کد خبر: ۵۷۱۰۵۱
تعداد نظرات: ۱۵ نظر
تاریخ انتشار : ۰۶ بهمن ۱۳۹۷ - ۰۹:۴۴
اگر لوایح FATF تصویب نشود حتی کشورهایی مثل هند، روسیه، چین و... هم با ایران کار نخواهند کرد

صف‎های طولانی مردم برای خرید گوشت در دوره احمدی‎نژاد هم نتیجه برجام بود؟| پشت‌پرده حمله به دولت از تریبون‎های‌رسمی کیست؟

من شنیده ام در جلسه دولت هم آقای زنگنه، همتی، دژپسند و دیگر مسئولان اجرایی به اتفاق گفته اند که اگر این لوایح تصویب نشود حتی کشورهایی مثل هند، روسیه، چین و دیگر کشورهایی که مایل به همکاری با ما هستند گفته‌اند طبق موازین بین المللی ما نمی توانیم با شما کار کنیم؛ لاریجانی هم همین مساله را مطرح کرده اند.
آفتاب‌‌نیوز :
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر اینکه متشنج کردن فضا هیچ مصلحت و منفعتی را برای مردم به دنبال ندارد و تصمیم گیری عاقلانه را با مشکل مواجه می کند، گفت: آقای صدیقی به چه مناسبت پیشاپیش می گویند چیزی رد می شود؟ بحث های کارشناسی مجمع شده و در برخی کمیسیون های مجمع این موضوع مطرح شده و نهایتا باید در فضایی کاملا علمی، عاقلانه، فنی و فارغ از این فشارها تصمیم گیری شود.

به گزارش آفتاب‎نیوز؛ حجت الاسلام والمسلمین مجید انصاری در گفت وگو با جماران، در واکنش به خطبه های نماز جمعه تهران اظهار داشت: از زمانی که لوایح چهارگانه FATF در مجمع تشخیص مصلحت مطرح بوده و به خصوص در دو هفته اخیر که اول لایحه پولشویی مطرح بود و الآن که پالرمو در دستور کار مجمع قرار دارد، یک جریان افراطی خاص بیشترین فشار تبلیغاتی و روانی را به اعضای مجمع وارد کردند و با صدها و بلکه هزاران پیامک سعی دارند فضای تصمیم گیری در مجمع را ملتهب کنند. متاسفانه آقای صدیقی هم در راستای همین جریان غیر معمول و غیر متعارف، با تکرار حرف های همان افراد در نماز جمعه تهران، هم زمانی که لایحه پولشویی مطرح بود و هم امروز به این فضا دامن زدند.

پشت‌پرده حمله به دولت از تریبون‎های‌رسمی کیست؟| تورم شدید دور احمدی‎نژاد و صف‎های طولانی مردم برای گوشت هم نتیجه برجام بود؟

صف مردم برای خرید مرغ در دوره احمدی‎نژاد

صف‎های طولانی مردم برای گوشت در دوره احمدی‎نژاد هم نتیجه برجام بود؟| پشت‌پرده حمله به دولت از تریبون‎های‌رسمی کیست؟

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افرود: آنچه مایه تاسف است اینکه تریبون نماز جمعه که جایگاه تبیین مسائل کلان سیاسی و محکمات سیاسی انقلاب اسلامی هست و خروجی آن هم باید به وحدت و هم افزایی بینجامد با طرح مسائل غیر کارشناسی و بدون اطلاع کافی از موضوعات تخصصی به دو دستگی و چند دستگی در کشور دامن می زند.

وی گفت: اکثریت نمایندگان مردم در مجلس در دو نوبت لایحه مربوط به مبارزه علیه جرائم سازمان یافته یا پالرمو را تصویب کردند و این لایحه به تصویب شورای نگهبان هم رسیده است. یعنی ایراداتی که شورای نگهبان بر این لایحه داشته در مجلس بر طرف شده و فقط چند ایراد جزئی و از دید من ناوارد هیات نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام باقی مانده که به خاطر این چند مورد موضوع اصراری شده و به مجمع آمده و مجمع باید رسیدگی کند و تصمیم بگیرد. آقای صدیقی به گونه‌ای در نماز جمعه صحبت کرده‌اند که گویی دولت که لایحه را داده، نمایندگان مجلس که تصویب کرده اند و شورای نگهبان که تایید کرده کاری به انقلاب ندارند.

صف‎های طولانی مردم برای گوشت در دوره احمدی‎نژاد هم نتیجه برجام بود؟| پشت‌پرده حمله به دولت از تریبون‎های‌رسمی کیست؟

انصاری تاکید کرد: نکته مهم این است که متشنج کردن فضای موضوعات تخصصی و فنی و اقداماتی که باید مسئولان نظام نسبت به آن در فضایی کاملا علمی، بی طرف و عقلانی تصمیم بگیرند و اعمال فشار و فضاسازی‌های رسانه‌ای هیچ مصلحت و منفعتی را برای مردم به دنبال ندارد و تصمیم گیری عاقلانه را با مشکل مواجه می کند.

وی افزود: مگر قرار است که نمازگزاران نماز جمعه لایحه پالرمو و یا پیوستن به FATF را تصویب کنند که ایشان این مطالب را در نماز جمعه تهران مطرح می کنند؟! اگر نظر تخصصی داشتند باید مکتوب برای اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام می فرستادند که قرار است راجع به این موضوع بحث کنند. طرح این موضوعات به این شکل و آن هم بدون اطلاع کافی تخصصی از لایحه ای که جنبه های فنی آن بسیار پیچیده و مهم است منطقی به نظر نمی رسد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: ماه ها است که بدنه کارشناسی کشور روی آن کار کرده و حتی دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی این لایحه را بررسی کرده و ایرادی بر آن وارد نکرده اند. مراجع اصلی تصمیم گیری در کشور یعنی دولت، مجلس، شورای نگهبان و دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی ایرادی وارد ندانسته اند و صرفا هیات نظارت مجمع با برداشتی از سیاست های کلی، چند مورد را خلاف سیاست های کلی نظام دانسته اند.

وی تاکید کرد: کشاندن این موضوع به این شکل در نماز جمعه به نظر من با عدالت مورد تاکید در نماز جمعه و فضای درست و صحیحی که باید در نماز جمعه حاکم باشد سازگاری ندارد. به هر حال لایحه پولشویی در مجمع تصویب شد. اگر ایشان به خطبه های یک ماه قلبشان برگردند که تعبیرات تندی را در رابطه با آن مطرح کردند امروز چه می خواهند بگویند؟ آیا مجلس، دولت و حتی شورای نگهبان راجع به پولشویی به مردم خیانت کردند؟!

انصاری افزود: امروز ایشان همان تعبیرات را در مورد پالرمو مورد تاکید قرار می دهند. من فکر می کنم در شرایطی که دشمنان ما در کمین هستند و انسجام ملی ما را هدف قرار داده اند و در آستانه ۲۲ بهمن که ما باید از وحدت و هماهنگی صحبت کنیم، سخنانی که موجب دلسردی یا تردید مردم در خصوص عملکرد مسئولان شود اقدامی کاملا نابه جا و بر خلاف منافع ملی است.

وی تاکید کرد: آقای صدیقی به چه مناسبت پیشاپیش می گویند چیزی رد می شود؟ بحث های کارشناسی مجمع شده و در برخی کمیسیون های مجمع این موضوع مطرح شده و نهایتا باید در فضایی کاملا علمی، عاقلانه، فنی و فارغ از این فشارها تصمیم گیری شود.

صف‎های طولانی مردم برای گوشت در دوره احمدی‎نژاد هم نتیجه برجام بود؟| پشت‌پرده حمله به دولت از تریبون‎های‌رسمی کیست؟

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به بخش دیگری از خطبه های نماز جمعه تهران اظهار داشت: ایشان گفته‌اند گوشت کیلویی ۱۰۰ هزار تومان نتیجه برجام است. با چه تحلیل کارشناسی اقتصادی این حرف را می زنند؟! من نمی دانم ایشان صلاحیت اظهار نظر تخصصی در این حوزه را دارند یا ندارند؟! اما مطمئنا اگر برجام نبود امروز تحریم هایی که آمریکا یک جانبه علیه ما وضع کرده با شدت بیشتر، در حدّ نفت در برابر غذا، از سوی جامعه جهانی و حتی اتحادیه اروپا و روسیه و چین علیه ما تحمیل شده بود.

وی با بیان اینکه این نوع سخن گفتن جز بر باد دادن اعتماد عمومی و سرمایه اجتماعی نتیجه دیگری ندارد، گفت: من ادعا نمی کنم که پیوستن به FATF تحریم های فعلی را کم و یا برطرف می کند ولی مطمئنا عدم پیوستن به FATF مشکلات موجود را تشدید خواهد کرد. آقای دکتر ظریف در جلسه گذشته مجمع به تفصیل این مسائل را توضیح دادند؛ خانم جنیدی هم پاسخ ایرادات حقوقی را دارند. من شنیده ام در جلسه دولت هم آقای زنگنه، دکتر همتی، دکتر دژپسند و دیگر مسئولان اجرایی به اتفاق گفته اند که اگر این لوایح تصویب نشود حتی کشورهایی مثل هند، روسیه، چین و دیگر کشورهایی که مایل به همکاری با ما هستند گفته اند طبق موازین بین المللی ما نمی توانیم با شما کار کنیم؛ دکتر لاریجانی هم همین مساله را مطرح کرده اند.

انصاری گفت: وقتی که مسئولان اجرایی کشور و حتی دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی مساله را مطرح می کنند به نظر من زیبنده نیست امام جمعه محترم در نماز جمعه طوری صحبت کند که گویی همه اینها پشت پا به منافع ملی زده اند.

وی در پایان اظهار داشت: من امیدوارم در مجمع تشخیص فضای سالمی باشد و در فضایی به دور از فشار تبلیغاتی اعضای مجمع بتوانند تصمیمی که به مصلحت مردم و منافع ملی هست را اتخاذ کنند.

طعنه روزنامه دولت به اطلاعات «بولتنی» صدیقی

به گزارش آفتاب‎نیوز؛ روزنامه ایران در واکنش به سخنان امام جمعه تهران نوشت: اول از همه توسعه حملات از سایت‌ها و کانال‌های ناشناخته و غیررسمی به تریبون‌های رسمی، این پرسش را طعنه روزنامه دولت به اطلاعات «بولتنی» صدیقی ایجاد می‌کند که آیا دولت و مدافعان دولت یا آقای رئیس جمهور نیز می‌توانند متقابلاً آنان را با همین نوع ادبیات نقد کنند و با صراحت بیشتری در نقد آنان سخن بگویند؟ کسانی که اطلاعات خود را از طریق بولتن‌نویسان به دست می‌آورند و بسیاری از اطلاعات آنها ساختگی و نادرست است و موجب وهن گوینده آنها می‌شود، چگونه به خود اجازه می‌دهند که اقدامات و سیاست‌های دولت را با تکیه بر این بولتن‌ها تحلیل و رد کنند؟

صف‎های طولانی مردم برای گوشت در دوره احمدی‎نژاد هم نتیجه برجام بود؟| پشت‌پرده حمله به دولت از تریبون‎های‌رسمی کیست؟

به علاوه چگونه به خود اجازه می‌دهند که تریبون‌های رسمی را به بلندگویی علیه نهاد دولت تبدیل کنند؟ دولتی که در شرایط تحریم وظیفه اداره امور را به عهده دارد، چرا باید از یک تریبون رسمی و به شکل یکسویه‌ای مورد هجوم قرار بگیرد؟ تریبونی که در گذشته در خدمت مدح و تشویق بدترین سیاست‌های اقتصادی بوده است، اکنون و در شرایط کنونی به خودشان اجازه می‌دهند که بی‌محابا هر چه می‌خواهند بگویند.

گفته شده است که گوشت ۱۰۰ هزار تومانی نتیجه برجام است. نرخ تورم امسال علی‌رغم تمامی سختی‌های پیش آمده هنوز به اندازه تورم آخرین سال دولت مورد حمایت شما واقع نشده است. آیا می‌توانید بگویید که آن تورم ۳۵ درصدی شما نتیجه کدام سیاست و برجام بود؟ آیا آن زمان برجام بود؟ آیا آن زمان صدایتان درآمد؟ اگر امروز اندکی از بودجه‌های کلان تریبون‌های منتقد و تخریبچی علیه دولت، کم شود، صدای آنان به آسمان خواهد رفت و انتظار دارند که از بودجه آموزش، بهداشت و بازنشستگان زده و به آنان پرداخت شود ولی درعین حال ژست دفاع از مردم را می‌گیرند و دایه مهربان‌تر از مادر می‌شوند.

اکنون وضعیت ونزوئلا پیش چشم همه است. تقریباً در میان اهل نظر و کارشناسان اقتصادی نوعی اتفاق نظر وجود دارد که اگر سیاست‌های دولت مورد حمایت این آقایان ادامه پیدا می‌کرد، تورم چند هزار درصدی نیز ایران را چون ونزوئلا در بر می‌گرفت و خیلی زودتر از ونزوئلا به وضعیت فلاکت‌بار آن کشور دچار می‌شدیم. وضعیتی که اجازه می‌داد آقای ترامپ را از انزوا خارج کند و به طرفداری از مردمی درآید که کف خیابان را به تصرف خود درآورده‌اند. این نتیجه و محصول همان دولتی بود که تمام منابع دینی و قدسی را صرف به بالا کشیدن آن کردند. حالا چگونه کفران این نعمت را می‌کنند؟ مسأله امروز نقد دولت یا بیان مشکلات مردم نیست. مسأله نوعی بی‌مسئولیتی مفرط است. برای رد کردن لوایح مربوط به FATF همه‌جور تبلیغاتی می‌کنند بدون آنکه کوچک‌ترین مسئولیتی درباره آن بپذیرند. رفتاری که بسیار خطرناک است، حتی خطرناک‌تر از عدم پذیرش این لوایح، این رفتار اعمال قدرت بدون پذیرش مسئولیت است.

صف‎های طولانی مردم برای گوشت در دوره احمدی‎نژاد هم نتیجه برجام بود؟| پشت‌پرده حمله به دولت از تریبون‎های‌رسمی کیست؟

نکته جالب و مهم این است که به نظر می‌رسد مخالفت با FATF نیز از طریق بولتن‌ها شکل گرفته است و هیچ پایه منطقی و علمی ندارد. بولتن‌ها و بولتن‌سازها نیز در پی تضعیف دولت هستند و کاری به مسائل دیگر ندارند. البته آنان مأمورند و معذور، مشکل اصلی جامعه ایران کسانی هستند که بدون دانش و آگاهی کافی درباره امور اظهار عقیده می‌کنند و عقاید قالبی خود را به طور مستقیم از بولتن‌سازان می‌گیرند. خوشمزگی یا بدمزگی ماجرا آنجاست که همزمان با انتقاد از دولت و گوشت مثلاً ۱۰۰ هزار تومانی اقرار می‌کنند که ما در جنگ اقتصادی هستیم. خب اگر جنگ اقتصادی را می‌پذیرید دیگر به چه چیزی معترض هستید؟ سپس ادامه می‌دهند که در شرایط جنگی اسرار خود را به دشمن نباید داد؟ منظورشان از اسرار گردش‌های مالی متقلبانه برخی پولشویان در بانک‌های کشور است والا بر اثر تصویب و اجرای FATF اسرار خاصی به دشمنان و دیگران داده نمی‌شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
خبرهای مرتبط
انتشار یافته: ۱۵
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۱۰ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۶
12
8
در زمان احمدی نژاد هم تو صف مرغ یخ زده بودیم. صف که برا ما ایرانیان چیز جدیدی نیست
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۳۴ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۶
9
20
ما زمان احمدی نژاد 18 هزار سانتریفیوژ داشتیم و 10000کیلو اورانیوم غنی شده ولیکن الان دستمان خالی است
وحی د
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۴۱ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۶
5
8
از زمان ...ما ایرانیها تو صف بوده ایم!!
رضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۵۱ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۶
9
21
آخه چرا شما لیبرال ها وطنی از رو نمی رید ، آقای محترم لطفاً بگو با گوشت چقدر تو صف بودن مردم !

پدر مردم رو در آورد همین وطن فروشی های شما ... قرار بود هم چرخه سانتریو .... بچرخه هم چرخه زندگی ... حالا چرخه هیچ کدوم نمی چرخه هیچ ... یکیش نابود شد .. یکیش پنچر ...

آنچنان رونق اقتصادی ایجاد کنیم که نیاز به یارانه نباشه ..... واقعاً نیست ... چون 2 تاش با هم می شه همون یک کیلو گوشت . ...
جانم فدا رهبر
|
-
|
۱۱:۰۲ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۶
1
9
کاش تورم همان 35 درصد باقی می ماند کاش باز هم ظاهر دولت و لباس مسئولانش امیدوارت می کرد... کاش برجام نافرجام نمی ماند و تورم نان و گوشت و هوا ندشتیم کاش.........
ناشناس
|
-
|
۱۱:۱۹ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۶
6
13
شما بعد از شش سال از گذشت دولت آقای روحانی به جز گفتن احمدی نژاد چیز دیگری دارید بیان کنید . اینها فقط از سوء مدیریت می باشد چه در زمان احمدی نژاد ( به قول علم الهدی احمدی نژاد... تمام شد ) و چه در زمان فعلی که پول بیت المال را ...از بین می برند هم عامدانه و سهوی
ناشناس
|
-
|
۱۱:۴۰ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۶
11
17
درود بر احمدی نژاد
اون موقع هسته ای بودیم لااقل میگفتیم ما به چیزی میخواهیم برسیم
الان چی کلا همه چی به باد ...رفته
برید خودتان را اصلا کنید
ناشناس
|
-
|
۱۱:۴۲ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۶
4
12
برای گوشت تا به حال صف نبوده در زمان احمدی نژاد همه صفهای یادگاری دولتهای قبل حذف گردید
ناشناس
|
United States of America
|
۱۴:۱۱ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۶
3
11
شما ها چند درصد مردم هستید که اینقدر سر وصدا می کنید خود شما ها باعث این اوضاع نا بسامان اقتصادی شدید واقعا چقدر رو دارید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۴۷ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۶
3
15
...شما با این شعار رای آوردید که با توافق و برجام و کوفت این صف ها و مشکلات حل میشه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۰۵ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۶
7
20
الکی فرافکنی نکنید دوره احمدی نژاد گوشت کیلویی ۱۶۰۰۰تومان بود وهیچ صفی برای ان نبود. خجالت بکشید. قیمت گوشت الان ۱۰۰۰۰۰تومان است.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۲۶ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۶
11
6
FATF تصویب نشود حتی کشورهایی مثل هند، روسیه، چین و... هم با ایران کار نخواهند کرد.
تصویب نشود یعنی خیانت
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۳۱ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۶
5
15
برجام جز خیانت چیزی برای مردم نداشت. البته تشدید تحریم داشت.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۳۲ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۷
13
5
اگر برجام بد بود چراآمریکا از آن خارج شد وترامپ آن توافق را فاجعه نامید؟ اسرائیل عربستان تمام قد درمقابل آن ایستادند تا بهم بزنن؟
نجم
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۲۰ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۷
3
12
در جواب اون دوستی که گفت اگر برجام بد بود چرا آمریکا از آن خارج شد،چرا اون رو فاجعه بار نامید....آخه عزیز من،ما که با برجام مشکلی نداریم،ما با خروج آمریکا از برجام (که قابل پیش بینی بود) مشکل داشتیم.
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین