آفتابنیوز : فرشید گلزاده کرمانی امروز - سهشنبه - در نشست خبری مربوط به اعلام جزئیات تخفیف فروشگاههای زنجیرهای رفاه در ماه مبارک رمضان با اشاره به اینکه سال گذشته این فروشگاهها ۲۰ درصد تخفیف را در سبد کالای سحر و افطار مردم اعمال کردند، اظهار کرد: در سال جاری این تخفیف در سبد سحر و افطار مردم به ۲۷ درصد افزایش یافته است.
به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه سعی کردهایم به اقتصاد خانوار ایرانی در شرایط رکود اقتصادی که میل مردم به مصرف کاهش پیدا کرده است نقش اساسی ایفا کنیم، گفت: اعمال تخفیفها مصادف شده است با سبد حمایت غذایی دولت برای اقشار آسیبپذیر در سال جاری که کارت این اقشار ۸۰ تا ۱۲۰ هزار تومان توسط دولت شارژ میشود و فروشگاه رفاه برای افرادی که ۸۰ تومان کارتشان شارژ شده ۱۰۵ هزار تومان و نیز برای کسانی که ۱۲۰ هزار تومان کارتشان شارژ میشود ۱۵۰ هزار تومان قدرت خرید ایجاد کرده است.
گلزاده کرمانی در مورد برخی کالاهای اصلی دارای تخفیف توسط فروشگاههای زنجیرهای رفاه در ماه مبارک رمضان خاطر نشان کرد: خرما تا ۲۰ درصد، چای ۲۰ تا ۲۵ درصد، لبنیات شامل پنیر، ماست، کره و خامه در بهترین برند ۲۰ درصد، حبوبات و غلات تا ۴۰ درصد، ماهی ۳۰ درصد، گوشت و مرغ بستهبندی ۱۵ تا ۲۰ درصد، روغن تا ۱۵ درصد، گوشت چرخکرده ۲۰ درصد، عسل تا ۴۰ درصد، شربت ۲۷ درصد، مربا ۲۰ الی ۲۵ درصد، رشته آشی ۴۰ تا ۵۰ درصد، کشک ۲۵ تا ۳۰ درصد، گردو ۲۰ درصد و نبات نیز از تخفیف ۳۰ درصدی برخوردار خواهند بود.
مدیر عامل شرکت فروشگاههای زنجیرهای رفاه ادامه داد: علاوه بر این سبدهای کالایی ویژه برای شرکتها و سازمانهای دولتی مختلف در نظر گرفته شده است که ترکیبی از کالاهای مورد نیاز آنها خواهد بود. به ازای هر خریدی که توسط این سازمانها انجام میشود، پنج درصد نیز شارژ خرید توسط فروشگاه رفاه در نظر گرفته شده است. علاوه بر این رفاه کارت اعتباری از دیگر برنامههایی است که با در نظر گرفتن اعتبارهای مختلف برای پرسنل سازمانها به صلاحدید آنها در نظر گرفته شده است.
وی با اشاره به تعداد فروشگاههای رفاه در کشور و نیز تغییر تدریجی این فروشگاهها به فروشگاههای نسل جدید بیان کرد: ۲۲۰ فروشگاه رفاه در کل کشور وجود دارد که ۱۰ فروشگاه نسل جدید به آن اضافه شده است و امسال هم ۴۰ فروشگاه نسل جدید به فروشگاههای رفاه اضافه خواهد شد.
گلزاده با انتقاد از ارزانفروشیهای بیکیفیت و نیز برپایی برخی نمایشگاهها توسط افراد دلال تصریح کرد: ارزانفروشی بیکیفیت در کشور رونق یافته و باید از ارگانها و سازمانها بخواهیم که به جای واگذاری این نمایشگاهها به افراد دلال این نمایشگاهها و فروشهای ویژه توسط بخش های خصوصی معتبر انجام شود.
وی همچنین با بیان اینکه در سال گذشته بیش از ۴۰۰ شرکت جدید برای ایجاد فروشگاههای زنجیرهای مجوز فعالیت گرفتهاند، گفت: این در حالی است که بیش از ۱۰۰۰ فروشگاه و شعبه فروشگاه تاسیس شده و این به اندازه کل فروشگاههای تاریخ ایران است.
مدیر عامل شرکت فروشگاههای زنجیرهای رفاه با اشاره به اینکه ارزش صنعت خردهفروشی در ایران به بیش از ۲۰۰ هزار میلیارد تومان میرسد، اظهار کرد: تنها کمتر از ۱۸ درصد این صنعت به صورت مدرن مدیریت میشود اما باید بدانیم که خردهفروشی نبض اقتصاد کشور است و باید به آن توجه ویژهای داشته باشیم.