طرز تهیه پنکیک؛ صبحانه‌ای که نه گران است و نه لاکچری!

اگر از خانه زود بیرون می‌روید، می‌توانید وعده صبحانه را در محل کار خود صرف کنید، اگر هم در خانه هستید که قطعا وقت بیشتری برای این کار دارید.

یکی از این صبحانه‌های جذاب که می‌تواند انرژی شما را تا اواسط روز تامین کند، پنکیک است. وعده‌ای راحت که می‌توانید با انواع خامه و میوه متنوع آن را صرف کنید و با یک تغییر در وعده صبحانه، انرژی دوچندانی را ذخیره کنید. درست است که پنکیک به‌عنوان یک صبحانه مجلل شناخته شده و در کافه‌ها معمولا قیمت بالایی را در منو دارد اما طرز تهیه آن و قیمت مواد اولیه‌اش این باور غلط را برای شما از بین می‌برد.طرز تهیه پنکیک؛ صبحانه‌ای که نه گران است و نه لاکچری!

مواد لازم:

آرد: یک پیمانه

شیر: یک پیمانه

کره: ۳۰ گرم

شکر: یک قاشق غذاخوری

تخم مرغ: یک عدد

بیکینگ‌پودر: یک قاشق مرباخوری

نمک: به مقدار بسیار کم

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. آرد، نمک، شکر و بیکینگ پودر را در یک ظرف با هم مخلوط کنید.

۲. در یک ظرف جداگانه، تخم مرغ را بریزید و هم بزنید تا زرده و سفیده یک‌دست شود. سپس شیر و کره ذوب‌شده را اضافه کنید.

۳. سپس تخم مرغ و شیر و کره ترکیب شده را به آرد اضافه کنید و هم بزنید.

۴. ماهیتابه‌ای را روی شعله قرار دهید و وقتی داغ شد، با استفاده از یک قلمو، کف ماهیتابه را چرب کنید.

۵. با ملاقه هر میزان از مایه را که فکر می‌کنید لازم است، در یک نقطه کف تابه بریزید تا به شکل یک دایره دربیاید. با توجه به حجم ماهیتابه، این کار را تکرار کنید. مواظب باشید که مایه هر دایره با هم ترکیب نشود و یک فاصله‌ای را مدنظر قرار دهید.

۶. دو تا سه دقیقه صبر کنید و وقتی حباب‌هایی روی پنکیک مشاهده کردید آن را برگردانید. مراقب باشید که پنکیک زیاد سرخ نشود زیرا لطافتش را از دست می‌دهد و خشک می‌شود.

۷. پنکیک شما آماده است و می‌توانید با خامه سفید یا خامه شکلاتی و انواع میوه‌ها روی آن را تزیین کنید.