کد خبر: ۴۷۳۹۶۹
تعداد نظرات: ۲۷ نظر
تاریخ انتشار: ۱۸ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۴
کاهش تقاضای نوشابه کوکاکولا به دلیل میزان بالای شکر آن، این شرکت را زیر فشار قرار داده و به صرافت انداخته است تا برای معضل کاهش مشتری چاره ای بیندیشد.
آفتاب‌‌نیوز :
به همین دلیل این شرکت مسابقه ای برای یافتن ماده ی شیرین کننده ای به جای شکر به راه انداخته که برنده ی آن یک میلیون دلار دریافت می کند

این موضوع را شرکت کوکاکولا در برلین پایتخت آلمان اعلام کرد. کوکاکولا قصد دارد تا سال ۲۰۲۰ میزان شکر نوشابه خود را تا ۱۰ درصد کاهش دهد.

منبع: دویچه وله 

بازدید از صفحه اول ارسال به دوستان نسخه چاپی
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۲۷
علیرضا مطیع نورانی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۲۷ - ۱۳۹۶/۰۶/۱۸
0
0
استفاده از برگ‌استویا که برای اکثر بیماریها مخصوصا بیماران دیابتی و فاشر خون مفید و شیرین کنندگی ان از شکر خیلی بیشتر میباشد .
amin
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۴۰ - ۱۳۹۶/۰۶/۱۸
0
0
خرما
اکبر نعیمی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۴۷ - ۱۳۹۶/۰۶/۱۸
0
0
استفاده از فروکتوز و گلوکز بصورت مساوی در نوشابه کوکاکولا بجای شکر
الهام
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۲۲ - ۱۳۹۶/۰۶/۱۸
0
0
نظریه من یک مورد است ان هم شیره ارده******
محمد امیر محمد آلمانی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۰۵ - ۱۳۹۶/۰۶/۱۸
0
0
فروکتوز
امیر کربلایی باقر لواسانی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۳۲ - ۱۳۹۶/۰۶/۱۸
0
0
دو نظر دارم اول شیر توت دوم شکر قهوه ای
سعید
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۱۰ - ۱۳۹۶/۰۶/۱۸
0
0
سمنو .یا دوشاب ک از شیره انگور بدس میاد و خیلی شیرین و فاقد هرگونه افزودنی شیرین مثل شکرو...
محمدیزدی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۴۰ - ۱۳۹۶/۰۶/۱۸
0
0
شیره توت
لیلا تیموری
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۵۰ - ۱۳۹۶/۰۶/۱۸
0
0
گزینه۱گل‌انگبین
گزینه۲شیرین‌بیان
الهام
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۵۰ - ۱۳۹۶/۰۶/۱۸
0
0
عسل طبیعی
فایزه سروری
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۳۰ - ۱۳۹۶/۰۶/۱۸
0
0
باسلام خسته نباشید شما میتونین دونوع نوشابه تولید کنید یک مدل اول ک باشیره نبات وشکر قهوه ای وخب بازم مسلمابرای سلامتی مضر تره اما از شکر کمتر ونوع دوم نوشابه با عسل واین نوع فراوردهاست این دسته نوشابهارو گران تر بفروش برسانید.
فایزه سروری
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۵۳ - ۱۳۹۶/۰۶/۱۸
0
0
1شربت اگاوه
که بخش اعظم ان از گلوکزوفروکتوزاست وغلظتش مثل عسل است وشاخص گلیسمی پایینی داردوسطح قندخون را زودتر از شکر پایین می اورد
۲زایلیتون
این شیرین کننده مصنوعی به طور طبیعی توسط بسیار از موجودات زنده مثل درخت میوه گیاه حیوانات وادم ها تولید میشودوکالری ان ۴۰٪ازشکر کمتر است وشاخص گلیسمی ان بسیار پایین است واین ماده مانع از رشد وفعالییت باکتری در دهان است واز پوسیدگی دندان جلوگیری میکند
۳دکستروز
که از ذرت بدست میاید وشکل دیگری از گلوکز است
۴استویا
یک شیرین کننده طبیعی که از برگ گیاه استویا تهییه میشود که ۲۵۰تا۳۰۰برابر شیرین تر از ساکاروز بوده هیچ کالری ندارد وشاخص گلیسمی ان صفراست
کاظمی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۱۱ - ۱۳۹۶/۰۶/۱۹
0
0
استفاده از برگ استویا
حسنا حسین پور
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۱۲ - ۱۳۹۶/۰۶/۲۰
0
0
استفاده از گیاه استویا (گونه استویا ربودیانا) که وزارت غذا و داروی آمریکا نیز آن را تایید کرده است .شیرین کننده ای بدون کالری جایگزین قند که شیرینی آن طبیعی و ۲۰۰ برابر شیرین تر از قند است. تنها ایراد این شیرین کننده این است که کاراملی نمی شود. این‌گیاه در استلن گلستان زیاد یافت میشود و در حال حاضر در صنعت کیک و کلوچه و شربت سازی استفاده میشود
حمید رضا توسلی دوست
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۰۷ - ۱۳۹۶/۰۶/۲۰
0
0
درود و سپاس
یکی از بهترین و ازرانترین و کم ضررترین منبع قندی شیرین شیره انگور است در وحله اول پیشنهاد من شیره انگور است که به عینه بیماران قندی کشمش ان تجویز میشود بجای قند مصنوعی قندی طبیعی است که از گذشتگان خوردن انگور اینطور تجویز شده که اگر ان را شب میل کنند باعث کم شدن وزن بدن میشود واگر انگور را صبح بخورند باعث بهترهضم شدن غذا در معده و حتی به تعادل رسیدن وزن بدن میشود در وحله دوم شیره توت سیاه که اینهم بسیار نافذ است اما بدلیل کم بودن این میوه شیره انگور حرف اول است چون وفور ان بیشتر است.
باسپاس از شما و به امید قبولی پیشنهادم
پروانه
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۴۸ - ۱۳۹۶/۰۶/۲۰
0
0
دوستان عزیز اگه تومسابقه برنده هم بشین جایزه بهتون تعلق نمیگیره .
اصغر نوری
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۲۵ - ۱۳۹۶/۰۶/۲۱
0
0
شیره انگور باشیرین بیان
شیره خرما باگلوکز
اصغر نوری
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۲:۲۱ - ۱۳۹۶/۰۶/۲۱
0
0
شیره انگور باشیرین بیان
شیره توت با گلوکز
اردشیر مشفق
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۲۷ - ۱۳۹۶/۰۶/۲۱
0
0
با سلام و عرض ادب، بهترین جایگزین برای شکر در نوشابه استفاده از مواد طبیعی مانند شیره عسلی انگور میباشد که ما در اینجا بجای شربت در سر سفره هامون از اپن استفاده میکنیم و بینهایت مقوی. خون ساز و بدون ضرر میباشد این شرکت میتونه مواد طبیعی که مورد علاقه هر کشور هست رو برا همونجا بجای شکر جایگزین کنه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۱۹ - ۱۳۹۶/۰۶/۲۱
0
1
چقد نابغه داریم! پس چرا خودمون پیشرفت نمیکنیم!
علی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۲:۳۳ - ۱۳۹۶/۰۶/۲۲
1
0
دوستان عزیز شرکت کوکا کولا از ما درخواست کمک نکرده و شما هم در مسابقه قرار نیست شرکت کنید افتاب یک خبری رو از یک.منبعی منتشر کرده """فعلا فعالیت بانکی بین الملی رو به امید خدا درست کردن منتظر پول باشین براتون کارت به کارت بکنه کوکا, شرکت کوکا این هم مخ حیف نیست تو تورم. صددرصدی به خودشون فشار میارن مشکل کوکا حل بشه بعد مارو تحریم میکنن!!
م یزدی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۱:۳۱ - ۱۳۹۶/۰۶/۲۳
0
0
عسل یا شیره خرما.
شاهرخ شیراز
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۴۱ - ۱۳۹۶/۰۶/۲۴
0
0
آن هایی که می‌گن شیره انگور اشتباه میکنن چون شیره انگور خرما گران است این شرکت زرنگ هست یه چیزی جایگزین می خواد که ارزان تراز شکر باشه
شاهرخ شیرازشا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۰۹ - ۱۳۹۶/۰۶/۲۵
0
0
با این نظرات بالا فهمیدم چرا پیشرفت نمی کنیم شکر کیلو 3500تومان شیره انگور هزارتومان20هزارتوما ن تازه اگر تقلبی نباشد
مهدی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۳۲ - ۱۳۹۶/۰۶/۲۵
0
0
آب انگور سیاه می تواندجانشیین مناسبی باشد ازهر5کیلو 3/5تا4کیلو آب انگوربدست می آید شیره انگور غلیظ هست وهزینه زیادی برای جوشانده شدن انگوردارد
ناشناس
|
Germany
|
۰۹:۱۳ - ۱۳۹۶/۰۶/۲۶
0
0
اگر به این راحتی ها بود یه میلیون دلار جایزه براش در نظر نمی گرفتند هدف کوکاکولا ماده شیرینی هست که طعم اصلی نوشابه را تغییر نده فکر کردید اونجا هم مثل ایرانه که آب شیرین گاز دار را اسانس رنگی بزنند و با برند کوکاکولا بدن بیرون
ناشناس
|
United States
|
۲۳:۰۵ - ۱۳۹۶/۰۶/۲۶
0
0
الان دارین اظهار فضل میکنین یا واقعا فکر کردین با گفتن شیره خرما یک میلیون بهتون میدن؟
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربحث ترین عناوین
x