کد خبر: ۶۰۹۷۹۸
تعداد نظرات: ۴ نظر
تاریخ انتشار : ۲۲ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۴

هشدار به خریداران طلا و سکه

رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران با بیان اینکه معاملات طلا و سکه در فضای مجازی فاقد مجوز است، گفت: امکان رسیدگی به تخلفات رخ داده در این بخش وجود ندارد.
هشدار به خریداران طلا و سکه
آفتاب‌‌نیوز :

«ابراهیم محمدولی» روز جمعه درباره فروش طلا و سکه در فضای مجازی، افزود: نامه نگاری‌هایی گسترده‌ با نهادهای ذیربط انجام داده و اعلام کردیم که به دلایل فنی هنوز زیرساخت‌ها و بستر خرید و فروش طلا در فضای مجازی فراهم نیست.

رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران خاطر نشان کرد: فضای مجازی دارای مزیت‌های فراوانی برای مبادلات اقتصادی است اما شرایط مناسبی برای معاملات طلا در آن، آماده نشده است زیرا خرید و فروش طلا و مصنوعات طلا به الزامات خاصی نیاز دارد.

محمدولی اضافه کرد: خریداران طلا تمایل دارند که از نزدیک مصنوعات طلا را مشاهده و آن را امتحان کنند، اما در فضای مجازی این امکان وجود ندارد.

وی تصریح کرد: در حال حاضر معاملات طلا و سکه در فضای مجازی از طرف نهاد خاصی رصد نمی‌شود، بنابراین امکان رسیدگی به تخلفات وجود ندارد.

رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران ادامه داد: مسایلی مانند عیار طلا، وزن و نحوه تحویل در دادوستد اینترنتی و مجازی طلا و سکه مطرح بوده که سازوکاری برای آنها شکل نگرفته است.

محمدولی به برخی تخلفات رخ داده در این بخش اشاره کرد و اظهار داشت: در برخی پرونده‌ها، افرادی در فضای مجازی اقدام به کلاهبرداری تحت عنوان فروش طلا و سکه کرده‌اند.

وی گفت: هشدارهایی که اتحادیه طلا برای خرید و فروش طلا و سکه در فضای مجازی داده، توسط برخی مردم مورد بی‌توجهی قرار گرفته و جالب این است که پس از بروز مشکل، افراد خسارت دیده به اتحادیه طلا اعتراض می‌کنند در حالی که ما نسبت به این نوع معاملات هشدارهای لازم را داده‌ایم.

رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران افزود: تاکنون به ۲ هزار و ۹۰۰ واحد طلا فروش در شهر تهران پروانه کار صادر شده و یک هزار و ۵۰۰ پرونده نیز در مرحله رسیدگی قرار دارد، اما تاکنون هیچ مجوزی برای معاملات طلا در فضای مجازی صادر نشده است.

از شناخته شده‌ترین و معروف ترین کلاهبرداری‌ها در فضای مجازی و اینترنت در بازار طلا، پرونده معروف به «سکه ثامن» بود.

در پرونده «سکه ثامن» از هزاران نفر به اسم معاملات سکه و طلای آبشده کلاهبرداری شد. ارزش کلاهبرداری صورت گرفته در این پرونده تا ۱۵ هزار میلیارد تومان نیز برآورد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۴
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۲۰ - ۱۳۹۸/۰۶/۲۲
3
7
جناب محمد ولی رئیس اتحادیه طلا در ایران لطفا این معما را جواب دهید.طلای جهانی در پاییز ۹۷بوده ۱۲۵۰دلار ، قیمت طلای داخلی بوده حدودا" ۴۰۰هزار تومان و قیمت دلار بوده ۱۵هزار تومان .آخر تابستان ۹۸قیمت طلای جهانی با رشد حدود۳۰۰دلاری رسیده به ۱۵۱۰ دلار، قیمت طلای داخلی شده ۴۱۰هزار تومان و دلار هم شده ۱۱۷۰۰تومان.حالا برای مردم سوال و معما شده که مگه قیمت طلای داخلی به طلای جهانی وابسته نیست؟ چرا با توجه به رشد ۳۰۰دلاری قیمت طلای داخلی ۱۰هزار تومان رشد کرده؟ دلار هم که خیلی ارزانتر نشده!!! چرا قیمت طلای داخلی تغییر نکرده است؟ شما که چند روز قبل فرمودید بخاطر کاهش قیمت طلای جهانی روند طلای داخلی هم کاهشی خواهد بود.چرا اینجا که حدود ۳۰۰دلار رشد کرده اثری بر طلای داخلی نداشته؟ این سوال میلیونها ایرانی هست که استدعا داریم منطقی و علمی جواب دهید.
پاسخ ها
مهدی
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۳۶ - ۱۳۹۸/۰۶/۲۳
در قیمت اولی 1250 دلار رو در 15000 تومان ضرب کنید میشود 18.750.000 تومان. در قیمت دومی 1510 دلار رو در 11700 تومان ضرب کنید میشود 17.667.000 تومان. پس ملاحضه میکنید که قیمت طلا باید ارزانتر شده باشد نه گرانتر. با این حساب قیمت الان طلا باید حدود 377000 تومان باشد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۳۸ - ۱۳۹۸/۰۶/۲۳
1
4
به این شیوه قیمت گذاری مهندسی شده میگویند مثل مهندسی انتخابات یا مهندسی نتیجه مسابقه در بی یا مهندسی اخبار و.....
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۰۲ - ۱۳۹۸/۰۶/۲۶
1
1
من اگه پسربودم اصلازن نمیگرفتم اصلازن به چ دردی میخوره
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین