کد خبر: ۶۴۷۷۰۴
تاریخ انتشار : ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۰:۴۷
مدیرعامل تاصیکو در جلسه مدیران عامل شرکت‌های تابعه خبر داد:

EPS دو برابر شد / اهداف عملیاتی سال ۹۸ هلدینگ محقق شد

اولین جلسه شورای راهبردی شرکت سرمایه گذاری صدر تامین با حضور مدیران عامل و معاونین شرکت‌های تابعه و وابسته و معاونین و مدیران ستادی صدر تامین با رعایت پروتکل‌های بهداشتی مقابله با کرونا به طور ویدیو کنفرانس برگزار شد. در این جلسه در ابتدای امر سیاست‌ها و اهداف تاصیکو مطرح و در ادامه عملکرد شرکت‌های تابعه و سیاست‌های اجرایی آنان در دستور کار قرار گرفت و اعلام شد.
آفتاب‌‌نیوز :

غلامرضا سلیمانی مدیر عامل شرکت سرمایه گذاری صدر تامین در جلسه شورای راهبردی شرکت‌های تابعه و وابسته که EPS دو برابر شد / اهداف عملیاتی سال ۹۸ هلدینگ محقق شدبه صورت ویدیو کنفرانس برگزار شد، گفت: عصر کرونا فصل جدیدی برای آنلاین کردن ارتباطات ایجاد کرده است به طوری که به صورت مجازی در خدمت همکارانمان در شرکت‌ها هستیم و از این پس هفتگی نیز جلسات متعدد با هیات مدیره‌ها و همکاران در شرکت‌های تابعه و وابسته به صورت مجازی خواهیم داشت.

مدیرعامل هلدینگ صدر تامین ضمن تشکر از جمال علیرضاپور، مشاور، بازرس ویژه مدیرعامل و مدیر اداری که پیشتر دبیری جلسات را عهده دار بود، هوشنگ فرجی، مدیر امور نظارت بر شرکت‌ها را به عنوان دبیرجلسات معرفی کرد.

مدیرعامل هلدینگ صدر تامین از زحمات همه مدیران، هیات مدیره‌ها و مجموعه مدیریتی شرکت‌های تابعه تشکر و قدردانی کرد و اظهار داشت: در سالی که گذشت همه با هم تلاش خوبی داشتیم و توانستیم بالاتر از اهدافی که وعده داده بودیم را محقق کردیم و انشالله امسال نیز با تمام تلاشمان سعی خواهیم کرد که در هلدینگ و شرکت‌های تابعه اهدافی که تدوین شده است را محقق کنیم.

وی ضمن تشکر از مدیران شرکت‌های تابعه که با تدابیر لازم در سطح شرکت‌ها امکاناتی را به وجود آوردند تا از سلامت نیروی انسانی صیانت شود، اعلام کرد: تا کنون در مجموعه هلدینگ مورد حادی از بیماری کرونا وجود نداشته و انتظار می‌رود این تدابیر ویژه ادامه پیدا کنند.

سلیمانی با بیان این موضوع که کرونا در تمام دنیا شرایط اقتصادی جدیدی به وجود آورده است و اقتصاد جهانی را دچار چالش کرده است و قطعا بنگاه‌های اقتصادی ما نیز از این موضوع مستثنا نخواهند بود، تاکید کرد: لازم است ما تمام فعالیت‌های اقتصادی مان را طبق برنامه‌های دولت پیش ببریم و حتی بالاتر از آن در راستای تحقق شعار سال "جهش تولید" و اهداف شستا که ۴۰ درصد فراتر از اهداف پیش بینی شده را انتظار دارد، با رصد مستمر روزانه، هفتگی و ماهانه شاخص‌های حیاتی هر بنگاه، موضوعات را به گونه‌ای مدیریت کنیم که همه برنامه‌ها محقق شوند و عملکرد خوبی را ارائه دهیم.

ملزم به تغییر مدل در کسب و کار هستیم

سلیمانی مباحث اصلی جلسه را با تاکید برتشکیل کارگروه‌هایی در سطح هر بنگاه مشتمل بر مدیرعامل، معاونین و مدیران شرکت جهت ارزیابی مستمر به صورت روزانه، هفتگی، ماهانه و فصلی شاخص‌های حیاتی شرکت و بازنگری در مدل کسب و کار‌ها آغاز کرد و گفت: کرونا خیلی از کسب و کار‌های فیزیکی را دچار مشکل کرده است، خیلی از دارایی‌های فیزیکی دنیا مثل وال مارت با سه هزار فروشگاه زنجیره‌ای اعلام کرده اند که ناچار به تغییر بیزینس مدلشان هستند، خیلی از کار‌ها وارد بستر مجازی می‌شوند، ما نیز ملزم به تغییر در مدل کسب و کارمان هستیم و بایستی با مطالعه و تحلیل دقیق تغییراتی را اعمال کنیم.

بنا به گفته وی زنجیره تامین و قیمت تمام شده بایستی مرتب مدیریت شود و نهایتا باید بتوانیم کیفیت سود را بالا ببریم. شرکت سرمایه گذاری صدر تامین با ارائه دوره‌های زنجیره ارزش و تدوین بیزینس مدل به صورت مجازی کمک خواهد کرد که بازنگری‌ها را انجام دهیم و بهره وری را ارتقا دهیم. ما در هلدینگ وظیفه داریم به اقتصاد کشور کمک کنیم.

مدیرعامل هلدینگ صدر تامین مطرح کرد: بازنگری برنامه راهبردی شرکت‌ها و عملیاتی کردن آن در دستور کار قرار گرفته است و این مهم اولویت مجموعه به شمار می‌رود. مدیران عامل باید توجه داشته باشند که همکاران ما در ستاد مشغول بازنگری برنامه راهبردی هلدینگ هستند و آنان نیز باید در این خصوص همراهی لازم را داشته باشند.

شرکت‌های تابعه الزامات شستا را رعایت کنند

وی درارتباط با برنامه و بودجه شرکت‌ها اظهار داشت: برنامه و بودجه شرکت‌ها مصوب و ابلاغ شده است، انتظار است همکاران، الزامات شستا را رعایت کنند و این موضوع توسط همکاران ما در هلدینگ کنترل می‌شود و انتظار می‌رود ضمن تحقق شاخص‌های عملکردی مطابق کتابچه برنامه و بودجه سال ۹۹ الزاماتی از قبیل جذب نیروی انسانی، افزایش سرمایه‌ها و اجرای پروژه‌ها رعایت شوند. جذب نیروی انسانی بایستی با مجوز هلدینگ صورت پذیرد، افزایش سرمایه هرچند در بودجه دیده شده است، اما باید از طریق قانونی و فرآیندتعریف شده با تصویب هیات مدیره شرکت، هلدینگ و شستا انجام شود، پروژه‌های نیمه تمام تا پایان بهمن ماه بایستی به اتمام برسند و تا ۱۰ اردیبهشت باید تمام برنامه‌های زمان بندی جدید اجرای پروژه‌های نیمه تمام به روز ارائه و فعالیت‌های بحرانی شناسایی و جبران شوند، مدیران و ساختار پروژه مورد ارزیابی قرار می‌گیرند، در این خصوص من شخصا ورود پیدا خواهم کرد.

وی در ارتباط با مبحث بودجه ادامه داد: طولانی دوره وصول مطالبات به هیچ وجه قابل قبول نیست و طبق برنامه و بودجه باید محقق شود، شرکت‌ها تمام تدابیر خود را بکار بندند که پرونده حقوقی جدیدی شکل نگیرد، با توجه به شرایط پیش آمده اعتبارسنجی دقیق در ارتباط با مشتریان صورت گیرد. در ارتباط با مسئولیت‌های اجتماعی با توجه به شیوع کرونا و توقعات جامعه محلی انتظار می‌رود اینگونه فعالیت‌ها در قالب بودجه و با هماهنگی هلدینگ صورت پذیرند.

توزیع سود ۹۰ درصدی بایستی رعایت شود

سلیمانی با تاکید بر برگزاری به موقع مجامع مطابق برنامه زمان بندی بیان کرد: مجامع با حداکثر ۱۵ نفر و با رعایت الزامات سازمان حسابرسی، بورس و شستا برگزار می‌شوند و توزیع سود ۹۰ درصدی بایستی رعایت شود.

مدیرعامل هلدینگ تاصیکو گفت: برگزاری مرتب جلسات هیات مدیره بر اساس رویه ابلاغ شده مورد انتظار است. در ماه حداقل ۲ مرتبه جلسات هیات مدیره برگزار شوند و از تدابیر هیات مدیره‌ها که نماینده سهامداران هستند استفاده شود.

سلیمانی از برنامه‌های دیگر هلدینگ برگزاری دوره‌های تربیت مدیران آینده را مطرح کرد و با تاکید بر تکمیل زنجیره تولید با تملک معدن گفت: در تمام شرکت‌ها باید دپارتمانی با عنوان معدن شکل گیرد. پیاده سازی و بهبود نظام HSE از موارد دیگری بود که سلیمانی بر آن تاکید ویژه داشت.

۱۰ کسب و کار جدید راه اندازی کنیم

مدیرعامل هلدینگ صدر تامین اظهار داشت: شتابدهنده به عنوان مرکز و هاب فناوری هلدینگ فعالیتش را از امروز رسما آغاز کرده و در ارتباط با این مهم ۲ کار از شما مدیران مورد انتظار است اول اینکه عارضه یابی فناوری به صورت مستمر و دوم بومی سازی قطعات و مواد توسط واحد‌های مرتبط شرکت‌ها تا انشالله بتوانیم بر اساس ماموریت شتابدهنده امسال ۱۰ کسب و کار جدید دانش بنیان را راه اندازی کنیم.

وی همچنین گفت: توسعه صادرات و مدیریت بازارداخلی جز مهم‌ترین اقدامات امسال است؛ دیجیتالی کردن کسب و کار‌ها در بستر IT باید در دستور کار شرکت‌ها قرار بگیرد و همچنین بحث هوشمندسازی معادن همانگونه که در دنیا مطرح شده است جز الزامات می‌باشد. سامانه‌های شستا و BI را حتما به کار ببریم و از تحلیل گران در سطح شرکت‌ها استفاده کنیم.

روابط عمومی‌ها عملکرد‌های مثبت شرکت‌ها را انعکاس دهند

سلیمانی در ارتباط با مجموعه فعالیت‌های روابط عمومی صدر تامین و نقش مدیران روابط عمومی در شرکت‌های تابعه و وابسته، گفت: با توجه به شرایط موجود، جامعه محلی و همکاران توقعات بیشتری از شرکت‌ها دارند، روابط عمومی‌ها باید فعال‌تر عمل کنند و عملکرد‌های مثبت شرکت را انعکاس دهند.

سلیمانی همچنین پیاده سازی مدیریت ریسک در شرکت‌ها را ضروری دانسته و بیان داشت: طرح‌های سرمایه گذاری حتما در قالب ابلاغ شده تدوین و برای ما ارسال شوند. املاک مازاد شرکت‌ها تا اردیبهشت ماه کارشناسی و به مزایده گذاشته شوند.

مدیرعامل هلدینگ صدر تامین در پایان با تاکید بر به روز رسانی آیین نامه رفاهی شرکت‌ها اظهار داشت: مدیریت منابع انسانی انتظار ماست و بایستی در انتخاب کارکنان و خدمات رفاهی آن‌ها دقت شود.

افزایش حدود ۶ درصدی در تولید فولاد خام

منصور یزدی زاده مدیرعامل ذوب آهن اصفهان در این جلسه به خلاصه عملکرد این شرکت در سال ۹۸ و برنامه‌های سال ۱۳۹۹ پرداخت و گفت: در سال ۱۳۹۸، با وجود تنگنا‌ها و محدودیت‌های پیش آمده که عمدتا در خصوص تامین مستمر و کافی مواد اولیه مورد نیاز از نظر کمی و کیفی بود، با انجام و اجرای برنامه ریزی‌های موثر، ضمن حفظ تولید و سعی در رعایت میزان و ترکیب برنامه تولید سالیانه، تلاش شده میزان تولید همراه با ارتقاء کیفیت وتنوع محصولات افزایش یابد.

وی ادامه داد: در این سال ۲ میلیون و ۵۲۶ هزار و ۱۷۴ تن چدن مذاب در ذوب آهن تولید شد که افزایش حدود ۵ درصدی نسبت به سال ۱۳۹۷ داشت. همچنن در سال ۹۸ شاهد افزایش حدود ۱۴ درصدی در تولید آگلومره، افزایش ۲ و نیم درصدی در تولید کک خشک، افزایش حدود ۶ درصدی در تولید فولاد خام و افزایش ۵ و نیم درصدی در جمع کل محصولات اصلی بودیم.

یزدی زاده گفت: باتوجه به توانایی‌های کسب شده؛ وجود دانش فنی لازم و کیفیت مطلوب در تولید محصولات فولادی که در انطباق با استاندارد‌های بین المللی قرار داشته و الزامات این استاندارد‌ها را برآورده می‌کند، امکان بازاریابی و فروش محصولات صادراتی فراهم شد. در همین راستا و با عنایت به تقاضای بازار‌های خارجی، محصولات بازاریابی شده مطابق با استاندارد‌ها و شرایط فنی مورد درخواست مشتریان، تولید و تحویل شده که این میزان در سال ۹۸ منجر به صادرات بالغ بر ۱.۱۵۴.۵۲۶ تن انواع شمش فولادی و محصولات نوردی گردیده است.

مدیرعامل ذوب آهن به تولید پایدار ریل دراین شرکت اشاره کرد و گفت: در سال ۱۳۹۸ فولاد مخصوص ریل به صورت انبوه تولید گردید. تاکنون ریل‌های ۴۶E۲، ۶۰E۱ و ۴۹E۱ در کارخانه ذوب آهن تولید و برنامه ریزی برای تولید ریل‌های دیگر از جمله ریل مترو ۵۴E۱ در حال انجام است. همچنین ریل معدن R۱۸ با موفقیت تولید شد.

یزدی‌زاده، در خصوص اقدامات این شرکت برای مقابله با کرونا و حفظ تولید شرکت با اولویت سلامت کارکنان و ارائه خدمات به منطقه درجهت مقابله با این بیماری گفت: این شرکت با شروع نخستین مباحث در خصوص شیوع کرونا در کشور، با تشکیل ستاد بحران با محوریت بیمارستان شهید مطهری اقدامات مؤثر و گسترده‌ای با برنامه‌ریزی مناسب و هماهنگ با سایر مراجع ذیربط از سوم اسفند ماه آغاز نمود.

وی افزود: غربالگری کلیه کارکنان شرکت به صورت روزانه در مبادی ورودی، ضدعفونی کلیه تجهیزات و کارگاه‌ها، تهیه وسایل حفظ بهداشت کارکنان و. از جمله اقداماتی بود که در این شرکت برای حفظ سلامت کارکنان و تولید شرکت انجام شد. همچنین بیمارستان شهید مطهری ذوب‌آهن اصفهان با متوقف نمودن بخش‌های مختلف درمانی، فعالیت خود را بر مقابله با کرونا متمرکز نمود و مرکز اصلی ارائه خدمات درمانی به بیماران مشکوک به کرونا در شهرستان لنجان شد. این بیمارستان بخشی را کاملاً به صورت آماده باش به بیماران تب دار و مشکوک به کرونا اختصاص داده است.

افزایش ۹.۶ درصدی تولید نسبت به سال گذشته

ضیائی مدیرعامل مس شهید باهنر دراین جلسه به بخشی از دستاورد‌های سال ۹۸ اشاره و اعلام داشت: افزایش ۱۳ درصدی صادرات پس از هفت سال صادرات نزولی و رشد فروش ۱۳.۵ درصدی نسبت به سال قبل در فروش داخلی وهمچنین افزایش ۹.۶ درصدی تولید نسبت به سال گذشته از برنامه‌های حاصل شده در سال گذشته بوده است.

وی افزود: رشد ۱۵۵ درصدی سود عملیاتی و ۲۸۱ درصدی سود خالص و ۲۰۵ درصدی ارزش روز شرکت در بازار سرمایه و سرمایه‌گذاری ۴۰ میلیارد تومانی برای پروژه‌های تصویب شده در سال ۹۸ از دیگر دستاورد‌های سال ۹۸ بوده است.

در ادامه مدیرعامل مس باهنر رفع ممنوعیت صادرات اسلب و بیلت مسی و صادرات به هفت کشور ترکیه، عمان، تایوان، عراق، سوریه، ویتنام و ارمنستان، همچنین بازارسازی و فروش دو محصول جدید Key Blank و ۷۲BSN را از دستاورد‌های سال قبل برشمرد.

۳۷۰۰۰ تن فروش زغال سنگ به ذوب آهن اصفهان

رمضان کریتی ثانی، مدیرعامل شرکت زغال سنگ پروده طبس در این جلسه گزارش عملکرد شرکت در حوزه‌های پنج گانه حفریات زیرزمینی معدن، استخراج زغال سنگ خام، خرید از معادن مجاور، فرآوری برای تولید کنسانتره زغال سنگ و فروش محصول نهایی را ارائه کرد و در ادامه با تشریح جزئیات فعالیت شرکت در فروردین ۹۹، از استخراج حدود ۹۷۰۰۰ تن زغال سنگ خام، تولید حدود ۴۰۰۰۰ تن کنسانتره و فروش حدود ۳۷۰۰۰ تن محصول به ذوب آهن اصفهان و کک طبس خبر داد.

کریتی ثانی ضمن تشریح اقدامات در راستای مبارزه با شیوع کرونا با توجه به شرایط خاص و دشوار معدنی و فعالیت در عمق ۶۵۰ متری زمین، تاکید کرد که به واسطه اجرای کامل و مستمر پروتکل‌های بهداشتی و نظارتی، خوشبختانه موردی از بیماری در معدن مشاهده نشده است.

مدیرعامل شرکت زغال سنگ پروده طبس مربوط به پروژه‌های توسعه شرکت شامل خرید ست دوم لانگوال برای افزایش تولید معدن و طرح اسپیرال برای افزایش راندمان فرآوری محصول در کارخانه زغال شویی بود.

کریتی ثانی پیگیری اجرای این پروژه‌ها برای افزایش چشمگیر تولید در سال جهش تولید را ضروری دانست که تامین کننده عمده نیاز صنایع کک سازی کشور از منابع داخلی خواهد بود.

طراحی و ساخت تجهیزات تولید کائولن

سلیمان نوروزی، مدیر عامل شرکت صنایع خاک چینی ایران هم در این جلسه از حمایت‌های مجموعه هلدینگ صدرتامین قدردانی کرد و گفت: در راستای تحقق شعار سال " جهش تولید " که توسط مقام معظم رهبری تعیین شده است این شرکت در نظر دارد نسبت به طراحی و ساخت تجهیزات تولید کائولن، بهره برداری از معادن کوهناب و ساری تپه، طراحی و تولید محصول جدید، ارتقاء تجهیزات خط کائولن فعلی، مطالعه در مورد طراحی جوهر و شیشه و شهرک فناوری خاک چینی با استفاده از نیرو‌های فعلی، نیروی جدید و جوان اقدام کند.

نوروزی اظهار داشت: میزان تولید در سال ۹۸، ۴۸۰۴۴۵تن بوده است که از این میزان ۱۳۰۹۸۳میلیون ریال؛ یعنی ۱۰۰۲۷ تن شرکت خاک چینی صادرات داشته است.

معدنی املاح ایران بزرگترین تولید کننده نمک خوراکی در منطقه

علی رستمی، مدیر عامل شرکت معدنی املاح ایران گفت: مجوز طرح توسعه نمک تصفیه از سوی شستا صادر شده است با اجرای این پروژه شرکت معدنی املاح ایران بزرگترین تولید کننده نمک خوراکی در بازار داخل و کشور‌های منطقه خواهد شد. در راستای اطاعت از فرمایش مقام معظم رهبری و جهش تولید در فروردین ماه امسال در مجموع ۲۲۰۰ تن افزایش تولید و ۱۶۰۰ تن افزایش صادرات و ۴۰۰۰ تن افزایش فروش نسبت به مدت مشابه سال قبل داشتیم.

وی ادامه داد: در خصوص عملکرد سال ۹۸ در تولید سولفات سدیم ۱۸۷۳۰۰ تن تولید داشته ایم که ۲۰۰۰ تن افزایش تولید را نسبت به سال ۹۷ نشان می‌دهد. در تولید نمک هم با تولید ۸۵۲۰۰ تن ۶۲۰۰ تن افزایش تولید نسبت به سال ۹۷ داشتیم. در مجموع در سال ۹۸ بیش از ۹۰۰۰ تن افزایش تولید داشته ایم.

بنا به گفته وی در صادرات در سال ۹۸ نیز با ۳۱۰۰۰ تن صادرات نسبت به سال ۹۷، ۹۰۰۰ تن افزایش داشته است که بالاترین رکورد صادراتی در تاریخچه فعالیت شرکت بوده است. عمده صادرات ما به بازار‌های عراق، کردستان عراق، روسیه و کشور‌های حاشیه خلیج فارس بوده است. درسال ۹۸ در مجموع ۲۹۰ میلیارد تومان فروش ریالی داشته ایم.

رشد مبلغ فروش سال ۹۸ در مقایسه با سال ۹۷

لقمانی، مدیر عامل شرکت فرآورده‌های نسوز ایران نیز گفت: شرکت فرآورده‌های نسوز ایران در سال ۱۳۹۸ در تولید آجر ۵ درصد افزایش نسبت به سال گذشته داشته و توانسته میزان تولید آجر را طبق بودجه مصوب پوشش دهد.

وی رشد مبلغ فروش سال ۹۸ در مقایسه با سال ۹۷ را به میزان ۴۹ درصد به دلیل تغییر در سبد فروش عنوان کرد و در خصوص آمار تولید و فروش در فروردین ۱۳۹۹ گفت: به دلیل بیماری کرونا شرکت اقدام به کاهش ۲۰ درصدی ساعات کار روزانه پرسنل کرده است ولیکن علی‌رغم این تغییر مقدار تولید و فروش در مقایسه با بودجه مصوب ۲۷ درصد و مبلغ فروش ۳۴ درصد افزایش داشته است. در خصوص بازار‌های صادرات نوید حضور در بازار خارج از کشور با مذاکرات انجام شده را دادند.

لعابیران افزایش ۵۱ درصدی تولید داشت

سید جلیل حجازی مدیر عامل شرکت لعابیران با تبریک سال نو از افزایش ۵۱ درصدی تولید در سال ۹۸ نسبت به سال ۹۷ خبر داد.

وی افزود: با حمایت هلدینگ صدر تامین در بحث هم افزایی با شرکت‌های تابعه این هلدینگ توانسته ایم جهش قابل توجهی درافزایش تولید ۲۵۰ درصدی وافزایش فروش بیش از ۱۰۰۰ درصدی در فرودین ماه ۹۹ نسبت به مشابه سال قبل داشته باشیم.

وی در ادامه اظهار داشت: در حال حاضر با برگزاری جلسات متعدد در حوزه بازاریابی و فروش در حال تدوین مدل کسب و‌کار جدید و از مهمترین اقدامات در خصوص دیجیتال مارکتینگ به طراحی وب سایت جدید به عنوان یک داشبورد در بحث سفارشات پرداخته ایم.

مدیر عامل شرکت لعابیران از دیگر برنامه‌های این شرکت به طرح‌های توسعه از جمله طرح جوهر دیجیتال و لعاب روی فلز در سال ۹۹ پرداخت و در بحث توسعه صادرات نیز پس از شکست ویروس کرونا و باز شدن مرز‌ها اقدامات موثری انجام خواهد شد.

استفاده از فرصت کرونا برای اورهال کارخانه

فریبرز رضازاده، مدیر عامل پشم شیشه ضمن تبریک عید نوروز به همه همکاران مجموعه صدر تامین و همچنین آرزوی موفقیت برای صنعتگران و مجموعه پزشکی کشور گزارشی از این شرکت در سال ۹۸ به شهر ذیل ارائه فرمودند.
وی درباره عملکرد سال ۹۸ گفت: خوشبختانه در سال ۹۸ با توجه به مشکلات و همچنین اورهال کارخانه توانستیم با کمک تمامی همکاران از نظر تحقق بودجه، میزان فروش و سود حاصل شده عملکرد خوبی داشته باشیم. همچنین در بحث پروژه انتقال این شرکت به منطقه ویژه اقتصادی شیراز، اقداماتی در گذشته با کمک مسئولان استان و همچنین هلدینگ ذی ربط صورت گرفته و تاکنون با پیمانکاران ایتالیایی جهت خرید تجهیزات مذاکراتی خوبی انجام گرفته و در بحث آجر‌های کوره بارگیری آن در کشور چین انجام و به زودی وارد محل پروژه خواهد شد و هدف ما این است که سریعتر این پروژه به اتمام برسد تا کمک بزرگی در زمینه محیط زیست به منطقه انجام داده باشیم.

مهمترین برنامه سرام آرا تولید کاشی با ابعاد ریز است

اصغر آهنی ها، مدیرعامل شرکت صنایع سرام آرا نیز گفت: افزایش صادرات شرکت سرام آرا از ۱۸% در سال ۱۳۹۷ به ۳۷% در سال ۱۳۹۸ رسیده است.

مدیرعامل سرام آرا گفت: تولیدات کاشی کف شرکت که از سال ۹۷ آغاز شده بود در سال ۹۸ افزایش یافت و سرام آرا بصورت دائم محصولات خود را باتوجه به سلایق بازار و نیاز بازار تغییر می‌دهد.

آهنی‌ها مهمترین برنامه سرام آرا را در سه ماهه اول ۱۳۹۹ تولید کاشی با ابعاد ریز با توجه به رونق مجدد این محصول در سطح دنیا دانست و افزود: برنامه ما تولید کاشی‌های با سایز ۳۰*۱۰ و ۱۵*۱۵ و ۲۰*۲۰ بطوری که بتوان در بازار متری ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزار تومان بفروش رساند تا به این وسلیه بتوانیم از رکودی که پیش بینی می‌شود در ادامه سال ۹۹ ایجاد شود عبور کنیم.

وی گفت: بحث تولید لوح قبر باتوجه به بزرگ بودن بازار این محصول دیگر برنامه مهم این شرکت برای سال ۱۳۹۹ است که سایز‌های مختلف آن تولید شده و اکنون بزرگترین سایز آن که مربوط به قبر دو طبقه است به مرحله تولید نمونه رسید است.

احیای معادن کوچک مقیاس دردستور کار قرار گرفت

محمد نبی نوری، مدیرعامل شرکت توسعه معادن پارس تامین گفت: در راستای سیاست‌های کلان شرکت سرمایه گذاری صدرتامین جهت اتمام پروژه پلی متال سیستان و بلوچستان با بازنگری در عملیات اکتشافی و انجام فعالیت‌هایی از قبیل خرید دستگاه حفاری RC، اضافه کردن پیمانکار حفاری مغزه¬گیری و پیمانکار حفاری RC، انجام موازی مطالعات، تدوین گزارش پایان عملیات اکتشاف، ادامه حفاری اکتشافی و... برنامه زمانی پروژه فوق را از سال ۱۴۰۳ به پایان سال ۱۴۰۰ کاهش داد.

وی ادامه داد: از مهمترین اقدامات صورت گرفته در سال ۱۳۹۸ در این شرکت می‌توان به فعالیت‌هایی نظیر انجام مناقصات انتخاب پیمانکار حفاری مغزه‌گیری و RC، پیمانکار احداث مجموعه پشتیبانی، مطالعات هیدرولوژی و هیدروژئولوژی، مطالعات ژئوتکنیک و... اشاره کرد.

وی تصریح کرد: همچنین عملکرد این شرکت در مقایسه مدت مشابه با سال ۱۳۹۷ از رشد بیش از ۳ برابری در متراژ عملیات حفاری اکتشافی، رشد ۲ برابری در تعداد گمانه¬های حفاری و گمانه‌های عیاردار و تغییر حجم کل حفاری‌های اکتشافی از ۱۴۰۰۰ متر به ۹۰۰۰۰ متر حکایت دارد.

بنا به گفته وی؛ در راستای کاهش هزینه‌های جاری پروژه ها، شرکت با اجرای استراتژی‌هایی در کاهش عمق حفاری ها، قرارداد مطالعات هیدرولوژی و هیدروژئولوژی، مطالعات ژئوتکنیک، عملیات آتشباری و ... موفق به کاهش بیش از ۶.۵ میلیارد تومان در هزینه‌های مطرح شده گردید.

نوری خاطر نشان کرد: شرکت توسعه معادن پارس تامین تلاش دارد در سال ۱۳۹۹ گواهی کشف محدوده اکتشافی خارستان بیداستر را گرفته و با انجام مطالعات فنی، اقتصادی در پایان سال جاری اقدام به برگزاری مناقصه EPC نماید. همچنین در راستای اقدامات توسعه‌ای برنامه‌هایی نظیر توجه به معدنکاری نوین، هوشمندسازی معادن، احیای معادن کوچک مقیاس و چند طرح ملی دیگر را در دستور کار قرارداده است.

فروش صادراتی ۶۴۶،۰۰۰ متر کاشی سعدی

مالکی، مدیرعامل کاشی و سرامیک سعدی در این جلسه به خلاصه عملکرد این شرکت در سال ۹۸ و برنامه‌های سال ۱۳۹۹ پرداخت و گفت: میزان تولید در سال ۹۸، ۳،۵۷۱،۶۱۱ بوده است که از این میزان فروش داخلی ۲،۹۲۵،۰۰۰ به ارزش ۵۸۹میلیارد ریال) ۸۱% سهم از فروش و فروش صادراتی ۶۴۶،۰۰۰ متر به ارزش ۱۵۲میلیارد ریال و جمع کل فروش ۷۴۱ میلیارد ریال بوده است.

وی ادامه داد: در فروردین سال ۱۳۹۹ در بخش تولید و فروش تا ۳۰ فروردین ۹۹، ۱۳۷% رشد در تولید به نسبت سال گذشته و فروش داخلی ۵۴% از کل به مبلغ ۸.۶ میلیارد ریال و در صادرات ۴۶% سهم از کل به مبلغ ۷.۵ میلیار ریال است و این امردر راستای فرمایشات مقام معظم رهبری و نامگذاری سال جهش تولید است و با همت و همدلی سرمایه انسانی شرکت توانستیم جهش تولید را عملیاتی کنیم.

۲ برابری افزایش صادرات به روسیه

مهدی فکری، مدیر عامل کاشی الوند گفت: در راستای بحث‌های مطرح شده در جلسه شرکت کاشی الوند گام‌های بسیار بلندی برای افزایش ارزش افزوده برداشته است، که از جمله آن‌ها می‌توان به به تولید محصولات لاکچری اشاره کرد.

وی گفت: همان طور که می‌دانید محصولات لاکچری دارای ارزش افزوده بالایی هستند به طوری که میتوان با فروش در متراژ‌های پایین از نظر ریالی سود زیادی را عاید شرکت کند، از جمله این محصولات می‌توان به تولید پرسلان‌های سایز ۱۰۰*۱۰۰ اشاره کرد.

پرسلان‌های مات، براق، و فوق پولیش سایز یک دریک که در سال ۹۸ با همت متخصصان داخل شرکت الوند به تولید رسید، توانسته است تا به امروز بازار‌های داخلی و خارجی بسیار خوبی به خود اختصاص دهد، به طوری که این محصولات در کشور‌های عربی و بخصوص حوزه خلیج فارس از استقبال خوبی برخوردار می‌باشد.

شرکت الوند دومین تولید کننده این نوع محصولات در کشور به حساب می‌آید، در حال حاضر کشور عمان از مشتریان این محصول است و قرار است بعد از بهبود کرونا در جهان بار دیگر صادرات آن آغاز گردد.

فکری در خصوص درامد‌های ان شرکت نسبت به مدت مشابه سال گذشته نیز گفت: فروش ریالی شرکت در سال گذشته از مرز ۲۰۱ میلیارد تومان عبور کرد و رشدی در حدود ۲۶ درصد نسبت به سال ۹۷ را تجربه کرد. رشد تولید شرکت نیز از نظر متراژ به بیش از ۷۲۲۴۴۰۰ (هفت میلیون دویست و بیست و چهار هزار) متر مربع رسیده است. همچنین شرکت الوند در سال ۹۸ توانست صادرات را بار دیگر احیا نماید و برای اولین بار محصولات خود را به کشور سریلانکا صادر نماید. سفارش صادرات نیز به کشور روسیه دو برابر شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین