کد خبر: ۱۳۸۹۲۳
تاریخ انتشار : ۲۰ آبان ۱۳۹۰ - ۱۸:۳۰

عسگراولادی: در ۱۱روز غیبت احمدی‌نژاد کسی سراغ ایشان را نگرفت

به‌جای دو نفر چهار نفر ازجبهه پایداری به جلسه کمیته داوری آمدند
آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: عضو هیأت 7 نفره داوری اصول‌گرایان در دیدار با آیت‌الله مصباح با رد دعوت نشدن جبهه پایداری به کمیته وحدت اصول‌گرایان، جزئیاتی جدید از نشست‌های این گروه را رسانه‌ای کرد. 

در خبری که از سوی حزب موتلفه اسلامی به رسانه‌ها ارسال شده است، جزئیاتی جدید از نشست‌های کمیته وحدت اصول‌گرایان با جبهه پایداری برای نخستین بار رسانه‌‌ای شده است. 

نشستی که در آن عسگراولادی، گزارشی از دیدارهای گروه داوری کمیته وحدت اصول‌گرایان با اعضای جبهه پایداری به آیت‌الله مصباح ارائه کرد و در آن با رد سخنان یکی از اعضای جبهه پایداری که ادعا کرده بود از آن‌ها «برای حضور در جبهه متحد اصول‌گرایان دعوت نشده است» به جلسه چهار نفر از اعضای جبهه پایداری با هیات داوری اصول‌گرایان اشاره کرده و گفته است: «قطعاً دعوت شده بود و حتی به‌جای دو نفر چهار نفر از این جمع به جلسه آمدند.» 

آقاتهرانی، حسینیان، الهام و محصولی آمدند 

چهره‌ای که عسگراولادی از او نامی نبرده، روح‌الله حسینیان است عضو ارشد جبهه پایداری و نماینده تهران در مجلس است که 26 مهر در نشست بصیرت که در مسجد اهل البیت(ع) قم برگزار شد، در پاسخ به سؤال یکی از حاضران درخصوص تعلل جبهه پایداری در وحدت اصول‌گرایان به توضیح یکی از جلسات این تشکل با کمیته 7+8 پرداخت و گفت بوده: «یک روز در گروه هفت از ما دعوت کردند که حرف شما چیست، آقای عسگراولادی گفت شما چکاره هستید که توی این جلسه آمده‌اید من اگر می‌دانستم شما هستید نمی‌آمدم.»
 
آن گونه که عسگراولادی روایت کرده در نشست کمیته داوری با جبهه پایداری از آقایان آقاتهرانی، حسینیان، الهام و محصولی حضور داشته و هریک از آنها به تفکیک سخن گفتند. 

محصولی گفت به چه دلیل آیت‌الله مهدوی‌کنی و آیت‌الله یزدی حرف آخر را می‌زنند 

نشستی که عضو حزب موتلفه می‌گوید قبل از ان هم برگزار شده و او به نقل از آیت‌الله مهدوی‌کنی می‌گوید که «آیت‌الله مهدوی‌کنی قبل از این جلسه در شورای مرکزی جبهه متحد اصول‌گرایان فرمودند در جلسه‌ای که حدود سه ساعت داشتیم آقای محصولی دو ساعتش را صحبت کردند؛ آیت‌الله مهدوی‌کنی شرح دادند که آقای محصولی به جبهه متحد سه اشکال دارد: یکی راجع به هیئت 7 نفره، دیگری راجع به ترکیب هیئت 8 نفره و سوم اینکه به چه دلیل آیت‌الله مهدوی‌کنی و آیت‌الله یزدی حرف آخر را می‌زنند. ایشان پاسخ داده‌اند که ما درباره 7 نفر و 8 نفر هم دقت‌هایی را کردیم و خواستیم که اصول‌گرایان به جانب یک ائتلافی در مورد انتخابات دوره نهم مجلس شورای اسلامی برسند.»

وی تصریح کرده است: در این جلسه اشکالات آقای آقاتهرانی هم مشابه آقای محصولی بود و به دنبال ایشان آقای محصولی صحبت را شروع کرد و همان حرف‌هایی را که به آیت‌الله مهدوی‌کنی زده بود و آیت‌الله مهدوی‌کنی گمان می‌کردند به یک جمع‌بندی رسیدند، تکرار کرد. 

مدعاهایشان غیرقابل پذیرش بود 

حرف‌هایی که عسگراولادی آن‌ها را «تکراری و غیرقابل پذیرش» می‌خواند، مدعاهای جبهه پایداری است که بیش از این هم در محافل سیاسی برخی از آن‌ها بیان شده بود. نسبت دادن جنبش 9 دی به خودشان، با آن‌ها بودن جمعیت استقبال‌کننده از احمدی‌نژاد در سفرهای استانی دولت و سوم اینکه مقام معظم رهبری هم آن‌ها را تأیید می‌کند. 

گفتم 9 دی به شما مربوط نیست 

عسگراولادی در توضیح آنچه در آن جلسه در پاسخ به این مسائل بیان داشته و مورد نقد حجت الاسلام حسینیان در سخنرانی اخیرش قرار گرفته گفت: بنده به این موضوع پرداختم که 9 دی به شما مربوط نیست. 9 دی فقط تصویر امام و مقام معظم رهبری بود و اصلاً تصویری از آقای احمدی‌نژاد نبود. 

مصدق هم به دلیل سی تیر خیال می‌کرد که همه مردم را دارد 

وی افزود: دوم جمعیت کف استان‌ها در سفرهای استانی پایدار نیست. دکتر مصدق هم به دلیل سی تیر خیال می‌کرد که همه یا اکثریت مردم را دارد؛ اما عمده حضور مردم در سی تیر به دلیل فتوای آیت‌الله کاشانی بود و ربطی به دکتر مصدق نداشت. دکتر مصدق که در مجلسِ آن روز خواستی داشت و مجلس نپذیرفت، گفت: «اینجا مجلس نیست. مجلس بیرون است». آمد جلوی در بهارستان ـ‌که تعدادی از مردم تظاهرات می‌کردند گفت: «اینجا مجلس است» و شروع کرد به صحبت کردن. 

عضو حزب موتلفه گریزی هم به خانه‌نشینی 11 روزه احمدی‌نژاد زده و گفته است: {به آن‌ها}گفتم کار آقای احمدی‌نژاد به خصوص در 10، 11 روز غیبتش نشان داد که از سراسر کشور کسی سراغ ایشان را نگرفت. در مورد دکتر مصدق هم همین‌جور شد. کودتای 28 مرداد در 1332 است. یک سال و یک ماه از سی تیر فاصله پیدا کرد، اما هیچ‌کس در حمایت از دکتر مصدق حرکت نکرد، مگر سرهنگ ممتاز. دو سرهنگ در خیابان کاخِ آن روز (فلسطینِ امروز)، یک سرهنگ از جانب کاخ سلطنتی و یک سرهنگ از جانب خانه دکتر مصدق با هم می‌جنگیدند. 

خاطرات عسگر اولادی از 28 مرداد 32 

عسگراولادی تصریح کرد: آنچه که آقای حسینیان از آن یک استفاده غیرمجاز کرد، یعنی اصلاً نظرم آن نبود که ایشان می‌گوید، این بود که گفتم در روز 28 مرداد که من شاهد بودم، وقتی عده‌ای جمعیت لُشوش از میدان‌های قزوین و گمرک و میدان امین‌السلطان حرکت کردند و آمدند جلوی سبزه‌میدان، یک تعدادی هم فاحشه‌های منطقه بدنام همراه این‌ها بودند. عرض کردم این لُشوش و این گروه تا سبزه‌میدان که آمدند شعارشان این بود: ‌«هم شاه، هم مصدق». وقتی در سبزه میدان دیدند از بازار که مرکز حمایت از جبهه ملی و مصدق بود، هیچ خبری نشد شعار را عوض کردند و شد: «مرگ بر مصدق، جاوید باد شاه» و از آنجا به جانب شمال تهران حرکت کردند و رفتند باختر امروز و کیهان را آتش زدند و هیچ کار دیگری به نفع دکتر مصدق در آن روز، غیر از سرهنگ ممتاز انجام نشد. 

عسگراولادی: بنده را محکوم کردند که ما را با فاحشه یکی کردی
 
عسگراولادی گفت: بعد من عرض کردم که شرایط ما نباید تکرار گذشته باشد. بعضی از آقایان به‌شدت بنده را محکوم کردند که به ما توهین و ما را با فاحشه یکی کردی و صحبت‌هایی از این قبیل آنجا کرد. مطلقاً چنین چیزی از صحبت من درنمی‌آمد. بعضی از آقایان در بیرون از حرف‌های من استفاده اهانت‌آمیزی کردند و صحبت‌هایی نادرستی کردند. 

رییس جبهه پیروان خط امام و رهبری در بخش دیگری از سخنانش با اشاره سخن اخیر آیت‌الله مهدوی‌کنی که از جانب جبهه پایداری مژده دادند که به‌زودی در جلسه شورای مرکزی جبهه متحد اصول‌گرایان شرکت می‌کنند گفت: با اینکه این موضوع هست، اما عرضم این است که چیزهایی را نقل کرده‌اند که یک‌مقداری در ذهن ارادتمندان شما این موضوع را پیش آورده که شما از روند جبهه متحد اصول‌گرایان راضی نیستید. ولی احترام آیت‌الله مهدوی‌کنی و آیت‌الله یزدی را سفارش و توصیه می‌فرمایید. 

وی ادامه داد: ما باید در آنجا 7 و 8 باشیم، ولی الان 7 و 6 هستیم. برای اینکه هنوز دو نفر از جبهه پایداری شرکت نکرده‌اند، از اواسط مهر گفتیم ما منتظر شما هستیم، بیایید. نیمه دوم مهرماه گفتیم قطار حرکت کرد، یعنی سخنگو انتخاب شد و بعد با پیشنهاد هیئت اجرایی رئیس ستاد انتخاب شد، اعلام کردیم تشریف بیاورید که این قطار حرکت کرده است، از حالا به بعد اگر بیایید نمی‌توانیم به اول برگردیم. 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به ضرورت وحدت در شرایط جاری کشور، به عنوان نمونه با اشاره به جلسه استیضاح وزیر اقتصاد و دارایی گفت: دلسوزان نظام نسبت همکاری صمیمانه بین رئیس مجلس و رئیس‌جمهور و دفاع مشروطی که آقای لاریجانی از وزیر اقتصاد و دارایی کرد ابراز رضایت می‌کردند و تقریباً یک نوع حرکت به جانب آرامشی که رهبری می‌خواهد انجام شد. آرامشی در مقابله یا عدم تعاملی که بین این دو رئیس قوه به نظر می‌رسید ، الحمدلله به صورت دیگری جلوه کرد. 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین