کد خبر: ۲۲۵۵۴۱
تاریخ انتشار : ۱۲ دی ۱۳۹۲ - ۱۶:۲۷

اظهارات آیت‌الله جنتی درباره انتخابات مجلس: اصولگرایان حرکت کنند/ شورای نگهبان به وظایف خود عمل می‌کند

دبیر شورای نگهبان گفت: بعضی‌ها برای مجلس خبرگان و مجلس شورای اسلامی طراحی می‌کنند و نقشه می‌کشند، باید مراقب بود که به اهداف شوم خود نرسند.
آفتاب‌‌نیوز :
آفتاب: آیت‌الله احمد جنتی ظهر امروز در دیدار با جمعی از نخبگان ارزشی و اصولگرای گیلان با ابراز خرسندی از برگزاری این جلسه اظهار کرد: همدلی، وحدت و انسجام نیروهای دلسوز، ارزشی، انقلابی و اصولگرا در این شرایط لازم و ضروری است.

وی ادامه داد: امروز در شرایطی که جریان‌های سیاسی انحرافی دارند افرادی را جذب می‌کنند، برای اینکه جلوی آنها گرفته شود باید نیروهای حزب‌الهی وحدت و انسجام خود را بیشتر کنند.

جنتی بر ایجاد امید در مجموعه دوستان اصولگرا تاکید کرد و افزود: اصولگرایان حرکت کنند، از گذشته عبرت بگیرند، نقاط ضعف خود را بشناسند و آنها را برطرف کنند.

دبیر شورای نگهبان تصریح کرد: بعضی‌ها برای مجلس خبرگان و مجلس شورای اسلامی دارند طراحی می‌کنند و نقشه می‌کشند، باید مراقب بود که به اهداف شوم خود نرسند.

به گزارش فارس، وی یادآور شد: شورای نگهبان با اقتدار در چارچوب قانون به وظایف خود عمل می‌کند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین