کد خبر: ۴۹۵۰۴۳
تعداد نظرات: ۶۰ نظر
تاریخ انتشار : ۲۱ آذر ۱۳۹۶ - ۰۸:۵۰
"احمدی نژاد را مشایی و بقایی خراب کردند"

عضوجامعه مدرسین: زنان حتی برای وزارت آموزش وپرورش مناسب نیستند/در ورزشگاه وقتی زن به مرد نگاه می‌کند تهییج می‌شود!

"در حج کسی به این مسائل توجهی ندارد، اما در ورزشگاه و هنگام مسابقات فوتبال یا کشتی، وقتی زن به بدن لخت مرد نگاه می‌کند تهییج می‌شود. اصلاً مگر می‌شود زن و مرد در گوشه‌ای باشند و هیجانی به وجود نیاید؟ اکنون بسیاری از زنان اروپا و امریکا معترض آزارهای مردان هستند. این طور نیست که اگر زن و مرد را در اختیار هم قرار دادیم، دیگر مسأله عادی شود. یک ذره رها شوند، مشکل ایجاد می‌شود. اکنون همه رو به ضلالت می‌روند و کسی نمی‌فهمد صراط مستقیم کجاست؛ هرچه به این مسائل دامن بزنند وضع بدتر می‌شود."
آفتاب‌‌نیوز :
روزنامه ایران با آیت الله حسن ممدوحی عضو جامعه مدرسین مصاحبه ای انجام داده است.

به گزارش آفتاب‌نیوز، بخشهایی از این مصاحبه را می خوانید:

درهفته‌های اخیر برخی روحانیون نگرانی‌هایی درباره کاهش نفوذ روحانیت در جامعه مطرح کرده‌اند.مثلامعتقد هستند ورود روحانیت به مسائل ریز زندگی مردم یا کارهایی مانند «روحانی درمانی» در بیمارستان‌ها، باعث شده جایگاه روحانیت تضعیف شود و ابراز نگرانی کرده‌اند از اینکه تداوم این وضعیت، باعث گسست جدی میان مردم و روحانیت شود. یا اینکه دغدغه حضور مردم در نمازجمعه را مطرح کرده و می‌گویند در گذشته استقبال بیشتری از نمازجمعه می‌شد و میان مردم و مسئولان هم میله هم کشیده نمی‌شد. شما «کاهش نفوذ روحانیت در جامعه» را تا چه میزان نزدیک به واقعیت می‌دانید؟

من معتقدم این‌ها نظرات دقیق نیست؛ هر انقلابی در بدو وقوع، دارای نوعی التهاب است که هرچند طبیعی است، اما همیشگی نیست. وقتی این التهابات سپری شد، امور عادی می‌شود. در اوایل انقلاب، به‌قول حضرت امام(ره) ما شاهد «انفجار نور» بودیم؛ به این معنی که مردم وارد میدان شده و ضمن سرنگونی رژیم سابق، جبهه‌ها را اداره و نقایص را جبران کردند، اما وقتی این شرایط ملتهب تمام شد، طبیعی است که دیگر در مردم آن حالت التهابی نباشد. بنابراین، مسائل عادی شد، اما این عادی شدن هم به معنی بی‌تفاوتی مردم یا فاصله آنان از روحانیت نیست، زیرا نشانه‌های زیادی داریم که مردم همان شور و شوق سابق را دارند. مردم همین حالا در همایش‌هایی که مربوط به روحانیت است، مانند راهپیمایی‌ها، مراسم شب‌های احیا، دعای عرفه یا نمازجمعه‌ها به طور گسترده حضور می‌یابند.

مراسمی مانند شب‌های احیا یا روز عرفه به بینش دینی مردم مربوط است، آیا می‌توان حضور مردم در این مراسم را به روحانیت منتسب کرد؟

این حضور، نشانه افزایش علقه‌های دینی مردم نسبت به روحانیت است. حضور مردم در سینماها و تئاترها با انجمن‌هایی که به روحانیت مربوط می‌شود، قابل مقایسه نیست. کافی است فراخوانی بشود تا مردم جمع شوند، اما در فراخوان‌های غیر دینی یا نامرتبط با روحانیت، ما هیچ گاه شاهد چنین استقبالی از سوی مردم نیستیم. این‌ها نشان می‌دهد که ارتباط باطنی مردم و روحانیت همواره برقرار است؛ ولو اینکه نظام عادی اجتماعی، نشان بدهد که التهاب قبل دیگر وجود ندارد.

انتقادی که در سال‌های اخیر مطرح شده این است که این تجمعات بیشتر مداح محور است تا روحانی محور...

اگر مداحان فراخوان بدهند، آیا مردم جمع می‌شوند؟ اگر مداحان فراخوان بدهند، هیچ گاه جمعیت قابل ملاحظه‌ای، مانند وقتی که روحانیت فراخوان می‌دهد، جمع نمی‌شوند. اتفاقاً در روزهای اخیر به کرمانشاه رفتیم. ظهر وارد شدیم و شب اعلام روضه کردیم، مداحی هم در کار نبود؛ اما حسینیه مالامال از جمعیت بود.

پس منتقدان بر چه اساسی صحبت می‌کنند؟

عده‌ای می‌خواهند نقطه ضعف درست کنند و این نقطه ضعف را به رخ بکشند؛ لذا می‌گویند رابطه کم شده است، اما این اظهار نظرها دقیق نیستند. همین حالا؛ روحانیون در روزهای نخست حضور در دانشگاه اغلب مورد بی‌اعتنایی قرار می‌گیرند، اما بعد از مدتی او را بشدت مورد احترام قرار می‌دهند. خود ما وقتی در گذشته به دانشگاه‌ها می‌رفتیم، اوایل می‌گفتند این روحانی چه دارد که بگوید؟ اما وقتی حضور ما تداوم یافت، در دانشجویان حالت جدی پیدا می‌شد.

چرا مواجهه نخست با روحانیت مناسب نیست؟

چون مخاطبان شناخت و تجربه کمتری دارند؛ اما در میان مردم و در جامعه این طور نیست. اگر فراخوانی داده شود یا جریانی برای انقلاب پیش بیاید، می‌بینیم که چه قیامتی برپا می‌شود.

بنابراین شما به رفتاهارهای روحانیون نقدی ندارید؟

نقد داریم؛ برخی از کسانی که برای نمازجمعه یا امامت جماعت مسجد گماشته می‌شوند، مدیریت لازم را ندارند یا گاهی خلق خوبی نشان نمی‌دهند. ضمن اینکه در مواردی، از آنجا که یک فرد روحانی هم یک انسان است می‌تواند لغزندگی پیدا کند. این اشتباهات باعث می‌شود که مردم هم زده شوند، اما اگر شما چنین روحانی را عوض کنید و فرد دیگری را جای او بیاورید که جاذبه داشته باشد، مردم هم استقبال می‌کنند.

یکی از موضوع هایی که چند سال است مطرح و محل بحث است، حضور زنان در ورزشگاه است؛ برخی روحانیون به اینکه زنان و مردان در دو جایگاه متفاوت هم باشند، اشکال می‌گیرند و در مقابل برخی می‌گویند در حج زنان و مردان کنار هم هستند؟

در حج کسی به این مسائل توجهی ندارد، اما در ورزشگاه و هنگام مسابقات فوتبال یا کشتی، وقتی زن به بدن لخت مرد نگاه می‌کند تهییج می‌شود. اصلاً مگر می‌شود زن و مرد در گوشه‌ای باشند و هیجانی به وجود نیاید؟ اکنون بسیاری از زنان اروپا و امریکا معترض آزارهای مردان هستند. این طور نیست که اگر زن و مرد را در اختیار هم قرار دادیم، دیگر مسأله عادی شود. یک ذره رها شوند، مشکل ایجاد می‌شود. اکنون همه رو به ضلالت می‌روند و کسی نمی‌فهمد صراط مستقیم کجاست؛ هرچه به این مسائل دامن بزنند وضع بدتر می‌شود.

آقای روحانی بحثی مطرح کرد مبنی بر اینکه نمی‌توان مردم را به زور به بهشت فرستاد.

حرف درستی است، اما وجهه غلطی دارد. از آن سو، ممکن است برخی مثلاً بخواهند مردم را تحت فشار قرار بدهند تا به بهشت بروند، اما این کار هیچ گاه پذیرفته نیست. ما در نهایت، برای هدایت مردم می‌توانیم از امر به معروف و نهی از منکر استفاده کنیم، هرچند ممکن است گاهی امر به معروف و نهی از منکر به تعزیر هم برسد،اما منظور از امر به معروف و نهی از منکر، تحت فشار قرادادن نیست. ضمن اینکه معتقدیم امر به معروف و نهی از منکر نظام برابری و برادری و دموکراسی واقعی است، به این معنی که خود جامعه نگهدارنده خود است، زیرا خود مردم آمر به معروف و ناهی از منکر هستند.

اگر امر به معروف و نهی از منکر کار مردم است، به این معنی است که دین برای مردم بلوغ قائل است. چطور این امت نمی‌تواند در یک ورزشگاه تماشای یک مسابقه فوتبال را مدیریت کند؟

در صورت ورود زنان در ورزشگاه، آیا می‌توان سلامت کار را تأمین و تضمین کرد؟ اگر شرایط به گونه‌ای باشد که زنان و مردان محفوظ باشند، ممکن است،اما باید توجه کرد که برخی حرکات مردان برای زنان بسیار محرک است. درست مانند اینکه مردان به فوتبال زنان نگاه کنند. برای زنان هم همین است. ما اصلاً موافق نیستیم که مسابقات کشتی در تلویزیون پخش شود و خانم‌ها آن را تماشا کنند. واقعاً حرام است. آیا درست است که خانم‌ها کشتی بگیرند و مردان نگاه کنند؟ متقابلاً برای بازی مردان هم این حکم جاری است. این‌ها به طور قطع برنامه اسرائیلی است که گاهی ما گرفتار آنیم.

به بحث اول بازگردیم که گفتید اگر روحانیت فراخوان بدهد، مردم لبیک خواهند گفت. اکنون مردم بیننده این برنامه‌های ورزشی هستند، آیا روحانیت می‌تواند از مردم بخواهد که به این برنامه‌ها نگاه نکنند؟

روحانیت عاقل است و می‌داند اگر بخواهد در موضوع هایی ورود کند، این ورود مؤثر نخواهد بود. همین برنامه‌های رادیو و تلویزیون، یا فضای مجازی، کسی به دغدغه‌های روحانیت توجه نمی‌کند، اما ما به طور مرتب تذکر می‌دهیم. گاهی در جامعه مدرسین از رئیس صدا و سیما دعوت و با او درباره این برنامه‌ها چالش می‌کنیم، در جواب می‌گوید چرا شما این برنامه‌ها را تماشا می‌کنید؟ ما این‌ها را برای شما نمایش نمی‌دهیم، بلکه برای آن دسته از مردم نمایش می‌دهیم که ممکن است علقه‌های کمتری نسبت به برخی مسائل داشته باشند. حق هم دارند. می‌گویند ما که نمی‌توانیم با توقف این برنامه‌ها، باعث شویم که این اقشار به کف خیابان کشیده شوند یا ببینیم که آنان پای ماهواره بنشینند؟ چاره‌ای نداریم جز اینکه این برنامه‌ها را پخش کنیم. می‌گوید حتی به فرزند خودمان هم می‌گوییم به این برنامه‌ها نگاه نکنند.

زنان خواسته‌های سیاسی و اجتماعی بسیاری دارند، مثلاً موضوع وزارت زنان در دولت مطرح شد، اما این طور عنوان شد که مراجع و علما مخالف وزارت زنان هستند.

به طور کلی ثابت شده که در همه کشورها نظام سیاستمداری قاهر دست مردان است. اگر زنان هم باشند، در حاشیه هستند. زنان اصلاً برای این کار خلق نشدند. زنان برای نظام‌های تربیتی، حفظ نسل یا محیط‌های خانوادگی بسیار مناسب هستند، اما برای وزارت جنگ مناسب نیستند.

برای وزارت آموزش و پرورش چطور؟

برای وزارت آموزش و پرورش هم مناسب نیستند.


در ابتدای انقلاب خانم دباغ حتی به فرماندهی سپاه استان همدان هم رسیده بود.

شما چند نفر مانند خانم دباغ پیدا می‌کنید؟ گاهی استثناهایی پیدا می‌شود، اما استثنای خاص است، نمی‌تواند معیار قرار بگیرد، زیرا طبیعت زنان این طور نیست. نمی‌توان با این استثناها به زنان مجوز داد.

فکر نمی‌کنم صحبت شما این باشد که یک مرد تحصیل نکرده بر یک زن تحصیلکرده ارجحیت داشته باشد.

ما هیچ گاه مقایسه نکردیم. ما می‌گوییم هر کسی در جامعه باید جای خودش باشد. کما اینکه اگر می‌گوییم زنان برای وزارت خلق نشده‌اند، اگر اهل مطالعه دینی باشید، در روایات و آیات خواهید دید که زنان بسیار بالاتر از مردها هستند.

تصمیمات جدید دولتمردان عربستان در حوزه زنان را دنبال کرده‌اید؟

عربستان برای خوشامد اسرائیلی‌ها این کار را می‌کند، نه برای خوشامد زنان. مقامات تازه عربستان یک عروسک تازه به دوران رسیده‌اند.

ما حدود 10-15 میلیون زن جوان داریم. این زنان دغدغه دارند که آیا ما می‌توانیم در جامعه حضور داشته باشیم و آیا به ما میدان داده می‌شود یا خیر؟

ما در این زمینه تجربه اروپا را داریم که تاکنون موفق نبوده است.

اما خانم مرکل در آلمان یا خانم «می» در انگلستان، به عالی‌ترین مقام سیاسی دست یافتند.

مرکل در آلمان یا ترزا می‌ در انگلستان موفق نیستند. اینها مانند رئیس جمهوری سابق فرانسه آقای میتران قدرتمند و موفق نیستند. اروپا درباره زنان، تجربه کرده و اکنون دچار مشکلات جدی است و گرفتار است، اما ما این تجربه را تکرار نمی‌کنیم. البته ما نمی‌توانیم بگوییم زن برتر است یا مرد؛ بلکه هر دو با هم کامل هستند، اما هر چیزی به جای خود نیکو است. اگر یک زن در خانه قرار بگیرد و سه فرزند رشید را تربیت کند، این فرزندان فردا عهده دار مدیریت جامعه می‌شوند. مردان آینده جامعه ایران از سوی زنان تربیت می‌شوند. اگر این بچه‌ها بدون عقده، بدون سوء تغذیه و با عاطفه اشباع شده تربیت شوند، با بچه‌هایی که از ابتدا مادر آنان در اداره‌ها بوده و نمی‌توانسته تغذیه یا مهر مادری او را تأمین کند، فرق دارند. این مقدمه باعث می‌شود که او در بزرگسالی پدر و مادر خود را در سرای سالمندان قرار بدهد.

یکی از بحث‌ها درباره فاصله روحانیت از جامعه، این است که جامعه مدرسین و جامعه روحانیت در سال 84 و 88 از احمدی‌نژادی حمایت کردند که اکنون استخوان در گلوی کشور شده است.

احمدی‌نژاد این طور نبود، او را این طور ساختند. احمدی‌نژاد را بیچاره کردند. او در 4 سال اول یک رئیس جمهوری ایده آل بود، اما کسانی مانند مشایی، بقایی و دیگران او را فریب دادند و اصلاً او را کج و معوج کردند.

اکنون با او چه باید کرد؟

باید در گوشه‌ای باشد و با گفتن سلام از کنار او گذشت.

یعنی حصر خانگی؟

نه، الان هم در حصر خانگی هست و کسی به او توجهی ندارد.

خانم اشرف بروجردی، رئیس کتابخانه ملی عنوان می‌کرد که برای طرح دغدغه زنان، چند بار تلاش کردیم با مراجع و علما دیدار کنیم، اما به زنان وقت نمی‌دادند؟

خانم‌ها بیایند چه می‌خواهند بگویند؟ سؤالی که طرح می‌کنند، سؤالی نیست که قضیه را حل کند.

منبع: روزنامه ایران

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۶۰
رضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۱۷ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۱
4
51
در باره زنان، تو ذهن امثال این چه می گذرد !!؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۲ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۱
2
35
احمدی نژاد به لنکرانی وزیز بهداشتش می گفت هلو
تو هم به اجمدی نژاد می گویی هلو مشایی و ...... قورتش داده اند
نخیر آقا آنها که قورت داده اند شما هستید که بوسیله افکار دور از زمان تان حق مردم را قورت داده اید و خود را تحسین هم می کنید
ali
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۴ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۱
2
25
اعراب از دست امپراتوری رووم تصمیم گرفتند که دختران خود را زنده بگور کننند تا بدست رومی ها نیفتن. بعد کم کم این یک سنت و فرهنگ شد..
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۲۴ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۱
37
4
ژنوتیپ و فنوتیپ زن و مرد هزاران سال نوری با هم فاصله دارند و این چیزی است که علم روز هم بر اون صحه میگذارد لذا اینکه بگوییم زن دقیقا با مرد همسان است نقض قوانین جاری طبیعت و خلقت است
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۴۷ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۵
نه بابا، آفرین توجیه شدسم.
ممد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۳۰ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۱
4
35
فقط باید گفت متاسفم برای این تفکرات
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۳۶ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۱
1
40
خدایا به دادمان برس....
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۴۱ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۱
1
16
به قول حافظ : ما را به رندی افسانه کردند ..........
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۵۶ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۱
2
25
به کیش خویش پندارد!!!!!!!!!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۰۸ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۱
2
20
حاج اقا بخدا قسم من بعنوان يه مرد اونقدر گرفتار درمانده مستضعف بدهكار هستم اونقدر قسط عقب افتاده دارم كه اينها نشون ميده كه تا خالا پاهاتو توي استاديوم نذاشتيد والا از اونجا بازيكنان را هم نميشه ديد چه برسه به تهييج شدن
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۰ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۱
2
17
من تعجب می کنم مگر مردان و زنان در خیابان راه نمی روند مگر مردان و زنان در یک بیمارستان با هم همکار نیستند مگر مردان و زنان در مراجعه به بازار و بیمارستان و سایر نهادهای خدماتی با هم نیستند مگر الانکه مردان و زنان به خیابان می اینده آدمهای هرزه در هر دوجنس با هم همراه نمیشوند دانشگاهها و همه اماکن عمومی پر از زن و مرد هست یکسری اعمال وظیفه مکلف است که خودش انجام دهد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۵ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۱
1
15
هـــــــــــــــــــــــــــــــــــــی ، ای داد بی داد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۸ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۱
1
13
هـــــــــــــــــــــــــــــــــــــی ، ای داد بی داد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۱۲ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۱
1
18
انسان با صوت خوش صدای متون مقدس هم تهییج می شود ، پس این رفتار هم
مستهجن است
مجید محمودی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۴۹ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۱
1
21
با درود . حاج آقا واقعا چی دارید می گویید .؟ زن برای بقای نسل؟؟؟؟ ولی شما برای چی؟؟؟؟؟؟؟؟ ......
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۲۵ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۱
0
12
من نمیدونم شما.......
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۳۵ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۱
0
11
حاجی آقا می گویند مردم به تئاتر و سینما نمی روند اما برای سخنرانی روحانیت جمع می شوند . البته با این تفکرات مشخصه که حاجی آقا یکبار هم به سینما نرفته وگرنه می دونستند بلیط سینما قیمت خودشو داره .... وای به حال ما ....... اگه اشتباه نکنم این تفکرات ,تفکرات ملاصدرایی باشه که میگه زن باید بمونه تو خونه و تولید نسل کنه ... بقول اخوان ثالث که میگه حرفهای پیچ در پیچ و هم هیچ .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۴۵ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۱
1
12
وقتی ازسن کودکی ازروستایک راست بروی حوزه وکتابی جز کتابهای حوزوی نخوانی نتیجه همین دیدبسته وحالت حق بجانب وطلبکارانه میشودومحال است باچنین شخصی بتوانی راجع به اموردنیایی درقرن بیست ویک بحث کنی ونتیجه ای داشته یاشد
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۴۲ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۶
البته خیلی از روستائیان در این یک مورد نظری مانند ایشان ندارند چون در روستاهای مازندران و گیلان و خیلی نقاط دیگر کشور زن ها هم پا به پای مردها کار می کنند مالک زمین و دارایی هستند و از احترام برخوردارند
زن ايرانى
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۱۶ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۱
2
13
خجالت خجالت خجالت بكشيد شما هم از دامن يك زن بوجود امده ايد لاأقل به مادرتان احترام بگذاريد
مهدی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۵۰ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۱
0
2
سلام بر....
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۰۶ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۱
1
5
من برایم یقیین شد که واقعا در این چند سال افت علمی شدید کرده و پاسخگوی جامعه نیست
ناشناس
|
Germany
|
۲۲:۴۱ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۱
1
10
به این میگن تفکر سلفی.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۴۶ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۱
1
8
از نظر شما چندین تا زن گرفتن فقط خوبه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۵۵ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۲
1
10
جامعه ای که در آن زنان خوار شمرده شوند آن جامعه از جوانب دیگر فرهنگی نیز پایش خواهد لنگید.
ناشناس
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۰۱:۵۸ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۲
1
10
تفکرات قرون وسطائی
همشهری
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۳:۵۴ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۲
1
10
الله اکبر
الله اکبر.شما اینطور فکر میکنید و حرف میزنید بعد میگید وهابی ها تندرو هستن
داعشی ها چطور فکر میکنن پس؟؟؟؟؟
همین افکار همین الفاظ هست که فاصله انداخته بین شما و مردم.
من جای شما بودم مصاحبه نمیکردم که.....
رعنا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۰۱ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۲
3
7
سلام
نمیدانم چرا این روزها تمام حقوق زنان منحصر در رفتن به ورزشگاه شده ؟؟
بعضی فکر می کنند اگر زنان به ورزشگاه بروند دیگر همه حق آنان ادا خواهد شد . بهتر نیست کمی بیدار شویم ؟؟؟؟!!!!!
بعضی هم خود و دیگران را قدیس پنداشته اند !!!!!! بهتره کمی به آمار فساد و فحشا نظر کنیم .
اسلام برای همه چیز ما برنامه دارد . آیا تا کنون سری به صفحه احکام نگاه کردن در رساله زده ایم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
احکام از زمانه دور نیستند بلکه این ما مسلمانان هستیم که از احکام دور شده و متحجر شده ایم . متحجر به جاهلیت مدرن با شعارها و ظاهر شیک !!!!!!!!!!!
جامعه شناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۳۰ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۲
0
11
تحمیل کردن نظر خود به دیگران با چه مجوزی؟؟؟؟
واقعا متاسفم برای وجود چنین افکاری در جامعه؟
شما برای خانواده خودت هم چنین نظری داری؟
یعنی فقط خانه داری، بقای نسل،
حداقل اگر کمی از سیره عملی حضرت زهرا و حضرت زینب اطلاعی داشتی این حرف را نمیزدی
بسیاری از بانوان کشور در وضعیت وخیم اقتصادی فعلی حداقل نیمی از مخارج خانواده را تامین می کنند حالا چه درون خانه یا چه بیرون از خانه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۷ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۲
0
7
همين ها درس ميدن که نتيجه اش رو همه مي بينيم.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۱ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۲
0
6
شما تحت پوشش بیمه ی سلامت هستید؟ نگران شدم چون هزینه ی درمان بالاست
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۵۷ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۲
0
9
اصلا رک و پوست کنده برگردید زنده به گورشان کنید تا کسی تحریک نشود!!!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۴۰ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۲
23
1
سلام به نظر من حرف این روحانی بزرگ رو باید روی چشم گذاشت ما اونقدر با گناه عجین شدیم که دیگر شنیدن حرف حق برامون تعجب اور شده ما نه اسلام رو شناختیم ونه احکام اونرو خود جاهل و مریضیم لذا به خود اجازه توهین به عالم دین میدهیم اخه حضور زن در ورزشگاه چه خا صیتی داره برای مردش هم جز به بطالت گذراندن عمر هیچ خاصیتی نداره ایا خدا ما رودراین دنیا خلق کرده که عمر گرانمایه رو به این راحتی از دست بدیم براتون متاسفم وقتی مردید به حال خود گریه ها خواهید کرد
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۲۰ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۶
راست میگی،
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۰۶ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۲
11
1
همه ما این حدیث رو بارها و بارها شنیده ایم : الدنیا مزرعه الاخره
اما درباره آن چقدر اندیشیده ایم ؟؟؟؟؟
بهتره قدری نگاه هامون رو آسمانی کنیم . وکمی به هدف خلقت خود بیندیشیم . و نگذاریم دنیا مارا فریب داده و از آخرت باز دارد چراکه فروختن زندگی چند روزه دنیا به زندگی ابدی آخرت معامله خسارت باریست .
دنیا خواهی و مظاهر آن چشم های مارو بسته بطوریکه حرف حق را برنمیتابیم . و تمام تلاشمان را صرف آبادی آن کرده ایم .کسانیکه برای رفتن زنان به ورزشگاه احساساتشان به جوش آمده آیا برای به تاراج رفتن عفت زنان و دختران میهنشان هم رگ غیرتی دارند ؟
پر واضح است که حرف عالم دینی را نفهمیم و نفهمیده نقد کنیم . انتظار دیگری نمیرود .
فکر کرده ایم که اگر زنی مقام بالای سیاسی را در دست بگیرد برای او درجه ای به حساب می آید . همچنانکه برای یک مرد هم مقامی نخواهد آورد. و اینها مقامات اعتباری و فانی دنیوی است و چه بهتر که قدری برای زندگی جاودان خود تلاش کنیم .
خداوند مدیریت های کلان را تا وقتی مردان شایسته باشند از دوش زن برداشته و این نهایت لطف اوست . چراکه المراه ریحانه و لیست بقهرمانه .... همانطور که بانو زینب کبری تا زمانیکه مردان مرد و برادر بزرگوارشان بودند حرکتی نکردند .

و الاخره خیر و ابقی ....
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۰۹ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۳
1
4
سلام
پس نظرات ما چی شد ؟
بهار
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۲۹ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۳
12
1
جالبه آقایون بیشتر و شدیدتر تمایل دارند خانما به ورزشگاه راه پیدا کنن. وگرنه هر عقل سلیم و هر فرد تحصیلکرده باسوادی کاملا مطلعه چنین محیط هایی مناسب یک بانو!!!! نیست. در حالت عادی آقایون تنهایی که میرن کلی بی ادبی و توهین و بزن بزن راه میندازن وای به حال روزی که خانما هم بخان بیان !
در ضمن یک فرد باید اونقد سطح تفکرش پایین باشه که حق یک زن در جامعه رو تو ی استادیوم رفتن ببینه !
پرونده های قضایی رو ی نگاه بندازین تا متوجه شدین حقوق زن چیه!
ناشناس
|
Germany
|
۱۸:۵۸ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۳
0
6
ایران مال همه ایرانیان است چه مرد، چه زن ، چقدر خوب میشد که برای مسا ئلی مثل حضور زنان در ورزشگاها یک همه پرسی برگزار میشد ونظر مردم پرسیده میشد.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۴۴ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۶
حقوق انسان ها را نمی شود از آن ها گرفت یا برای دادن آن حقوق همه پرسی گذاشت با کسانی هم که این حقوق را از آدم ها می گیرند باید برخورد شود
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۳ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۵
1
3
چه کنیم که....
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۵ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۵
1
5
کسی که تا این اندازه به جنس مخالف حساس است باید هر چه زودتر به .....
ابراهیم
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۵۹ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۵
0
3
البته واژه توهین وبی احترامی کردن درهیچ مرام ومسلکی زیبنده نیست ولی گاهااحساس میشه که به شعورودرک مردم دربرخی ازمطالب بی احترامی میشه دوستانی که میفرمایندتوهین کسی توهین نکردبلکه هرکسی بنابه شخصیت وتفکراتش اظهارنظرکرد.........................................
abc
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۰۲ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۵
1
3
مسیله عمیقتر از این حرفاست.ایشان اصلا یرای مسیولیتهای اجتماعی هم زنان را قبول ندارد. واقعا خیلی درد ناک است که چنین نگاههای خفیفی به زنان دارند . اینگونه صحبتها نه تنها توهین به زنان شریف و غیور این سرزمین از دیر باز یکتا پرست بوده بلکه توهینی در قالبی نهفته اما بیشتر و بزرگتر به مردان نیز می باشد. ما با این تفکرات براستی به کجا خواهیم رسید؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۳۹ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۶
0
1
اگر زنان که الگوی رفتار ،اخلاق و مهربانی هستند مناسب آموزش پرورش و امثال آن نیستند پس برای چه کارهایی از وجود این بانوان فداکار می توان استفاده کرد.
نادر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۴۲ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۶
1
2
...... فکر میکنید دغدغه همه..... برید رو تربیت ادما کار کنید نه اینکه همه درها رو ببندید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۴۵ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۶
0
3
توهین را کسی می کند که به نیمی از جامعه توهین می کند و بقیه را هم ... می داند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۰۴ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۶
1
6
وجود افرادی با این طرز فکرها هم از معجزات هزاره ی سوم است!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۴۶ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۶
0
3
این تفکر برما حکومت میکند.جای خون گریه کردن داره.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۵۵ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۶
0
2
حیف نون گندم به نظرم باید کاه جایگزین خوراک گندم کرد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۲۱ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۷
1
2
معلومه حاج آقا چند دهه است كه از خونه بيرون نيومده
بدبخت
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۵۴ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۷
0
2
خدایا رحم کن اینا دیگه کین؟؟؟؟؟؟ مگه کسی که میره استادیوم میره بدن مردها رو نگاه کنه که اگه اینجور باشه خیلی جاهای بهتر برای دیدن هست. ................
سعید
|
Germany
|
۱۸:۳۰ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۷
1
2
خداراشکرکه انقلاب شد تا ازاین افکارمشعشع مطلع شدیم وحالا میدانیم که زمینه افکار داعشی ها ووهابیها ازکجاست ومنابعشان چیست.
مهناز
|
-
|
۱۳:۰۷ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۹
1
1
سلام من یک زن بد حجابی بودم الان چادری شده ام قبل از چادری شدنم زیاد مطالعه کردم کتب زیادی را مطالعه کردم اگر کسی خصوصیات ریز زن ومرد را بخواند وبداند ،به این اثر گذاری پی خواهدبرد اصلاجنس زن ومرد باهم خیلی فرق دارد مازن ها طوری فکر میکنیم ومیگوییم مگر یک تار موبیرون باشد چه می شود عزیزانم یک تار مو بیرون باشد مرد تار مورا فقط نمی بیند فکر وذهن آن جای دیگر می رود دقیقا مثل بیرون بودن مچ دست
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۵۲ - ۱۳۹۶/۰۹/۳۰
آفرین مهناز خانوم، منم یه مردم که خیلی جیزا رو رعایت نمی کردم در رابطه با ارتباط با نامحرم، لباس پوشیدن، رفتار اجتماعی و...
به خدا الآن دکمه آخر پراهنم می بندم، حتی تو حونه جلو مادر و خواهرام هم پراهن می پوشم
از خدا می خواهم فرصت جبران گذشته رو بهم بده
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۲۶ - ۱۳۹۶/۱۰/۰۲
مشكل اجتماع هميشه ناشي از افرادي هست كه يا راه افراط رفته اند يا تفريط و از اعتدال دور هستند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۰۴ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۹
0
0
کلام ایشان در مورد وزیر بودن زن است نه کار در وزارتخانه.
کار زنان که باعث رشد بچه ها در مهد کودک ها است به همان ختم خواهد شد که در سنین کهن سالی این مادر باید در خانه سالمندان زندگی کند.
ناشناس
|
-
|
۱۵:۳۶ - ۱۳۹۶/۰۹/۳۰
0
1
حاجی جون تو خیلی باهوشی واسه خودت هم یک نسخه بپیچ که اینقر به حرفهات نخندیم
حمید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۲۴ - ۱۳۹۶/۱۰/۰۲
0
0
تازه می فهمم که زنان در عصذ جاهلیت چه می کشیدند.
ناشناس
|
-
|
۱۹:۲۷ - ۱۳۹۶/۱۰/۰۲
1
0
چقدر از ارزش ها فاصله گرفتیم و دغدغمون شده حضور زنان در ورزشگاه ..یعنی این آقایانی که این همه به این عالم دینی توهین کردن دلشون برای خانما که توی ورزشگاه راهشون نمیدن میسوزه .یا برای خودشون که دوست دارن جنس مخالف کنارشون باشه ... چرا اینقدر خودمون رو گول میزنیم..بعضا هم که اصلا دین رو وارونه فهمیدن و دم از فاطمه زهرا (س) و حضرت زینب میزنند..کجای تاریخ این بزرگواران در کنار مردان قرار گرفتند و بگو بخند و خوش گذرانی داشتند.....کشورهایی که این مسیری که آقایون سنگشو به سینه میزنند.رفتند رو برن ببیندد.دیگه چیزی به عنوان خانواده معنا نداره..ظاهرا بعضی ها خیلی دلشان برای ....به هر قیمتی لک زده..این تذهبون..
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۳:۱۸ - ۱۳۹۶/۱۰/۰۳
0
0
هرجا ک زنان رو محدود کردند جز برای سواستفاده مردان نبود . خدا همه موجودات رو ازاد افرید چ برسه ب انسان .
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین