کد خبر: ۴۸۷۵۱۳
تاریخ انتشار : ۱۵ آبان ۱۳۹۶ - ۰۹:۰۴
سیاوش زراعتی در بازدید از برخی شعب تهران خبر داد:

فروش اموال مازاد بانک صادرات ایران سرعت می گیرد

مدیرعامل بانک صادرات ایران کاستن از حجم دارایی های مازاد و غیرکارمزدی بانک را از جمله برنامه های در دست اجرا برای تحقق نقشه راه بانک عنوان کرد و گفت: دارایی های سمی هزینه زیادی بر بانک تحمیل کرده و عملا بخش قابل توجهی از منابع را منجمد کرده که یکی از اهداف موردنظر، تسریع در فروش این بخش از دارایی ها در شش ماهه دوم سال است.
آفتاب‌‌نیوز : مدیرعامل بانک صادرات ایران کاستن از حجم دارایی های مازاد و غیرکارمزدی بانک را از جمله برنامه های در دست اجرا برای تحقق نقشه راه بانک عنوان کرد و گفت: دارایی های سمی هزینه زیادی بر بانک تحمیل کرده و عملا بخش قابل توجهی از منابع را منجمد کرده که یکی از اهداف موردنظر، تسریع در فروش این بخش از دارایی ها در شش ماهه دوم سال است.

به گزارش روابط عمومی بانک صادرات ایران، سیاوش زراعتی ضمن بازدید از شعب سیدخندان(کد٤٠١)، خیابان مصطفی خمینی(ره)(کد٤٦٠) و شعبه چهارراه مصطفی خمینی(ره)(کد١١٣٢) با بیان این مطلب، افزود: دارایی های سمی از جمله چالش هایی است که نظام بانکی را از اهداف اصلی خود باز می دارد.

وی تلاش های صورت گرفته در این راستا را در جهت تقویت توان مالی بانک عنوان کرد و از تدوین برنامه هایی برای فروش دارایی های مازاد در چارچوب سیاست های وزارت امور اقتصادی و دارایی و بانک مرکزی در شش ماهه دوم سال ٩٦ خبر داد.

مدیرعامل بانک صادرات ایران در جریان این بازدیدها، وصول و تعیین تکلیف مطالبات معوق بانک صادرات ایران از طرق مسالمت آمیز را به روسای شعب یادآور شد و بر ارائه خدمات بانکداری الکترونیک و استفاده از آخرین دستاوردهای آن برای کاهش هزینه ها تاکید کرد.

سیاوش زراعتی در ادامه برنامه های بازدید از شعب بانک، ضمن بررسی منابع و مصارف شعب، راهکارهایی را برای افزایش بهره وری شعب، بالا بردن رضایتمندی مشتریان و پاسخگویی به نیازهای آنها مورد تاکید قرار داد و از نزدیک با مشتریان بانک به گفتگو پرداخت.

تداوم اجرای طرح ضربتی اعطای وام قرض الحسنه ازدواج، از دیگر توصیه های مدیرعامل بانک صادرات ایران به همکاران شعب بود.

گفتنی است، این بانک طی شش ماهه منتهی به پایان شهریور ٩٦، در راستای ایفای مسئولیت های اجتماعی با پرداخت بیش از ١٥ هزار میلیارد ریال وام قرض الحسنه در بخش های ازدواج و تهیه جهیزیه، بهسازی و نوسازی مسکن روستایی، مشاغل خانگی، درمان و زندانیان معسر و نیازمند، نقش مهمی در زدودن چهره فقر از مناطق کمتر توسعه یافته اقصی نقاط کشور، ایفا کرده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین