کد خبر: ۶۵۶۸۲۳
تعداد نظرات: ۵ نظر
تاریخ انتشار : ۳۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۸

تنهایی چه بلایی بر سر مغز شما می‌آورد؟

در این بررسی مشخص شده در افراد اجتماعی که با روابط بالا با دیگران بوده اند نشانه‌هایی مشابه از فعالیت مغزی زمانی که آنان درباره خود و دوستان شان فکر می‌کردند وجود داشته است در حالی که در افراد تنها فعالیت مغزی شکلی نامتوازن داشته و زمانی که آنان درباره خود و دیگران فکر می‌کردند شکل متفاوتی داشته است.
آفتاب‌‌نیوز :

سرویس سلامت- نتیجه بررسی‌ای تازه نشان می‌دهد که تنهایی سبب می‌شود تا مغز شما نسبت به ارتباطات اجتماعی واکنش منفی نشان داده و باعث شود تا فرد بیش‌تر احساس جداشدگی از افراد دیگر را داشته باشد.

به گزارش آفتاب‌نیوز؛ ناحیه‌ای از مغز تحت عنوان MPFC یک نقشه ساختار یافته از چرخه اجتماعی روابط فرد را نگهداری می‌کند. روابط اجتماعی سبب می‌شوند تا مغز درباره دیگران فعالیت کند و درباره سایرین از خود واکنش نشان دهد. زمانی که افراد، تنها زندگی می‌کنند شباهت کم تری از نظر ارسال پالس‌های عصبی میان آنان با سایرین وجود دارد. گفتنی است که نقشه‌های مغزی روابط ما با سایر افراد مدت‌های طولانی یک راز کشف نشده بوده است.

تنهایی چه بلایی بر سر مغز شما می‌آورد؟

این تحقیق درباره چگونگی فعالیت عصبی مغز می‌تواند تاثیرات تجربه تنهایی در مغز فرد را نشان دهد و توسط محققان امریکایی انجام شده است.

در این بررسی مشخص شده در افراد اجتماعی که با روابط بالا با دیگران بوده‌اند، نشانه‌هایی مشابه از فعالیت مغزی زمانی که آنان درباره خود و دوستان‌شان فکر می‌کردند وجود داشته است در حالی که در افراد تنها فعالیت مغزی شکلی نامتوازن داشته و زمانی که آنان درباره خود و دیگران فکر می‌کردند شکل متفاوتی داشته است.

محققان در آزمایشگاه علوم عصبی رفتاری در نیوهمپشایر در این بررسی از تصویربرداری تشدید مغناطیسی کارکردی (fMRI) استفاده کرده‌اند و اسکن لازم برای ثبت فعالیت مغز زمانی که افراد درباره خود و سایرین فکر می‌کنند را انجام داده‌اند تا میزان احساس نزدیکی افراد با دیگران را دریابند. فعالیت مغز افراد با تغییرات در جریان خون در ارتباط نزدیکی بوده است. جامعه مورد بررسی در این تحقیق افراد ۱۸ تا ۴۷ ساله بوده‌اند. پیش از اسکن مغز افراد از آنان نام و میزان نزدیکی‌شان با افراد نام برده شده دیگر پرسیده شد. حین اسکن نیز فعالیت مغز آنان احساس این افراد به نام‌های ذکر شده را نشان داد. نتیجه اسکن‌ها نشان داد که مغز افراد تنها، تمایز کم تری میان دوستان نزدیک فرد و سایرین در مقایسه با فعالیت مغز افراد اجتماعی قائل می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
خبرهای مرتبط
انتشار یافته: ۵
دکتر خودشکوفا
|
United States of America
|
۱۵:۵۳ - ۱۳۹۹/۰۳/۳۱
1
22
سلام و تشکر از انتشار این مقاله
البته تنهایی(to be alone) می تواند مزیت های زیادی برای هر فرد داشته باشد. اما آنچه مناسب نیست احساس تنها شدن (loneliness) است. افراد زیادی در جمع وجود دارد اما احساس تنها بودن دارند.
سمیرا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۵۳ - ۱۳۹۹/۰۳/۳۱
5
13
سلام.. تنهایی به نطر من مهارت فردی رو افزایش میده.. و قدرت تصمیمی گیری فرد رو بالا میبره... و لی میتونه افراد رو بسمت درون گرایی بیشتری بببره
محمد فرزین
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۱۶ - ۱۳۹۹/۰۳/۳۱
2
14
سلام من 17 سال دارم. پدر و مادرم هردو شاغل هستند و من ساعت ها تو خونه تنهام. رابطه خیلی خوبی ام با فامیل ندارم. تنها یک چیز تنهایی عالی ترین معجون برای پیشرفته. تنهایی آدم رو خلاق میکنه. واقعا از ساعتی که تنها تو خونه هسم و آهنگ رو با صدای بلند گوش می‌کنم و کتاب میخونم لذت وصف نا پذیری تجربه میکنم. واقعا تنهایی خیلی باحاله. بهتون پیشنهاد میکنم که اگه میخواین خودتون رو بشناسید یا آرامش داشته باشین حداقل یک روز در هفته تنها باشین. ❤️❤️
حلیمع مشیری
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۰۷ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۱
2
9
همسرم فوت کرده.دوتا پسر دارم .همش سرکارن.خیلی تنهام.افسردگی گرفتم تنهایی.زیادیشم خوب نیس
محسن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۱۷ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۳
2
2
تحقیقات نشان داده مغز خودش اجتماعی است .
بخصوص مردان که روزانه نیاز به دوساعت تنهایی
دارند .
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین