کد خبر: ۴۵۳۲۷۶
تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۵:۲۶
کارشناس اداره کل نظارت بر فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو گفت: نباید فقط با یک روغن در طول روز تمام غذاها در فست فودها سرخ شود و باید این روغن های مضر روزی چند بار تعویض شوند.
آفتاب‌‌نیوز :
وحیده شایگان، گفت: امروزه یکی از مهمترین دغدغه خانواده ها، تغییر سبک زندگی و نوع تغذیه نوجوانان و جوانان است به گونه‌ای که بسیاری از وعده‌های غذایی با صرف غذاهای رستورانی و فست فود‌ها تامین می‌شود.

وی افزود: در دهه اخیر تعداد واحدهای تولید فرآورده‌های غذایی که غذا را در حضور مشتری در روغن سرخ کردنی تهیه و عرضه می‌کنند، بسیار زیاد شده است. سرعت در تهیه و طعم و مزه و بعضا قیمت مناسب اینگونه مواد غذایی از شاخص‌ها و مزیت‌های اصلی و مورد توجه مصرف کنندگان است؛ لذا با توجه به گستردگی قشر مصرف کننده با قاطعیت می‌توان گفت: سلامتی و ایمنی اینگونه فرآورده غذایی یک الزام است.

شایگان در ادامه با بیان این مطلب که ایمنی فرآورده غذایی سرخ شده در روغن به عوامل مختلفی بستگی دارد، گفت: کیفیت و مقاومت و مناسب بودن روغن مورد استفاده برای مصرف سرخ کردنی، دفعات استفاده از روغن و همچنین دما و زمان سرخ کردن، باید مورد توجه قرار بگیرد.

وی تاکید کرد: هر چقدر دما بالاتر و زمان سرخ کردن طولانی‌تر باشد ترکیبات شیمیایی حاصل از تجزیه شیمیایی و اکسیداتیو روغن مصرفی از جمله انواع رادیکال‌های آزاد، پلیمرها، ترکیبات قطبی و... بیشتری در حین فرآیند تشکیل خواهد شد.

به گزارش میزان، این کارشناس مواد غذایی، به نوع و ماهیت ماده سرخ شونده به عنوان یکی دیگر از عوامل ایمنی غذاهای سرخ کردنی اشاره کرد و افزود: طراحی دستگاه سرخ کن باید بگونه‌ای باشد که ترکیبات زیانباری حاصل از تجزیه حرارتی را که به تدریج در طول عمل سرخ کردن تشکیل می‌شود، خارج کند.

بازدید از صفحه اول ارسال به دوستان نسخه چاپی
عضویت در خبرنامه
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربحث ترین عناوین