کد خبر: ۵۴۳۳۰۴
تعداد نظرات: ۴ نظر
تاریخ انتشار : ۱۱ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۱:۵۶
کنوانسیون خزر برای تصویب به مجلس ارائه می‌شود

دلایل امنیتی وزیر امور خارجه، نمایندگان را قانع کرد| ظریف: تنها در برابر پرچم ایران تعظیم می‌کنم| دفاع از مذاکره‌کنندگان دوتابعیتی: جز خدمت از این افراد چیزی ندیدم| باند نیویورکی‌ها نه وجود دارد و نه من رییس آن هستم

وزیر خارجه با تاکید بر این‌که در مقابل پرچم هیچ کشوری تعظیم نمی‌کند و تنها در برابر پرچم ایران تعظیم می‌کند، در خصوص کنوانسیون دریای خزر گفت: کنوانسیون خزر در نهایت برای تصویب به مجلس شورای اسلامی ارائه می‌شود.
آفتاب‌‌نیوز :
نمایندگان مجلس در جلسه علنی امروز بررسی سوالات نمایندگان مشهد، ارومیه و تهران از وزیر خارجه را در دستور کار دادند.

به گزارش آفتاب‌نیوز، علاوه بر سوال نمایندگان از ظریف، بررسی لایحه ایجاد هشت منطقه آزاد تجاری – صنعتی و ۱۲ منطقه ویژه اقتصادی و انتخاب دو نفر از نمایندگان از کمیسیون‌های اجتماعی و برنامه و بودجه به عنوان ناظر در شورای حقوق و دستمزد و ... در دستور کار امروز مجلس شورای اسلامی قرار گرفت.

 سوال نمایندگان از وزیر امور خارجه

نماینده ارومیه در مجلس در جریان سوال از ظریف گفت: آقای ظریف در مراسمی حاضر شُدید (ترحیم جلال طالبانی) که افرادی از سران ضد انقلاب در آن حضور داشتند، همان افرادی که دستشان به خون مردم ایران و عراق آلوده است. نادر قاضی پور افزود: آقای ظریف ملت شما را دوست دارد ولی بنده به دلیل عشق به شهدا این سوال را مطرح کردم.

دلایل امنیتی ظریف، نمایندگان را قانع کرد| ظریف: تنها در برابر پرچم ایران تعظیم می‌کنم| دفاع از مذاکره‌کنندگان دوتابعیتی: جز خدمت از این افراد ندیدم| باند نیویورکی‌ها نه وجود دارد و نه من رییس آن هستم

وزیر امور خارجه در پاسخ به سوال مشترک نادر قاضی‌پور و علیرضا محجوب نمایندگان ارومیه و تهران مبنی بر این‌که چرا به پرچم اقلیم کردستان شمال عراق ادای احترام کردید، با تاکید بر این‌که در مقابل پرچم هیچ کشوری تعظیم نمی‌کند، گفت: تنها در برابر پرچم ایران تعظیم می‌کند.

در ادامه قاضی پور پس از شنیدن توضیحات ظریف، با اشاره به دلایل امنیتی این مسئله، توضیحات وزیر امور خارجه را قانع کننده دانست و سوالش را به رای مجلس نگذاشت.

نمایندگان مجلس همچنین از توضیحات وزیر امور خارجه درباره سفر به فرانسه، دوتابعیتی‌های تیم مذاکره‌کننده و باند نیویورکی‌ها قانع شدند.

سوال جواد کریمی قدوسی از وزیر امور خارجه در سه محور در جلسه علنی صبح امروز یکشنبه مجلس شورای اسلامی مطرح شد و نمایندگان پس از شنیدن پاسخ‌های وزیر با ۶۷ رای موافق، ۱۱۹ رای مخالف و ۹ رای ممتنع از مجموع ۲۰۶ نماینده اعلام کردند که از پاسخ‌های وزیر قانع شدند.

ظریف: تنها در برابر پرچم ایران تعظیم می‌کنم

محمدجواد ظریف در جلسه علنی امروز (یکشنبه) مجلس شورای اسلامی به سوال مشترک نادر قاضی‌پور و علیرضا محجوب نمایندگان ارومیه و تهران مبنی بر این‌که چرا به پرچم اقلیم کردستان شمال عراق ادای احترام کردید، پاسخ داد.

وی توضیح داد: بنده برای شرکت در مراسم خاکسپاری مرحوم طالبانی شرکت کردم که این کار مورد اجماع همه دوستان در نیروی قدس، سپاه، وزارت خارجه و شورای امنیت ملی بود، ضرورت داشت به نمایندگی از جمهوری اسلامی ایران در این مراسم شرکت کنم.

وزیر خارجه افزود: حضور پررنگ جمهوری اسلامی ایران و استقبال گسترده از آن در این مراسم نشان داد که جایگاه ایران در عراق و کردستان و روابط ایران با تمام اقشار عراق در چه سطحی است. ایران دوستان خود در دولت عراق را در زمان مبارزه با رژیم صدام حسین فراموش نمی‌کند.

ظریف ادامه داد: در این مراسم در کنار رییس جمهور عراق، نمایندگان مجلس و روسای فراکسیون ‌های مجلس عراق از جمله آقای حکیم حضور داشتند. البته که تعدادی از نمایندگان عراق هم به دلایلی حضور نداشتند. در جریان اجرای مراسم همکاران بارزانی برخلاف توافق انجام شده با دولت عراق به جای پرچم عراق از پرچم کردستان روی تابوت استفاده کردند که باعث تعجب شد، اما در آن شرایط کسی جلسه را ترک نکرد.

وی اظهار کرد: در مراسم اهدای تاج گل تنها کسی که در برابر جنازه سرخم نکرد بنده بودم. بنده بقیه مراسم احترام را به شکل دیگری به جای آوردم.

وزیر خارجه در ادامه با تاکید بر این‌که حضور ما در عراق بسیار موثر، گسترده و تاثیرگذار است، گفت: براین اساس ضرورت داشت که در این مراسم حضور داشته باشیم. بنده به همراه برادران‌مان و فرماندهان سپاه در این مراسم شرکت کردیم که تاثیر خوبی بر مردم کردستان و عراق داشت. می‌دانید که این مراسم در زمانی انجام شد که نزدیک به برگزاری رفراندوم بود. این نشان داد علی‌رغم مخالفت ایران با حرکت سیاسی آقای بارزانی ارتباطات ما با مردم کرد عراق بسیار گسترده، عمیق و تاریخی است و ادامه خواهد داشت.

ظریف اضافه کرد: اما ما نگرانی و ملاحظات نمایندگان از جمله آقای قاضی‌پور را درک کرده و فراموش نمی‌کنیم و همواره آن را در ذهن داریم.

وزیر خارجه در بخش دوم از صحبت‌هایش با تاکید مجدد بر این‌که روابط ما با عراق همه‌جانبه و گسترده بوده و تصمیم‌گیری درباره‌ی این روابط براساس اجماعی است که در شورای امنیت ملی اتخاذ شده است، اظهار کرد: بنده یکی از مجریان این اجماع داخلی هستم. اقدام موثر ایران همراه با دولت مرکزی عراق برای جلوگیری از حرکت بسیار خطرناک و کوتاه‌نظرانه درباره رفراندوم را همه می‌دانیم. حضور در مراسم خاکسپاری بعد دیگری از آن سیاست اجماعی بود.

ظریف به صحبت‌های قاضی‌پور اشاره کرد و ادامه داد: از این‌که آقای قاضی‌پور بنده را به صفت جوانی خطاب کردند متشکرم. این باعث خوشحالیم است که کار جوانانه‌ای می‌کنم. امیدوارم دل همه شما جوان باشد، چون باید در جوانی فکر و کار کرد.

وزیر خارجه مجددا به مراسم خاکسپاری طالبانی اشاره و خاطرنشان کرد: در این مراسم نمایندگانی از بسیاری از کشورها از جمله ایران حضور داشتند با این تفاوت که روابط ما با دولت عراق همچون سایر کشورها نیست. ما روابط بسیار نزدیک و تنگاتنگی داریم که در سطوح بالایی دنبال می‌شود. فراموش نمی‌توان کرد که آقای طالبانی در زمان جنگ با ما همکاری کرد و مردم عراق هم تلاش‌های زیادی کردند.

وی افزود: برگزاری مراسم خاکسپاری در سلیمانیه تصمیم دولت عراق بود. ما باید در آن شرکت می‌کردیم چون قرار نبود مراسم دیگری وجود داشته باشد. بنده در مقابل پرچم هیچ کشوری تعظیم نکرده و نمی‌کنم تنها مقابل پرچم جمهوری اسلامی ایران تعظیم می‌کنم.

وزیر خارجه با تاکید بر این‌که ایران بهترین روابط را با عراق در بین همسایگان دارد، اظهار کرد: صادرات ما با عراق کماکان بیشتر از سایر همسایگان است. ما بر ضرورت تسهیل صادرات و بازگشایی ارتباطات بانکی با عراق تاکید داریم که این مذاکرات ادامه دارد.

ظریف به صحبت‌های قاضی‌پور درباره دریای خزر اشاره و اظهار کرد: نهایتا کنوانسیون خزر برای تصویب به مجلس شورای اسلامی ارائه می‌شود. هر زمان که مجلس شورای اسلامی خواست می‌آیم و توضیحات کامل را می‌دهم اما با کمال احترام می گویم که چه‌طور این سند افتخارآمیز امضاء شد. در این بین کسانی که از این سند ضرر کردند در برابر ملت سخن‌پراکنی می‌کنند.

وی در پایان گفت: دولت جمهوری اسلامی ایران و نظام در مذاکرات اجازه نمی‌دهد یک وجب از دریای خزر و این سرزمین که مطهر به خون شهداست از دستمان خارج شود.

کریمی‌قدوسی: آقای ظریف حکم قوه قضاییه درباره دری اصفهانی را بپذیرید

 جواد کریمی قدوسی در جلسه علنی امروز (یکشنبه) مجلس شورای اسلامی در جلسه سوال از محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه، گفت: مشکلات امروز ایران به کشورهای غربی و اروپایی گره خورده است.

وی ادامه داد: با همان تماس تلفنی که رییس‌جمهور و اوباما با هم داشتند، آمریکایی‌ها در نیویورک جشن گرفتند که ایران به آنها زنگ زده است. بارها اطلاعات دقیقم را در معرض افکار عمومی قرار دادم اما با  هجمه ظریف روبرو شدم. منطق برجام، لغو تحریم‌های هسته‌ای بود حال مدام بگوییم آبروی دشمن را بردیم، اختلاف بین آمریکا و اروپا ایجاد کردیم، پی‌ام‌دی را بستیم، با دنیا آشتی کردیم، مجموعه اینها حاشیه است.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ادامه داد: معتقدم با منطق نرم، نمی‌توان مذاکره کرد. پس از اشتباهات در دوران مذاکره که ظریف مرتکب آن شد که نتیجه آن اجرای همه تعهدات ایران و باقی ماندن همه تحریم‌ها شد. امروز نیز سه سوال می‌پرسم. توافق برجام توسط آمریکای خبیث پاره شده و امروز نظام اجرایی کشور با مشکلات امروز روبروست. چرا؟ این مسئله به جاسوسی و خیانت عده‌ای برمی‌گردد. به ملت می‌گویم دلایل گرانی‌ها و تلاطم‌های بازارهای مختلف چیست؟

کریمی قدوسی ادامه داد: سوال اول درباره سفر به فرانسه مربوط به سال گذشته است. با حضور شما در فرانسه اراذل و اوباش بین‌المللی صهیونیستی، سعودی و ضدانقلاب را آنجا جمع کرده بودند. سوالم از شما این است که مقامات ایران در فرانسه باید ارزیابی می‌کرد تا حضور شما در فرانسه مصادف با آنان نشود. همزمانی این مسئله جای سوال دارد. وزیر خارجه فرانسه در مصاحبه‌ای گفت که ایران بدون مذاکرات منطقه‌ای و موشکی نمی‌تواند با ما توافق داشته باشد که البته سخنگوی وزرات خارجه و جنابعالی پاسخ دادید که تشکر می‌کنم.

نماینده مشهد در مجلس ادامه داد: مجلس برای تحقیق و تفحص از مدیران دوتابعیتی مصوبه داشت. کمیته مربوط در این زمینه ۱۰۰ نفر از مسوولان و مقامات جمهوری اسلامی در اختیار بنده است که کمیته تحقیق آنها را به دست آورده است. در صفحه اول نام عبدالرسول دری با تابعیت کانادا به عنوان مسئول کمیته مذاکره کننده پولی و بانکی و  هسته ای آمده است. آیا این جایگاه کم جایی است. محمدعلی شعبانی نیز عضو هیات مذاکره کننده بودند. برخی از آنان فارغ‌التحصیل دانشگاه‌های انگلیس هستند که متخصص در امور جاسوسی هستند. سیروس ناصری و مشکان مشکور هم عضو هیات مذاکره کننده بودند. نگاهی که معتقد است بدون غرب و اروپا نمی‌توان زندگی کرد، درست نیست اما متاسفانه دولت روحانی به این مسئله اعتقاد دارد. امیدی به حل برجام و مسائل اقتصادی توسط اروپایی‌ها نیست. امیدوارم ظریف بعد از دیدن فیلم شش دقیقه‌ای درباره عبدالرسول دری اصفهانی، حکم قوه قضاییه را درباره ایشان قبول کند.

کریمی قدوسی با پخش فیلم شش دقیقه درباره عبدالرسول دری اصفهانی، گفت: دو مستند توسط سازمان اطلاعات سپاه تهیه و در کمیسیون امنیت پخش شد و اصل این مستند را امروز در اختیار رسانه‌ها قرار می‌دهم. رسانه ملی این مستند را با هدف شفاف‌سازی نسبت به آنچه که بر سر ملت آمد، پخش کند. آقای ظریف دری را وطن‌پرست یاد می‌کند نه وطن‌دوست. ایشان تاکید کردند هرچه قوه قضاییه حکم دهد آن را قبول می‌کند، خوب قوه قضاییه حبس ابد برای ایشان صادر کرده است، حکم را با وجود همه فشارهای دولت، بپذیرید.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس مدعی شد: نماینده آمریکا در دوبی و یک افسر ام آی سیکس از اطلاعات راهبردی که دری اصفهانی در اختیار آنان گذاشت، تشکر کرد. نهاوندیان و رییس جمهور باید پاسخگو باشند. یکی از برآوردهای دری اصفهانی این بود که دو سال قبل از وضعیت موسسات مالی و اعتباری و ورشکستگی آنها و مسائل اجتماعی بعدی را به آمریکا گزارش داده بود. این مسئله چه ربطی به مسائل پولی و بانکی داشت؟ ایشان تمام راه‌های فروپاشی معیشتی را در اختیار آمریکایی‌ها گذاشت.

نماینده مشهد در مجلس ادامه داد: حضور شما در باند نیویورک فقط حرف بنده نیست بلکه از گذشته این چنین بیان می‌شده است. شما نمایندگان وزارت بهداشت را به بنیاد جورج سوروس معرفی کردید و دو نفر از اعضای این بنیاد وارد ایران می‌شوند. در حقیقت ضد تعقیب بود و مرکز مطالعات استراتژیک مجمع تشخیص با آنان مشغول مذاکره می‌شود و در پی آن فتنه ۱۳۸۸ به پا شد.

کریمی قدوسی ادامه داد: هر کس بخواهد به مقابله با امنیت ایران برخیزد بداند که در برابر مقاومت شدید ملت روبرو خواهد شد. رییس گروه بحران در اتاق شما حضور داشت، چرا؟ گروه بین‌الملل بحران شش گزارش برای برجام تهیه کرد که گزارش شماره ۳ آن می‌شود، متن مذاکرات. شما توافق کردید یا متن توافق را آنان دادند؟ مقر این گروه در بلژیک است و تامین مالی آن نیز با بنیاد سوروس است. اینها مسائلی نیست که فقط بنده بدانم، در فضای مجازی مردم این گزارشها را دیده‌اند. شورای روابط خارجی آمریکا که گفتید با آنها ارتباط داشتید، اعلام کردید که هژمونی نه ایران و نه سعودی نمی‌تواند تاثیر گذار باشد پس فقط می‌ماند هژمونی آمریکا. اتفاق فکر چتم هاوس شما و جان کری را کاندید جایزه صلح کرد که البته شما توجه داشتید و جایزه را نگرفتید. روابط شما با آنها روابط عادی نیست.

وی با بیان اینکه گروه بحران مذاکرات ایران و اروپایی‌ها را مدیریت می‌کند،‌ ادامه داد: بنده ته کار را می‌بینم، خروجی کار آن چیزی است که روابط خارجی، گروه بین‌المللی بحران، نایاک و چتم هاوس می‌خواهد. رهبر معظم انقلاب فرمودند «در قضیه برجام بنده اشتباه کردم اجازه دادم وزیر امور خارجه کشورمان با آنان صحبت کند» یعنی اختیار به کسی داده شد که نتوانست از این ظرفیت به نفع نظام جمهوری اسلامی حداکثر بهره را ببرد. در کمیسیون امنیت گفتید «اشتباه کردم به این جان کری اعتماد کردم.»

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ادامه داد: تمام اطلاعات اقتصادی کشور توسط دری اصفهانی روی میز سرویس‌های جاسوسی گذاشته شد.

دفاع ظریف از مذاکره‌کنندگان دو تابعیتی: جز خدمت از این افراد ندیدم

ظریف همچنین در جریان پاسخ به سوال جواد کریمی قدوسی درباره چگونگی نفوذ چهار دوتابعیتی در تیم کارشناسی و هیات مذاکرات هسته‌ای اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران برای پیشبرد اهداف خود در سطح بین‌المللی از همه ابزارها استفاده می‌کند؛ کما این‌که در جلسه دیوان بین‌المللی دادگستری از طرف ایران وکلای فرانسوی و انگلیسی هم حضور داشتند، اما کسی نمی‌گوید چرا از افرادی با تابعیت‌های دیگر استفاده کردیم. همه کسانی که در مذاکرات با ما کار می‌کردند هم به وزارت اطلاعات معرفی کردیم و اجازه حضورشان را گرفتیم. چهار نفری که آقای کریمی قدوسی نام بردند یا از سوی دستگاه‌های دیگر به ما معرفی شدند یا براساس شناخت از گذشته از آنها استفاده کردیم و من جز خدمت از آنها در مذاکرات ندیدم. من مسئول روابط دیگر آنها نیستم و آنها هم در هیچ یک از مذاکرات خصوصی نبودند و تنها در جلسات تخصصی حضور داشتند.

ظریف با بیان این‌که برجام نشانه‌ حقانیت ایران است، یادآور شد: آمریکا شکست خورده و نتوانسته از برجام به نفع خود استفاده کند لذا از برجام خارج شده، در حالی می‌گفتند که آنقدر برجام از ایران به نفع ایران است که خارج نمی‌شود ولی خارج شد، چون برجام خوب نوشته شده بود و خوب کارشناسی شد.

ظریف درباره غرامت ۱.۷ میلیارد دلاری از آمریکا که تحت حمایت وی بوده، یادآور شد: بیشترین نقش را در گرفتن این مبلغ از آمریکا را آقای دری اصفهانی داشت. من بین خودم و خدا باید شهادت دهم کما این‌که برای مقامات قضایی هم شهادت دادم ایشان نقش موثری داشت.

وزیر امور خارجه ادامه داد: آقای سیروس نادری در مذاکرات ایران و عراق نقش موثری در جهت منافع ملی داشت. ایشان در مذاکرات هسته‌ای نقش نداشته و گاهی در حوزه مسائل اقتصادی کمک می‌کرد. آقای مشکور هم مانند دری اصفهانی در تمام مذاکرات بوده و در پرونده شکایت وزارت دفاع در لاهه علیه آمریکا به عنوان وکیل جمهوری اسلامی ایران است. او در کمیته حقوقی ریاست جمهوری هم متخصص حقوقی بوده در حالی که سایرین از متخصص حقوقی خارجی و مشاورین خارجی استفاده می‌کنند، اما وطن‌پرستی و حمایت آنها از منافع ملی جای تردید ندارد و بقیه مسائل در تخصص من نیست.

وی اضافه کرد:‌ آقای شعبانی هم در مذاکرات نبوده و به عنوان کمک در روابط عمومی از ایشان استفاده می‌شد. عربستان سعودی میلیون‌ها دلار برای روابط عمومی خرج می‌کند و از شرکت‌های صهیونیستی استفاده می‌کند، اما ما از ایرانیان که بزرگترین سرمایه‌مان در خارج هستند استفاده کردیم.

وزیر امور خارجه در بخش دیگری از اظهاراتش در پاسخ به سوال کریمی قدوسی درباره باند نیویورکی‌ها گفت: این مساله محرمانه نبوده و در دهه ۷۰ و ابتدای دهه ۸۰ مطرح شد. البته من باید به موضوعات مربوط به وزارتم پاسخ بدهم و شما باید این مسائل را در زمان رای اعتماد مطرح می‌کردید اما به خاطر ابهامات ایجاد شده پاسخ می‌دهم. باند نیویورک یک مفهوم موهوم است. در دهه ۷۰ این موضوع در شبنامه‌های وزارت خارجه مطرح شد. نه چنین باندی وجود دارد نه من رییس آن هستم. اولین بار این عنوان در تیتر روزنامه کیهان استفاده شد و این روزنامه روز بعد با تذکر مقامات عالیه عذرخواهی کرد. افرادی که از آن‌ها صحبت شده بهترین کارشناسان وزارت خارجه هستند که به دلیل یک دعوای صنفی داخلی در وزارت خارجه چنین عنوانی در مورد آن‌ها به کار برده شد.

ظریف درباره ارتباط خود با بنیاد جامعه باز و سوروس در زمان سفارت خود در سازمان ملل تصریح کرد: بنیاد جامعه باز در آن دوران با ایران ارتباط داشت. من این ارتباط را محدود و منظم کردم و آن‌ها هر بار موظف بودند به من گزارش بدهند. من اجازه نمی‌دادم آن‌ها کاری خارج از منافع ملی انجام دهند. بعدها که رییس‌شان دستگیر شد این را به عنوان اعتراف گفت که به من گزارش می‌داده است. من به وظایف خود عمل کردم و بارها به خاطر تلاش‌هایم در نیویورک مورد تشویق و تقدیر رهبری قرار گرفتم. ما یا باید در منزل می‌نشستیم یا با گروه‌های آمریکایی ارتباط برقرار می‌کردیم. من با همه افرادی که امکان استفاده از آن‌ها در جهت منافع ملی هست ارتباط برقرار کردم و دستاورد خوبی هم داشتم.

ظریف با بیان اینکه نظام نباید قربانی افراد شود گفت: این ما هستیم که باید قربانی منافع ملی شویم و برای اینکه نامی از خود در تاریخ بگذاریم باید خود را فدای منافع ملت کنیم. رهبری بارها من را مورد تفقد قرار دادند به میزانی که از شأن من بالاتر بوده و من مرهون لطف و محبت ایشان هستم.

وزیر امور خارجه با بیان اینکه تمام روابط خارجه در اختیار وی نیست گفت: نه تصمیم‌گیری آن توسط من است و نه من مسئول اجرای تمام آن هستم بلکه قسمتی را به من واگذار کردند که در آن هم صرفا مشارکت در تصمیم‌گیری دارم و اصل تصمیم‌گیری توسط نظام انجام می‌شود.

وی ادامه داد: ما چشم امید نبسته بودیم که با گروه‌های آمریکایی مذاکره کنیم بلکه تلاش داشتیم از شرایط استفاده کنیم. حضور در سازمان ملل هم قسمت کوچکی از وظایف من در نیویورک بود و این کار سنگینی است. مسئولیت ما تعامل سازنده با کل دنیاست جز در مواردی که خط قرمز نظام است. در مورد روابط با چین و روسیه هم بیشترین سفرهای من به این کشورها و کشورهای همسایه بوده است.

وزیر امور خارجه درباره دوران نمایندگی خود در سازمان ملل نیز گفت: من در همه محافل آمریکایی صحبت کرده‌ام به جامعه باز، شورای روابط خارجی، شورای آسیایی، مجلس نمایندگان و کمیسیون روابط خارجی مجلس نمایندگان و سنا رفته‌ام. اجازه این کار را داشته‌ام و به عنوان سفیر ایران این کار را انجام داده‌ام و گزارش اقداماتم را تقدیم کردم و به همین خاطر مورد تقدیر قرار گرفتم. زمانی هم که گروهی در ایران مرتکب اشتباه و خیانت شد و با آن‌ها برخورد شد ارتباطم با آن‌ها قطع شد.

ظریف افزود: ما مستخدم مردم هستیم و چشم امیدمان به مردم، خدا و دعای مسئولان است. ما به خارجی‌ها چشم نداریم ولی در روابط خارجی تلاش می‌کنیم با کشورهایی که با ما خصومت ندارند ارتباط برقرار کنیم. با سیاست‌های دشمنان مردم در همه حوزه‌ها مقابله می‌کنیم و چشم امیدمان به قابلیت و ظرفیت ملی خودمان است. زمانی که ۶ کشور غربی پای میز مذاکره با ما آمدند به پشتوانه مردم ایستادیم و گفتیم هرگز یک ایرانی را تهدید نکنید. امروز هم می‌گوییم کسی نمی‌تواند ایرانی را تهدید کند چون متکی به خدا و توان مردم است. ان‌شاءالله ما می‌مانیم و این‌ها خواهند رفت.


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
خبرهای مرتبط
انتشار یافته: ۴
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۱۹ - ۱۳۹۷/۰۶/۱۱
1
1
واقعا خجالت نمی کشند وقت مردم و مجلس را برای پرسیدن چنین سوال ... میگیرند؟
تمشکال
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۷ - ۱۳۹۷/۰۶/۱۱
1
1
یعنی کار نمایندگان شده اینگونه سوالات که اصلا برای مردم مهم نیست ؟ برای بیکاری / کمبود ها / دزدی های سریالی /رانت / رفاه اجتماعی /ووو راهکاری پیدا نمی کنند !!؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۷ - ۱۳۹۷/۰۶/۱۱
1
1
در پروژه .پنجم دیماه یکهزار سیصد و نود شش .که از مشهد اغاز به اشوب کرد .دارای یک کمیته شایعه سازی علیه دولت هم است .
ک دوتابعتی یکی از محصولات انها با هزینه از نذورات است .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۳۸ - ۱۳۹۷/۰۶/۱۲
0
0
این جرج سوروس هم شده بهانه ای برای اتهام زدن مطمئن هستم که آقایان و همچنین روز نامه کیهان شناختی از او ندارند . در یک کلام او اقتصاد دانی استکه از طریق بورس توانسته به ثروت برسد هیچگاه شغل دولتی نداشته فعلا که از سر سخت ترین مخالفان ترامپ است کمکش هم به جریانات همسو با اعتقاداتش یعنی لیبرال دمکراسی کاملا علنی است تا مالیات کمتری بدهد . در همین امریکا دهها روزنامه نگار و تحلیل گر داریم که نقش بمراتب بیشتری از او دارند آقای قدوسی را به ویکیپدیا حواله میدهم گه با این آدم بیشتر آشنا شون .
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین