مسئول تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بجنورد گفت: خطر ابتلا به سرطان سینه با مصرف انار کاهش می‌یابد.
آفتاب‌‌نیوز : به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان، شهلا جودت اظهارکرد: انار منبع ویتامین‌های E ، C ، A نیاسین، اسید فولیک، پتاسیم و فیبر است.

وی با بیان این که، انار سه برابر بیشتر از چای سبز آنتی اکسیدان دارد، افزود: انارسبب کاهش میزان LDL و جلوگیری از لخته شده خون می شود.

جودت خاطرنشان کرد: مصرف این میوه معجزه آسا در تنظیم و کاهش فشار خون وتاثیر بسزایی دارد .

وی یادآورشد: مصرف انار نه تنها خطر ابتلا به سرطان سینه بلکه سرطان پروستات و دیگر سرطان ها را هم کاهش می دهد .

منبع: ایسنا
کد خبر: ۵۰۱۰۴۹
تاریخ انتشار: ۱۹ دی ۱۳۹۶ - ۱۳:۰۱
بازدید از صفحه اول ارسال به دوستان نسخه چاپی
عضویت در خبرنامه
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربحث ترین عناوین
x