رئیس دفتر تبلیغات حوزه مشخص شد
آفتاب: حجت الاسلام احمد واعظی، از چهره‌های نواندیش و برجسته پژوهشی حوزه به عنوان رییس جدید دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم مشخص شده است و بزودی حکم وی از سوی مقام معظم رهبری صادر می‌شود.

حجت الاسلام احمد واعظی در این خصوص و همچنین زمان مراسم معارفه خود به عنوان رییس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم به خبرگزاری رسا، گفته است: هنوز تاریخ مراسم تودیع و معارفه مشخص نشده است.

وی با بیان اینکه موضوع انتصابم به عنوان رییس جدید دفتر تبلیغات اسلامی مشخص شده است، گفت: هر چند این کار انجام شده، اما هنوز حکمی صادر نشده است.

حجت الاسلام واعظی از رفع موانع برای تصدی ریاست دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم خبر داد و گفت: بنده چون در قوه قضائیه مشغول بودم، باید آیت‌الله آملی لاریجانی این موضوع را می‌پذیرفتند که این کار انجام شده و ایشان هم این مسأله را پذیرفته‌اند.

وی درباره برنامه‌های خود در دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم نیز گفت: هر زمان که حکم زده شد راجع به برنامه‌ها نیز صحبت خواهم کرد و برنامه‌های خود را ارائه می‌دهم.

گفتنی است، حجت الاسلام احمد واعظی عضو هیأت امناء دفتر تبلیغات اسلامی است و ریاست دانشگاه باقرالعلوم و تدریس در حوزه علمیه قم و دانشگاه‌های کشور نیز در کارنامه وی دیده می‌شود.
 
وی در حال حاظر معاون پژوهشی قوه قضائیه را بر عهده دارد.