کد خبر: ۳۰۲۱۵۸
تاریخ انتشار : ۲۲ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۶:۵۷

پیش‌بینی بازار طلا در ماه آینده+جدول

رییس اتحادیه طلا و جواهر گفت: معمولا در ماه مبارک رمضان با کاهش تقاضا روبرو هستیم و با توجه به اینکه عرضه و تقاضا متعادل است، می‌توان گفت که بازار باثباتی را پیش‌رو داریم.
آفتاب‌‌نیوز :
محمد کشتی‌آرای در گفت‌وگو با ایسنا، در پاسخ به این سوال که با توجه به نزدیک‌ شدن به ماه مبارک رمضان آیا تاثیراتی را در بازار طلا و سکه شاهد خواهیم بود؟ اظهار کرد: در این ایام میزان تقاضا کاهش می‌یابد و تا بعد از ماه مبارک رمضان معمولا نوسانی را در بازار شاهد نخواهیم بود.

وی اظهار کرد: هفته گذشته در بازار داخلی تغییرات کمی را شاهد بودیم و قیمت سکه در اوایل هفته در مقایسه با اواخر هفته نوسان بسیار ناچیزی را تجربه کرد.

کشتی آرای همچنین با بیان اینکه قیمت جهانی طلا تا روز سه‌شنبه هفته گذشته روند کاهشی داشت، افزود: با توجه به کاهش قیمت، معامله‌گران در بازارهای جهانی طلا خریدند که همین موضوع موجب شد قیمت طلا در بازار‌های جهانی با توجه به بالا رفتن تقاضا افزایش یابد و قیمت هر اونس به حدود 1185 دلار رسید و این در حالی است که هر اونس در اوایل هفته حدود 1173 دلار بود. 

نوع طلاقیمت طلا در اوایل هفته گذشتهقیمت طلا اواخر هفته‌ای که گذشت
هرگرم‌ طلای 18عیار94 هزار و 214 تومان94 هزار و 98 تومان
هرمثقال طلا408 هزار و 500 تومان408 هزار تومان
اونس جهانی1173 دلار و 30 سنت1185 دلار و 60 سنت
نوع سکه

سکه‌ تمام‌ طرح‌ جدید922 هزار و 500 تومان921 هزار تومان
سکه‌ تمام‌ طرح‌ قدیم921 هزار تومان919 هزار و 500 تومان
نیم سکه470 هزار تومان469 هزار تومان
ربع سکه260 هزار تومان261 هزار تومان
یک گرمی179 هزار تومان179 هزار تومان
نوع ارز

دلار آمریکا3316 تومان3314 تومان
یورو3706 تومان3761 تومان


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین