کد خبر: ۴۱۳۷۳۶
تعداد نظرات: ۵۹ نظر
تاریخ انتشار : ۲۲ آذر ۱۳۹۵ - ۲۳:۴۷
برخی دچار خودنظام‌پنداری شده‌اند

حقوق نمایندگان بدون رانت، 17 تا 21 میلیون تومان/مسئولان فیش‌های حقوقی‌شان را در اینترنت بگذارند/نه امریکا تجاوز می‌کند، نه اتفاق خاصی می‌افتد/با زور نمی‌توان مردم را هدایت کرد

محمود صادقی ضمن ارائه توضیحاتی درباره حقوق نمایندگان مجلس، اعلام کرد: از نمایندگان درخواست خواهم کرد که فیش‌های حقوقی‌مان را منتشر کنیم. البته حقوق نمایندگان متفاوت است و با توجه به این‌که به تعداد دفترهای ارتباط مردمی در حوزه انتخابیه و دیگر مسائل در حدود ۱۷ تا ۲۱ میلیون تومان است.
آفتاب‌‌نیوز :
نماینده مردم تهران تاکید کرد: امروز ملاحظه می‌کنیم که برخی شهرداران هم خود را مساوی با نظام می‌شمارند و هرگاه اهرم مبارزه با فساد به سمت آن‌ها نشانه گرفته می‌شود، گفته می شود ارکان نظام متزلزل شده است .این کاملا با قوانین و منویات رهبری مغایر است. در کلان شهر‌ها این روند را مشاهده کنید. البته ما در شهر تهران برای شهرداری تحقیق و تفحص گذاشتیم اما بعد متوجه شدیم وضعیت مشهد شما از تهران هم بد‌تر است..

به گزارش آفتاب‌نیوز، محمود صادقی در سخنانی در نشست « فصل رویش» که به همت انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد، گفت: تعلق خاطرم حقوق و قانون است. از این رو سعی‌ کرده‌ام وجه همت خود را در مجلس برای حقوقی‌تر کردن فرایندهای حاکم بر قوه مقننه قرار دهم و تلاش می‌کنم به عنوان آموخته حقوق بیش از هرچیز بر قانون تاکید کنم و به سهم خود قدمی برای ترویج قانونمنداری بردارم.

نماینده مردم تهران در مجلس به بیان اهمیت قانون اساسی پرداخت و اظهار کرد: از زمان مشروطیت خواسته اصلی قانونی خواهی و حرکت قانون اساسی خواهی بوده است. ویژگی اصلی قانون اساسی این است که قدرت حاکمیت را درنظم قانون قرار می‌دهد. آن زمان شاه هرآنچه اراده می کرد حاکم بود اما پس از تدوین قانون اساسی بنا بر این شد که قدرت مشروط شده و در چارچوب قانون اساسی باشد.

عضو فراکسیون امید با بیان اینکه قانون اساسی جمهوری اسلامی ارتقا یافته و در مسیر تکاملی قانون مشروطه بوده است، گفت: از مقدمه قانون اساسی در قسمت‌های مختلف این نگاه فرایندی و حرکت تکاملی مردم مشاهده می‌شود. در مقدمه قانون اسلامی آمده که حکومت از دیدگاه اسلام برخواسته از موضع طبقاتی و سلطه‌گری فردی یا گروهی نیست بلکه تبلور آرمان سیاسی ملتی هم کیش و هم فکر است که به خود سازمان می‌دهد تا در روند تحول علمی و عقیدتی راه خود را به سوی هدف نهایی بگشاید. در بخش دیگری می‌گوید با توجه به ماهیت نهضت بزرگ، قانون اساسی تضمین گر نفی هر گونه استبداد فکری و اجتماعی است و در خط گسستن از سیستم استبدادی و سپردن سرنوشت مردم به دست خودشان تلاش می کند.

وی ادامه داد: این ادبیات و نحوه بیان دلالت بر این دارد که حرکت مردم از نظام استبدادی به سمت دموکراسی یک حرکت تکاملی است و نمی‌توان انتظار تحقق یک شبه، یا یکساله آن را داشت.

صادقی به تصویب قانون اساسی به فاصله هفت الی هشت ماه از پیروزی انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: خیلی خوب شد که کمتر از یک سال قانون اساسی تدوین و به رفراندوم گذاشته شد. من می‌گویم که اگر می خواستیم بعد ۴۰ سال بنویسیم معلوم نبود که چه خواهیم نوشت.

این نماینده مجلس به نطق شهید آیت‌الله بهشتی در دوازدهم آذرماه ۵۸  که قانون اساسی به رفراندوم گذاشته شد اشاره کرد و گفت: شهید بهشتی در نطق خود خطاب به مردم تاکید می‌کند « ما با اکثریتی قاطع به قانون اساسی رای دادیم. همه کسانی که به این قانون رای دادند باید ملتزم باشند تا این قانون مبنای هرگونه حرکت و وحدت شناخته شود و مورد احترام و عمل قرار گیرد.

وی گفت: مردم عزیز ایران کمترین بی اعتنایی به قانون اساسی‌تان را تحمل نکنید. در جامعه‌ای که به قانون اساسی خود آن ملت بی اعتنایی شود، این احتمال وجود دارد که  آزادی، استقلال و مردمی بودن نظام مان به خطر بیفتد.

صادقی با بیان اینکه اصل دوم قانون اساسی پایه‌های نظری را بیان می کند، ادامه داد: یکی از پایه‌های نظری کرامت و ارزش والای انسان و آزادی توام با مسئولیت او در برابر خدا مقرر شده است. در اصل سوم ایجاد محیط مساعد برای رشد فضائل اخلاقی براساس ایمان و تقوا و مبارزه با کلیه مظاهر فساد و تباهی از اهداف دولت جمهوری اسلامی تعریف شده و همچنین نفی هرگونه استبداد و  خودکامگی و مشارکت عامه مردم در تعیین سرنوشت خویش مقرر شده است.

وی تاکید کرد: نگاهی که قانون اساسی به انسان دارد، یک نگاه بالا به پایین و رعیت محور نیست بلکه شهروند محور است. در این قانون انسان فقط تکلیف و مسئولیت ندارد بلکه از آزادی و حقوق برابر و مساوی نیز برخوردار است.

عضو فراکسیون امید اظهار کرد: طبق اصل ۱۹ و ۲۰ قانون اساسی تمامی، مردم ایران از هرقوم و قبلیه‌ای که باشند از حقوق و تکالیف یکسان برخورداند و رنگ، زبان و نژاد و مانند این‌ها سبب امتیاز نخواهد بود و از حمایت یکسان قانون برخوردارند.

وی با اشاره به اصول۱۴و ۱۱،۱۲،۱۳ قانون اساسی که مربوط به مذهب و اقلیت‌های دینی است، گفت:  در قانون اساسی ایرانیان زرتشتی، کلیمی و مسحیی تنها اقلیت های دینی شناخته می‌شوند که در انجام مسائل دینی آزاد و در احوال شخصیه بر طبق آیین خود عمل می‌کنند. برخی تصور می‌کنند فقط کسانی که مسلمان باشند و یا مذاهبی که در قانون به رسمیت شناخته شده‌اند دارای حق و حقوق می‌باشند که این حرف با قانون اساسی مغایرت دارد. در اصل ۱۴ قانون اساسی با اشاره به آیه "لاینهاکم‏ الله‏ عن‏ الدین‏ لم‏ یقاتلوکم‏

فی‏ الدین‏ و لم‏ یخرجوکم‏ من‏ دیارکم‏ ان‏ تبروهم‏ و تقسطوا الیهم‏ ان‏ الله‏

یحب‏ المقسطین‏" شان نزول همزیستی مسلمانان با غیرمسلمانان بود که مشرک بودند و شامل مسیحی، یهودی و زرتشت نیستند. طبق این آیه خدا به پیامبر می‌گوید با کسانی که با شما در جنگ نیستند به نیکی و عدالت رفتار کنید. دولت جمهوری اسلامی و مسلمانان موظف هستند نسبت به افراد غیر مسلمان اعم از اینکه تابع مذاهب شناخته شده باشند یا خیر با قسط و عدل انسانی برخورد و حقوق انسانی آن ها را به رسمیت بشناسند. البته شرط آن این است که توطئه و اقدام نکنند چرا که در صورت توطئه و اقدام، از این اصل خارج می‌شوند.

وی ادامه داد:‌ نگاه قانون اساسی با همه تفاسیر و بحث‌هایی که می‌توان در دانشگاه داشت، نگاه انسانی و حقوق بشری است و این در همه اصول به ویژه در فصل سوم قانون اساسی دیده شده است و برای عملی کردن آن باید تلاش و فعالیت کنیم و روز به روز در جهت تحقق آن جلو برویم. 

صادقی یادآور شد: در قانون اساسی هم اصول اسلامی و به استناد موازین اسلامی شده و هم اصول آزادی و هم عدالت اقصادی و اجتماعی. اما چیزی که می‌تواند این قانون را به هدف‌های خود برساند، اجرای قانون اساسی به طور متوازن و بدون تنازع  است و نه به صورتی که یکجا بزرگ و یکجا کوچک باشد. 

صادقی گفت: همه اجزای قانون چه اجزای مربوط به اجرای موازین اسلامی و چه اجزای مربوط به حقوق ملت و اقتصاد وآزادی‌های اساسی اگر متوازن اجرا شود، می‌تواند فضای خوبی را برای رشد فضائل اخلاقی ایجاد کند. اما من در نطق رسمی خود در مجلس هم گفتم که اجرای ناقص این اصول نه تنها زمینه رشد فضائل اخلاقی را فراهم نمی‌کند، بلکه زمینه فساد و تلافی را در کشور به وجود می‌آورد که متاسفانه روز به روز این مفاسد گربیان ما را می‌گیرد.

نماینده مردم تهران با اشاره به اینکه در ۱۰ اردیبهشت ۱۳۸۰ فرمان هشت ماده‌ای مبارزه با فساد صادر شد، اظهار داشت: الان دقیقا ۱۵ سال از آن فرمان می‌گذرد. باید ببینیم آیا به این فرامین نزدیک شدیم یا دورشدیم؟ در یکی از بندهای آن آمده است که با مبارزه با فساد فریادهای مخالفان آن بلند خواهد شد. این فریاد‌ها از سوی کسانی است که از مبارزه با فساد متضرر می‌شوند، اعتماد عمومی به دستگاه‌های عمومی و دولتی و قضایی در گرو آن است که این دستگاه‌ها بتوانند در برخورد با مجرمان قاطعیت و عدم تزلزل نشان دهند.

او افزود: در بند دیگر آمده است؛ ممکن است کسانی به خطا تصور کنند مبارزه با مفسدان موجب ناامنی اقتصادی است، به این افراد تفهیم کنید که به عکس؛ این مبارزه موجب امنیت فضای اقتصادی و اطمینان کسانی است که می‌خواهند فعالیت سالم اقتصادی داشته باشند؛ چراکه تولیدکنندگان این کشور قربانی فسادهای مالی و اقتصاد ناسالم‌اند.

صادقی یادآور شد: در بند سوم آمده کار مبارزه با فساد را چه در دولت و چه در قوه قضاییه به افراد مطمئن و برخوردار از سلامت و امانت بسپارید. دستی که می‌خواهد با ناپاکی دربیفتد، باید خود پاک باشد و کسانی که می‌خواهند در اصلاح برخورد کنند، باید خود برخوردار از صلاح باشند. در بند چهارم هم آمده است؛ ضربه به فساد باید کاری ولی در عین حال دقیق و ظریف باشد. بخش‌های مختلف نظارتی در سه قوه از قبیل سازمان بازرسی و دیوان محاسبات و وزارت اطلاعات باید با همکاری صمیمانه نقاط آسیب‌زده را شناسایی کنند و محاکم قضایی و مسئولان در این آسیب‌زدایی یکدیگر را یاری کنند.

عضو فراکسیون امید خاطرنشان کرد: در بخش دیگر آمده در امر مبارزه با فساد نباید تبعیضی دیده شود؛ هیچ فرد و هیچ نهادی نمی‌تواند با عذر انتساب به اینجانب یا دیگر مسئولان کشور خود را از حسابکشی معاف بداند. با فساد درهر کجا و هر مسند باید برخورد یکسان صورت گیرد.

او گفت: امروز ملاحظه می‌کنیم که برخی شهرداران هم خود را مساوی با نظام می‌شمارند و هرگاه اهرم مبارزه با فساد به سمت آن‌ها نشانه گرفته می‌شود، گفته می شود ارکان نظام متزلزل شده است .این کاملا با قوانین و منویات رهبری مغایر است. در کلان شهر‌ها این روند را مشاهده کنید. البته ما در شهر تهران برای شهرداری تحقیق و تفحص گذاشتیم اما بعد متوجه شدیم وضعیت مشهد شما از تهران هم بد‌تر است.

او افزود: از طرح جامع شهری چقدر شهر‌ها تجاوز کرده و چقدر باغات از بین رفته و کاربری‌های آموزشی به مسکونی تبدیل شده است و کاربری‌های فضای سبز به برج‌های سر به فلک کشیده تبدیل شده است. آن وقت دائم صحبت از یورو چهار و یورو پنج می‌کنیم. انقدر مدیریت ناصحیح باعث مهاجرت به شهرهای کوچک شده و باید آن را کنترل کرد. البته بنزین و خودرو هر دو باید کیفیتشان استاندارد شود، اما نباید صرفا برای حمایت از تولید داخلی نسل خود را دچار سرطان کنیم. نباید به بهانه اشتغالزایی نسل آینده را فدای آینده کنیم البته چنان امیدی هم به آینده نیست.

نماینده مردم تهران با اشاره به اینکه اینطور است که طرح تصویب می‌کنیم و همه روی کاغذ می‌ماند، تصریح کرد: این طرح‌ها دیگر قانون اساسی نیست که آرمانی باشد. طرح‌های عملیاتی و اجرایی است. اما آن‌ها هم اجرایی نمی‌شود قانون کجاست؟ این کمیسیون‌ها و تبصره‌ها پدر قانون را درآورده است. ما در کمیسیون عمران جلسه دوم یا سوم تحقیق و تفحص از شهرداری را داشتیم. از شهردار تهران پرسیدم که بودجه شما برای سال‌های ۹۳ تا ۹۵ را نگاه کنید. سهم درآمد از محل فروش تراکم و تغییر کاربری از ۴۸ درصد تا ۵۳ درصد در بودجه مصوب شورای شهر تهران برای شهرداری پیش بینی شده است.

او عنوان کرد: یعنی ۱۸ هزار میلیارد بودجه شهرداری است که حدود ۹ هزار میلیارد آن از محل فروش شهر پیش‌بینی شده است. این یعنی فروش حقوق مردم. وقتی طبقات بالا می‌رود و هزینه‌های زندگی در شهر افزایش پیدا می‌کند، فساد و بیکاری و آسیب‌های اجتماعی افزوده می‌شود. ملت هزینه‌های آن را می‌دهند. من گفتم شما فقط به این سوال پاسخ دهید که این چه نسبتی است که در بودجه وجود دارد این دزدی مدرن است و این بخشی ناشی از خودنظام پنداری است.

نماینده مردم تهران تاکید کرد: وقتی از شهرداری سوال می‌کنیم، می‌گوید این سوال از کجا آمده است برخلاف سیره علوی و نبوی خود را مصون از انتقاد می‌دانند و معصوم و مبرا می‌دانند. امام صادق می‌فرماید دوست داشتنی‌ترین برادران من کسانی هستند که عیب‌های من را به من هدیه می‌کنند. رهبر انقلاب در مقدمه فرمان هشت ماده‌ای خود می‌فرمایند حکومتی که مفتخر به الگوی ساختن نظام علوی است، باید در همه حال تکلیف بزرگ خود را کم کردن فاصله خود با ویژگی‌های نظام علوی بداند و این جهادی از سر خلاص و همتی سستی‌ناپذیر می‌طلبد.

صادقی خاطرنشان کرد: امام علی (ع) به مالک اش‌تر می‌فرماید‌ای مالک هرگاه مردم به تو ظنی به فساد بردند، آشکارا از آن‌ها عذرخواهی کن و علت این عذر خود را با مردم در میان بگذار. با این کار خود مردم خودشان را در مسیر حق قرار می‌دهند. اگر جوان احساس کند این حکومت خدمتگذار اوست، هنجارهای این حکومت را هم با جان و دل می‌پذیرد و اگر احساس کند به او خدمت نمی‌شود، هنجارشکنی می‌کند. اگر حکومت به جوان ما احترام بگذارد، احترام می‌بیند.

او یادآور شد: این یک جاده دو طرفه است. این اشتباه است که فکر کنیم با تحمیل و با زور و شلاق می‌شود مردم را هدایت کرد. امام صادق (ع) در حدیثی می‌فرماید هر کس نفسش در نزد خودش حقیر شد، از شر او در امان نیستید. اگر مردم در ارتباط با حاکمیت احساس آزادی و آزادگی بکنند، آزاده می‌شوند. امام حسین (ع) فرمود برده دیگری نباشید. خدا شما را آزاد آفریده است. اگر حکومت آزادی افراد را به رسمیت بشناسد، افراد خودشان بهتر می‌توانند آموزه‌های اسلامی را پیاده کنند. آن زمان ما دیگر با این میزان پرونده قضایی روبرو نخواهیم بود.

نماینده مردم تهران خاطرنشان کرد: ۱۳ میلیون پرونده قضایی به معنی حداقل ۲۶ میلیون طرف قضایی است. دوستان عزیز کدامیک از شما وقتی مشکلی برایتان در دستگاه قضایی ایجاد می‌شود، قبل از اینکه دنبال وکیل بگردید، دنبال پارتی نمی‌گردید؟ برخی از وکلا روی تابلویشان می‌نوسیند «با سابقه کار قضایی». در حالیکه هیچ وکیلی حق تبلیغات برای خود را ندارد. البته ما قضات شریفی داریم که در دستگاه قضایی خون‌دل می‌خورند و خاک این دادگاه‌ها را خورده‌اند و بیش از همه رنج می‌برند.

او گفت: موکلان ما چشمشان همیشه به وکیل طرف مقابل است. می‌گوییم ما هم بلد هستیم. می‌گویند این کتاب‌ها به درد نمی‌خورد. پارتی داری یا نداری؟ ما سیستمی در دستگاه قضایی داریم که ان‌شاالله باید آن را حل کنیم. می‌گوییم آرای صادر شده باید استحکام داشته باشد و تزلزل نداشته باشد. قطعیت آرا باعث ثبات می‌شود.

صادقی با تاکید بر این‌که بهترین وضعیت ایران در رتبه‌بندی مربوط به ادراک فساد در دولت بود، گفت: از سال‌ ۸۰ تاکنون نه‌تنها تغییری در وضعیت سلامت اداری حاصل نشده، بلکه از وضعیت مساعد آن زمان فاصله بسیاری گرفته‌ایم که یکی از علل این مسئله، وجود آزادی‌های بیشتر بود. دموکراسی رابطه معکوس با فساد دارد و هرجا وضعیت کشور به‌لحاظ شاخص‌های دموکراتیک بهتر باشد، وضعیت فساد در وضعیت بدتری قرار می‌گیرد و کشور به‌لحاظ سلامت اقتصادی در وضعیت مساعدتر قرار خواهد گرفت. بماند که دموکراسی نیز گرفتاری‌های خاص خود را دارد و ممکن است در فرآیند دموکراتیک، مفاسدی ایجاد شود اما بنابر تحلیل‌های میدانی، هرچه آزادی‌ها بیشتر باشد که نمود آن در وضعیت آزادی مطبوعات و رسانه‌ها، احزاب و تشکل‌ها، آزادی بیان، مجلس و استقلال قوه قضاییه قابل مشاهده است، فساد کمتر و هرچه محدودیت‌ها بیشتر باشد، فساد کمتر خواهد بود.

عضو هیات رییسه فراکسیون امید در مجلس دهم همچنین با اشاره به وضعیت نامساعد فساد اقتصادی و اداری در دولت احمدی‌نژاد، یادآور شد: در دوره هشت‌ساله دولت قبل در یکی دو رتبه پایین جدول فساد اداری در میان کشورهای جهان قرار داشتیم و در حال حاضر که وضعیت بهتر شده و چند پله صعود کرده‌ایم و در سال ۲۰۱۶ از میان حدود ۱۵۰ تا ۱۶۰ کشور در رده ۱۳۶ قرار داشتیم و در رتبه یک از صد، زیر ۲۰ قرار داریم و این درحالی است که در دوره آقای خاتمی در رتبه به حدود رتبه ۳۰ رسیده‌بودیم.

او با اشاره به پیشنهاد خود در برنامه ششم توسعه برای راه‌اندازی یک نظام رتبه‌بندی فساد، گفت: همان‌طور که عده‌ای می‌گویند، اصلاً می‌پذیریم که همه رتبه‌بندی‌های بین‌المللی صهیونیستی است و دروغ می‌گویند. بیاییم خودمان رده کشورمان را به‌لحاظ فساد اداری محاسبه کنیم که این مسئله را در فراکسیون شفاف‌سازی نیز پیگیری می‌کنیم و به این ترتیب، به‌عنوان مثال ابتدای سال به هر یک از دستگاه‌ها و وزارتخانه‌ها رتبه می‌دهیم تا در سال آینده، سعی کنند این رتبه را ارتقا دهند که البته این مسئله نیازمند اصلاح زیرساخت‌ها و پیش از آن، نیازمند اصلاح رویکردها است.

صادقی تصریح کرد: با این رویکردی که خودمان را مدینه فاضله دانسته و از هر عیب و نقص مبرا می‌دانیم، راه به‌جایی نمی‌بریم؛ بلکه باید از رویکرد رهبری پیروی کنیم؛ رویکردی که قاطع است، بی‌تعارف، بی‌تبعیض و بدون استثناست. اگر اصلاح زیرساخت‌ها و رویکردها انجام شد، می‌توان امیدوار باشیم که از این فساد لجام‌گسیخته که در تمام زوایای دستگاه‌ها ریشه دوانده، نجات یابیم.

نماینده اصلاح‌طلب مردم تهران در واکنش به اظهارنظر یکی از حضار که ناگهان در میان صحبت‌ها، از او سوال کرد که وضعیت فساد در شورای نگهبان چگونه است، گفت: اگر شورای نگهبان به وظایف خود به شایستگی عمل کند و رویه خود را اصلاح کند، بخش عمده‌ای از فساد حل خواهد شد. چراکه اگر این شورا نامزدها را با سخت‌گیری، ردصلاحیت نکنند، مردم امکان‌های بیشتری برای انتخاب‌گری دارند و بعد از میان این گزینه‌های بیشتر، بهترین‌ها انتخاب می‌شوند. شاید این سخت‌گیری‌ها از سر دلسوزی باشد، اما حتی این دلسوزی‌ها نیز به صلاح نیست.

رییس فراکسیون شفاف‌سازی و سالم‌سازی اقتصادی و انضباط مالی گفت: ما ساز و کار مقابله با فساد را ایجاد شفافیت می‌دانیم.

او با اشاره به برخی قوانین و مقررات ملی و بین‌المللی برای مقابله با پول‌شویی، یادآور شد: درصورتی که به وضعیت نظارت بر پولشویی در آمریکا نگاه کنید، این شفافیت قابل ردیابی است. به‌عنوان نمونه وبسایتی طراحی شده که همه مردم می‌توانند با وارد کردن نام تمامی مسئولان و مدیران ادارات محلی تا شخص رییس جمهور، تمامی اطلاعات مالی مربوط به حقوق و مزایای آن مقام مسئول را به‌طور شفاف بررسی کنند که حتی مردم دیگر کشورها هم می‌توانند این مسئله را ببینند.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: از حقوقی که از مجلس دریافت کردم، گفتم که حقوقم نسبت به خدماتی که به مردم می‌دهیم، زیاد است و به‌محضی که این مسئله را در یک کانال تلگرامی اعلام کردم، با هجمه نمایندگان همکارم روبرو شدم.

نماینده اصلاح‌طلب مردم تهران در مجلس همچنین با اشاره به بحث حقوق‌های نجومی گفت: راه حل مبارزه با حقوق‌های نجومی این است که همه مسئولان فیش‌های حقوقی‌شان را در اینترنت بگذارند. مطمئن باشید نه امریکا تجاوز می‌کند، نه اتفاق خاصی می‌افتد.

او ضمن ارائه توضیحاتی درباره حقوق نمایندگان مجلس، اعلام کرد: از نمایندگان درخواست خواهم کرد که فیش‌های حقوقی‌مان را منتشر کنیم. البته حقوق نمایندگان متفاوت است و با توجه به این‌که به تعداد دفترهای ارتباط مردمی در حوزه انتخابیه و دیگر مسائل در حدود ۱۷ تا ۲۱ میلیون تومان است.

نماینده اصلاح‌طلب مردم تهران با تاکید بر لزوم صداقت با مردم، اعلام کرد: مسئله مهمتر از حقوق، رانت موقعیت است. بجز مبالغی که در فیش‌های حقوقی درج می‌شود، ارتباط‌هایی که برقرار می‌شود، اهمیت دارد و درصورتی که شفافیت نباشد و سازوکارهای نظارتی درستی حاکم نباشد، این رانت موقعیت می‌تواند فسادهای کهکشانی ایجاد کند، نه نجومی؛ چراکه هم‌اکنون نیز با فسادهای کهکشانی روبرو هستیم.

صادقی در پایان ابراز امیدواری کرد که با افزایش آگاهی و اعتماد بیشتر به مردم و از بین رفتن حجاب‌های میان حاکمیت و مردم و ایجاد شفافیت بیشتر، اندکی به سمت این آرمان‌ها حرکت کنیم.

او همچنین در واکنش به شعارهای حمایتی دانشجویان، با اشاره به خاطره‌‌ای از شهید رجایی، گفت: هنگامی که در روزهای اول انقلاب شعار می‌دادیم «رجایی، رجایی حمایتت می‌کنیم» می‌گفتند نگویید حمایت می‌کنیم، بگویید هدایتت می‌کنیم. بنابر این مردم باید مسئولان را هدایت کنند.

منبع: ایلنا
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۵۹
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۳۹ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۳
4
40
درود بر شرافت و صداقت شما نماینده شجاع و فهیم ایران
هموطن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۰۲ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۳
0
27
چطور آقايان مي گفتند حقوق ما نمايندگان از چهار پنج ميليون تجاوز نمي كند يا اين آقا دروغ مي گويد يا بقيه ، همان بهتر كه فيش حقوقي تان را منتشر كنيد
علی معرف
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۰۳ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۳
2
31
درود بر محمود صادقی
علی معرف
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۲:۳۹ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۳
3
18
محمد مصدق محمود صادقب
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۵:۳۴ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۳
0
12
آها پس چه اینطور . شما چگونه نماینده مجلسی هستید ؟ شرم نمی کنید ؟ من یک معلول هستم با 47 سال سن هیچ اینده ای ندارم هیچ قانونی از من حمایت نمی کند . سازمان بهزیستی تنها به بدبخترین معلولین ماهی 50 هزار تومان هم نمی دهد . هیچ گونه قانونی از شما بدرد نخورها در حمایت این قشر از مردم تصویب نشده است . حتی قانون 3 درصد اشتغال ما بدبختها هم عملا رعایت نمی شود . همش بفکر خودتان هستید .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۳۴ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۳
0
27
آقاي دكتر صادقي
بياييد اولين كسي باشيد كه فيش حقوقي خودشان را منتشر ميكند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۴۰ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۳
0
17
با این حال برای کارگران بخش خصوصی حقوق کمتر از یک میلیون تومان تعیین می شود.
رضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۴۷ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۳
15
4
خدا خیرت بده آقای صادقی خودت اعتراف کردی زیاده حقوقت
اقرار الاعقلاء علی انفسهم
زنده باد روحانی
پاینده باد خامنه ای
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۱۰ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۳
2
33
جناب آقاي محمود صادقي از نمايندگان مومن و با شرف و مورد حمايت ملت شريف و مومن ايران اسلامي هستند. ان‌شاءالله هميشه موفق و مويد باشند. الهي آمين
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۱۴ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۳
2
1
کشمش و پسته
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۱۸ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۳
1
8
یکی از راههای نشان دادن صداقت در خدمت ْشفاف بودن می باشد .لذا دیگه شاهد افراد حریص و ناسالم در ارکان نظام نخواهیم بود .چون این موحودات فقط مجلس وسایر ارکان را بر اساس منافع خودانتخاب می کنند نه خدمت .لذا با مشخص شدن حقوق ومزایا در چهار چوب قانون درست ْ این موجودات دیگه مقید به وظیفه شرعیشان نخواهند بود.در آخر آن را که حساب پاک است از محاسبه
چه باک است.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۲۶ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۳
0
9
وزير كشور كه دربرنامه زنده 2800براي خود اعلام كرد سلطاني فر 9ميليون براي وزرا گفته جالبه كه نمايندگان 21 ميگيرند يعني از وزرا بيشتر ميگيرندواي به حال ما كه نه چيزي ميگيريم ونه كسي داريم گذران زندگي ما .......
واکف
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۲۹ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۳
0
14
انصافا با این حقوق و مزایای چند برابری درد مردمو میشه فهمید؟به غیر چند تا نماینده که فقط وکیل واقعی مردم هستند
شهروند
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۴۹ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۳
3
26
درور بر شهامت و شجاعتت
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۷ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۳
2
21
دست مریزاد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۴۲ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۳
0
16
احسنت انشاله هميشه براين عقيده پاينده واستوار باشيد
مجتبی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۲ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۳
1
9
هزاران درود به روحیه قابل ستایش شما
شهروند
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۰۰ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۳
0
16
درود بر وجدانتان ،اولین کسی هستی که میزان واقعی حقوق نمایندگان را اعلام نمودید چون هر چی تا حالا شنیده ایم حقوقهای 5 الی 6 میلیونی بوده البته مردم خوب می فهمند ای مسیولین هستند که انتفاعشان در این است که خودشان را به نفهمی بزنند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۱۷ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۳
1
13
نماینده ای که ماهی ۲۰ میلیون حقوق میگیرد ، چطور میتواند درد مردم را بفهمد ؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۱۷ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۳
4
7
نماینده ای که ماهی ۲۰ میلیون حقوق میگیرد ، چطور میتواند درد مردم را بفهمد ؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۲۰ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۳
20 ميليون حقوق ميگيره نوش جونش. اما تلاش كنه حقوق بقيه اقشار جامعه هم به نسبت بالا بره و رفاه اجتماعي براي همگان هم به اميد خداوند متعال فراهم شود.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۱۹ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۳
1
7
این نمایندگان محترم بودند که به حقوق مدیران بانکها ایراد میگرفتند ؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۱۹ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۳
1
8
این نمایندگان محترم بودند که به حقوق مدیران بانکها ایراد میگرفتند ؟ رطب خورده ، منع رطب کی کند !
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۱۹ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۳
1
2
این نمایندگان محترم بودند که به حقوق مدیران بانکها ایراد میگرفتند ؟ رطب خورده ، منع رطب کی کند !
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۲۶ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۳
1
6
اگر مدیران بانکها حقوق بالا بگیرند ، حرام است اما اگر نمایندگان مجلس هرچه بگیرند ، حلال است .
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۴۲ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۳
تخلف تخلف است چه نمایندگان که با حقوق دهانشان بسته شده و وظیفه شان را فراموش کردن چه رییس بانکها که با حقوق بالا حق مردم را پایمال میکنند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۲۶ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۳
1
1
اگر مدیران بانکها حقوق بالا بگیرند ، حرام است اما اگر نمایندگان مجلس هرچه بگیرند ، حلال است .
حسین
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۱۱ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۳
0
6
سلام
اقای صادقی
درود برصداقتت که برای اولین بار حقوق نمایندگان مجلس را اعلام نموده
نه نمایش فیش های من در اوری که قبلا دیدیم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۳۸ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۳
0
6
درود بر اقای صادق درود بر روحانی درود بر مطهری و درود بر خاتمی
درود بر هر ایرانی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۲ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۳
0
9
درود بر اقای صادق درود بر روحانی درود بر مطهری و درود بر خاتمی
درود بر هر ایرانی که گامی مثبت در جهت خدمت به این مملکت میکند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۸ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۳
0
2
کاش جملات واقعا اجرا هم بشه .

...
گارگر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۵ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۳
0
4
اما کارگر با حقوق 840 هزار تومان چه کند آیا قابل مقایسه هست
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۴ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۳
0
0
حقوق................پر تلاش و....معلوم بشه خیلی خوبه یعنی عالیه تا سیه روی شود هر که در او غش باشد نه که منظورم بد باشد اینکه بیگناهی این عزیزان ثابت بشه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۱۲ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۳
0
6
ای کاش معاونین قوه قضاییه هم با مردم صادق بودند و فیش دریافتی خود را معرض عموم قرار میدتدند
ایران
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۱۸ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۳
0
4
احدی دربرابر سوال مردم حاشیه امنیت ندارد حتی اگر خلاف قانون موجود باشد اگر ملت انتظار توضیح داشته باشند باید پسخگو باشند .
قانون دست نوشته ماست و قابل تغییر
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۴۱ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۳
0
7
اين بزرگمرد چون با ملتي كه خودش را نماينده شان مي داند روراست و شفاف است، حقوقش را واقعي بيان كرده زيرا نيتش اين است كه براي همه ملت مومن و شريف ايران اسلامي قدم مثبت در جهت رفاه و آسايش اجتماعي شان بردارد. ان‌شاءالله خداي بزرگ خير و توفيق هر دو جهان را قسمتش كند. الهي آمين
چنانچه نخواسته مثل بعضي دروغگوها و لافزن ها، دم از گشنگي و نداري بزنه، اما راحت از پولهاي اختلاس و بيت المال و . . . استفاده كنه.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۵۵ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۳
0
1
درود بر شما جناب آقاي صادقي
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۵۷ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۳
0
0
تازه این مبلغ تمامش پس تندازه . کدام ار شما مشکل هزینه

تحصیل بچه هاتون را دارید؟
تقی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۲۲ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۳
0
0
همین اقای صادقی فقط حرفهای قشنگ با توجیحات عامه پسند تحویل مردم داده اند به ایشان بفرمایید کی زمان عمل و پاسخگویی می رسد.با نقل سخنان اهل البیت غیر از مجلس گردانی مگر کار دیگری هم انجام داده اید.
احمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۲۲ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۳
0
3
امیدواریم بقیه نمایندگان ازشما وآقای مطهری یاد بگیرند که نماینده بودن یعنی چه؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۲۶ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۳
0
2
به نظرتون اگر قانون اساسی فوتی و فوری و هل هلکی تهیه و به رای گذاشته نمیشد بهتر نبود.چون تمام کشورهای انقلاب کرده اول دولت انتقالی درست می کنند و چیزی حدود دوسال طول می کشد.تازه اون زمان بخش اعظمی از مردم سواد خواندن و نوشتن نداشتن و انها هم که سواد داشتن اتش انها تند بوده لذا هر قانونی که بشر تدوین کند بعد از مدتی نیاز به بازنگری و اصلاح دارد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۰۷ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۴
0
1
ایشان مناره ای در کویر ایران ایران است.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۰۸ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۴
0
5
میگم حقوق 17-21 میلیون کم نیست !!!بالاخره وظیفه ی خطیری دارین.سرکار خوابیدن کار هرکسی نیستا.قدر خودتونو بدونید
ناشناس
|
United States of America
|
۱۲:۵۷ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۴
0
5
بالاخره کسی که گاوداری داره درآمد هم داره و ایران بزرگترین گاوداری جهانه
عماد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۵۴ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۴
0
0
به دلیل همین صحبتها بود که دیروز آقای کوهکن گفتند نمایندگان هزینه های ایاب وذهاب دارند وحقوق فعلی جواب نمیدهد
مهدی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۴۵ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۵
0
0
یعنی اون فیشی که قبلا رسایی بعنوان نماینده مجلس با مبلغ چهار میلیون رو کرد دروغ بود؟
علی
|
Netherlands
|
۰۲:۴۸ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۵
0
1
شرافتن فقط حقوق21ملونی ؟؟سهام کارخونه و گاوداری و ذوب آهن و اینا چی؟؟؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۴۷ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۵
0
0
درود بر شما نماینده با شهامت ، خداترس ، صادق و دلسوز شما واقعیات و حقایق را به زبان جاری کنید زیرا خداوند حافظ و نگهدار راستگویان و دلسوزان است سرزنش ها گر کند خار مغیلان غم مخور
ناشناس
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۱۰:۵۱ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۵
0
0
سانسور کامنت
تبرى
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۲۲ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۷
1
1
نه صادقى صادقه نه بقيه واقعا كسى مياد ميليارد ها خرج كنه برا ى ماهى ده يا بيست يا حتى پنجاه
با عقل جور در نمياد ولى ميشه كسى ديگه خرج كنه بعد رانتشو بگيره
ناشناس
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۱۲:۱۵ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۷
0
0
اینحمله امریکا کجا بود؟
ناشناس
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۱۲:۱۶ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۷
0
0
اینحمله امریکا کجا بود؟(کجای مطلب) ما که چیزی ندیدیم. همچنین هدایت با زور
ناشناس
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۱۲:۱۹ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۷
0
0
در مورد حقوق هم مطلبی عرض کنیم امید منتشر کنید واقعا شرم اوره حداکثر حقوق نماینده ها باید پنج میلیون تومان باشه مگه تافته جدا بافته اند ؟مگه خدمتگزار مردم نیستن؟یک مهندس حقوقش چقدر است؟ مگه چش ابروشون با دیگران فرق می کنه؟ تازه اینا هنوز خوب نگرفته اند نماینده های دوره های قبلی که ........ از حساب کتاب خارجه.
ناشناس
|
Germany
|
۱۴:۴۱ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۷
0
0
که در آن با اشاره به شهیدان و اینکه ما حتی نمی‌توانیم تصورش را کنیم که یه عده با چه جرأتی به عملیاتهای بی بازگشت می‌رفتند گفت: اگر ما بودیم چه می‌کردیم؛‌ امروز که شرایط کاملاً عادیه جواب آن دل و جرأتهای خارق العاده را با سازشکاری و منفعت طلبی می‌دهیم. اگر دل و جرأت بعضی از کارها را نداریم؛ چرا پستهایی را می‌گیرید که انجام وظایفش دل و جرأت می‌خواهد!
امیر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۷ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۸
0
0
کسی که بیست میلیون حقوق بگیره چطور میتونه واسهمردمی که یه تومن حقوق میگیره دل بسوزون .....بنظرم مجلس باید ...
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۵۹ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۸
0
0
باسلام
جناب آقای صادقی از اول انقلاب همش حرف بوده و بس. اگر قانون اساسی کاملا راعایت شود و شامل همه مردم و اورگانهای دولتی بشود و شفاف باشد هیچ مشکلی پیش نمی آید و اسلام ناب محمدی اجرا می شود
علی اکبر ازتهران
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۱۴ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۹
0
0
ماهی بیست یک میلیون حقوق میگیرند انوقت یارانه من بازنشته تامین اجتمایی قطع میکنند
محمود
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۱۰ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۹
0
0
واقعا صادقی رامیشدگفت یک نماینده
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۴۵ - ۱۳۹۵/۱۰/۰۳
0
0
درود بر صادقى نماينده ى واقعى مردم
تنها راه مبارزه با فساد شفاف سازى در حقوقها ومخارج كشور وجلوگيرى از رانت ها وتبعيض هاست درهمه ى نهادها واركان كشور
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین