آفتابنیوز : عبدالرضا هاشمزایی رئیس هیأت رئیسه سنی مجلس طی سخنانی در مراسم افتتاحیه از حضور رئیس جمهور، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، رئیس دفتر رهبری، رئیس قوه قضائیه، هیأت دولت، سفرا و کارداران خارجی مقیم ایران و خانوادههای شهدا تقدیر و تشکر کرد و افزود: منطق دموکراسی در اندیشه اسلامی اینگونه است که هیچ مقام و موقعیتی ابدی نیست و از لحاظ سیاسی و اجتماعی روزگار همواره در چرخش است و هیچ حزب و جناج فکری برای همیشه اکثریت را در دست ندارد.
وی افزود: در نظام جمهوری اسلامی ایران طی چهار دهه تمام جناحهای سیاسی به تجربه حکمرانی دست یافتهاند اما این نیز گذراست. مهم این است که حقوق یکدیگر را رعایت کنند.
رئیس هیأت رئیسه سنی مجلس ادامه داد: مجلس دهم نقطه عطفی در نظام پارلمانی است. مجلسی که مردم در بیشتر حوزههای انتخابیه به تغییر و تحول رأی دادهاند و این مجلس نیز در نظر دارد که روح جسارت در تصمیمگیری، انسجام در حکمرانی و اقتدار در اجرای وظایف را در قوه مجریه بدمد و تقویت کند.
هاشمزایی در ادامه اظهار کرد: رأی دهندگان در اکثریت حوزههای انتخابیه به جای افراد به برنامههای کاندیداها رأی دادند. گرچه به دلایل ساختاری هنوز در کشور ما حزب جایگاه مشخصی ندارد اما رأی مردم در انتخابات مجلس دهم بهترین بستر برای نظام حزبی برنامهمحور است.
وی تصریح کرد: نظم فراکسیونی در آغاز مجلس دهم میتواند شروع خوبی برای این کار باشد و اساس رشد و توسعه ملت را به دنبال داشته باشد و رأی دهندگان به نسل تازه سیاستمداران و نخبگان نشان دادند که فقط به یک برنامه سیاسی رأی ندادهاند و خواستار خروج از بسترهای مدیریتی هستند.
وی با اشاره به اینکه مهمترین موضوع مجلس نهم بحث برجام بود، اظهار کرد: باید به اراده و اقتدار ایران در اجرای برجام اندیشید. ملت ایران در تداوم حق مسلم خود در انرژی صلحآمیز هستهای به این نتیجه رسیدند که برجام را اجرایی کنند. بنده با احترام به همه منتخبان عرض میکنم که برجام نماد اقتدار جمهوری اسلامی ایران است و مجلس از حداکثر تون خود برای برجام استفاده خواهد کرد.
منتخب مردم تهران در مجلس، افزود: همانطور که نهضت دستیابی ایران به انرژی هستهای ملی بود، صلح هستهای و برجام نیز به یک دولت و مجلس خاص تعلق ندارد و امری ملی است و در همه نهادها باید مورد توجه قرار گیرد.
به گزارش ایسنا، هاشمزایی با بیان اینکه برجام برای ما نه یک هدف بلکه وسیله است، گفت: تقویت امنیت ملی از طریق انسجام داخلی و آشتی سیاسی، تقویت اقتصاد ملی ایران از طریق جذب تکنولوژی خارجی و توانمندی ظرفیتهای بومی، تقویت اقتدار ملی از طریق تنشزدایی در روابط خارجی از جمله اهدافی است که دنبال میشود.
وی خاطرنشان کرد: اقتصاد ایران در شرایط خطیری قرار دارد. عبور از تورم لازم بود اما کافی نیست. تغییر در سیاستها و تجدیدنظر در ستاد اقتصادی دولت و افزایش جسارت تصمیمگیری از ضروریات این مهم است. گرچه بحران کمبود نقدینگی قابل درک است اما تکیه بر آن از نشانههای رکود میباشد و دولت باید برای تقویت اقتصاد ملی از سرمایه گذاری خارجی، مقرراتزدایی و کوچک سازی اقتصاد داخلی استفاده کند.
وی در پایان از دولت، وزارت کشور، شورای نگهبان، قوه قضائیه و نهادهای امنیتی و انتظامی در برگزاری انتخابات تشکر کرد.