کد خبر: ۳۷۰۶۸۲
تاریخ انتشار : ۰۷ خرداد ۱۳۹۵ - ۲۰:۵۹

موسوی‌لاری: عارف گزینه نهایی و قطعی جبهه اصلاحات است

عضو شورایعالی سیاستگذاری جبهه اصلاحات گفت: انتخاب قطعی و نهایی شورایعالی سیاستگذاری اصلاح طلبان برای ریاست مجلس، شخص آقای عارف است چرا که معتقدیم رای مردم تهران به ایشان و رای به لیست امید در سراسر کشور نشان از تمایل اکثریت جامعه به جریانی است که آقای عارف به آن تعلق دارد.
آفتاب‌‌نیوز :
«عبدالواحد موسوی لاری» عصر جمعه در گفت و گو با ایرنا افزود: منتخبین مردم قطعا در انتخاب خود، رای و نظر موکلان خود یعنی مردم را موسوی‌لاری: عارف گزینه نهایی و قطعی جبهه اصلاحات استمدنظر و تابلوی کار خویش قرار خواهند داد و چنانچه مسیری جز این از سوی آنها اتخاذ شود، انحراف از خواست عمومی جامعه تلقی می شود.

وزیر کشور دولت اصلاحات، رقابت میان محمدرضا عارف و علی لاریجانی بر سر تصدی کرسی ریاست مجلس دهم را امری پسندیده دانست و تصریح کرد: اکنون همان فضای رقابتی که (در دوره انتخابات) در جهت ترقی، تعالی و بهره گیری از ظرفیت های بیشتر شکل گرفته بود به انتخاب رئیس مجلس هم تسری پیدا کرده است. اشکالی ندارد این دو بزرگوار با هم رقابت کنند. بالاخره یکی از آنها رئیس مجلس می شود و دیگری در قامت رئیس یک فراکسیون می تواند به او کمک کند. وی را نقد کند و حامی او نیز باشد. به این ترتیب، راه برای توسعه بیشتر باز می شود اما این فعالیت ها باید در یک فضای سالم و غیرتخریبی شکل گیرد.

عضو ارشد جبهه اصلاحات در پاسخ به این پرسش که در صورت موفق نشدن لاریجانی برای کسب کرسی ریاست مجلس، آیا وی به سمت افراطیون سوق داده نخواهد شد؟، گفت: اگر چنین شود پس ما در تشخیصمان در مورد ایشان اشتباه کرده ایم. برداشت ما از آقای لاریجانی عنصری معتدل و اصولگرایی خردورز است اما اگر ایشان آن رویکردی را گفتید در پیش گیرد معلوم است ایشان از اساس با افراطی ها بوده و به صورت تاکتیکی، مشی اعتدال را برگزیده بود.

موسوی لاری افزود: اما اگر آقای لاریجانی روش اعتدال را به صورت یک راهبرد صحیح و درست اتخاذ کرده باشد در هر تنگنایی هم که قرار بگیرد به سمت افراطیون نخواهد رفت. 

وی تصریح کرد: من معتقدم آقای لاریجانی امروز، لاریجانی 10 سال پیش نیست و اعتدال را واقعا به صورت یک راهبرد و نه یک تاکتیک انتخاب کرده است.

عضو شورایعالی سیاستگذاری جبهه اصلاحات ادامه داد: اکنون برداشت اشتباهی در جامعه وجود دارد که گویی جریان اصلاح طلب و و اصولگرایان، آرمانها و گفتمان و ایده های خود را کنار گذاشته اند و به صورت یک جریان واحد درآمده اند. البته این یکپارچگی در رفتار اصلاح طلبان با اصولگرایان معتدل وجود دارد ولی تلقی جریان اصلاح طلب در پاره ای مسائل با اصولگرایان تفاوت دارد و این دو با هم اختلاف گفتمانی دارند. 

وی یادآور شد: شرایط کنونی یک تفاوت با گذشته دارد و آن این است که تفاوت گفتمانی دوجناح در بستری خردورزانه و عاقلانه به یک رقابت نجیبانه تبدیل خواهد شد. یعنی به طور مثال وقتی برای ریاست مجلس می خواهند نامزد معرفی کنند اشخاصی را مطرح می کنند که دنبال ماجراجویی نبوده و خردورز و عاقل هستند. 

موسوی لاری خاطرنشان کرد: اختلاف آنها مانند مجلس نهم و از جنس دعوای افراطیون با معتدلین نیست چرا که هر دو جریان، عاقل و منطقی هستند. هر دو گروه می خواهند در یک رقابت منطقی برای اداره مجلس نامزدهای خود را معرفی و به رای نمایندگان بگذارند. هر کدام از آقایان عارف یا لاریجانی که پیروز شوند باید کشور را به سمت آرامش، امید و رونق اقتصادی پیش ببرند و آن دیگری نیز به او کمک کند.

وی گفت: تلقی ما از یک نظام پارلمانی باید واقعی باشد. در جامعه ما مردمی که به نظام علاقمند بوده اند پای صندوق آمده و یکی به حسن و دیگری به حسین رای داده است. یکی فکر می کرده مطالباتش را حسن می تواند برآورده کند، دیگری این قابلیت را در حسین می دیده است و دشمنی و خصومتی هم در کار نبوده و نیست. این روحیه باید ادامه یابد. 

دهمین دوره مجلس شورای اسلامی فردا شنبه بطور رسمی فعالیت خود را آغاز می کند و طبق آیین نامه، نمایندگان در نخستین نشست خود، اعضای هیات رییسه مجلس را برای یک دوره یکساله انتخاب خواهند کرد.

مجلس دهم دارای 290 کرسی است اما در نخستین نشست آن، 8 نماینده غایب خواهند بود زیرا تاکنون صحت انتخابات 4 کرسی در حوزه انتخابیه تبریز و یک کرسی در اهر از سوی شورای نگهبان اعلام نشده است. 

علاوه بر این، شورای نگهبان انتخابات بندر دیلم را باطل کرده و با صدور اعتبارنامه برای مینو خالقی نماینده اصفهان مخالفت ورزیده است.

«محمدعلی حسین زاده» منتخب مردم مراغه نیز هفته گذشته در حالی که برای شرکت در نشست منتخبان مجلس دهم راهی تهران بود، در حادثه رانندگی جان باخت. 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین