کد خبر: ۵۷۷۴۳۱
تاریخ انتشار : ۰۸ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۵:۱۸

سانسور نامه روحانی به ظریف در تلویزیون!| با این صدا و سیما چه کنیم؟

تلویزیون در بخش خبری ساعت 14 یخش هایی از نامه مخالفت رییس جمهوری با استعفای جواد ظریف را نخواند. خصوصا اشاره به شادی اسراییلی ها را. شاید چون در داخل هم کسانی خوش‌حال شده بودند!
آفتاب‌‌نیوز :
گوینده بخش خبری ساعت 14 شبکه اول سیمای جمهوری اسلامی ایران بعد از 20 دقیقه و در ساعت 14:20 و بعد از پخش گزارشی درباره "آب شیرین کن" از خبرنگار صدا و سیما در آبادان،‌ خبر مخالفت مکتوب رییس جمهوری با استعفای محمد جواد ظریف از وزارت امور خارجه را خواند اما ترجیح داده شده بود بخش هایی را نخوانند و تنها قسمت هایی را بخوانند و به تعبیر درست تربخش هایی از نامه " عالی ترین مقام رسمی کشور پس از رهبری" – تعریف قانون اساسی از رییس جمهوری- به رییس دستگاه دیپلماسی را که بر عرصه سیاست و اقتصاد اثر گذار است سانسور کردند. نامه طولانی هم نیست که بگوییم وقت و فرصت نداشتند.

رییس جمهوری در نامه خود نوشته است:‌ " من نسبت به فشارهای وارده به دستگاه دیپلماسی کشور، دولت و حتی رییس جمهوری منتخب مردم به خوبی آگاهم اما به عهدی که با خدا وملت بسته ایم تا پایان وفادار می مانیم."

خبر ساعت 14 اما این جملات را به مصلحت ندانست و نخواند! روحانی همچنین نوشته است: " شادی و پای کوبی دشمنان قسم خورده این مردم همچون رژیم صهیونیستی از استعفای جنابعالی بهترین گواه بر موفقیت محمد جواد ظریف و بزرگ ترین دلیل برای استمرار فعالیت شما در سمت وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران است."این بخش از نامه را هم مصلحت ندانستند و نخواندند شاید به این خاطر که برخی از اصول گرایان مورد علاقه صدا وسیما هم از استعفای ظریف خوش حال شدند و این شایعه هم درگرفت که یکی شیرینی پخش کرده است!

رییس جمهوری استعفای وزیر خارجه را نپذیرفته و همان گونه که بخش خبری ساعت 14 در نهایت سخاوت و لطف و مرحمت و منت، در چند ثانیه نشان داد جواد ظریف به عنوان وزیر خارجه در مراسم استقبال از نخست وزیر ارمنستان هم حاضر شد که به منزله استمرار فعالیت مرد اول دیپلماسی است.

این پرسش اما قابل طرح است که مگر این صدا و سیمای "جمهوری اسلامی ایران" نیست و حسن روحانی هم "رییس" جمهوری اسلامی ایران نیست؟ پس این چه رفتاری است که صدا و سیما با رییس و وزیر دارد؟

روحانی با این صدا و سیما چه باید بکند؟

البته خللی در اطلاع‌رسانی پدید نمی‌آید چندان که ظریف خبر استعفای خود را اول بار در اینستاگرام منتشر کرد و خبر را به صدا و سیما نسپرد و این رسانه جایگاه انحصاری قبل را از دست داده و مردم از طریق فضای مجازی و شبکه های اجتماعی اخبار را دریافت می کنند.

البته شبکه خبر سخنان رییس جمهوری در آیین های مختلف را مستقیما پوشش می دهد و همین سبب می شود بعدتر بتوان بخش های مهم تر را که ضبط شده دید اما نه از همین صدا و سیما که از شبکه های ماهواره ای چون کار بخش های خبری رسمی صدا و سیما این است که هر قسمت را که خوش شان نیاید پر رنگ نکنند!

منبع: عصرایران

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
خبرهای مرتبط
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین