کد خبر: ۶۵۷۴۱۴
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۳ تير ۱۳۹۹ - ۱۷:۵۸

روحانی: فعالیت‌های ‌آموزشی حضوری و مجازی خواهد بود/ ابتدای سال ۹۲ کسی فوت می‌کرد در بیمارستان جنازه‌اش گروگان گرفته می‌شد

رییس جمهوری گفت: فعالیت‌های ‌آموزشی در دانشگاه‌ها و مدارس در سال ‌آینده بخشی حضوری و بخشی مجازی خواهد بود.
آفتاب‌‌نیوز :

حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی عصر روز سه شنبه در جلسه برنامه‌ریزی و تلاش برای تحقق شعار «جهش تولید» با حضور استانداران سراسر کشور گقت: هدف اصلی این است که در سال پایانی دولت دوازدهم بتوانیم امید و نشاط را در جامعه به حد اعلا برسانیم و شرایط را برای جهش تولید در سالی که در آن قرار داریم، آماده کنیم.

وی ادامه داد: امید در سایه بیان حقایق برای مردم به وجود می‌آید و همچنین مواردی که خود مردم در زندگی روزمره آن را برای خودشان ملموس خواهند کرد. برخی کارهای دولت خیلی نیاز به بیان چه در سطح ملی و چه در سطح استانی ندارد. مردم خودشان آن را حس می‌کنند.

روحانی: فعالیت‌های ‌آموزشی سال آینده حضوری و مجازی خواهد بود

روحانی گفت: موضوع تحول سلامت، بیمه همگانی در کشور، این که مردم به راحتی دسترسی به پزشک و تخت، ‌تخت ویژه، دارو و درمان دارند مردم خودشان آن را حس و لمس می کنند. اوایل سال ۹۲ کسی بیمارستان می رفت خودش باید می رفت دمپایی، ملحفه و دارو بخرد و تخت هم آنقدر گران بود که برای مردم امکانپذیر نبود، اگر کسی فوت می کرد جنازه آن به گروگان در بیمارستان می‌ماند.

وی افزود: در این دولت مقدار تختی که می تواند در اختیار مردم قرار بگیرد یا تخت جدید یا تختی است که بازسازی کامل شده است و این تعداد تخت نسبت به کل تاریخ ایران در این دولت دو برابر شده است. شرایطی که امروز در کرونا می بینیم که ملت و دولت ما در برابر دنیا سرافرازی دارد به خاطر این است که زیربنای درمان آماده شده است. به دلیل این که تخت و آی سی یو وجود دارد.

رییس جمهوری گفت: هشت هزار تخت آی سی یو مجهز در اختیار است و ۱۰۰۰ تخت در همین چندماه دوران کرونا اضافه شده است که این کار بزرگ کاری است که مردم می بینند ما چه بگوییم و چه نگوییم برای مردم ملموس است.

روحانی ادامه داد: امروز قدرت ارتباطات کشور و زیربنا در مسایل ارتباطی و ارتباطات و فضای مجازی و سایبری ملموس است. بگوییم و یا نگوییم هرکسی یک موبایل هوشمند در اختیارش است و به راحتی می‌تواند بسیاری از خدمات را دریافت کند و این سامانه بود که در همین دوره کرونا توانستیم ۷۷ میلیون را غربالگری کنیم. همین سامانه بود که توانستیم به راحتی حدود ۲۲ میلیون نفر را وام در اختیار آنها بگذاریم. همین سامانه است که به راحتی است کمکی می خواهیم صدهزار میلیارد تومان به عنوان وام ارزان قیمت در اختیار آنها بگذاریم و کسی لازم نیست به جایی مراجعه کند که این را مردم لمس می کنند و چیزی نیست که ما بگوییم.

ریس دولت دوازدهم خاطرنشان کرد: آثار شرکت‌های دانش بنیان به تدریج برای مردم ملموس می شود. خدمات بسیاری از این شرکت های دانش بنیان در داخل فضای مجازی است که مردم می توانند آن را لمس کنند. این فضای مجازی بود که باعث شد در چند ماه پایان سال تحصیلی مدرسه را تعطیل کنیم و آموزش را نگه داریم.

فعالیت ‌آموزشی سال آینده حضوری و مجازی خواهد بود

وی با بیان اینکه برای سال آینده هم طراحی ما این است، افزود: برای ما که ۱۵ شهریور می‌خواهیم فعالیت‌های آموزشی دانشگاهی و مدارس را آغاز کنیم بخشی حضوری و بخشی مجازی است. اگر فضا و زیرساخت و سرعت اینترنت نبود چگونه می توانستیم این خدمات را بدهیم بنابراین این خدمات امروز برای مردم روشن است.

روحانی اظهارداشت: در ابتدای دولت ۵۰ شرکت‌ دانش بنیان داشتیم در حالی که امروز ۵ هزار شرکت دانش بنیان در حال فعالیت است. من به استانداران توصیه کردم کارخانه نوآوری در تهران افتتاح شد و برخی استان‌ها هم دارند تلاش می کنند هر استانی بتواند یک ساختمان مناسب را در اختیار بگذارد و بتوانیم کارخانه نوآوری را تاسیس کنیم. اینها خدماتی است که مردم می بینند.

نیازمند مستندسازی خدمات جمهوری اسلامی هستیم

رییس جمهوری افزود: اگر ۳۰۰ هزار هکتار زمین کشاورزی را در خوزستان و ایلام به کانال‌کشی و زهکشی تجهیز کردیم، و قیمت این زمین‌ها و محصولات را چندین برابر کردیم، باید استاندارهای مربوطه برای مردم توضیح بدهند. البته مردم استان و آنهایی که خودشان زمین کشاوررزی‌شان آباد شده این مساله را می‌بینند اما سراسر کشور آن را لمس نمی‌کنند.

روحانی بیان داشت: اگر ما ۴۶ هزار هکتار زمین را در استان سیستان که بخش بزرگ آن افتتاح شده، بخش دیگر آن در ماه‌های آینده افتتاح خواهد شد، به عنوان یک تحول بزرگ کشاورزی در سیستان ایجاد شده، مردم سیستان این را می بینند اما ممکن است بقیه مناطق این را نبینند.

وی ادامه داد: ما در مناطق غرب ایران و مناطق معروف گرمسیری ۱۰‌ها هزار هکتار عمدتا تا پایان امسال یا اوایل سال آینده به افتتاح می‌رسانیم. این‌که ما تاکنون بیش از ۴۰ سد را افتتاح کردیم و تا پایان دولت، ۵۳ و ۵۴ سد افتتاح خواهد شد. این کار عظیم و بزرگی است که اگر خود استاندارها در استان خودشان سدی افتتاح می‌شود مردم مشاهده می‌کنند اما برای سراسر کشور باید بیان و تبیین بشود

رییس جمهوری خاطرنشان کرد: همانطور که ما به مستندسازی خدمات جمهوری اسلامی نیاز داریم و فقط هم دولت یازدهم و دوازدهم نیست، ما در آستانه قرن جدید هستیم. سال آینده سال ۱۴۰۰ است. سال بعد شروع قرن پانزدهم است و ۱۴۰۱ قرن پانزدهم شروع می‌شود. سال ۱۴۰۰ ما باید ایران را قدرتمندانه برای ورود به قرن جدید آماده کنیم.

روحانی گفت: ما باید دستاوردها را نشان بدهیم که این قرنی که تمام می‌شود یک بخشی یعنی ۵۶ یا ۵۷ سال مربوط به رژیم گذشته است و یک بخشی هم حدود ۴۰ و چند سال مربوط به جمهوری اسلامی ایران است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۱
محمود
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۳۶ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۳
0
2
سلام الان هم خودش باید بره دمپایی، ملحفه و دارو بخرد. خدا نکنه سرو کلت به بیمارستان بیفته . جناب روحانی از پاستور بیا بیرون ببین تو جامعه چه خبره
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین