دیپلمات کهنه‌کار آمریکایی: ظریف و روحانی می‌خواهند درهای اقتصاد ایران را بازکنند
پیام توییتری ظریف در مورد بسته پیشنهادی ایران: لطفا گمانه‌زنی نکنید
آفتاب: المانیتور نوشت: برخی از دیپلمات های فعلی و سابق غربی روز جمعه گفتند که ایران قصد ارائه بسته پیشنهادی گسترده ای در ژنو دارد. با این حال بلندپایه ترین مقام وزارت خارجه ایران خواستار صبر و شکیبایی در بحبوحه گمانه زنی های رو به افزایش در مورد بسته پیشنهادی ایران شده است.
 
به گزارش انتخاب، محمد جواد ظریف وزیر خارجه ایران در توییتر نوشت: ما دیدگاه های خودمان را همانطور که توافق شد در ژنو ارائه می کنیم نه پیش از آن.
 
وی در ادامه نوشت: لطفا گمانه زنی نکنید و عجله هم به خرج ندهید.
 
ویلیام لوئرز دیپلمات کنه کار آمریکایی می گوید: برداشت من آن است که جواد ظریف طرحی را ارائه می کند که می گوید، ببنیند ما می خواهیم آنچه لازم است را انجام دهیم، اکنون اغاز می شود و پایان سال تمام می شود تا اطمینان دهیم که سلاح هسته ای نمی خواهیم.
 
وی افزود: برداشت من از گفتگو با ظریف و روحانی آن است که آنها تصمیم گرفته اند که درهای اقتصاد خود را به جهان باز کنند.