بهترین روغن‌ها برای طبخ غذا

مهدی یوسفی درباره بهترین روغن از دیدگاه طب سنتی اظهار داشت: روغن‌ها از دیدگاه طب سنتی برای تامین انرژی بدن اهمیت دارند.

به گفته وی روغن زیتون، روغن بادام شیرین و روغن کُنجد از بهترین روغن‌های برای طبخ غذا هستند و روغن‌هایی که از چربی و پیه حیوانات تهیه می‌شود، مانند روغن کوهان شتر و دنبه مناسب برای طبخ نیستند.

خواص روغن گردو

این متخصص طب سنتی افزود: روغن گردو دارای طبع گرم و خشک است که برای رفع بیماری‌های سرد و‌تر بسیار مفید است. این روغن برای رفع درد‌های مفصلی، درد گودی لگن و مفصل ران بسیار مناسب است.

خواص روغن نخود

یوسفی عنوان کرد: روغن نخود دارای طبع گرم و خشک بوده که مقوی قوای جنسی است و قوت نفوذ آن در بدن زیاد است و برای رفع مشکلات جنسی مفید است. روغن نخود مخلوط با سیاه دانه برای رفع درد‌های ناشی از سردی بسیار مفید است.

وی ادامه داد: روغن نخود همراه با سیاه دانه برای رفع سردی رحم و درد‌های قاعدگی بسیار مفید است. مالیدن آن بر روی رحم به رفع سردی رحم و باردار شدن و رفع درد‌های دوران قاعدگی کمک می‌کند.

خواص روغن زیتون

این متخصص طب سنتی بیان داشت: روغن زیتون برای رفع قولنج‌ها و درد کمر ناشی از ازدیاد رطوبت در بدن مفید است. مالیدن آن بر صورت به زیبایی رنگ چهره کمک می‌کند.

خواص روغن شِوید

یوسفی اضافه کرد: روغن شِوید دارای طبیعت گرم و خشک است و برای رفع درد‌های آرتروز و درد‌های مفاصل بسیار مناسب است، در تحلیل باد و نفخ نیز بسیار مفید است.

وی خاطرنشان کرد: خیلی از درد‌ها در بدن به دلیل وجود باد در بدن است، درد‌های رحمی، گرفتگی‌های مفاصل همه به نوعی ناشی از باد‌ها و نفخ در بدن است که بیشتر به دلیل روش غلط زندگی ایجاد می‌شود.