کد خبر: ۴۵۷۰۴۶
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۹ تير ۱۳۹۶ - ۱۳:۵۲

دفاع اژه‌ای از قوه قضائیه، سپاه و کنایه به دولت روحانی؛ فتنه جدیدی در پیش است!

سخنگوی دستگاه قضا گفت: بنا به تجارب گذشته با توجه به تخریب‌هایی که علیه سپاه، بسیج و دستگاه قضا می‌شود، فکر می‌کنم فتنه جدیدی در پیش است.
آفتاب‌‌نیوز :
حجت‌الاسلام و المسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای پیش از خطبه‌های این هفته نماز جمعه تهران به مناسبت هفته گرامی داشت قوه قضاییه به سخنرانی پرداخت و با یادآوری سالگرد شهدای هفتم تیر و گرامیداشت یاد و خاطره همه شهدا بویژه شهید بهشتی در این ایام، هفته قوه قضاییه را هم‌چنین به خانواده قوه قضاییه و مردم تبریک گفت.

وی ابراز امیدواری کرد که قوه قضاییه بتواند آنگونه که شایسته است وظیفه خود را انجام دهد.

وی با بیان این‌که سخنرانی‌اش سه محور دارد، «قوه قضاییه و امنیت کشور، قوه قضاییه و دفاع از منافع مردم در مقابله با چپاولگران بیت‌المال و حقوق مردم و علت حجمه و تخریب نهادهای انقلابی طی این چهاردهه از جمله سپاه پاسداران ، بسیج مردمی و قوه قضاییه» را به عنوان محور سخنانش برشمرد و ادامه داد: قبل از این‌که به این سه مطلب بپردازم یادآور می‌شوم امروز در شرایطی که دنیای ما با آن رو به رو است نظام سلطه سعی می‌کند قدرت خود را افزایش دهد. در شرایطی هستیم که کشورهای همسایه در آتش انقلاب‌شان می‌سوزند و در این شرایطی که آمریکا فشار مضاعفی به انقلاب ما وارد می‌کند، روشن و بدیهی است که وحدت همدلی و تشریک مساعی برای گره‌گشایی از مشکلات کشور امری ضروری است. همه می‌دانیم که وحدت و همدلی با توسل به خدا و اطاعت از ولی امر و اطاعت از قانون اتفاق می‌اقتد. نمی‌شود گفت همکار و همدلیم اما هرکس کار خودش را پیش ببرد.

سخنگوی قوه قضاییه گفت: با توجه به این‌که در سال اقتصاد مقاومتی ، تولید و اشتغال هستیم ، قوه قضاییه وظیفه خود می‌داند با سایر قوا در همین چهارچوب همکاری کند، تا دولت بتواند گره از کار مردم باز کند ،از رکود خارج شود و افزایش تورم نداشته باشیم. قوه قضاییه به دولت کمک می‌کند تا در سرمایه گذاری‌ها امنیت ایجاد شود، کمک می‌کند تا دولت در مقابل مفسدان بایستد و زمینه‌های فساد را از بین ببرد، تا با مبارزه با امر قاچاق توفیق داشته باشد. ما وظیفه خود می دانیم در چهارچوب قوانین همه حمایت را انجام دهیم تا این رکود، تورم ، مشکلات جامعه از جمله مشکلات سیاسی ،فرهنگی و اقتصادی برطرف شده و دولت در امور خود موفق شود.

وی در بحث رابطه قوه قضاییه و امنیت تصریح کرد: در شرایطی که کشورهای منطقه و جهان در ناامنی هستند، انسان‌ها کشته، به اسارت برده و شکنجه می‌شوند، ایران اسلامی از امنیت کامل بر خوردار است. از جمله نهادهایی که نقش ماثری در این امنیت داشته قوه قضاییه است.

وی یادآور شد: این قوه در همان روزها و سال های نخست انقلاب که هنوز یک نظام انتظام بخش کاملی نداشتیم از طریق دادگاه‌های انقلاب با هر جریانی که قصد ناامنی داشت مقابله می‌کرد، با همکاری مردم و سایر دستگاه‌ها کسانی را که تصمیم به کودتا داشتند شناسایی و به هلاکت رساند. با شروع جنگ تحمیلی و کسانی که اعلام جنگ مسلحانه علیه نظام کردند، دادگاه های انقلاب مقابل همه  مفسدین و اشرار ایستاد ، عده ای را با صرف وقت زیاد قانع کرد و برگرداند و بقیه لجوج‌ها و غیر قابل برگشت‌ها را مجازات کرد.

وی همچنین تاکید کرد: قوه قضاییه همواره با همکاری سایر دستگاه‌ها با همه کم و کاستی‌ها مقابل همه نفوذی‌ها و فتنه‌گران قبل و بعد سال هشتاد و هشت ،جاسوس‌ها و مفسدان با همه فشارها و تطمیع‌هایی که بوده، ایستاده و آن‌ها را مجازات کرده است.

سخنگوی قوه قضایه خاطرنشان کرد: همه شما خوب یادتان هست؛  دادگاه‌های انقلاب در اوایل انقلاب کلیه کسانی که اموال بیت‌المال را غصب و غارت کرده بودند چه در داخل و چه در خارج کشور شناسایی کرده و اموال را به مردم و بیت‌المال برگرداندند. دادگاه‌های انقلاب افرادی را که اموال عمومی و خصوصی را غصب کرده بودند مجبور کرد تا اموال را برگرداند . بخشی از این اموال در اختیار دولت نوپا قرار گرفت تا صرف امور جاری شود و بخش دیگری هم در اختیار نهادهایی قرار گرفت که به نفع مردم خرج می‌کردند. اموال گرفته شده در اختیار بنیاد ١٥ خرداد، بنیاد شهید و ایثارگران، کمیته امام و نهادهای مردمی قرار گرفت تا آن‌ها هم  به نفع عموم مردم و یا نیازمندان خرج کنند. از آن تاریخ تا امروز هم قوه قضاییه تمام تلاش خود را می‌کند که هرکسی علیه منافع مردم دست تجاوز بلند کند را مجازات و اموال غصب شده را به مردم بازگرداند.

وی سپس خاطرنشان کرد: یکی از مشکلات مهم کشور تجاوز به منابع عمومی بوده و هست. با کمال تاسف برخی نهادهای مسئول هم نتوانستند در این زمینه کاری کنند. قوه قضاییه به ناچار وارد شد و هزاران هزار هکتار از منابع طبیعی، جنگل‌ها، حاشیه‌ها و حریم‌هایی که توسط افراد سودجو تصرف شده بود را گرفت و به دولت برگرداند. بسیاری از کسانی که توانسته بودند زمین‌های مزروعی و باغات را از دست کشاورز و باغدار بگیرند و ویلا کنند با اقداماتی که صورت گرفت زمین‌ها را پس دادند و مجازات شدند.

وی با اشاره به برخی اقدامات قوه قضاییه در مقابله با تخلفات گفت: پرونده‌های مربوط به  تخلفات سه هزار میلیاردی ، نفتی ،صندوق ذخیره فرهنگیان،اختلاس‌های بانکی، ارز، تعاونی‌های اعتباری  ازجمله پرونده‌هایی بود که برای مردم آشنا هستند و قوه قضاییه آن‌ها را حل و فصل کرد. وزارت تعاون سابق به این تعاونی‌ها مجوز داد و هیچ نظارتی بر آن‌ها نکرد. حالا  امروز شاهدیم که چه مشکلاتی برای مردم، دولت و قوه قضاییه ایجاد کرده است. طی یک سال گذشته یک بار هم وزارت کار و تعاون که امروز با هم ادغام شده‌اند نسبت به این مشکل واکنشی نشان نداد، این بار به دوش قوه قضاییه ، دولت و بانک مرکزی افتاده است و باید آن را هم حل کنیم.

سخنگوی قوه قضایه در ادامه سخنرانی خود با طرح این سوال که «چرا نهادهای انقلابی ، افراد انقلابی، متدین و دلباخته نظام از اول انقلاب تا امروز بیشتر مورد هجمه و توهین دشمنان بوده‌اند؟» گفت: دشمن؛ شیطان بزرگ آمریکا و شیاطین دیگر و افرادی که منافع خود را در خطر می‌بینند و می‌دانند که سد راه دشمنان، اشرار و جانیان چه کسانی هستند؛ سپاه،ارتش نیروی نظامی ،قوه قضاییه وزارت اطلاعات و بسیج و چهره‌های خاص در نظام ما سد راه متجاوزان هستند.

وی ادامه داد: ببینید چه کسانی از اول انقلاب تا به حال ترور شدند؟ اگر نشد آن‌ها را ترور فیزیکی کنند، ترور شخصیتی می‌کنند ، تهمت و اتهام می‌زنند که به زعم باطل خود ذهن مردم را مشوش و تیغ سپاه و نیروهای مسلح و مدافعان را کند کنند. اول انقلاب علیه دادگاه‌های انقلاب، سپاه و عناصر سازنده تخریب می‌شدند. بعد شروع کردند علیه ارتش ،کمیته ها، دادگاه‌های انقلاب و چهره‌های سازنده تبلیغ کردند. بعد از این تخریب‌ها جنگ تحمیلی شروع شد. در آن میان بنی‌صدری پیدا می‌شود خودخواه ، که فکر می‌کرد مردم رای به شخص دادند. نمی‌دانست مردم به رئیس جمهور نظام رای دادند. او  مردم را تحقیر می‌کرد، کمیته را تخریب می‌کرد، دل به بیرون می بست و وارد حاشیه‌ها می‌شد.

وی افزود: در همین دانشگاه انقلاب چه‌ها که نکردند و چه‌ها که نگفتند. کسانی که بنی‌صدر را قبول نداشتند اما دشمن نظام بودند با دشمنان دیگر زیر چتر او جمع شدند. بعضی از این تخریب‌ها از زبان رئیس‌جمهور و از تریبون‌های رسمی اعلام می‌شد و بعد دیدیم که جریان سال ٦٠شروع شد و هزاران انسان را به خاک و خون کشاند. همان زمان مردم با وحدت آمدند جلوی آن‌ها ایستادند. بعدها با ترفند جدید آمدند و جریان دهه هفتاد ایجاد شد ، بعد دوباره در سال ٨٨ آمدند.

به گزارش ایسنا؛ سخنگوی قوه قضاییه در پایان گفت: امروز تخریب علیه دستگاه‌های نظامی و انتظامی، بسیج و سپاه ایجاد شده بنا به تجربه گذشته فکر می‌کنم یک فتنه جدید در پیش است. امروز نهادهای انقلابی مثل سپاه و دستگاه‌ قضایی تخریب می‌شوند به گمانم فتنه جدیدی در پیش است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۱
سعیدطهمورثی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۳۳ - ۱۳۹۶/۰۴/۱۱
0
0
آقایان محترم مسئولان بدانندکه افکارعمومی بهترین قضاوت رادرباره عملکردقوای سه گانه داردهرکس درمناسب خودطبیعتاخودرامحق می داندوهمواره مظلوم ولی مردم وانتخاب آنهادرمقاطعی که با حضورحداکثری بوده موجب پافشاری آنها برادامه راه نظام خودیعنی جمهوری اسلامی ایران بوده
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین