کد خبر: ۱۸۰۵۳۳
تاریخ انتشار : ۱۹ آذر ۱۳۹۱ - ۱۳:۴۳

افزایش ۲ برابری قیمت لبنیات!

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: عدم اعمال مدیریت‌ در قیمت گذاری محصولات لبنی این روزها به افزایش روزانه قیمتها منجر شده و علیرغم افزایش حدود ۲ برابری قیمت‌ها، مسئولین ظاهراً تصمیمی برای کنترل بازار ندارند.

با وجود تمام رایزنی‌ها و جلسات متعدد سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان با اتحادیه فرآورده‌های لبنی همچنان قیمت‌گذاری انواع محصولات لبنی در بلاتکیلفی قرار داشته و کارخانجات محصولات خود را با چند برابر افزایش قیمت به مردم عرضه می‌کنند.

این افزایش قیمت‌ها در حالی از سوی کارخانجات لبنی صورت می‌گیرد که مسئولین سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان بر تعیین قیمت ۵۸ محصول لبنی تأکید و عدم ابلاغ آن را متوجه کارگروه کنترل بازار که زیر نظر معاونت توسعه بازرگانی داخلی است، می‌دانند.

البته در کنار این اظهارات رئیس اتحادیه فراورده‌های لبنی هیچ اطلاعی از قیمت گذاری ها نداشته و فقط نرخ گذشته را مبنای قیمت گذاری محصولات لبنی تا ۱۵ فرودین ماه عنوان می‌کند.

با مشاهده قیمت انواع محصولات لبنی در هفته جاری می توان تمام این افزایش قیمت ها را مشاهده کرد و به نبود سیاستی منسجم از سوی مسئولین برای کنترل قیمت‌ها پی برد.

به گزارش تسنیم، امروز خامه ۲۶۵ گرمی ۱۷۰۰ تومان، خامه ۱۰۰ گرم ۸۵۰ تومان، دوغ کیسه‌ای ۹۰۰ گرمی ۸۵۰ تومان، پنیر سفید ۴۵۰ گرمی ۳۵۰۰ تومان، پنیر خامه‌ای ۲۰۰ گرمی ۱۸۵۰ تومان، شیر پاکتی یک لیتری ۲۱۵۰ تومان، شیر بطری ۹۴۶ گرم پر ۱۸۵۰ تومان، ماست موسیر چکیده ۲۵۰ گرم ۱۳۰۰ تومان، ماست موسیر ۵۰۰ گرم پرچرب ۲ هزارو ۷۰۰ تومان، کشک ۵۰۰ گرمی ۲ هزار و ۷۳۵ تومان ،خامه کاکائو ۱۰۰ گرم ۹۰۰ تومان و پنیر سفید ایرانی ۴۵۰ گرم ۳۵۰۰ تومان عرضه می‌شد.

همچنین شیر ۲۰۰ گرمی ۸۰۰ تومان، شیر سه گوش پاکتی ۲۰۰ گرم ۸۰۰ تومان، شیرکاکائو ۲۰۰ گرم ۸۰۰ تومان، خامه کاکائو ۲۰۰ گرم ۳۰ درصد چربی ۱۶۰۰ تومان، به فروش می‌رسد. البته ماست سطلی ۲.۵ کیلوگرم ۴ هزار و ۶۰۰ تومان و حتی برخی از کارخانجات با قیمت ۶هزار و ۹۰۰ تومان به فروش می رسد.

ماست یک کیلوگرمی نیز امروز با قیمت ۳۵۰۰ تومان، ماست ۹۰۰ گرمی ۲ هزار و ۷۰۰ تومان، پنیرپیتزای رنده شده ۱۸۰ گرم ۴۰۰۰ تومان، پنیرپیتزای ورقه‌ای ۱۸۰ گرم ۲ هزار و ۷۰۰ تومان، کره پاستوریزه ۱۰۰ گرمی ۱۲۰۰ تومان به خریداران عرضه می‌شود.

مشاهدات خبرنگار تسنیم از خواروبارفروشی ها حکایت از کمبود شیر کیسه ای در مغازه ها دارد به نحوی که فروشندگان در مقابل درخواست مشتریان سایر شیرها را توصیه و از کمبود شیرکیسه ای در بازار سخن می‌گویند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۰
arses
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۱۱ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۹
0
0
سیاست منسجم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟آفتاب جان دلت خوشه همشون دنبال منافع خودشونن مصرف کننده کیه.
سید
|
United States of America
|
۱۴:۲۳ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۹
0
0
یه چیز جدید بگید لطفا
مردم ایران تو گرونی که غرق شدند
لطفا سورپرایزای جدید تر بگید
سجاد
|
India
|
۲۰:۴۵ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۹
0
0
واقعا اگر مردم حداقل یک هفته لبنیات نخورن اتفاقی براشون نمیوفته، ببینید مجبور میشن قیمتها رو پایین بیارن یا نه!!!!!!!!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۴۶ - ۱۳۹۱/۰۹/۲۰
0
0
به عنوان یک فردی که دستی در تولید دارد این گفتمان که یک مدت نخرید قیمتها کاهش می یابد فقط در صورتی صادق خواهد بود که هزینه تمام شده پایین باشد ولی کالا گران فروخته شود در حالیکه واقعا اینطور نیست و اگر خرید کالایی در این شرایط کاهش شدید پیدا کند برای تولید کننده صرف نخواهد کرد و تولید متوقف می گردد همانطور که اگر لبنیات روی دست تولید کننده بماند با این هزینه های بالا قطعا گاوهای شیری به کشتارگاه خواهند رفت و چند صباحی بعد با چند بر این قیمت لبنیاتی برای خرید نخواهد یود واین نکته را هم نباید از یاد برد که جایگزینی این تعداد گاو شیری به راحتی میسر نخواهد شد چرا که اعتماد تولید کننده از بازار سلب شده و دیگر به راحتی جرات نخواهد کرد که ریسک کند وسمت این صنعت برود.
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین