کد خبر: ۶۵۷۳۰۶
تاریخ انتشار : ۰۳ تير ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۹

هواداران موسیقی پاپ کره‌ای در تیک تاک چگونه به ترامپ «رودست» زدند؟

هواداران یک موسیقی پاپ کره‌ای در شبکه اجتماعی تیک تاک مدعی شده‌اند که خالی بودن ورزشگاه محل برگزاری آخرین تجمع دونالد ترامپ برای انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۲۰، نتیجه کارزار «شیطنت‌آمیز» آنها بوده است.
آفتاب‌‌نیوز :

کارزار انتخاباتی دونالد ترامپ، روز شنبه ۲۰ ژوئن پس از سه ماه توقف فعالیت به دلیل شیوع ویروس کرونا، اولین تجمع انتخاباتی خود را با وعده حضور انبوه هواداران رئیس جمهوری آمریکا در شهر تالسا برگزار کرد؛ اما با وجود فروش بالای بلیت، قسمت‌های زیادی از سالن ورزشی محل برگزاری این تجمع خالی بود.

تیم مورتاگ، مسئول روابط عمومی کارزار انتخاباتی دونالد ترامپ پس از این تجمع اعلام کرد که دلیل حضور کمرنگ هواداران، معترضانی بودند که در بیرون ساختمان ورزشگاه مانع از ورود شرکت‌کنندگان می‌شدند. این در حالی است که خبرنگاران حاضر در محل می‌گویند که تجمعات اعتراضی بسیار پراکنده و کمرنگ بود و تاثیری در ورود افراد به تجمع انتخاباتی ترامپ نشد.

هواداران موسیقی پاپ کره‌ای در تیک تاک چگونه به ترامپ «رودست» زدند؟

«ای وای، من برای تجمع انتخاباتی ترامپ بلیت ثبت نام کردم اما نمی توانم بروم.»… این پیام ویدئوهایی با میلیون‌ها بازدیدکننده در شبکه اجتماعی تیک تاک بود.

پس از اعلام عمومی ثبت‌نام برای شرکت در تجمع انتخاباتی دونالد ترامپ توسط حساب توئیتری کمپین او، جوانان مخالف سیاست‌های رئیس جمهوری آمریکا در دوران شیوع کرونا و معترضان به نژادپرستی در شبکه اجتماعی تیک تاک موجی را با هدف «تحقیر کردن» دونالد ترامپ به راه انداختند. آنها دیگران را دعوت کردند تا بلیت این تجمع را رزرو کنند اما در آن شرکت نکنند.

روز پانزدهم ژوئن یکی از کابران زن با انتشار ویدئویی در تیک تاک در حالی که سرفه‌های تصنعی می‌کرد گفت: «ای وای... نه، من برای تجمع انتخاباتی ترامپ بلیت ثبت نام کردم اما نمی توانم بروم.»

هزاران کاربر مخالف سیاست‌های دونالد ترامپ در این شبکه‌های اجتماعی که بیشتر آنها را هوادارن نوجوان و جوان موسیقی پاپ کره‌ای تشکیل می‌دادند با ارسال ویدئو دیگران را تشویق به رزرو بلیت تجمع انتخاباتی دونالد ترامپ و شرکت در این «شوخی» کردند.

یک کاربر دیگر در ویدئوی خود گفت: «وای… نه… من برای چهل و پنجمین تجمع انتخاباتی ترامپ در تالسا ثبت‌نام کردم اما یادم نبود که در آن روز باید ویندوز کامپیوترم را سامان دهم. امیدوارم دیگران اشتباه مرا تکرار نکنند.»

این ویدئوها در تیک تاک میلیون‌ها بار دیده شد و پای این کارزار به توئیتر هم رسید. اما کاربران این شبکه اجتماعی برای مخفی ماندن حرکت دسته‌جمعی خود ویدئوهایشان را پس از ۲۴ تا ۴۸ ساعت پاک می‌کردند.

با وجود ادعای این جوانان درباره تاثیر حرکت دسته جمعی‌شان در کم جمعیت بودن تجمع ترامپ، اطلاعات دقیقی و آماری برای اثبات آن در دسترس نیست.

ترامپ و هوادارانش در اوایل هفته گذشته از ثبت نام بیش از یک میلیون نفر برای این تجمع خبر داده بودند. برد پارسکل، مسئول کارزار انتخاباتی ۲۰۲۰ ترامپ در چهاردهم ژوئن در توئیتی ضمن خبر دادن از ثبت نام ۸۰۰ هزار نفر برای این مراسم نوشته بود: «شنبه شگفت‌آور خواهد شد.»

اما طبق اعلام آتشنشانی شهر تالسا از ۱۹۰۰ جایگاه این ورزشگاه ۶۲۰۰ بلیت ورود ثبت شد.

هواداران موسیقی پاپ کره‌ای در تیک تاک چگونه به ترامپ «رودست» زدند؟

آقای پارسکل روز یکشنبه پس از ادعای کاربران تیک تاک در بیانیه‌ای نوشت: «چپ‌ها و ترول‌های آنلاین با جشن پیروزی گرفتن فکر می‌کنند که به نوعی بر حضور هواداران در تجمع انتخاباتی تأثیر گذاشته‌اند، آنها نمی‌دانند که چه می‌گویند یا از نحوه برگزاری تجمع‌های انتخاباتی ما بی‌خبرند.»

او در توئیتی معترضان ضد سیاست‌های ترامپ در بیرون محل برگزاری را مقصر تعداد کمتر هواداران حاضر خواند و گفت که آنها بودند که با تجمع در مقابل دستگاه‌های بازرسی مانع از ورود هواداران شدند.

شما از نوجوان‌های تیک تاکی رکب خوردید. آنهایی که رزرو جعلی بلیت شما را فریب دادند که باور کردید که یک میلیون نفر آنقدرهواخواه تریبون نژادپرست سفید پوست برتربین شما هستند که در دوران کرونا یک ورزشگاه را برایتان پر کنند

آسکاندریا اوکتاویا کورتز، نماینده دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا در پاسخ به توئیت آقی پارسکا نوشت: «شما از نوجوان‌های تیک تاکی رکب خوردید. آنهایی که رزرو جعلی بلیت شما را فریب دادند که باور کردید که یک میلیون نفر آنقدرهواخواه تریبون نژادپرست سفید پوست برتربین شما هستند که در دوران کرونا یک ورزشگاه را برایتان پر کنند.»

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین