کد خبر: ۶۵۸۳۶۲
تعداد نظرات: ۴۳ نظر
تاریخ انتشار : ۰۹ تير ۱۳۹۹ - ۰۰:۲۹
بی‌انصافی است، همه تقصیر‌ها را به گردن رئیس‌جمهور بیندازیم

انتقاد علی مطهری از نامه تند روسای کمیسیون‌های مجلس به روحانی: همین‌‌ها برای منهدم‌کردن برجام تلاش کردند| بسیاری از مشکلات بخاطر سیاست خارجی است| اکنون وقت انتقام نیست

علی مطهری گفت: تمام منافذ دور‌زدن تحریم‌ها بسته شده و هیچ بانکی با ما همراهی نمی‌کند. باید قبول کنیم در شرایط بسیار سختی هستیم. همین دوستان نماینده می‌دانند که بسیاری از مشکلات ناشی از سیاست خارجی ما و روابطی است که با دنیا داریم. سیاست خارجی ما از دلایل مهمی است که باعث شده وضعیت معیشتی مردم این‌گونه بشود که می‌بینیم. نمایندگان باید شرایط کشور را در نظر بگیرند و هیچ راهی جز اینکه برای حل مشکلات با دولت گفتگو و تعامل داشته باشند، وجود ندارد. نامه‌های شعاری برای راضی نگه‌داشتن هواداران، کار اساسی نیست و نتیجه نمی‌دهد./درست است که رئیس‌جمهور بالاترین مقام اجرائی کشور است؛ اما در خیلی از جا‌ها دست دولت بسته است. بخشی از اقتصاد کشور در دست دولت نیست و حتی در سیاست خارجی نیز رئیس‌جمهور به طور مستقل تصمیم نمی‌گیرد.
آفتاب‌‌نیوز :

اولین کنش جدی رؤسای کمیسیون‌های تخصصی مجلس یازدهم، نامه‌ای هشدارآمیز به حسن روحانی است. ۱۲ رئیس کمیسیون در این نامه، بسیاری از مشکلات سیاسی، اقتصادی و اجتماعی را به رئیس‌جمهور گوشزد کرده‌اند و نوشته‌اند اینکه رئیس دولت پس از وقوع حوادث و فجایع از آن‌ها باخبر شود و به آن‌ها لبخند بزند در کدامین منطق پذیرفته است؟

آن‌ها برادرانه و البته تهدیدآمیز از روحانی تقاضا کرده‌اند که نصیحت برادران ایمانی خود را بپذیرد و روند هفت‌ساله مدیریت خود را تغییر دهد، چون مجلس یازدهم با هدف احیای انقلابی‌گری پا به میدان گذاشته در مقابل حقوق مردم سکوت نخواهند کرد و البته هیچ راهکار عملی جلوی پای دولت نگذاشته‌اند. این نامه در حالی منتشر شده است که هنوز یک ماه از شروع کار مجلس جدید نگذشته و عملکرد نمایندگان به‌خوبی قابل ارزیابی نیست، هرچند برخی از آن‌ها در همین مدت کوتاه نشان دادند که به دنبال ختم قرآن در صحن مجلس و تغییر نام فرودگاه مهرآباد هستند. در هر حال به نظر می‌رسد پارلمان تازه در یک سال پایانی کار دولت، فشار زیادی بر آن خواهد آورد و حضور همیشگی وزرای کابینه در صحن مجلس همین را نشان می‌دهد و این نامه می‌تواند شروع جدی این جدال یک‌ساله باشد.

انتقاد علی مطهری از نامه تند روسای کمیسیون‌های مجلس به روحانی: اکنون وقت انتقام نیست

علی مطهری، نماینده سابق تهران در مجلس، نامه رؤسای کمیسیون‌های پارلمان به روحانی را غیر منصفانه دانست که نشان می‌دهد آن‌ها به دنبال حل مشکلات نیستند. او معتقد است نمایندگان اگر به دنبال حل مسائل کشور هستند باید از رئیس‌جمهور درخواست وقت ملاقات کنند و با راه‌حل و پیشنهاد‌های خود به حل مشکلات کشور کمک کنند وگرنه اینکه مردم فقط ناله مسئولان را بشنوند اتفاق جالبی نیست و باعث ناامیدی مردم می‌شود.

مطهری که نایب‌رئیسی در مجلس دهم را تجربه کرده و خود سابقه سؤال از رئیس‌جمهور را دارد، درباره تهدیدات دولت توسط نمایندگان در زمان تبلیغات انتخاباتی نیز گفت خیلی نمی‌توان این شعار‌ها را جدی گرفت. برخی نمایندگان هنوز از تب‌وتاب فضای انتخابات بیرون نیامده‌اند. کم‌کم متعادل خواهند شد و با دولت همکاری خواهند کرد. او می‌گوید اگر هم مجلس در تقابل جدی با دولت قرار بگیرد قطعا مقام معظم رهبری دخالت خواهند کرد. مطهری در این گفتگو گفته که نمایندگان باید پخته عمل کنند و وقت انتقام‌گیری نیست و اینکه همه تقصیر‌ها را به گردن رئیس‌جمهور بیندازیم، اما عملکرد خود را نبینیم، بی‌انصافی است. در ادامه این گفتگو را می‌خوانید:

‌ارزیابی شما از این نامه و ادبیات آن چیست؟

نامه لحن خوبی نداشت و تهدیدآمیز به نظر می‌رسد. این نامه ناصحانه و مشفقانه نیست و لحن نامه‌نشان می‌دهد که از روی دلسوزی نوشته نشده است. ادبیات آن احساسی و هیجانی است. ناله‌کردن و درد‌ها را گفتن و درمان را نگفتن است. در مواردی با واقعیت مطابق نیست؛ مثلا به «رهاشدگی از منظر اقتصادی» اشاره شده که واقعا کشور در این وضعیت نیست و دولت در حوزه اقتصاد تلاش خوبی انجام می‌دهد یا درباره «فاصله نظام با اصول قانون اساسی در امور معیشتی» نوشته‌اند که مطلب روشنی است و دلایل آن را همه می‌دانند. نمی‌توان فشار‌های خارجی را در نظر نگرفت که اتفاقا خیلی از آن‌ها ناشی از عملکرد خودمان است و همین دوستان برای منهدم‌کردن برجام خیلی تلاش کردند و زمینه‌ای ایجاد کردند که ترامپ از برجام خارج شود و تحریم‌هایی را به ما تحمیل کند. امضا‌کنندگان باید علل این فاصله را هم ببینند. البته یک نکته مثبت در این نامه وجود دارد و آن این است که قبول کرده‌اند که رئیس‌جمهور مسئول اجرای قانون اساسی است و اصل ۱۱۳ قانون اساسی به آن تأکید دارد. پس وقتی رئیس‌جمهوری در جایی از نادیده‌گرفتن حقوق شهروندی مردم گلایه می‌کند، بر‌اساس همین نامه‌ای که نوشته‌اند، باید با آقای روحانی همراهی کنند.

‌در جایی از نامه خطاب به رئیس‌جمهور گفته شده که «بنایی را که سابقا با مجلس داشتید، کنار بگذارید» و عنوان کرده‌اند که «در مقابل حق مردم سکوت نمی‌کنیم». این سخنان به این معنی نیست که مجلس‌های گذشته را که شما هم در آن حضور داشتید، طرفدار و سازش‌کار با دولت نشان می‌دهند؟

بله، این معنی را القا می‌کند؛ ولی واقعیت ندارد. مثلا بنده پایه‌گذار سؤال از رئیس‌جمهور بودم. طرح سؤال از آقای روحانی را آغاز کردم؛ اما شکل آن تغییر کرد و آقای ذوالنور آن را ادامه داد. حتی قبل‌تر برای اولین بار طرح سؤال از رئیس‌جمهور را در زمان آقای احمدی‌نژاد انجام دادیم و همین روال را درباره آقای روحانی عمل کردیم؛ یا استیضاح وزیر کشور به خاطر حوادث آبان ۹۸ که بنده بر آن اصرار داشتم؛ اما متأسفانه با همراهی‌نکردن رئیس مجلس دهم مواجه شد و به سرانجام نرسید. همه این‌ها نشان می‌دهد که مجلس دهم به گونه‌ای نبود که در مقابل دولت مماشات داشته باشد. مفهوم این جمله که نوشته‌اند «بنایی را که سابقا با مجلس داشتید، کنار بگذارید»، اصلا مشخص نیست؛ یعنی آیا آقای روحانی به مجلس زور می‌گفته یا مجلس در مقابل رئیس‌جمهور کوتاه می‌آمده است؟ هیچ‌کدام درست نیست؛ یا در جایی نوشته‌اند که «ما به دنبال احیای انقلابی‌گری هستیم». این‌ها واقعا حرف‌های شعاری و هیجانی است. آن چیزی که باید برای ما ملاک باشد، اسلام است؛ نه انقلاب. اسلامی‌بودن مهم است، نه انقلابی‌بودن. ما انقلاب را هم به خاطر اسلام می‌خواهیم؛ وگرنه انقلاب اصالتی ندارد. این حرف‌ها آن زمان در جزوه‌های گروه فرقان دیده می‌شد. این همان مسئله‌ای است که شهید مطهری مطرح می‌کردند که آیا باید انقلاب را اسلامی کنیم یا اسلام را انقلابی؟ دم‌زدن از انقلابی‌بودن مفهوم روشنی ندارد و برای مردم هم جاذبه ایجاد نمی‌کند. همچنین این نامه منصفانه نوشته نشده و نشان می‌دهد که آن‌ها به دنبال حل مشکل نیستند. اگر آن‌ها واقعا به دنبال حل مشکل معیشتی مردم هستند، باید از رئیس‌جمهور درخواست وقت کنند و با شخص آقای روحانی صحبت کنند، حرف‌های آقای رئیس‌جمهور را بشنوند و راه‌حل‌ها و پیشنهاد‌های خود را مطرح کنند؛ وگرنه اینکه مردم فقط ناله مسئولان اجرائی و تقنینی را بشنوند، اتفاق جالبی نیست و باعث ناامیدی مردم می‌شود. البته من این مانع را قبول دارم که آقای رئیس‌جمهور به نمایندگان به‌سختی وقت می‌دهند. در دوره دهم مجامع استانی نمایندگان درخواست وقت می‌کردند و وقت داده نمی‌شد. من امیدوار هستم که آقای روحانی با مجلس یازدهم تعامل بیشتری داشته باشند و به نمایندگان وقت بدهند تا آن‌ها حرف‌های خود را بزنند و موضوع منتهی به این‌گونه نامه‌نوشتن‌ها نشود.

‌قبل از انتخابات مجلس یازدهم، خیلی از نامزد‌ها در تبلیغات خود رسما اعلام می‌کردند که می‌خواهیم دولت را زمین‌گیر کنیم و حتی طرح عدم کفایت حسن روحانی نیز مطرح می‌شد. این نامه نشان می‌دهد که واقعا مجلس جدید شمشیر را برای دولت از رو بسته است. با توجه به اینکه ما در گذشته تقابل شدید مجلس اول را با رئیس‌جمهور وقت داشتیم، فکر نمی‌کنید باید منتظر دوران سختی برای دولت روحانی هم باشیم؟

ممکن است تعداد اندکی از نمایندگان به دنبال چنین هدفی باشند؛ اما فکر نمی‌کنم اکثریت نمایندگان مجلس یازدهم با آن‌ها همراهی کنند.

‌اما شعار‌های انتخاباتی آن‌ها این موضوع را نشان می‌دهد.

شعار‌های انتخاباتی را نمی‌توان جدی گرفت. فرضا اکثریت مجلس قصد چنین کاری را داشته باشند، رهبری دخالت خواهند کرد. به نظر من این قضیه منتفی است. در‌هر‌صورت این نامه خیلی خام است و تعجب می‌کنم از برخی امضا‌کنندگان که تجربه خوبی در حوزه سیاست و نمایندگی دارند و این نامه را امضا کرده‌اند. آن‌ها نباید اختیار را به دست افراد هیجانی مجلس بدهند.

‌حدود یک ماه است که مجلس یازدهم تشکیل شده و نزدیک به یک هفته است که رؤسای کمیسیون‌ها مشخص شده‌اند. فکر نمی‌کنید برای نوشتن چنین نامه‌ای زود اقدام کردند؟

بله، زود و ناشیانه بود و باعث ناامیدی مردم می‌شود. جامعه باید احساس کند که نمایندگان جدید آمده‌اند که مشکلات را حل کنند؛ والا این‌گونه رفتار‌ها و شعار‌ها اعتماد مردم را کم خواهد کرد و مردم را ناامیدتر می‌کند. نمایندگان باید پخته عمل کنند. اکنون وقت انتقام‌گیری نیست. کشور در ۴۱ سال اخیر هیچ‌گاه در چنین شرایط سختی نبوده است و هیچ‌وقت چنین فشار‌هایی به کشور وارد نشده است. کسانی که می‌گویند تحریم‌ها در گذشته نیز بوده، در واقع مغالطه می‌کنند؛ چون تحریم‌های امروز با تحریم‌های گذشته خیلی متفاوت است. تمام منافذ دور‌زدن تحریم‌ها بسته شده و هیچ بانکی با ما همراهی نمی‌کند. باید قبول کنیم در شرایط بسیار سختی هستیم و آمریکا در شورای امنیت به دنبال این است که تحریم تسلیحاتی ما را تمدید کند و اگر نشد، از مکانیسم ماشه استفاده کند. کشور واقعا تحت فشار سیاسی شدیدی است و همین دوستان نماینده می‌دانند که بسیاری از مشکلات ناشی از سیاست خارجی ما و روابطی است که با دنیا داریم، ناشی از مشکلاتی است که با کشور‌های همسایه ایجاد کرده‌ایم و بسیاری از کشور‌های مسلمان به جای آنکه دوست ما باشند، دشمن ما شده‌اند و از ما می‌ترسند و از ترس ما به دامن اسرائیل افتاده‌اند. سیاست خارجی ما از دلایل مهمی است که باعث شده وضعیت معیشتی مردم این‌گونه بشود که می‌بینیم. نمایندگان باید شرایط کشور را در نظر بگیرند و هیچ راهی جز اینکه برای حل مشکلات با دولت گفتگو و تعامل داشته باشند، وجود ندارد. نامه‌های شعاری برای راضی نگه‌داشتن هواداران، کار اساسی نیست و نتیجه نمی‌دهد.

‌تقابل دو قوه در این شرایط و تقصیر‌ها را به گردن دیگری انداختن، چقدر به زیان کشور است؟

درست است که رئیس‌جمهور بالاترین مقام اجرائی کشور است؛ اما در خیلی از جا‌ها دست دولت بسته است. بخشی از اقتصاد کشور در دست دولت نیست و حتی در سیاست خارجی نیز رئیس‌جمهور به طور مستقل تصمیم نمی‌گیرد. به‌هرحال اینکه همه تقصیر‌ها را به گردن رئیس‌جمهور بیندازیم؛ اما عملکرد خود را نبینیم، بی‌انصافی است. فعلا اول کار مجلس است و برخی نمایندگان هنوز از تب‌و‌تاب فضای انتخابات بیرون نیامده‌اند. کم‌کم متعادل خواهند شد و با دولت همکاری خواهند کرد و ان‌شاء‌الله مردم امیدوار می‌شوند.

‌یک سؤال شخصی، شما بعد از پایان مجلس دهم مشغول چه کاری هستید؟ البته همین که من با خانه شما تماس گرفتم، نشان می‌دهد که خانه‌نشین شده‌اید؟

بله (با خنده). بنده هم در دانشگاه تهران مشغول هستم و تدریس می‌کنم و هم انتشارات آثار پدر را دارم. خیلی کار‌های عقب‌مانده داشتم که به آن‌ها می‌رسم، خیلی هم راضی هستم و پیشرفت‌های خوبی داشته‌ام.

‌به انتخابات ۱۴۰۰ فکر نمی‌کنید؟

الان برای فکرکردن به این موضوع خیلی زود است.

منبع: شرق
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
خبرهای مرتبط
انتشار یافته: ۴۳
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۱۴ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۹
10
78
نه بابا بگذار انتقام بگیرن 10هزاررای اوردن
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۲۴ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۹
نماینده های مجلس یازدهم باید اول با خودشان به تفاهم برسند. هنوز امضا سوگند نامه هایشان خشک نشده که 100 نفر از آنها می خواهند هیئت رئیسه را استیضاح کنند!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۲۵ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۹
نماینده های مجلس بهتر است زودتر به جهش تولید بپردازند. یک سوم سال گذشت هنوز کاری نکرده اند!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۲۵ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۹
نماینده های مجلس ماسک بزنند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۱۰ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۹
1
54
خیلی بیشتر از اینها را ملت میدانند
پاسخ ها
شهروند
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۵۳ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۰
آقایان مثل مطهری بدانید و آگاه باشید : ملت ایران روز به روز بیدارتر و هوشیار تر و داناتر شده و می شود. خودمان همه چیز را میفهمیم.
زهرا۱۷
|
Germany
|
۰۹:۱۲ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۹
6
36
یعنی واقعا سخت بودنمونه های علی مطهری و پروانه سلحشوری رو تربیت کردن؟؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۴۱ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۹
16
47
اگر یک فرد فهمیده در کشور داشتیم همین علی مطهری بود که نماینده من برای اداره کشور هست. اما خب متاسفانه مجبورم به جاش به امثال سلمان خدادادی رای بدم چون اونها تایید صلاحیت میشن.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۵۵ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۹
دقیقا بنیان دمکراسی همینه که بتونی نماینده خودتو انتخاب کنی. من دوست دارم نماینده من افراد رک صریح و منطقی مثل اکبر اعلمی نماینده سابق تبریز و یا علی مطهری و عادل فردوسی پور باشه اما همه اینها اط صحنه حذف شدن
kmp
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۲۵ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۹
62
10
جناب آقاي مطهري عزيز
برجام را ترامپ از بيت برد نه تندروهاي داخلي!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۴۱ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۹
ترامپ از برجام خارج شدچون متوجه شد برد با اروپایی ها بوده . چه انتظاری داریدوقتی اعلام شد نباید با امریکایی ها کار اقتصادی کرد. .....
ناشناس
|
Germany
|
۱۰:۴۲ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۹
56
14
دولت تازه فهمیده که در این هفت سال هیچ کاری نکرده والان باید جوابگوی مجلس انقلابی باشد.
پاسخ ها
ایرانی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۰۵ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۶
مجلس انقلابی را در دوسال آینده خواهیم دید
ن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۵۸ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۹
3
51
همین آدمها وقتی ترامپ انتخاب شد خیلی ذوق زده بودن و خوشحالی میکردن . درسته برجام و پاره کرد و اینها به آرزوشون رسیدن
حمید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۱۹ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۹
23
8
تفکر مطهری ،نعل و میخ !!!!!
پاسخ ها
خ
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۲۲ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۱
مطهری آلان توی این مملکت چکاره هستند، لطفا دستاوردهای خودشان را در تمام دوران نمایندگی اعلام نمایند تا مردم اطلاع یابند،
gaber
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۰۶ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۱
مجتبی ذوالنوری حاجی دلیگانی کوچک نژاد و بقیه که نماینده شما بودن چکار کردند مطهری بیشترین اطلاع رسانی را داشته
عرفان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۲ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۹
4
44
به نظر من نماینده ها با این نامه اعتراف کردند که برای حل مشکلات مردم هیچ راه حل موثری ندارندو برای فرار از قولی که در دوره انتخابات زدند توپ را به زمین دولت انداختند.

چند ماه صبر کنید شما هم به نظر من می رسید.
پناه بر خدا
پاسخ ها
ایرانی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۰۷ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۶
کاملاً درسته
محمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۱۳ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۹
48
8
جناب مطهری اون مطهری کجا و شما کجا. خواهشا شما نمیخواد دلسوزی نظام و مردم را کنین.
رضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۲ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۹
6
26
بهترین نماینده
ناشناس
|
United States of America
|
۱۷:۴۹ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۹
1
23
اینها فقط به دزدی و جیب مردم خالی کردن واردند. چیز دیگری به مقزشان نمی رسد
فرزند کوهدشت
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۰۱ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۹
5
24
به نظر بنده کلام آقای مطهری منطقی
حسین
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۵۱ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۹
10
6
سلام
باید آقای مطهری هم گه گاهی کاری کنه که به فراموشی سپرده نشه و خودی نشون بده
اگه نامه موسوی خوینیها رو هم رد یا تایید کرد بعد باور کنید از روی دلسوزی حرف میز نه....
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۵۲ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۹
14
11
اگر اینها تند روی کردند شماهم در زمان نمایندگی تان مماشات کردید و مردم را به دولت فروختید .
کریم کورانی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۱۲ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۰
6
10
درود بر مطهری...نماینده شجاع و راستگو...و رحمت بر پدر بزرگوارش
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۳۹ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۰
13
3
چرا به نامه خوینیها اعتراض نمیکنی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۴۰ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۰
1
12
دکتر جان
دیگه باید همه چیز رو بگی
مردم در حال انفجار بغض و کینه از سیاست های بی خود هستن
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۲:۱۵ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۰
7
13
هنر دلواپسان همینه.در سایه گند میزنن .بعد همون رو خودشون مطالبه میکنن.کل دنیا رو دشمن ما کردن با سیاستشون بعد میگن چرا اقتصاد خرابه
پاسخ ها
ابوالفضل
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۳۰ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۱
دیگه شورش رو در آوردین با این ادبیات مزخرف
کل کشور رو معطل برجام کردین و همه مفادش رو پیشاپیش اجرا کردین و آخر سر عایدی برجام شد دلار 21 هزاری و سفره خالی و سکه 9 میلیونی
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۳:۲۵ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۱
.... بقیه رو با این ادبیات زشت توصیف میکنی.
gaber
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۱۱ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۱
شما که قبل از برجام موافق نبودی طبیعیه که حالا هم موافق نباشی ماشاءا... زورش را هم داری
حسین
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۰۹ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۰
8
7
جناب آقای مطهری
استاد گرام در مغلطه
بله بی انصافی است همه تقصیرها را گردن روحانی بیندازیم
اما
از آن بدتر و بی انصاف تر آن است که هیچ تقصیری را گردن نگیریم
این دولت هیچ تقصیر و مشکلی را گردن نمیگیرد و از روزی که آمده تا امروز طلبکارانه سخن میگوید.

البته مثل روز روشن است این پیام یا انتشار نمیشود یا با سانسور انتشار میشود
بهروز
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۴۷ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۰
8
8
آقای مطهری ومجلس دهم کاری نکردند که واقعا ملموس باشد ومردم حس کنند حالا بنشینند دورهمی بگیرند ما هزارتا کارکردیم این هم مدارکش مردم دردوره مجلس دهم چیر قابل ملموسی حس نکردند نه ازنظ اقتصادی نه ازنظر سیاسی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۵ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۰
6
7
مجلس دهم فقط تایید کننده بود و در رفع مشکلات مردم هیچ کاره بود . آقای مطهری حالا که کنار نشسته اید کمی به مشکلات مردم و همرای با دولت بیاندیشید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۱۸ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۰
5
6
بدون امنیت، اقتصادی وجود نخواهد داشت آقای مطهری، به فرض مثال با تسلیم تحریم هارو برداشتید تا کی میخواهید بله قربان گو آمریکا باشید، کشورهای دنیا رو نگاه هیچ کدوم همچین توهمی ندارند.
ناشناس
|
Germany
|
۲۰:۱۲ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۰
2
6
آقای مطهری لطفا و خواهشا بروید دنبال کارتان همتون مقصرید که مملکت و به این روز انداختید حالا مغلطه بازی نفرمایید که خسته شدیم و دیگر به چشمان خودمان هم اطمینان نداریم چه کردید با کشور و جامعه که روز به روز به انزوا فرو میرود و مردم هم همینطور!!!!!!!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۳۲ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۰
1
5
آقای مطهری گرانقدر، حقیقتا مشکلات این مملکت را نمیتوان با تکنیک هست و نیست و آنطوری می شد و اینطوری میشود حل کرد. وارد میدان شو و ایده بده و در راه آن بجنگ. این شیوه را بگذار کنار و مدتها است که نشان میدهد کار ساز نیست. شما روشی را انتخاب کردی که فقط میخواهید همیشه در صحنه باشید بس.
عباس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۱۹ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۰
2
4
بنده با آنکه امیدوار نیستم این مجلس هم کاری برای معیشت مردم بکند ولی از نامه روسای کمیسیونهای مجلس به دولت خیلی خوشحال شدم.مجلس باید ناظر عملکرد دولت باشد واز اجرای برنامه های ناکارامد اقتصادی دولت که موجب ورشکستگی اقتصاد کشور ومردم شده است جلوگیری کند و از دولت درجهت احقاق حقوق مردم حساب کشی کند.جناب مطهری بنده با آنکه شما را انسان شجاعی می دانم ولی از عملکرد مجلس دهم که بسیار منفعل وبی خاصیت بود ناراضی هستم.مجلس دهم عملا درجهت احقاق حقوق مردم کار چشمگیری نکرد ودولت را بحال خود رها کرد
ابوالفضل
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۳۲ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۱
6
4
دیگه شورش رو در آوردین با این مغلطه بازی
کل کشور رو معطل برجام کردین و همه مفادش رو پیشاپیش اجرا کردین و آخر سر عایدی برجام شد دلار 21 هزاری و سفره خالی و سکه 9 میلیونی
یعنی واقعا خیلی سخته وضع معیشتی مردم رو ببنید و درک کنید چی به سر اقتصاد اومده ؟
اما بازم دو قورت و نیم تون باقی هست و بازم دلواپس دلواپس می کنین
خودتون هیچ یه ملت رو بدبخت کردین با این سیاست کدخدا پرستی
تک تک افرادی که از برجام حمایت کردن باید الان پاسخگوی وضعیت موجود باشن اینکه چرا عوض رفع تحریم همه چی چند برابر بیشتر تحریم شد
این سوالی هست که باید همشون جواب بدن
به خصوص شخص رییس جمهور و اونایی که توی مجلس 20 دقیقه ای تصویبش کردن
خ
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۱۸ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۱
0
3
مطهری جون، تو عاقبت به خیر نمیشی، از من گفتن بود
ناشناس
|
France
|
۱۳:۰۶ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۴
0
4
بروید با آمریکا مذاکره کنید بهتر از این است که مستعمره چین شویم.
کریم
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۴۸ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۸
0
0
خودت چکارکردی
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین