داعش در 50 کیلومتری مرز ایران/انجام اقدامات لازم در صورت ورود به ۴۰ کیلومتری مرز ایران/انتقاد از عملکرد صدا و سیما
وجود این گروه در کشور عراق و محدودهای با فاصله 50 کیلومتری از مرزهای ایران، قطعا لزوم توجه ما را میطلبد و اگر قصد داشته باشند به مرزهای کشور نزدیک شوند، قطعا دخالت میکنیم و این موضوع را نیز رسما به کشور عراق اعلام کردهایم.
کد خبر: ۲۹۸۹۳۵
تاریخ: ۰۴ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۷
وزیر کشور درخصوص فعالیت گروه تروریستی داعش و نزدیکی به مرزهای کشور جمهوری اسلامی ایران نیز گفت: موضوع داعش به عنوان یک فرقه غیرانسانی و با توجه به آسیبهای انسانی که در حوزههای مختلف در محدودههایی که فعالیت میکنند شاهد آن هستیم باید به صورت جدی این موضوع را مورد توجه قرار دهیم.
به گزارش آفتاب، عبدالرضا رحمانیفضلی در حاشیه هفتادوسومین جلسه شورای اجتماعی کشور و در جمع خبرنگاران گفت: همجواری کشور ما با کشور عراق حتما ما را تحت تاثیر قرار میدهد اما تاکنون با تسلطی که بر مرزهای کشور داشتهایم، هیچ حادثهای رخ نداده است. وجود این گروه در کشور عراق و محدودهای با فاصله 50 کیلومتری از مرزهای ایران، قطعا لزوم توجه ما را میطلبد و اگر قصد داشته باشند به مرزهای کشور نزدیک شوند، قطعا دخالت میکنیم و این موضوع را نیز رسما به کشور عراق اعلام کردهایم.
وی درخصوص فعالیت تروریستی گروهک داعش در کشور افغانستان و پاکستان نیز گفت: در افغانستان و پاکستان متاسفانه زمینه فعالیت این گروه وجود دارد که در سفر رییس جمهوری افغانستان به کشورمان اعلام شد که کشور افغانستان عزم جدی برای مقابله با این گروهک تروریستی دارد که قطعا کشور ما نیز برای این امر آماده همکاریهای لازم خواهد بود.
وزیر کشور تاکید کرد: کشور آمریکا وقتی که ادعای فرماندهی نیروهای ائتلاف را دارد، باید پاسخگو باشد که چرا اقداماتش علیه این گروهک تروریستی موثر نبوده و تنها اقداماتی در کشور عراق موثر بوده که توسط مردم و نیروهای عراقی انجام شده که بیشتر این عملیاتها به دعوت آیتالله سیستانی برای مقابله با گروهک تروریستی داعش انجام شده است.
انتقاد از عملکرد صدا و سیما
وزیر کشور همچنین از عملکرد رسانه ملی به دلیل عدم پوشش اخبار دیدار وزیر مهاجرین افغانستان که هفته پیش با حضور نماینده سازمان ملل برگزار شد، انتقاد کرد.
رحمانی فضلی افزود: در مورد اجرای قوانین در مورد اتباع افغان، هفته پیش با حضور نماینده سازمان ملل، وزیر مهاجرین افغانستان و کشور پاکستان جلسهای برگزار شد که همه اعضای جلسه از عملکرد کشور جمهوری اسلامی ایران درخصوص اتباع افاغنه تشکر کردند.
وی ادامه داد: متاسفانه در رسانههای مختلف و با تاسف رسانه ملی این اخبار به خوبی منتشر نشد و همزمان مواجه شد با بیانیه احمدشهید که در آن ذکر شده بود ایران در مورد اتباع افغان حقوق قانونیشان را رعایت نمیکنند که از نظر ما این مساله به طور کلی باطل و غیرقابل پذیرش است، چراکه وزیر مهاجرین کشور افغانستان از عملکرد کشورشان تقدیر و تشکر کرده بود.
وزیر کشور درخصوص انتقاد خود از رسانه ملی ادامه داد: انتقاد از رسانه ملی به این جهت است که وقتی در این جلسه حضور پیدا میکنند باید با نماینده سازمان ملل و وزیر مهاجرین افغانستان مصاحبه میکردند و نظرات آنها را در مورد عملکرد کشورمان پوشش میدادند. در این جلسه خواسته ما این بود که افراد غیرمجاز مستقر در ایران ساماندهی شوند و افراد مجاز نیز در یک بازه زمانی به کشور خود بازگردند تا برای کشورشان مفید باشند.
350 تا 400 میلیارد تومان برای برگزاری انتخابات الکترونیک در کشور نیاز داریم
در ادامه وزیر کشور درخصوص اعلام آمادگی دولت برای پرداخت هزینههای برگزاری انتخابات الکترونیک برای سال 94 گفت: ما براساس برآوردی که انجام دادهایم، بین 350 تا 400 میلیارد تومان برای برگزاری انتخابات الکترونیک در کشور نیاز داریم که از دولت این رقم را تقاضا کردهایم، اما با توجه به وضعیت مالی دولت و با توجه به شرایط کنونی و کاهش 50 درصدی قیمت نفت و تحریمها، دولت برای پرداخت این هزینه تحت فشار قرار دارد. البته اگر این رقم تخصیص داده شود، برگزاری انتخابات الکترونیک امکانپذیر است اما به میزانی که تخصیص داده شود، با اولویت کلانشهرهای کشور انتخابات در کلانشهرها به صورت الکترونیک برگزار میشود.
ریاست ستاد مدیریت بحران استان تهران باید برعهده استاندار باشد
وی درخصوص ستادهای مدیریت بحران و نحوه مدیریت آنها در کشور نیز گفت: ستاد مدیریت بحران در استانهای کشور برقرار است که شهرداریها در آن عضو هستند اما در تهران استثنایی وجود دارد که رییس ستاد مدیریت بحران استان، شهردار تهران است اما در سایر استانها این مسوولیت برعهده استانداری است. عقیده داریم که در استان تهران نیز ریاست ستاد باید برعهده استاندار باشد اما برای شهر تهران، ریاست شهردار مانعی ندارد.
28 خرداد، مهلت استعفای کارکنان دولت برای کاندیداتوری انتخابات مجلس
رحمانی فضلی درخصوص مهلت استعفای کارکنان دولت برای کاندیداتوری انتخابات سال 1394 تاکید کرد: تا 28 خردادماه فرصت برای استعفا وجود دارد و کسانی که میخواهند به عنوان کاندیدا در انتخابات سال 94 شرکت کنند باید استعفای خود را تا 28 خردادماه سال جاری ارائه کنند.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر تاثیر ماهوارهها بر افزایش میزان طلاق و نحوه برخورد با ماهوارهها در کشور گفت: این قانون توسط مجلس شورای اسلامی به تصویب رسیده است و اگر قرار باشد بازنگری در آن انجام شود، باید در مجلس شورای اسلامی این تصمیمگیری اتخاذ شود.
وزیر کشور افزود: برخورد سلبی که قانون مشخص کرده باشد، در مواردی که تخلف باشد وظیفه دستگاههای اجرایی به ویژه نیروی انتظامی است، ولی در این موضوع سعی شده اقدامات به صورتی باشد که کمترین آسیب به مردم وارد شود و در حال حاضر نیز مردم خودشان در این خصوص همکاریهای لازم را انجام میدهند، اما قطعا نمیتوان اعلام کرد که وزارت کشور یا نیروی انتظامی مقابله با تخلفات را انجام ندهند، چراکه اگر چنین اتفاقی رخ دهد، در سایر موارد تخلف این موضوع باب خواهد شد.
رحمانیفضلی در ادامه صحبتهای خود درخصوص عملکرد دولت در مقابله با آسیبهای اجتماعی گفت: نسبت به رفع برخی آسیبها در حوزه اجتماعی با همکاری دستگاههای ذیربط اقدامات مناسبی انجام شده است و برای ایجاد هماهنگی بیشتر جلسات شورای اجتماعی تشکیل میشود، به طوری که در دو سال گذشته مسائل اجتماعی مختلفی در این جلسات توسط دستگاههای ذیربط مطرح و راهحلهای مناسب آن پیشبینی شده است.
وی تاکید کرد: اگر جامعه و مردم امید به آینده داشته باشند و این امید درآنها تقویت شود، اقدامات دولت و دستگاههای ذیربط میتواند موثر باشد. باید مردم احساس کنند که فعالیتهای روزمره دستگاههای مختلف در معرض دید و قضاوت آنها قرار میگیرد. اما متاسفانه شاهد هستیم که در حوزه آگاهی بخشی بیش از اینکه در مسائل امید بخشی داشته باشیم، به برخی نقطه ضعفها توجه میشود و درخصوص آنها بزرگنمایی صورت میگیرد.
وزیر کشور ادامه داد: بیان ضعفها و انتقادها کار بسیار خوبی است اما نقاط قوت و کارهای خوب نیز باید منعکس شود، قطعا با افزایش مشارکت مردم و امیدبخشی به آنها همکاری مردم بیش از پیش میشود و اقدامات موثرتر که در این زمینه رسانهها نقش بسیار مهمی دارند.