کد خبر: ۴۴۶۵۵۸
تاریخ انتشار : ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۸:۰۲

«خیابان شاعر مرده» کجاست؟

فیلم مستند «خیابان شاعر مرده» به کارگردانی شهرام میراب‌اقدم که پیش از این با عنوان «خیابان مولوی» در دست ساخت بود، بزودی آماده نمایش خواهد شد تا در اولین ایستگاه جشنواره‌ای، راهی دبیرخانه یازدهمین دوره جشنواره سینماحقیقت شود.
آفتاب‌‌نیوز :
طبق گزارش رسیده، این فیلم مستند به بیان تاریخچه، بناها و معماری موجود در خیابان مولوی تهران می‌پردازد.

شهرام میراب‌اقدم پیرامون دلیل ساخت این مستند گفت: از زمانی که باستان‌شناسان در محله‌ی مولوی اسکلتی هفت هزار ساله یافتند که نشان از قدمت شهر تهران داشت، ایده ساخت این مستند به ذهن من رسید. زمانی که تولید این مستند آغاز شد هم متوجه دیدنی‌های بسیار این منطقه شدم که ارزش مستند شدن داشتند. 

وی ادامه داد: قدیمی‌ترین کلیساهای تهران که متعلق به دوران صفویه است، مدفن «سیدابوالقاسم» امام جمعه تهران در عهد محمدشاه و اوایل ناصرالدین‌شاه قاجار معروف به «بقعه سر قبر آقا»، کلیسای «تادئوس و بارتوقیمئوس مقدس» از قدیمی‌ترین کلیساهای تهران، یکی از سقاخانه‌های قدیمی مولوی و «سینما آرش» بخش‌هایی از جذابیت‌های به تصویر کشیده شده از خیابان مولوی در این فیلم مستند است.

این مستندساز با ابراز تاسف از نابودی بسیاری از بناهای تاریخی تهران قدیم خاطرنشان کرد: متاسفانه امروزه محله «سیداسماعیل» به معنای گذشته وجود ندارد یا مثلاً دیگر از «کوچه مرغی‌ها» که محل فروش حیوانات بوده خبری نیست؛ به همین دلیل چاره‌ای جز رجوع به تصاویر آرشیوی وجود ندارد.

به گزارش ایسنا، عوامل تولید فیلم مستند «خیابان شاعر مرده» عبارتند از: نویسنده، کارگردان، تدوینگر و تهیه‌کننده: شهرام میراب‌اقدم؛ پژوهشگران: شهرام میراب‌اقدم و بهارک جنت‌مکان؛ تصویربرداران: عباس عسگری و فرداد سرپاک؛ صدابردار: عماد غفوری؛ مدیر تولید و هماهنگی: محمد عبدی‌زاده؛ عکاس: شاهین عبدی‌زاده؛ تهیه شده در مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی؛ با مشارکت موسسه سینماشهر.


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین