کد خبر: ۳۶۹۲۷۷
تاریخ انتشار : ۰۱ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۳

وال استریت ژورنال: قیمت هفتگی طلا بیش از 1.5 درصد کاهش یافت

قیمت طلا در هفته ای که گذشت نسبت به هفته قبل از آن 1.53 درصد کاهش یافت.
آفتاب‌‌نیوز :
 ایرنا به نقل از نشریه آمریکایی وال استریت ژورنال نوشت: قیمت طلا در بازارهای جهانی دیروز (جمعه) برای سومین روز متوالی کاهش یافت ، زیرا نرخ برابری دلار در مقابل سایر ارزها افزایش یافت و احتمال افزایش نرخ بهره در آمریکا در ماه آینده قوت گرفت.

افزایش شاخص دلار، موجب گرانتر شدن کالاهایی می شود که قیمت آنها به دلار تعیین می شود. خریدارانی که واحد پول آنها ارزی به غیر از دلار است، ناچار هستند برای خرید مقدار معینی طلا، پول بیشتری نسبت به قبل بپردازند.

قیمت طلا برای تحویل در ماه ژوئن (خرداد-تیر) در پایان معاملات دیروز بازار کامکس نیویورک با 2 درصد کاهش نسبت به روز پیش از آن به یک هزار و 252 دلار و 90 سنت در هر اونس رسید. در اوایل وقت جمعه گذشته، قیمت طلا به یک هزار و 261 دلار و 20 سنت در هر اونس رسیده بود.

شاخص دلار که تغییرات نرخ برابری دلار آمریکا را در مقابل مجموع 16 ارز اصلی اندازه گیری می کند، دیروز به 87.57 افزایش پیدا کرد.

«ایرا اپستین» استراتژیست شرکت لین واقع در شیکاگو آمریکا گفت: بانک مرکزی آمریکا اشاره کرده است که برنامه افزایش نرخ بهره را در سال جاری میلادی آهسته تر اجرا می کند. با این همه، برخی سرمایه گذاران نسبت به افزایش قیمت طلا خوشبین نیستند.

وی افزود: آنها ممکن است اقدام به فروش اوراق بهادار با پشتوانه طلای خود کنند و همین امر موجب کاهش قیمت طلا شود.

بانک مرکزی آمریکا برای تقویت اقتصاد این کشور، نرخ بهره را به مدت 10 سال نزدیک صفر نگه داشت. در اواخر سال 2015 این بانک به دلیل بهبود شاخص های اقتصادی این کشور که مهمترین آنها افزایش پیاپی نرخ اشتغال بود، تصمیم به افزایش تدریجی نرخ بهره گرفت و در دسامبر سال یاد شده نرخ بهره را 0.25 درصد افزایش داد.

با این حال، بانک مرکزی آمریکا، افزایش بعدی نرخ بهره در این کشور را به دلیل نامطلوب بودن نرخ رشد برخی شاخص های اقتصادی به تعویق انداخت.

افزایش نرخ بهره با بالا بردن هزینه فرصت نگهداری دارایی بی بازده طلا، موجب کاهش قیمت آن می شود.
قیمت طلا از ابتدای سال 2016 تا کنون 18 درصد افزایش یافته است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین