کد خبر: ۶۱۱۸۸۸
تعداد نظرات: ۸ نظر
تاریخ انتشار : ۰۱ مهر ۱۳۹۸ - ۱۰:۱۰
ایران به دنبال صلح بلندمدت در منطقه است

روحانی: با ابتکار "صلح هرمز"، به دنبال همکاری ‌کشورهای منطقه خلیج‌فارس هستیم

نشست سازمان ملل، فرصت بسیار مناسبی برای تشریح نظرات و دیدگاه‌های ملت بزرگ ایران است/راه حل منطقه از درون منطقه است/ برخلاف تمایل آمریکا باید با حضور در سازمان ملل دیدگاه‌ها و سخنان خود را به صراحت بیان کنیم/ تحریم‌های حداکثری آمریکا نتوانسته دستاوردی برای دشمنان داشته باشد /تکرار تحریمها به معنای استیصال کامل آمریکایی‌ها است/ آمریکا به دنبال نفت منطقه شرقی عربستان است/بزرگنمایی خسارت آرامکو از سوی آمریکایی ها نشان دهنده هدف‌های سلطه گرانه آنها است/ با طرح "امید"، به دنبال همکاری ‌جمعی کشورهای منطقه خلیج فارس هستیم
آفتاب‌‌نیوز :

رئیس جمهور با اشاره به اهمیت حضور در مجمع عمومی سازمان ملل متحد، اظهار داشت: حضور در این اجلاس فرصت بسیار مناسبی است که نظرات و دیدگاه‌های ملت بزرگ ایران و بویژه اقدامات غیرمنصفانه و ظالمانه‌ای که امروز نسبت به ملت ایران روا داشته می‌شود، برای مردم و کشورهای جهان توضیح داده شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی روز دوشنبه پیش از عزیمت به نیویورک برای شرکت در هفتاد و چهارمین اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل متحد در فرودگاه مهرآباد و در جمع خبرنگاران، گفت: با توجه به مسایل پیچیده و سختی که امروز منطقه خلیج فارس با آن مواجه است، امسال سفر به نیویورک برای حضور در نشست سالیانه مجمع عمومی سازمان ملل متحد اهمیت ویژه‌ای دارد.

روحانی: با طرح

رئیس جمهور خاطر نشان کرد: چنین احساس می‌شود که آمریکایی‌ها تمایل زیادی ندارند که هیأت ایرانی در رده‌های مختلف در مقر سازمان ملل متحد حضور و سخنرانی داشته باشد که این موضوع می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد، از جمله اینکه از بیان سخن حق هراس دارند و یا نمی‌خواهند در افکار عمومی مردم خودشان تأثیر داشته باشیم.

روحانی تصریح کرد: وقتی آمریکایی‌ها تمایل به حضور هیأت ایرانی ندارند، اتفاقاً ما باید برای این حضور اصرار داشته باشیم و برخلاف تمایل آنها باید به سازمان ملل رفته و دیدگاه‌ها و سخنان خود را به صراحت در آن بیان کنیم چرا که دارای منطق و استدلال هستیم و این دشمنان ما هستند که دلایل کافی در اختیار ندارند.

رئیس جمهور خاطر نشان کرد: امسال در شرایطی به سازمان ملل سفر می‌کنیم که تحریم‌های ظالمانه آمریکا علیه ملت ایران به حدی رسیده است که خودشان اعتراف دارند که چیزی برای تحریم نمانده و هر اقدامی بوده انجام داده اند و اخیراً تحریم‌هایی که قبلاً اعمال شده را مجدداً آغاز کرده‌اند و این به معنای استیصال کامل آمریکایی‌ها است.

روحانی با تأکید بر اینکه تحریم‌های حداکثری آمریکا نتوانسته دستاوردی برای دشمنان داشته باشد، اظهار داشت: ملت ایران در مقابل این تحریم‌ها به خوبی استقامت و ایستادگی کرده است و به فضل الهی روند حرکت اقتصادی کشورمان در ماه‌های اخیر نسبت به گذشته رشد داشته و این نشان می‌دهد که توان مقابله کافی با تحریم‌ها را داریم.

رئیس جمهور در ادامه با اشاره به اینکه در هفته‌های اخیر مسایل منطقه‌ای هم شرایط حادی پیدا کرده است، گفت: در این راستا برخوردها و نگرانی‌هایی وجود دارد که ریشه آن کاملاً مشخص است، اما با اتهاماتی که آمریکایی‌ها می‌زنند، مشخص است که به دنبال اهداف دیگری هستند.

روحانی اضافه کرد: وزیر خارجه آمریکا در این راستا مدام حرف‌های بی‌ربطی می‌زند و از عجایب تاریخی است که یک وزیر خارجه به طور مستمر حرف‌های ناصحیح و نادرستی را بیان می‌کند، آنها در مسایل منطقه بیش از آنچه در آرامکو خسارت وارد شده، تبلیغ می‌کنند و نسبت به خسارت‌های آن بزرگنمایی دارند.

رئیس جمهور خاطر نشان کرد: دلیل اینگونه اقدامات این است که آمریکا می‌خواهد به طور کامل منطقه را تحت سلطه خود در آورد و همه نفت منطقه شرقی منطقه عربستان را در اختیار داشته باشد و البته این دعوای آمریکا عمدتاً با چین و دیگران است.

روحانی اظهار داشت: آمریکایی‌ها می‌خواهند از این فرصت نهایت استفاده را ببرند و اینکه به دنبال انعقاد قراردادهای میلیارد دلاری برای سیستم‌های پدافند با کشورهای منطقه هستند، نشان می‌دهد که آنان اهداف دیگری را برای حضور مستمر در منطقه دارند.

رئیس جمهور با اشاره به طرح صلح هرمز که قرار است در مجمع عمومی سازمان ملل آن را تشریح نماید، گفت: در این طرح به دنبال همکاری دسته‌جمعی درون منطقه خلیج فارس برای امنیت منطقه هستیم و می‌خواهیم همه کشورهای منطقه در این مسیر مشارکت و همکاری داشته باشند و ابعاد مختلف آن را در مجمع عمومی سازمان ملل مطرح خواهیم کرد.

روحانی تصریح کرد: این طرح تنها جنبه امنیتی ندارد و مسایل دیگری را هم در بر می‌گیرد و اسم آن ابتکار صلح هرمز است.

رئیس جمهور با اشاره به نام ابتکار صلح هرمز به نام «امید» که بر گرفته از حرف اول کلمات تشکیل دهنده ابتکار صلح هرمز است(HOPE )، گفت: همه کشورهای ساحلی خلیج فارس و منطقه هرمز در آن دعوت می‌شوند و سازمان ملل نیز برای حضور در این طرح دعوت شده و برای تأمین و تضمین امنیت منطقه فعال خواهد شد.

روحانی افزود: امیدواریم بتوانیم با این طرح به دنیا اعلام کنیم که ایران به دنبال صلح بلند مدت در منطقه است.

رئیس جمهور افزود: هنوز عکس‌العمل‌ها نسبت به این طرح ابتکاری مشخص نیست، ضمن اینکه آمریکایی‌ها هم دیروز اعلام کردند که منتظر روشن شدن ابعاد این طرح هستند.

روحانی در ادامه با تأکید بر اینکه راه‌حل منطقه از درون منطقه خواهد بود و کسانی که از بیرون بیایند نمی‌توانند برای منطقه ما صلح و آرامش بیاورند، گفت: آمریکایی‌ها از سال 2001 در منطقه هستند اما هیچ وقت نتوانستند در منطقه امنیت ایجاد کنند.

رئیس جمهور مسأله 1+4 و موضوع هسته‌ای و همچنین موضوع کاهش تعهدات ایران در برجام را از دیگر موضوعات مطرح در این سفر عنوان کرد و گفت: در اجلاسی که در سطح وزیران برگزار می‌شود، منطق کاهش تعهدات ایران تشریح و بررسی خواهد شد.

روحانی در ادامه با اشاره به اینکه خوشحالم برای اولین بار در تاریخ تخاصم ایران و آمریکا در 1.5 سال اخیر به نقطه‌ای رسیدیم که آمریکا از نظر سیاسی منزوی شده است، گفت: به جز یک الی دو کشور کوچک از اذناب آمریکا، اکثر قاطع کشورها اقدامات آمریکا را محکوم می‌کنند.

رئیس جمهور در همین رابطه به موضوع تأسیسات نفتی آرامکو عربستان اشاره کرد و گفت: در موضوع آرامکو که محصول تجاوز آمریکا، عربستان، امارات، صهیونیسم و اذنابش به یمن است، همه افکار آزاد جهان آن را محکوم می‌کند. آمریکایی‌ها ظاهراً ظلم و ستم به کشورها را برای خودشان توجیه می‌کنند. اما پاسخ یمن به تجاوز را نمی‌توانند ببینند و برایشان سنگین است و ظلم به مردم یمن را نمی‌بینند.

رئیس جمهور با بیان اینکه در نشست 1+4 در سطح وزرای خارجه در نیویورک به دنبال تبیین کاهش تعهدات خود هستیم، تأکید کرد: خوشبختانه آمریکا در این موضوع نیز از نظر سیاسی موفق نشده و یک بار که به شورای حکام در مورد این موضوع مراجعه کردند پاسخی که شنیدند این بود که این موضوع ربطی به شورای حکام ندارد و باید در نشست 1+5 مطرح شود.

روحانی ملاقات با سران کشورها در نیویورک را از دیگر برنامه‌های خود در این سفر اعلام کرد و گفت: ملاقات‌هایی با 15 نفر از سران کشورهای مختلف در مدت 3 روز اقامت در نیویورک پیش‌بینی شده علاوه بر آن چند مصاحبه مطبوعاتی و نشست با مدیران رسانه‌ها و فرهیختگان و صاحبنظران آمریکا خواهیم داشت.

رئیس جمهور افزود: در سخنرانی مجمع عمومی سازمان مللل نیز مواضع اصولی ایران اسلامی را برای دنیا تبیین خواهیم کرد.

روحانی در پایان ابراز امیدواری کرد در این روزها که عید علم و دانش است، مصادف با هفته دفاع مقدس بوده و در ماه عزای سالار شهیدان ابا عبدالله الحسین(ع) است، این سفر با خیر و برکت برای ملت ایران همراه باشد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
خبرهای مرتبط
انتشار یافته: ۸
ناشناس
|
United States of America
|
۱۴:۱۳ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۱
0
8
هرچه در داخل نتیجه داد در خارج هم نتیجه می دهد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۱۹ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۱
0
2
انشاالله سفری باشد همراه باسربلندی ...وانزوابرای دشمنان این مرزوبوم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۵:۳۶ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۲
5
0
متاسفانه بعضی ها نمی خواهند قبول کنند دشمن دنبال دوشیدن گاو شیرده است نه صلح و دنیا همه حقایق را می داند ولی از ترس شیردوش جهانی سکوت کرده است. تنها راه لگد زدن به ظرف شیردوش جهانی و ریختن شیر آن است.
پاسخ ها
بیرجندی
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۳۶ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۳
گاو شیر ده در فرهنگ امریکا , معادل خر پول در فرهنگ ایران است
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۴۳ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۲
4
0
متاسفانه بعضی ها هنوز نمی خواهند بداند که هدف دشمن شیر دوشی است نه صلح و اگر شیری برای او نداشته باشید آنگاه ذبح خواهید شد. پس قبل از آنکه شیر دوش بزرگ اقدامی کند لگد بر ظرف شیرش بزنید تا بداند یک من ماست چقدر کره دارد. و تمام دنیا این هدف استعمارگران را می داند ولیکن بخاطر چپاول بیشتر و شیردوشی مضاعف سکوت کرده است .
پاسخ ها
علی
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۴۰ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۳
گاو شیرده در فرهنگ امریکا به مرد پرکار و کار افرین و متمول و. گفته می شود .
درست است .
گاوشیر ده در فرهنگ امریکا معادل خر پول در فرهنگ ایران است
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۳۳ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۳
شیر دوشی بهتر است یا اختلاس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عادل
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۴ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۲
0
2
سلام خدارحم کند آقا حسن هرچه ابتکار به خرج میده
آقا دونالد رشته می کند...
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین