کد خبر: ۶۴۹۰۶۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۶:۱۵

سن قربانیان تهرانی کرونا، ۱۰ سال بالاتر از میانگین سنی متوفیان کشور

بنابر اظهارات فرمانده ستاد مقابله با کرونا ویروس در کلانشهر تهران، سن متوفیان تهرانی ۱۰ سال بالاتر از میانگین سنی متوفیان کشوراست.
آفتاب‌‌نیوز :

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، علیرضا زالی در ستاد فرماندهی مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران ضمن ارایه گزارشی از عملکرد و اقدامات ستاد از ابتدای شیوع بیماری تاکنون از مشارکت و همراهی تمامی ۲۵ دستگاه اجرایی، تقنینی، قضایی و انتظامی با این ستاد قدردانی کرد.

به گفته زالی، تهران با توجه به دارا بودن بالاترین جمعیت ساکن و شناور، اتباع و گروه‌های مختلف یکی از بخشهای آسیب پذیر است که در طول این مدت دانشگاه های علوم پزشکی پایتخت دست به دست هم داده ودر حوزه درمان و بهداشت حماسه آفریدند و ۱۲۸ بیمارستان در تهران به ارایه خدمات درمانی به بیماران کرونایی پرداختند که بخش عمده ای از آنها دولتی بودند.

فرمانده ستاد مقابله با کرونا با اشاره به تلاشهای کادر درمان در مداوای بیماران کرونایی، سن متوفیان تهرانی را ۱۰ سال بالاتر از میانگین سنی متوفیان در کل کشور برشمرد و آن را مرهون زحمات و تلاش کادر درمانی دانست و از آنان قدردانی کرد.

وی با اشاره به تلاش بخش بهداشت و فعالیت ۵۹ مرکز جامع خدمات سلامت ۱۶ یا ۲۴ ساعته از غربالگری ۸۰ درصد از جمعیت تهران خبر داد که با تلاش حوزه بهداشت سه دانشگاه و بسیج و شهرداری انجام شده است.

زالی در بخش دیگری از سخنان خود به همکاری خوب شهروندان تهرانی در اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی اشاره کرد و بر ضرورت تداوم اجرای این طرح و نظارت نیروی انتظامی بر آن تاکید کرد.

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران خاطرنشان کرد: کرونا صرفا یک موضوع بیولوژیک نیست بلکه یک مساله اجتماعی، اقتصادی، امنیتی، سیاسی و فرهنگی است که تمامی دستگاهها و سازمانها باید برای رفع این معضل مشارکت و همکاری کنند.

وی شکل گیری همبستگی اجتماعی در جامعه با مشارکت گروه‌های مختلف جهادی، مردمی، نیروهای مسلح و سایر اقشار و گروهها را بی نظیر برشمرد و از زحمات سپاه در ابعاد حمایتی گروههای آسیب پذیر تقدیر کرد.

زالی در خاتمه سخنان خود از حمایت ها و اقدامات ارزنده بنیاد مستضعفان از ابتدای شیوع کرونا در ابعاد مختلف قدردانی کرد که تامین وعده های غذایی، آمبولانس، تامین مواد ضدعفونی کننده، تهیه مراکز اقامت و استراحت برای کادر درمانی ، تامین ماسک N۹۵و اقلام بهداشتی و حفاظتی برای پرسنل بیمارستان، اعطای بسته‌های حمایتی و معیشتی به اقشار مختلف، اعطای وام قرض الحسنه به گروه‌های مختلف از جمله این اقدامات ارزنده بود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۱
احمد داوران
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۱۵ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۰
0
0
اقای زالی، به نظر شما امکانات پزشکی ارائه شده در تهران بهمین صورت با ان امکانات در دیگر استانها قابل مقایسه است؟ کوچ کردن به پایتخت به دلیل امکانات فراوان است و گر نه تفاوت تلاش کادر های پزشکی نمیتواند این قدر فاحش باشد.
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین