کد خبر: ۵۹۱۲۷۰
تاریخ انتشار : ۰۱ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۷
معاون اداری، مالی و عمرانی دانشگاه پیام نور:

تبدیل وضعیت کارکنان قراردادی به معنای استخدام جدید یا افزایش نیرو نیست

معاون اداری، مالی و عمرانی دانشگاه پیام نور با اشاره به طرح ساماندهی کارکنان قراردادی که جزئیات طرح در روز یکشنبه به تصویب کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی رسیده است، گفت: این طرح با هدف تثبیت شغلی کارکنان قراردادی دانشگاه پیام نور به مجلس شورای اسلامی ارائه شد و تبدیل وضعیت نیروها به پیمانی، به معنای استخدام جدید و یا افزایش نیرو در این دانشگاه نیست و هیچگونه بار مالی جدید نیز برای دولت و دانشگاه به همراه نخواهد داشت.
آفتاب‌‌نیوز :
حسن علیزاده معاون اداری، مالی و عمرانی دانشگاه پیام نور ضمن بیان این مطلب اظهار کرد: کلیه کارکنان قراردادی دانشگاه پیام نور دارای کد شناسه از سازمان امور استخدامی کشور بوده و در حال حاضر نیز در دانشگاه پیام نور به عنوان یک ارگان دولتی که بخشی از بودجه خود را از دولت می‌گیرد، مشغول به کار هستند و در آینده نیز به همین روال خواهد بود.

وی با عنوان اینکه تبدیل وضعیت کارکنان قراردادی وضعیت شغلی آنها را تثبیت می‌کند، یادآور شد: در حال حاضر ۷۵ درصد حقوق نیروهای رسمی و پیمانی از سوی دولت به دانشگاه پیام نور اختصاص می‌یابد و مابقی از سوی دانشگاه پرداخت می‌شود و این بدین معنی است که دانشگاه مبالغی را تحت عنوان کمک دولت دریافت می‌کند که مبالغ دریافتی جوابگوی کلیه حقوق پرسنل رسمی و پیمانی نیست.

علیزاده افزود: تبدیل وضعیت نیروهای قراردادی به پیمانی و تخصیص ردیف استخدامی به آنها، می‌تواند برای آن دسته از کارکنانی که متقاضی انتقال به دیگر دستگاه‌ها و ادارات دولتی هستند، راهگشا باشد.

وی با اشاره به تعداد نیروهای قراردادی دانشگاه گفت: دانشگاه پیام نور در حال حاضر دارای ۴ هزار و ۹۱۶ نیروی قراردادی است که از این تعداد، ۵۸ نفر دارای ۲۰ سال سابقه خدمت، ۴۶۵ نفر بین ۱۵ تا ۲۰ سال سابقه بوده، یک هزار و ۹۸۱ نفر دیگر بین ۱۰ تا ۱۵ سال هستند و کارکنان باقی مانده نیز زیر ۱۰ سال سابقه دارند.

معاون اداری، مالی و عمرانی دانشگاه پیام نور با عنوان اینکه متأسفانه به دلیل عدم تخصیص ردیف استخدامی، کارکنانی با بیش از ۲۰ سال سابقه خدمت نیز هنوز تبدیل وضع نشده‌اند، اضافه کرد: در صورت تصویب نهایی این طرح، دانشگاه با توجه به آئین نامه استخدامی مصوب هیأت امنا این امکان را فراهم می‌آورد که نیروهای قراردادی که هم اکنون در دانشگاه پیام نور مشغول به کار بوده و دارای کد شناسه هستند، تبدیل وضعیت شوند.

علیزاده با اشاره به تقسیم بندی ساماندهی کارکنان این دانشگاه ادامه داد: ۲ هزار و ۴۱ نفر دارای مدرک فوق لیسانس، یک هزارو ۹۸۱ نفر دارای مدرک کارشناسی و ۲۵۳ نفر دارای مدرک تحصیلی فوق دیپلم با اولویت مناطق محروم، کمتر توسعه یافته و مرزی شامل این طرح می‌شوند. ۲۶۱ نفر نیز از خانواده معزز شاهد و ایثارگر هستند که طبق قانون برنامه ششم در اولویت تبدیل وضعیت قرار می‌گیرند.

به گزارش اداره کل روابط عمومی دانشگاه پیام نور، طرح ساماندهی نیروهای قراردادی دانشگاه پیام نور در نیمه دوم سال گذشته در هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی اعلام وصول شد و اخیراً با همکاری و مساعدت نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی کلیات و جزئیات طرح به تصویب نهایی کمیسیون اجتماعی مجلس رسید که قرار است در صحن علنی به رأی گذاشته شود.

این طرح با هدف ساماندهی نیروهای قراردادی موجود در دانشگاه پیام نور که بین ۵ تا ۲۵ سال سابقه خدمت دارند ارائه شده است.

منبع: ایسنا
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین