کد خبر: ۶۰۱۶۵۰
تعداد نظرات: ۲۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۳ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۵:۴۶
سالمندان ما با سالمندان سایر کشورهای دنیا متفاوتند؛ آنها سالمندانی هستند که جوانی نکرده، پیر شدند

وزیر بهداشت: اصلا پول نداریم؛ بسیار سال سختی است| با ۲۰ هزار میلیارد کسری وارد سال ۹۸ شدیم| وقتی نفت نمی‌فروشیم، بی‌پول می‌شویم و کسی که پول ندارد، رستوران نمی‌رود| ترمز ساخت‌وسازها را بکشید| این خشکسالی را هم می‌گذرانیم و باز به تر سالی منابع می‌رسیم| دوران سالمندی در ایران، دوران غم‌انگیزی است

2 واکسن مهم به برنامه واکسیناسیون ملی اضافه می‌شود/ فشارخون بیش از 30 میلیون تن در پویش ملی کنترل فشارخون غربالگری شد/ سالمندان ما با سالمندان سایر کشورهای دنیا متفاوتند؛ آنها سالمندانی هستند که جوانی نکرده، پیر شدند؛ چرا که در زمانی که می توانستند خلق ثروت کنند، زیرساخت برایشان آماده نکردیم و امروز دارند به زمان سرباری سنی هم می رسند و این بسیار دوران غم انگیزی است. سالمند ما سالمندی پر دغدغه است.
وزیر بهداشت: اصلا پول نداریم؛ بسیار سال سختی است| با ۲۰ هزار میلیارد کسری وارد سال ۹۸ شدیم| وقتی نفت نمی‌فروشیم، بی‌پول می‌شویم و کسی که پول ندارد، رستوران نمی‌رود| ترمز ساخت‌وسازها را بکشید| این خشکسالی را هم می‌گذرانیم و باز به تر سالی منابع می‌رسیم| دوران سالمندی در ایران، دوران غم‌انگیزی است
آفتاب‌‌نیوز :

وزیر بهداشت از اقدامات انجام شده برای اضافه کردن دو واکسن مهم روتاویروس و پنوموکوک به برنامه واکسیناسیون ملی وزیر بهداشت: اصلا پول نداریم؛ بسیار سال سختی است| با ۲۰ هزار میلیارد کسری وارد سال ۹۸ شدیم| وقتی نفت نمی‌فروشیم، بی‌پول می‌شویم و کسی که پول ندارد، رستوران نمی‌رود| ترمز ساخت‌وسازها را بکشید| این خشکسالی را هم می‌گذرانیم و باز به تر سالی منابع می‌رسیم| دوران سالمندی در ایران، دوران غم‌انگیزی استدر سال آینده خبر داد و در عین حال بر لزوم جدی گرفتن کاهش هزینه‌های جیب مردم در پرداخت هزینه‌های سلامت تاکید کرد.

سعید نمکی در صدونهمین اجلاس روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی، با اشاره به اینکه روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی در سه موضوع مهم به ما کمک کردند، گفت: در ابتدای سال با جاری شدن سیلاب عظیم و پراکنده‌ای در برخی از نقاط کشور مواجه شدیم که بنده توفیق داشتم که ۹ بار در تعطیلات نوروز در کنار عزیزانم به عنوان ژنرال‌های بهداشت و درمان بودند، باشم.

سیل امسال، اپیدمی بیماری نداشت

وی افزود: با وجود چنین سیلاب گسترده‌ای حتی یک اپیدمی هم نداشتیم و این موضوع در دنیا بی‌نظیر است. در سیلاب امسال همه اعم از بهداشت، درمان اورژانس و غیره کمک کردند؛ به طوری که سازمان بهداشت جهانی از نتیجه کمک رسانی‌ها حیرت کردند که چگونه حتی با یک اپیدمی هم مواجه نشدیم.

ریل‌گذاری برنامه پزشک خانواده با اجرای پرونده الکترونیک سلامت

وی افزود: دومین حرکت مهمی که با کمک شما به سرانجام رسید و سال‌ها بر روی زمین مانده بود، اجرای پرونده الکترونیک سلامت بود. فقط افراد فنی متوجه می‌شوند که راه اندازی پرونده الکترونیک سلامت به چه معناست. برخی فکر می‌کنند خم رنگرزی است و از آنجایی که می‌خواهند هر حرکت دولت را زیر سوال ببرند، اقدام به تخطئه کردند. اما اجرای پرونده الکترونیک سلامت کار بسیار بزرگی بود. با این اقدام ریل‌گذاری عظیمی ایجاد شد و امیدوارم برای اجزاء دیگر نظام سلامت به عنوان تکالیف بر جای مانده اعم از سیستم ارجاع و پزشک خانواده هم بتوانیم موفق باشیم.

غربالگری فشارخون بیش از ۳۰ میلیون تن در پویش ملی کنترل فشارخون

نمکی اجرای قدرتمندانه بسیج کنترل فشارخون در سطح ملی را اقدام سومی دانست که با کمک روسای دانشگاه‌ها به انجام رسیده است و ادامه داد: این اقدام در آینده بیش از امروز خود را نشان می‌دهد. قرار بود در این کمپین فشارخون ۲۰ میلیون نفر را اندازه گیری کرده و دو میلیون کیس جدید پیدا کنیم، اما به لطف خدا و با همت شما حدود ۳۰ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر را پایش کرده و دو میلیون و ۷۰۰ هزار کیس جدید هم پیدا کردیم. همچنین در بین این افراد ۱۰ میلیون نفر را هم که در مرحله ورود به فشارخون بودند، یافتیم؛ این اقدام کار بزرگی بود که با جیب خالی آن را انجام دادیم.

با ۲۰هزار میلیارد کسری وارد سال ۹۸ شدیم

وزیر بهداشت تأکید کرد: عده‌ای فکر می‌کردند من که از سازمان برنامه و بودجه می آیم که کلید گاوصندوق خزانه را هم به من می‌دهند. در سال ۹۶ قرار بود برای عید سال ۹۷، یکهزار و ۳۷۰ میلیارد تومان به وزارت بهداشت بدهیم که ۵ فروردین ماه توانستیم این اقدام را انجام دهیم، اما بنده با همه برادری که با دکتر نوبخت دارم، اما در عید امسال به من گفت که نمی توانیم اعتبار ۵ هزار میلیارد تومانی شما را تامین کنیم. از طرفی ۱۰ هزار میلیارد تومان هم از سازمان تامین اجتماعی طلب داشتیم و ۴ الی ۵ هزار میلیارد تومان هم از بیمه سلامت می‌خواستیم. بنابراین ما با ۲۰ هزار میلیارد کسری وارد سال ۹۸ شدیم.

نمکی با بیان اینکه همت نیروهای انسانی حوزه سلامت بود که توانستیم این اقدام را انجام دهیم، گفت: سال‌هاست فریاد میزنم که انسان توسعه یافته، هدف غایی توسعه است و این موضوع امروز به اثبات رسیده است، اما از این موضوع مهم غفلت کردیم و به آن نپرداخته ایم. بنابراین سرمایه انسانی در حوزه سلامت این افتخارات را آفریده است. باید توجه کرد که گرچه امروز در عرصه‌های مختلف حوزه سلامت افتخارات زیادی آفریده ایم، اما همچنان با گرفتاری هایی مانند بیماری‌های غیر واگیر و واگیر مواجهیم به هر حال ما در سرزمینی با گستره وسیع و با تنوع اقلیمی مواجهیم؛ از یک طرف در شرق اصفهان با بیماری مانند سالک مواجه می شویم و از طرفی در یک منطقه دیگر با یک بیماری مشترک بین انسان و دام مواجه می‌شویم. بنابراین نمی توانیم بگوییم کاملا از شر بیماری‌های واگیردار خلاص شده‌ایم و باید به هر دو بپردازیم.

افزودن دو واکسن جدید به برنامه واکسیناسیون ملی در سال آینده

نمکی با بیان اینکه در این راستا دو واکسن روتاویروس و پنوموکوک را با ساخت داخل در سال آینده به برنامه واکسیناسیون کشور اضافه می‌کنیم تا از این گرفتاری ها نجات یابیم، اظهار کرد: در عین حال سیستم ارجاع و پزشک خانواده را هم باید پیش بریم؛ این دو موضوع را باید امسال به سرانجام برسانیم. البته شیوه کار با راه اندازی پرونده الکترونیک سلامت متفاوت است. از آنجایی که ایجاد کامل سیستم ارجاع بار سیاسی، فرهنگی و اقتصادی دارد، بنابراین ابتدا آن را به صورت پایلوت در چند استان شروع کنیم تا با ریل‌گذاری مناسبی که در پرونده الکترونیک سلامت انجام دادیم و با یک مدیریت منسجم بتوانیم این تکلیف را به سرانجام برسانیم.

"هر خانه یک پایگاه سلامت"

نمکی تاکید کرد: شعاری را که اعلام کردم مبنی بر اینکه "هر خانه یک پایگاه سلامت" را باید جدی بگیریم. ما باید به خود مراقبتی توجه کنیم؛ این موضوعات جزء برنامه های بسیار مهم وزارت بهداشت است.

اقدام برای به سرانجام رساندن مدارس عاری از پوسیدگی دندانی

وی افزود: از طرفی بحث بهداشت دهان و دندان که به شدت مغفول مانده و در شاخص‌های مربوط به آن به شدت به ویژه در مناطق کمتر برخوردار و محروم، عقب هستیم. در این زمینه باید بحث مدارس عاری از پوسیدگی را به سرانجام برسانیم که اولین پایلوت آن در استان اردبیل انجام شد و امیدوارم به زودی در کل کشور با ۳هزار و ۶۰۰ یونیت و ۳۲۰۰ دندانپزشکی که داریم آن را به سرانجام برسانیم.

سالمندان پردغدغه کشور

وزیر بهداشت با اشاره بر ضرورت توجه به بهداشت سالمندان، گفت: این سالمندان با سالمندان سایر کشورهای دنیا متفاوتند؛ آنها سالمندانی هستند که جوانی نکرده، پیر شدند؛ چرا که در زمانی که می توانستند خلق ثروت کنند، زیرساخت برایشان آماده نکردیم و امروز دارند به زمان سرباری سنی هم می رسند و این بسیار دوران غم انگیزی است. سالمند ما سالمندی پر دغدغه است.

روان‌های پریشان را دریابیم

وی همچنین گفت: در عین حال بحث سلامت روان نیز موضوعی بسیار مهم است که باید به طور جدی به آن بپردازیم. این موضوع مشارکت بین بخشی می‌طلبد ما ۱۴ تولد در شیعه داریم با ۱۳ وفات، اما همیشه دلمان می‌خواهد گریه کنیم و ضجه بزنیم. باید این فضای غم انگیز را شکست و آن را تعدیل و تلطیف کرد. این افسردگی عامل خودکشی و بسیاری از خشونت‌های اجتماعی است. باید روان‌های پریشان را در یابیم.

حاشیه‌ شهرها از چالش‌های حوزه سلامت

وی در ادامه صحبت‌هایش با بیان اینکه حاشیه شهرها یکی از موضوعات چالشی حوزه سلامت است، گفت: ۳۰ درصد جمعیت مشهد حاشیه نشین هستند و در این زمینه وضعیت‌مان بسیار غم انگیز است.

طرح تحول نیازمند بازنگری است

نمکی با اشاره به اجرای طرح تحول سلامت در حوزه درمان نیز گفت: برخی جو را مسموم کرده و تشویش اذهان عمومی می‌کنند و می‌گویند برجام که رفت، طرح تحول هم می‌رود. این در حالیست که ما قطار طرح تحول را در هیچ ایستگاهی نگه نمی‌داریم، اما در عین حرکت آن را تعمیر می‌کنیم. طرح تحول نیازمند بازنگری است، اگر نبود دوستان در ادامه آن نمی‌ماندند. ما باید بعد اقتصادی طرح را ببینیم. ما با اندکی منابع ناپایدار، سفره‌ای پهن کردیم.

کاهش پرداخت از جیب بیماران را جدی می‌گیریم/بیمار سرگردان بخش خصوصی نشود

وی تاکید کرد: در بسته‌های طرح تحول کاهش پرداخت از جیب بیمار را جدی می‌گیریم. نباید هزینه‌های کمرشکن به بیمار تحمیل شود. بیمار نباید سرگردان بخش خصوصی شود که برخی از آنها پوست بیماران را می‌کنند.

وزیر بهداشت افزود: از طرفی ماندگاری طبیب در مناطق محروم به ویژه با تشویق بخش خصوصی باید جدی گرفته شود. ما بخش خصوصی را رها کرده‌ایم. اما غلط است باید برای بخش خصوصی انگیزه ایجاد کنیم که بماند و نیروی انسانی را جذب کند. در عین حال بحث رسیدگی خاص به بیماران صعب العلاج و خاص را دنبال می‌کنیم که البته فرمول خاص خود را دارد. ما گزارشاتی داشتیم که از این جریان حمایتی از بیماران خاص و صعب العلاج عده‌ای سوء استفاده می‌کنند.

تربیت تکنسین فوریت‌های پزشکی زن برای اولین بار

وی گفت: در عین حال سعی می‌کنیم تدوین گایدلاین ها را تمام کرده و اجرایش را در پرونده الکترونیک سلامت به جریان بیندازیم. همچنین برای اولین بار می‌خواهیم تکنیسین فوریت‌های پزشکی زن تربیت کنیم.

ترمز ساخت‌وسازها را بکشید/کسی که پول ندارد، رستوران نمی‌رود

نمکی در ادامه صحبت‌هایش با بیان اینکه در دولت تدبیر و امید سهم سلامت از GDP سه درصد رشد کرده است، گفت: بیش از این نمی‌توان از کیک منابع بهره برد و باید از بخش خصوصی استفاده کنیم، اما روی سلامت مردم‌ هم معامله نمی‌کنیم. بنابراین اولویت‌ها را درآورید، ساخت و ساز دیگر خبری نیست و ترمز کنید. اصلا پول نداریم؛ بسیار سال سختی است که ان‌شاءالله به سرافرازی از آن عبور می کنیم. این خشکسالی را هم می‌گذرانیم و باز به تر سالی منابع می‌رسیم، اما در حال حاضر باید اولویت بندی کنیم. زیرا وقتی نفت نمی‌فروشیم، ما هم که وابسته به آن هستیم، بی‌پول می‌شویم و کسی که پول ندارد، رستوران نمی‌رود.

وی تاکید کرد: عامل رنجوری اقتصاد مملکت، اقتصادی نیست، بلکه عوامل مدیریتی، سیاسی، فرهنگی و اقتصادی و... است. نسخه پیچی برای این اقتصاد با دست اقتصادیون میسر نیست. اولین کار برای این اقتصاد که باید انجام شود، شفاف سازی اقتصادی است. تا زمانیکه اعتماد عمومی را برگردانیم و فساد را ریشه کن نکنیم، کسی سرمایه‌گذاری نمی‌کند. دومین کار اجماع نخبگان سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی حول محور توسعه اقتصادی است و سوم اینکه تکلیف‌مان را با دنیا مشخص کنیم. زیرا اقتصاد در مرزهای بسته توسعه نمی‌یابد. این راهی است که بسیار از کشورها رفته‌اند.

سیاست‌مان تامین داروهای اساسی است

نمکی در زمینه دارو نیز گفت: سیاست ما تامین داروهای اساسی است و ابلاغ کردم که قرارگاه دارو باید در استان‌ها هم ایجاد شود و هفتگی به ما گزارش دهند. داروهای اساسی را داریم ‌و اولین شعارمان جلوگیری از واردات داروهای مشابه تولید داخل است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۲۱
Nima
|
Canada
|
۱۶:۲۸ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۳
1
16
پول بهداشت ندارید ...

انتخاب خودتان است.
یاران
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۳۵ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۳
2
12
آقای وزیر ....چرا به نمایندگان مجلش شورا و خبرگان گزارش نمیدهید چرا با سلامتی ملت بازی میکنید
نادر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۵۶ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۳
0
24
میشه بگید پاسخ‌گوی به وجود آمدن این وضعیت چه کسی است؟ مردم دارن چوب ندانم کاری ، لجبازی و بی تدبیری چه کسی را می‌خورند؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۵۸ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۳
1
3
زرشک کیلویی چنده بگو وزیر مثلا بهداشت
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۱۵ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۳
1
11
اگه جلوی فرار مالیاتی پزشکان رو بگیرید ، منابع مالی حل میشه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۲۵ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۳
1
8
ما نفهمیدیم این تحریم ها عامل این بحران بی پولی دولت است یا دولت روحانی اگر مدعی هستید که ‌تحریم بی اثر بوده پس ریشه بحران کجاست ؟
احمدی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۱۷ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۳
0
6
الان موقع این حرفها نیست سطح هزینه ها را کاهش دهید و برنامه ها را متناسب با شرایط داخلی بریزید بعد می بینید که زیاد هم می اید حقوق یک معلم نگاه کنید بعد خودتان قضاوت کنید
ناشناس
|
Germany
|
۲۱:۲۱ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۳
0
11
بهتر است بفرمایید از بودجه های الی ماشالله باصطلاح فرهنگی ونیز صدا وسیما ونیز موسسات با اسم ورسم ولی بیفایده بردارید وبگذارید سلامت ملت حفظ بشود !.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۴۸ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۳
1
11
سالمندان جوانی نکرده پیر می شوند .
در تاریخ معاصر که نمی گذارند. جوانان جوانی کنند , نه سالمندان جبران جوانی ِ
ناشناس
|
Singapore
|
۰۴:۵۱ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۴
1
2
پیرمردهای خنگ
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۲۷ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۴
0
3
حل و فصل مشکلات بهتر است یا قحطی ؟
دادا از بیداد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۳۳ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۴
1
13
بعد همش تعجب میکنن چرا فلانی رفته بچه اشو خارج بدنیا بیاره چرا اون یکی رفت مجری خارجیا شد ......
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۱۳ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۴
1
11
از شرکتها و وزارتخانه های پولدار مثل وزارت ارتباطات و نفت و شرکت ارتباطات زیر ساخت پول بگیرید تا هم مشکل آنها در نحوه خرج کردن حل شود و هم مشکل درمانی عموم مردم ضعیف
ناشناس
|
Latvia
|
۲۱:۵۰ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۵
0
3
سلام علیکم

طبق اطلاع واصله یک اصولگرای تندرو در انتصابی قریب الوقوع به سمت رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت منصوب خواهد شد.

خخخخ
مرجان حسنی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۲۴ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۵
0
5
نظر بزاریم نمایش میدید یا نه؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۵:۱۸ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۶
2
5
کارانه چند ده میلیونی پزشکان رو کم کنید
میبینید کم پول نداره وزارت پزشکان ببخشید وزارت بهداشت!!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۰۷ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۷
0
6
پول دارین جای دیگه خرج می‌کنین
دم خروسو باور کنیم یا قسم حضرت عباسو؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۴۶ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۷
1
3
به جز حرفای بدرد نخور زدن کار دیگری هم اگه بلدید رو بفرمائید !
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۰۲ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۸
2
3
برای وزارت خانه های علوم پزشکی و نفت و گاز قانون مدیریت خدمات کشوری اعمال بشه تا صرفه جویی در هزینه های جاری بشود .
هزینه های جاری این دو وزارتخانه معادل کل هزینه های جاری دولت در سایر وزارتخانه هاست.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۳۵ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۹
2
2
برخلاف ایران , شهروندان. کشورهایی که خالق پروسیجرهای(روش) دندانپزشکی هستند  نیاز های درمانی  دندان ودهان خود را . تو سط
تکنیسن های  اکادمیک. . ارزان قیمت انجام می دهند  .
در مانگر دندان , با درجه دکتر ا درجهان.اگاه به حقوق خود . ویژه پژوهش های علمی است ِ
در ایران دکتر ها . با  طمع ورزی نا عادلانه , علیه نیازمندان خدمات دهان ودندان  . با کمک سیاست مداران فریب خورده .کلینیک های کاردان های دانشگاهی,  با خدمات ارزان را بستند .تاهمه مجبور به استفاده از خدمات , گران قیمت , سیاست زده. دکتر ها شوند
مسعود
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۲۴ - ۱۳۹۸/۰۵/۱۰
0
0
شوخی شوخی با سلامت مردم هم شوخی میکنید-از وقتی فضای مجازی بازشده شرم وحیا رفته/ حداقل اینقدرواضح نگیدبودجه نداریم........
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین