کد خبر: ۵۲۶۵۰۷
تعداد نظرات: ۴ نظر
تاریخ انتشار : ۱۰ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۸:۱۹

واکنش زیباکلام به ناز سلبریتی‌ها

صادق زیباکلام ضمن تاکید بر این که آنها در پذیرش و رد هر دعوتی مختار هستند، گفت: «دیگر همه می‌دانند که دیوار ریاست جمهوری خیلی کوتاه است و به عنوان تنها نهاد انتخابی می‌شود قشنگ زد توی سرش ولی آیا به نهادهای انتصابی هم می‌توانند با این جسارت و شهامت و افتخار نه بگویند؟»
آفتاب‌‌نیوز :
برخی از سلبریتی‌ها و بازیگرانی که در انتخابات ۹۶ از رییس جمهور کنونی حمایت کرده بودند، دعوت رییس جمهور برای حضور در مراسم افطاری او را رد کرده و این رد دعوت را رسانه‌ای کردند. صادق زیباکلام ضمن تاکید بر این که آنها در پذیرش و رد هر دعوتی مختار هستند، گفت: «دیگر همه می‌دانند که دیوار ریاست جمهوری خیلی کوتاه است و به عنوان تنها نهاد انتخابی می‌شود قشنگ زد توی سرش ولی آیا به نهادهای انتصابی هم می‌توانند با این جسارت و شهامت و افتخار نه بگویند؟»

صادق زیباکلام، در گفت‌وگو با خبرنگار انصاف نیوز درباره‌ رد دعوت رییس جمهور از سوی برخی هنرمندان گفت: نکته‌ اول این است که این حق سلبریتی‌ها و هر فرد دیگری است که اگر او را به جایی دعوت کرده‌اند آن را بپذیرد و یا رد کند. بنابراین از باب نپذیرفتن دعوت هیچ ایرادی به این عزیزان سلبریتی وارد نیست. نکته‌ دوم اینکه، اگر این سلبریتی‌ها را یکی از مقامات دیگر کشور دعوت کرده بود، آیا جرات می‌کردند، جسارت و شهامتش را داشتند که  به آن نهاد بگویند «نه ما نمی‌آییم» و نه گفتنشان و نیامدنشان را هم به این صورت اعلام کنند؟

به گزارش ایسنا، وی افزود: نکته‌ سوم اینکه، دیگر همه می‌دانند که دیوار ریاست جمهوری خیلی کوتاه است و به عنوان تنها نهاد انتخابی می‌شود قشنگ زد توی سرش. خب همه‌ هم می‌زنند، اشکالی هم ندارد و خیلی هم خوب است ولی آیا به نهادهای انتصابی هم می‌توانند با این جسارت و شهامت و افتخار نه بگویند و نه خود را علنی کنند. نکته‌ چهارم این که به هر حال یک موج پشیمانی از رای داددن به آقای روحانی به وجود آمده و نخستین آثار و علایمی که به وجود آمد آنجا بود که ایشان از اهل سنت در دولتشان دعوت نکردند، از زنان در دولتشان دعوت نکردند، از کردها در دولتشان دعوت نکردند. به علاوه‌ موضع‌گیری‌های دیگری که داشتند و اینکه در مورد حصر و خیلی چیزهای دیگری که مورد انتظار بود، هیچ موضع‌گیری نکردند، باعث شد که یکجور سرخوردگی نسبت به ایشان به وجود آمده است.

زیباکلام در ادامه گفت: خود من هر جا که می‌روم با این انتقاد مواجه می‌شوم که «ما نمی‌خواستیم رای دهیم و تشویق و تاییدهای افرادی مثل شما باعث شد که برویم و به آقای روحانی رای دهیم و الان هم پشیمان هستیم.»

این فعال سیاسی اضافه کرد: نکته‌ آخر این است که به هر حال مشکلات و مسایل جدی در کشور وجود دارد؛ از مشکلات سیاسی گرفته تا اقتصادی و اجتماعی. سوال اساسی از سلبریتی‌هایی که آن قدر شجاعانه به دعوت آقای روحانی «نه» گفتند این است که اگر شما به واسطه‌ وضع بد اقتصادی به ایشان نه گفتید، اگر شما به‌ واسطه‌ وضع بد سیاسی مملکت به ایشان نه گفتید، اگر شما به‌ واسطه‌ خیلی از مشکلات دیگر به ایشان نه گفتید و کاملا هم حق داشتید که به ایشان نه بگویید، اما سوالی که مطرح می‌شود این است که چقدر از آن نابسامانی‌های اقتصادی، سیاسی، اجتماعی فقط متوجه دولت، به عنوان قوه‌ مجریه است؟ یعنی سایر نهادها هیچ نقشی ندارند؟ علامت سوال بعدی این است که اگر فرض بگیریم که یکصد تومان کل درآمد کشور در سال گذشته بوده، چقدر از این یکصد تومان در اختیار رییس جمهور به عنوان رییس قوه مجریه بوده و چقدرش در اختیار نهادهای دیگری بوده که اصلا هم پاسخگو نیستند؟

زیباکلام در پاسخ به این سوال که «با توجه به این که برخی جریانات در تلاش هستند که دولت را ناکارآمد نشان دهند و تا حدودی نیز موفق بوده‌اند، آیا فکر می‌کند که سلبریتی‌ها اساسا متوجه تحرکات این جریانات نیستند و یا هستند و به عمد این موضوع را نادیده می‌گیرند؟» گفت: متوجهش هستند، منتها جرات نمی‌کنند که انتقادشان را متوجه بخش‌های دیگر بکنند. عرض کردم، از دیوار دولت، دیواری کوتاه‌تر نیست، بنابراین همه می‌توانند بر سر دولت بزنند ولی نهادهای دیگر را که نقششان در مصیبت‌هایی که کشور به آن دچار است کمتر از دولت نیست، جرات نمی‌کنند چپ نگاه کنند و یا دعوتشان را رد کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۴
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۵۷ - ۱۳۹۷/۰۳/۱۰
0
2
بحث اینجاست که اکثر سلبریتیها عادت کرده اند به دیده شدن. این موضوع باعث میشه که در شرایط مختلف تصمیمهای احساسی بگیرن. واقعیت این هست که ضمن عدم تأیید دولت روحانی، باید قبول کنیم که این دولت بیشتر از هر دولت دیگه ای تحت فشار دلواپسان هست. وقتی که برخی افراد صاحب قدرت داخلی، بیشتر از دولتهای متخاصم از شکست برجام خوشحال میشن و برای بیشتر کردن ابعاد شکست دولت تلاش میکنن، این یعنی که شما سلبریتیهای عزیز باید تیغتون رو برای افراد دیگه ای تیز کنید.
شما که میخواستین بگید به خاطر فقرا نمیاییم، خب به صراحت از دولت میخواستید که یه افطاری به حد غایت ساده ترتیب بده.
شما فقط دارین آب به آسیاب دشمنان داخلی و خارجی دولت میریزید.
من به روحانی رأی دادم و باز هم رأی میدم. به این خاطر که بقیشون فقط مردم رو سپر خطاهاشون قرار میدن.
ناشناس
|
Germany
|
۲۰:۲۶ - ۱۳۹۷/۰۳/۱۰
0
1
اقاى زيبا كلام من با توصيه ى هيچ كس به روحانى راى ندادم بلكه شعورم به من گفت كه بايد راى بدهم
وهمچنين شعورم هنوز به من ميگه بايد از اين به بعد هميشه در انتخابات شركت كنم البته اگر خواهان تعغير وتحول هستيم از اين به بعد هرگز نبايد اجازه بدهيم كه أقليت با پشتوانه ى راى ثابت وهميشگى كه دارند تعيين كننده سرنوشت ما بشوند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۲۸ - ۱۳۹۷/۰۳/۱۱
0
0
آفرین. درست زدی به هدف. روحاینی هر که باشد و هرچه باشد نتیجه انتخاب آگاهانه مردم است و مردم نه به خاطر روحانی بلکه به خاطر همان چیزی که محمود دولت آبادی نیز اشاره کرد یعنی احترام به رای خود و احترام به رای و جمهور مردم لازم است که ایشان را در این بزنگاه مهم برجامی و خشکسالی و اقتصاد ویران میراث گذشته و فشارهای تندروهای داخلی تنها نگذاشته و همچنان به رای خود احترام بگذارند. رای هر فرد بسیار مهمتر از امضای اوست و لازم است خودمان احترام خودمان را نگه داریم.
امیر
|
United States of America
|
۱۰:۲۱ - ۱۳۹۷/۰۳/۱۳
0
1
آقای زیبا کلام درست گفتند . مگر دولت روحانی مشکلات را بوجود آورد باید از رای که بهش دادیم دفاع کنیم .علت نگرانی از دولت روحانی از طرف کسانی هست که پول دریافتی چند هزار میلیاردی آنها را دولت در معرض دید مردم گذاشت . مردم تا حالا این مسابل پشت پرده بود و هزینه و خرج کرد و جواب پس دادن نبود بنابراین انها ناراحت هستند .رییس جمهور قدرت چانه زنی و اجرای و قدرت دمکراسی را از مردم میگیرد ترامپ بمردم قول داد و قدرت اقتصادی و نظامی در دستش هست تا قول های که بمردم داده را اجرا کند این از ضعف قانون ایران هست که دولت بی تفنگ داریم
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین