وی از راهاندازی مرکز اطلاعرسانی 142 از چهارشنبه هفته جاری خبر داد و گفت: این مرکز اطلاعرسانی از فردا به صورت آزمایشی کار خود را شروع و روز چهارشنبه هفته جاری به صورت رسمی کار خود را آغاز خواهد کرد.
رییس هیات مدیره سازمان تامین اجتماعی ادامه داد: بخشی از عملکرد سازمان مربوط به کمیته ICT است که وظیفه مکانیزه کردن امور سازمان در تمامی زمینهها را بر عهده دارد و با توجه به اولویتهای سازمان، قصد داریم مسائل مربوط به بهبود را در 2 فاز اضطراری و اساسی انجام دهیم که در بهبود اضطراری، هدفمان پروژههایی است که شروع شده و میتواند مشکلات مردم را برطرف کند.
دولتخواه با بیان اینکه اتمام دیتا سنتر و الکترونیکی کردن پروندهها از جمله مسائل مربوط به این فاز است، گفت: از قبل برای دیتا سنتر 20 میلیارد تومان هزینه شد که در وضعیت نامشخصی به سر میبرد و الکترونیکی کردن پروندهها نیز از قبل آغاز شده بود و قرار شد که به صورت جدی پیگیری شود.
وی افزود: در بخش دوم نیز هدفی که مد نظر بود، ارائه خدمات سریع و با دقت در مرکز اطلاعرسانی 142 بود که قبلا با عنوان «ندای تامین» فعالیت میکرد.
رییس هیات مدیره سازمان تامین اجتماعی با اشاره به اینکه این مرکز اطلاعرسانی سه امکان و ابزار را برای تماسگیرندگان ایجاد میکند، خاطر نشان کرد: متقاضیان در تهران با شماره 142 و در شهرستانها با شماره 021142 میتوانند با این مرکز ارتباط برقرار کنند و برای ارسال پیامک نیز با شماره 5000142 و نیز در بخشی که در سایت سازمان با عنوان 142 وجود دارد، میتوانند از 8 صبح تا 4 عصر با کارشناسان ارتباط برقرار کرده و سوالات خود را مطرح کنند.
دولتخواه افزود: بخشی از امکانات در نظر گرفته شده در این مرکز مربوط به درمان و بیمهها، رسیدگی به شکایات و سوالات عمومی است.
وی با اشاره به اینکه 50 میلیون نفر در حال حاضر در حال دریافت سرویس از خدمات سازمان تامین اجتماعی هستند، گفت: چه کسانی که عضو سازمان تامین اجتماعی و چه کسانی که بیرون از خانواده سازمان هستند، این تعداد را شامل میشوند.
رییس هیات مدیره سازمان تامین اجتماعی افزود: 478 شعبه سازمان تامین اجتماعی در سراسر کشور وجود دارد که بخشی از قسمتهای آن مربوط به پاسخگویی و مشاوره است که افراد با طی کردن مسافتهای طولانی باید پاسخ سوالات خود را دریافت میکردند، اما با راهاندازی این مرکز این مشکل برطرف میشود.
دولتخواه با بیان اینکه 11.5 میلیون نفر بیمه شده تحت پوشش سازمان هستند و نیز بیش از یک میلیون و 800 هزار نفر حقوقبگیر و مستمریبگیر در سازمان تامین اجتماعی وجود دارد، گفت: تعداد پروندههای این افراد، فضای بسیاری را اشغال کرده که الکترونیکی کردن پروندهها، مسائل بیمهای پروندههای افراد را نیز در بر میگیرد.
به گزارش ایسنا، رییس هیات مدیره سازمان تامین اجتماعی همچنین با اشاره به "کارت هوشمند درمان" اعلام کرد: در تعامل برقرار شده با سازمان ثبت احوال، مقرر شد سیستم کارت هوشمند را که جایگزین کارت ملی میشود، به کارت درمان نیز متصل شود تا مجددا هزینهای برای این امر پرداخت نشود و کد ملی فرد به عنوان کد درمان وی نیز در نظر گرفته شود.
دولتخواه، با بیان اینکه سازمان تامین اجتماعی پس از ورود به مسائل مالی خود در ابتدای سال 91 بالغ بر هفت ماه بدهی به مراکز درمانی، بیمارستانها و داروخانهها را پرداخت کرد، گفت: تا پایان خرداد ماه، این هفت ماه بدهی پرداخت شد.
وی افزود: عملا در سال 91، هزینه 12 ماه را پرداخت کردیم و بودجه ما نیز بیش از این ظرفیت نداشت و اگر بدهیها نبود، میتوانستیم مقداری از بودجه خود را به سال 92 اختصاص دهیم.
به گفته رییس هیات مدیره سازمان تامین اجتماعی، در سازمان تامین اجتماعی سه بخش داروخانهها، هزینههای سرپایی و بیمارستانها وجود دارد که بدهیهای سازمان به آنها تا 9 ماه پرداخت شده و تسریع در سایر پرداختها را نیز دستور کار قرار داریم.
دولتخواه در مورد تفاوت مرکز اطلاعرسانی 142 که قرار است این هفته افتتاح شود با 142 که از پیش وجود داشت نیز گفت: خط 142 از 27 اسفند ماه در حال به روزرسانی بود و تا 20 فروردین به طول انجامید، در سیستم قبلی به صورت زنده کسی پاسخگوی فرد نبود و فرایند پاسخگویی دو هفته به طول میانجامید.
وی ادامه داد: صرف رسیدگی به شکایات و نیز دریافت سابقه بیمهای که باید با مراجعه به شعبه و یا اینترنت در اختیار فرد قرار میگرفت، در این مرکز در نظر گرفته شده است.
به گفته رییس هیات مدیره سازمان تامین اجتماعی، مرکز اطلاعرسانی 142 به صورت زنده از 8 صبح تا 16 بعدازظهر پاسخگوی تماسگیرندگان خواهد بود و کل هزینهای که برای آن صرف شده است، 100 میلیون تومان است.
دولتخواه همچنین از پاسخگویی یکی از معاونان و مدیرکلهای آن معاونت به تماسگیرندگان در دوشنبه هر هفته خبر داد و گفت: تماسگیرندگان میتوانند به صورت تلفنی با معاون مربوطه ارتباط برقرار و جواب سوالات خود را دریافت کنند.
وی همچنین اجرای برنامهای که منجر به ارائه خدمات غیرحضوری به متقاضیان تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی شود را تنها راهکاری دانست که میتواند به صورت کامل پاسخگوی نیاز افراد باشد.
رییس هیات مدیره سازمان تامین اجتماعی در مورد اینکه آیا مرتضوی در جلسات هیات مدیره این سازمان شرکت میکند یا نه؟ گفت: مدیرعامل، عضو هیات مدیره نیست و در جلسات هیات مدیره شرکت نمیکند. این هیات هفت عضو دارد که جلسات آن به صورت هفتهای برگزار میشود.
وی در پاسخ به سوالات برخی خبرنگاران گفت: پرونده و موضوعات مطرح شده خارج از مسائل مربوط به سازمان است، اما مدیرعامل بعد از نماز صبح، در سازمان حضور مییابد و نفر پایانی است که از سازمان خارج میشود و علت پیشرفت در کارهای سازمان نیز حضور و دقت مدیرعامل در امور مربوط به سازمان است.
حالا خرداد ماله دو ماه قبل هم میدین؟
خجالت بکشید
این ماه فقط ۱۰۲هزار تومان پول اضافه ریختن.
معلوم هست چطور به فکر مردم فقیر و بد بخت هستین .
به والاه موندیم چکار کنم .با مریض تو خونه دیگه نمیکشم .
اضافه حقوق این ماه من چه شد
چرا معوقات سه ماه اول سال پرداخت نمیشه؟پارسال هم پرداخت نشد فقط از تیر ماه حقوق اضافه شد
در صورتی که بازنشستگان بیمه های دیگه(نیروهای مسلح و...) معوقات( اضافه شدن 25 درصد به حقوق در سال جدید) سه ماه اول سال را با حقوق تیرماه دریافت میکنند
ولی کو گوش شنوا هرکس فقط بفکر خودشه اصلا اینا رانمیخونن
ولی وای از ان روزی که رای بخواهند وای که چه میکنن ولی بعد از یک مدت به ریش منو تو میخندد خدا از هیچ کادمشون نگذره
همینو میتونم بگم من از حقم نمیگذرم بعد از ۳۲سال ونیم ۹۰۰ حقوق میدن
به نظر من ادم باید از همین الان به فکر اینده باش چون نظر همه عزیزان خوندم امروز نوبت اوناست فردا نوبت ما پس خودمون به فکر خودمون باشیم