کد خبر: ۴۹۴۸۸۶
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۰ آذر ۱۳۹۶ - ۱۳:۲۳

نان جو، نان رژیمی نیست

کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت – درمان شهرستان البرز گفت: نان جو حجیم نمی‌شود و طعم آن به تلخی می‌زند، در غیر این صورت، اگر نان جو خریداری‌شده، حجیم و خوش‌طعم بود، از آرد جو تهیه نشده است.
آفتاب‌‌نیوز : «مونا تاچه بندها»، کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت – درمان شهرستان البرز اظهار کرد: نان جو حجیم نمی‌شود و طعم آن به تلخی می‌زند، در غیر این صورت، اگر نان جو خریداری‌شده، حجیم و خوش‌طعم بود، از آرد جو تهیه نشده یا در بهترین حالت از 10 درصد آرد جو و مابقی از آرد گندم، تهیه و رنگ آن به مدد شربت مالت (قند جو) تیره شده است، مصرف چنین نانی برای افرادی که مشکل وزن یا قند خون دارند، چندان سودی ندارد.

وی خاطرنشان کرد: نان جو واقعی، بی‌شباهت به تکه چوب نیست، ضمن این‌که انرژی موجود در نان جو، تفاوت چشمگیری با نان گندم ندارد و موصوف کردن نان جو به‌عنوان «رژیمی» و بدتر از آن «دیابتی»، بی‌معنی است.

منبع: روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قزوین
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۰ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۰
0
0
عملا در ایران هیچ نان مناسبی برای خوردن وجود ندارد چون مدت هاست که نانوایان سبوس و خمیر مایه به کار نمی برند
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین