آفتابنیوز : آقای علم الهدی روز جمعه در نماز جمعه مشهد خطاب به نمایندگان مجلس گفتند: «نمایندگان مجلس از هر تباری که هستند بدانند این
مردم مقلد رهبرند و باید حکمتها و راهبردهای ایشان در مملکت اجرا شود.» سوال این است که آیا فقط نمایندگان مجلس موظف به رعایت «حکمت ها و راهبردها» هستند و ایشان از این قاعده خودشان را مستثنی میدانند؟!
به گزارش آفتاب، در فروردین ماه امسال ،رهبری در دیدار با مسئولان نظام تاکید کردند که قصد ندارند انتظارات را بالا ببرند چون از اوضاع مطلع هستند و فرمودند: «ما البته انتظاراتمان را خیلی بالا نمیبریم؛ من میدانم موانع را، مشکلات را؛ کمبود اعتبارات یکی از مشکلات ماست.» (18/1/95)ولي به نظر ميرسد تنها ايشان اوضاع امروز كشور و دولت را درك ميكنند.روز چهارشنبه هم آقای روحانی از بالا بردن انتظارات توسط برخی گلایه کرد ولي گوش شنوايي در كار نيست.
فراموشي
نگاهی به سابقه و گذشته نشان میدهد آنها که دولت قبل مطلوب تام و تمامشان بود رفتار گذشتهشان را فراموش كردهاند. امام جمعه مشهد برخلاف امروز، در گذشته «تمام قد» با حمایت از دولت احمدینژاد وارد ميشد و مردم را به خوردن اشکنه توصیه ميكرد! تا انتظارات از دولت بالا نرود.اين روند دقيق در روزهایی صورت ميگرفت که بیکفایتی دولت قبل در تامین مایحتاج مردم را شاهد بودیم. با اين موضوع نهتنها انتظارات بالايي از دولت وجود نداشت، بلکه با اين ادبيات از او حمايت ميكرد : «اگر مرغ در دسترس نيست آن را با يك ماده پروتئيني ديگر جايگزين كنيد. مشهديها ،مگر اشكنه پياز داغ را يادتان رفته و آن زندگي را فراموش كردهايد؛ مگر قرار است برنامه همان باشد كه قبلا بوده است.»(تابناک 6/5/91)
سخنان رهبري را گوش ميكنيد؟!
حدود یک هفته از تذکر رهبری نگذشته که در حرم امام گفتند: «توجه کنید، توجه کنید! توصیه سوم را توجه کنید، آنوقت یکقدری در بعضی از این شعارها ممکن است تجدیدنظر کنید.توصیه سوم؛ اتحاد دولت و ملت را به هم نزنید. ممکن است شما از یک دولتی خوشت بیاید، از یک دولت دیگری خوشت نیاید، نگذارید احساسات شخصی یا احساسات جناحی بر منطق غلبه کند. منطق این است که وقتی دشمن از دور نگاه میکند، احساس کند که اینجا یکپارچه است، احساس یکپارچگی بکند. اینکه حرفهایی زده شود که از آن حرفها دوجریانی و دوجهتی و تخاصم و دوقطبیگری در داخل ملت یا در مجموعه نظام استفاده شود، به ضرر کشور است.»(حرم مطهر امام، 14/3/95) آیا حرفهای امروز علمالهدي در جهت تقویت وحدت است؟
و اما اظهارات آیت ا... علم الهدی در مورد اقتصاد مقاومتی که گفتهاست: «سه سال است مقام معظم رهبری میگویند اقتصاد مقاومتی اما یک قدم برنداشته نشده است.» یک هفته قبل رهبر انقلاب در حرم حضرت امام گفته بودند: «استقلال اقتصادی تنها با اقتصاد مقاومتی بهدست میآید؛ که امسال ما گفتیم: «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل». خوشبختانه دولت محترم، اقدام و عمل را شروع کردند و طبق گزارشی که به من دادند، کارهای خوبی انجام گرفته است. اگر با همین قوت و با همین شیوه ادامه پیدا کند و جدا پیش برود، یقینا آثار آن را مردم خواهند دید»(حرم حضرت امام(س)،14/3/95)به نظر می رسد در این رابطه رهبر معظم انقلاب نگاهی دقیق و منطبق بر واقعیت دارند. چرا که هم از «کارهای خوبی که انجام گرفته» یاد می شود، و هم «یقین» از اینکه «آثار» این موارد را مردم می توانند در آینده ببینند. چراکه به خوبی روشن است برای دیده شدن آثار این مسائل، نیاز به کمی زمان وجود دارد.
سوال اينجاست: آیا عدالت که یکی از شروط امامان جماعت است، در این سخنان دیده می شود؟! آیا واقعا دولت «یک قدم هم برنداشته است»؟! نگاهی به سخنان رهبرانقلاب به ما می گوید که آقای علم الهدی فرافكني می کند! نادیده گرفتن اقدامات دولت به قصد ضربه زدن و ایجاد شکاف و اختلاف، همان نكتهاي است که رهبری در این سالها با آن مخالف بودند و حتی در آخرین سخنرانی در حرم امام(س) آن را به صورت یک تذکر (حتی با تاکید بیشتر بر روی آن) به همه گوشزدكردند.
منبع: قانون
چرا درمقابل چپاول وغارت که برگ بزرگی از اقتصاد ایران ناپدید شدوبه هم ریخت ...
مبارزه با مفاسد اقتصادی که قبل از اقای روحانی رهبر فرزانه خواستار ان شدند کجا بودید....
کشور عزیزمان همان کشورعزیزاست
مردم عزیزمان همان مردم عزیزاند
فقط تنها دولت عوض شده که خیرخواه همه جانبه شدید.
تغییر نام تیم فوتبال - ممانعت از دوچرخه سواری- مخالفت با ورزش بعداز افطار - فوتبال -والیبال وغیره - از نظر ایشان جوانان باید چکار کنند
آیا صحیح است؟ و اگر صحیح است، ایشان چه پاسخی دارند؟ آیا تشریفات با هماهنگی مسئول دفتر ایشان صورت نگرفته؟ اگر نگرفته چرا برخورد نکردند؟ و اگر گرفته و مورد تایید بوده که ....
برعلیه دولت روحانی حرف می زنه ولی زمان دولت احمدی نژاد
از دولت حمایت می کرد