هشدار درباره کلاهبرداری خرید‌های اینترنتی نوروزی

فرمانده نیرو انتظامی شهرستان کهگیلویه با هشدار درباره کلاهبرداری در قالب خرید‌های اینترنتی نوروزی، گفت: شهروندان برای خرید‌های نوروزی خود بر هر لینکی کلیک نکنند.

سرهنگ سید محمد موسوی افزود: هموطنان در خرید‌های عیدانه خود مراقب اطلاعات کارت‌های بانکی خود بوده و از سایت‌های معتبر اقدام به خرید کنند.

وی خواستار نکات امنیتی به هنگام خرید از شهروندان شد و بیان کرد: مراقب باشیم برای خرید مایحتاج خود روی هر لینکی کلیک نکنیم. کاربران شبکه‌های اجتماعی در مواجه با تبلیغات و عناوین مختلف در راستای تخفیفات ویژه عید نوروز و حراج‌های آنلاین مراقب باشند تا به لینک‌های جعلی هدایت نشده و در دام مجرمان سایبری گرفتار نشوند.  شهروندانی که از کارت‌های بانکی خود در اماکن مختلف برای پرداخت بهای کالا‌ها و خدمات خریداری شده استفاده می‌کنند حتما دقت داشته باشند که روی کارتخوان‌ها تجهیزات مشکوک و اضافی نصب نشده باشد و در هنگام پرداخت از طریق کارت خوان‌ها از ارائه رمز کارت بانکی خود به فروشنده خودداری کنند.

فرمانده انتظامی شهرستان کهگیلویه افزود: شهروندان از واریز وجه قبل از دریافت کالا خودداری کرده و از فروشگاه‌های اینترنتی معتبر و قابل اطمینان اقدام به خرید کند؛ لذا انتظار می‌رود شهروندان با مراجعه به بانک‌ها و اپراتور‌های مربوطه استعلام کد ملی خود را انجام داده و مطمئن شوند که حسابی یا خطوط تلفن همراهی به اسم آن‌ها نباشد.

وی به کلاهبردارن فضای مجازی هشدار داد و گفت: پلیس فتا به صورت شبانه روزی در حال پایش و رصد فضای مجازی است چنان چه افرادی که بخواهند با ترفند‌های مختلف اقدام به کلاهبرداری از هموطنان کنند و یا اقدام به کلاهبرداری در فضای مجازی کنند پلیس فتا با همکاری دستگاه قضائی با این افراد در چهارچوب قانون برخورد خواهد کرد.