زور النصر با تمام ستاره‌هایش به العین نرسید
لیگ قهرمانان آسیا / گل نکردن دروازه خالی توسط رونالدو! + فیلم

در نخستین بازی دور برگشت مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا دوشنبه شب تیم‌های النصر عربستان و العین امارات به مصاف هم رفتند که در پایان ۱۲۰ دقیقه وقت‌های قانونی و اضافه این مسابقه پیروزی ۴ بر ۳ برای النصر رقم خورد. با توجه به پیروزی یک بر صفر العین در بازی رفت کار برای تعیین تیم صعودکننده به ضربات پنالتی کشیده شود که در این بخش العین ۳ بر یک پیروز شد و صعود کرد.

در طول ۱۲۰ دقیقه مسابقه عبدالرحمن غریب (۵+۴۵)، خالد عیسی (۵۱ - گل به خودی)، آلکس تلس (۷۲) و کریستیانو رونالدو (۱۱۸ - پنالتی) برای النصر گل زدند. گل‌های العین هم توسط صفیان رحیمی (۲۸ و ۴۵) و سلطان الشمسی (۱۰۷) به ثمر رسیدند.

نکته جالب توجه در این بین ناکامی ستاره‌های النصر مارسلو بروزوویچ، الکس تلس و اوتاویو در ضربات پنالتی بود که نتوانستند دروازه خالد عیسی را باز کنند.

{$sepehr_media_1298122_700_300}