کد خبر: ۵۸۹۳۸۱
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۰۱:۵۰
یک متخصص تغذیه با بیان روش‌های تغذیه سالم و سلامتی روزه داران در ماه رمضان، گفت: برخی افراد افطار را با آب سرد یا خنک آغاز می کنند که صحیح نیست و این کار می تواند موجب ایجاد ناراحتی های گوارشی شود.
آفتاب‌‌نیوز :
دکتر پروین میرمیران روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: روزه داران وعده افطار را با آب ولرم، خرما و سوپ یا از انواع آش ساده، آغاز کنند و غذای سبک مانند نان، پنیر و سبزی تازه و در صورت امکان ١ تا ٢ عدد مغز گردو را در این وعده صرف کنند.

وی به روزه داران توصیه کرد که در وعده افطار آش پر از حبوبات استفاده نکنند، این کار ممکن است نفخ و حتی مشکلات گوارشی برای آنان به وجود آورد.

میرمیران ادامه داد، برخی روزه داران وعده اصلی و به عبارتی غذای سنگین را در افطار قرار می دهند که این کار درستی نیست. شروع و وعده افطار باید از خوراک ها و غذاهای ساده باشد.

این متخصص تغذیه گفت: مواد پروتئینی مانند مرغ، ماهی، تخم مرغ و گوشت را به اندازه، نه زیاد در وعده سحری به شکل آبپز یا کبابی در فر یا قابلمه استفاده شود تا طی روز بتوانند انرژی کافی برای فعالیت های شغلی و فکری داشته باشند.

وی با اشاره به اینکه غذاهای سرخ شده در روغن بهتر است از وعده سحری حذف شوند، گفت: این کار سبب تشنگی و امکان سوءهاضمه روزه‌دار می شود.

این متخصص تغذیه همچنین به روزه داران توصیه کرد که در وعده سحری، از مصرف ادویه های زیاد در غذاها پرهیز کنند.

وی ادامه داد: فست فودها در همه سال به ویژه ماه رمضان توصیه نمی شود، زیرا از مواد گوشتی فرآوری شده، روغن ها و ادویه های ناسالم تهیه می شوند که به شدت دشمن سلامتی هستند.

وی ادامه داد: روزه داران بعد از افطار از انواع میوه ها به ویژه نوع آبدار آنها مانند هندوانه و انواع طالبی مصرف کنند و همچنین مصرف کاهو و سایر سبزیجات خام یا بخار پز در وعده سحری برای جلوگیری از تشنگی در روزهای طولانی و گرم، بسیار مفید هستند.

وی افزود: مصرف سبزیجات پخته مانند هویچ، کرفس، کدو، اسفناج و... در ماه رمضان بسیار مفید و مناسب است.
بازدید از صفحه اول ارسال به دوستان نسخه چاپی
عضویت در خبرنامه
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربحث ترین عناوین
x