاز شما را به روی برطرف می‌کند که برای عملکرد مغز و تقویت حافظه ضروری است.

8. بروکلی

از منابع غنی ویتامین کا است که عملکرد مغز را تقویت کرده و باعث بهبود فرآیندهای شناختی می‌شود.


9. آجیل

در یک مطالعه علمی نشان داده شده است که خوردن مقادیر کافی ویتامین ای بر عملکردهای شناختی مغز تاثیر گذار است.






غذاهایی که کودکان را باهوش می کند 

دشمنان مغز:


1. فست فود ها

مصرف فست فود مغز را کوچک کرده و باعث ابتلا به آلزایمر می‌شود.


2. غذاهای شور

اگر چه اغلب افراد فکر می‌کنند که نمک فقط برای قلب مضر است، اما تاثیرات منفی‌اش را روی مغز هم می‌گذارد.


3. غذاهای فراوری شده

در برخی از مطالعات ثبت شده است که وجود افزودنی‌های مختلف در مواد غذایی فراوری شده باعث تغییرات شناختی در کودکان می‌شود.

4. غذاهای سرخ کرده

ترکیباتی که از روغن در هنگام سرخ شدن مواد غذایی آزاد می‌شود تخریب مغز را تسریع می‌کند و با بروز آلزایمر و پارکینسوین رابطه مستقیم دارد.

5. غذاهایی که در تماس با کود شیمیایی بوده‌اند

باقی مانده کودهای شیمیایی در مواد غذایی با افزایش خطر بروز اختلال کمبود توجه و بیش‌فعالی در کودکان رابطه مستقیم دارد.

6. ترکیبات خواب آور

هر ماده شیمیایی که اثر خواب‌آوری داشته باشد فعالیت مغز را مختل می‌کند.

7. الکل به شدت حافظه را کاهش می‌دهد

8. شیرین‌کننده‌های مصنوعی اصلا برای حافظه خوب نیستند!

9. هله هوله نه فقط برای مغز بلکه برای همه ارگان‌های بدن مضرند.

منبع: بیتوته

بازدید از صفحه اول ارسال به دوستان نسخه چاپی
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
United Kingdom
|
۰۹:۱۷ - ۱۳۹۶/۰۲/۰۱
0
1
این توصیه کاملا غیر علمی است. هوش ژنتیکی است و ربطی به نوع تغذیه ندارد.
ارستو
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۱۹ - ۱۳۹۶/۰۲/۰۵
0
1
سلام
نظر من اين است كه سايت شما بسيار مفيد است و مردم را آگاه مىكند.لطفا تحقيق كنيد كه چرا چيز هاى خوشمزه هميشه براى بدن ضرر دارند.
ممنون
اسد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۳۷ - ۱۳۹۶/۰۲/۰۵
0
0
افتاب نیوز اخه این چیه ی نوشتید خیلی ساده وپیش پا افتاده است همه اینو می دونه زیادی به روز باشید
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربحث ترین عناوین
لینک های مفید
x